[REPLY]
Wacht al 2,5 week op m'n moederdag cadeau.... Drama. geloof me, bestel hier niet. Vandaag een mail gestuurd dat ik m'n geld terug wil, dus ben benieuwd hoeveel weken hier overheen gaan. Telefonisch niet bereikbaar en soms wel dagen moeten wachten op een reactie via de mail.
Thuiswinkel ook al ingelicht dus hopen op actie van hun.
Mark Houtman van parfumoutlet.nl kan prima mailtjes sturen om je aan het lijntje te houden, maar als het er op aan komt, gebeurd er niks ! Dat zij telefonisch niet bereikbaar zijn, wil niet zeggen dat als er een probleem ontstaat zij jou niet kunnen bellen (je moet immers een telef.nr opgeven, dus die hebben ze al!).
Het is een aanfluiting 1e klas ! Ga geen moederdag actie starten als je niet waar kan maken de parfums voor die dag te sturen, wacht nu nog steeds ! en eis nu mijn geld terug. Had beter gewoon bij een Ici Paris kunnen bestellen...
En Mark, ga als reactie op dit bericht nu ook geen standaard excuus verhaal ophangen en stort mijn geld gewoon terug....
Parfum Outlet moet je echt ervaren hebben.
Een ruime en voordelige keuze voor hem en haar.
Zowel online als offline e is er geen betere parfumzaak te vinden !!
Ze hebben een groot assortiment.Bestelling doen is easy. Betaalgemak is ideaal. Je wordt op de hoogte gebracht van betaling en levering. Je kan de verzending tracen. De produkten worden prima verpakt en afgeleverd. Site is leuk en overzichtelijk
Ik vind dit een prima site vroeger kocht ik parfum taxe free maar via deze site is het prettig en leuk kopen goede acties voordeliger dan in een winkel
Geweldige geuren voor scherpe prijzen. Makkelijk te bestellen via internet.
Een echte aanrader.
Ik raad iedereen aan om voortaan zijn of haar parfum te bestellen bij de parfum outlet scherpe prijzen snelle levering en een geweldige service!
Ik bestel al een tijd bij jullie en het bevalt prima, goede en snelle levering
toppie prijzen gaat altijd goed zonder problemen! Mijn familie en vrienden hebben jullie inmiddels ook gevonden hoor!!
groetjes
miranda van egmond
Mag t ook een vriedin zijn hahaha
Lieve schat In 1 woord GEWELDIG Ontz. grote keuze Mooie aanbiedingen Nee kennen ze niet En de service is zo goed Knuffiexxx
Super goede aanbiedingen, veel keuze..snelle levering maar boven alles.gewoon geweldig goed!!
Parfumoutlet.nl, grootste assortiment origineel parfum.Ook de bekendste merken voor de goedkoopste prijzen! Eenvoudig online te bestellen en snel in huis.
Voortaan weet ik het wel...ik bestel voordelig, vertrouwd en snel, mijn favoriete geurtjes op ParfumOutlet.nl !!
Guerlain parfum voor de helft van de prijs in de winkel...
Logisch dat parfum outlet mijn favoriete webwinkel is!
Ga naar Parfum Outlet.nl, daar vind je alles voor een goede prijs!
Parfumoutlet hier hebben ze van alles, ook de wat oudere geurtjes die moeilijk te krijgen zijn. Leuke aanbiedingen, ophalen in rijnsburg is ook mogelijk. Er zit altijd wel wat leuks bij voor een cadeau of lekker voor jezelf.
Makkelijke en overzichtelijke site en verzending netjes ingepakt en op tijd verstuurd. Prima optie om parfum waarvan je weet dat je die lekker vind te bestellen!
Parfum Outlet.nl heeft vele geurtjes op voorraad dus heb je het snel in huis.
Heb al meerdere malen iets besteld en als je weet wat je nodig hebt hoef je er niet voor naar een parfum speciaalzaak .
Super handig en stukken voordeliger tevens vaak speciale aanbiedingen dus nog scherpere prijzen voor een 100% eerlijk produkt .
Vanaf het moment dat ik Parfum Outlet heb ontdekt ,heb ik alleen maar hier mijn geurtjes die ik elders voor veel meer geld kocht besteld met heel veel plezier!
Nu ruik ik voor minder erg lekker en zou het iedereen aanbevelen!Zelfs geuren die in de winkel niet meer te krijgen zijn heb ik hier gevonden!
Ik ben erg blij met deze site!
Ik ben helemaal blij !!! Jaren naar mijn jeugd parfum tocade van rochas gezocht... het ging er jaren gelefen uit bij de parfumerie' s.... heerlijke geur die al mijn mooie herinneringen alleen door het luchtje te ruiken boven komen ... heerlijk !!!
Parfum outlet.nl een geweldige en makkelijke site met voor ieder een heerlijk en eerlijk luchtje voor betaalbare prijzen...en een hele goede service...voor mij online winkel nr.1.
Je moet hier een kijkje nemen het is betaalbaar en stunten met leuke acties...
Parfum Outlet is een fijne, duidelijk site waarop bijna alle parfums te koop zijn voor mooie prijzen. Netjes geregeld qua betalingen en leveringen., dus absoluut veilig en betrouwbaar. Er zijn geregeld mooie extra aanbiedingen en niet alleen van b-merk parfums, kortom deze site maakt menig mens blij!
Men denkt dat ik aan sluikreclame doe maar parfumoutlet.nl is serieus waar de beste webshop om goedkoop en lekker parfums te bestellen, bovendien is de service altijd top en erg vriendelijk! Krijg altijd al de volgende dag al een reactie binnen! De parfums zijn erg prijzig als men dit vergelijkt met andere sites of winkels! Ben stiekem eigenlijk zelfs verslaafd geraakt met het bestellen van parfums bij parfumoutlet.nl, maar vind het helemaal niet erg. Groetjes trotse koper!
Ik vind de parfum outlet gewoon heel erg goed.
De prijs is altijd goed en de afhandeling ook.
Ik koop regelmatig bij de parfum outlet
EEN DIKKE PLUIM!!!!
Veel keus in allerlei soorten en merken!
Lage prijzen, goede service en snelle levering!
Ik heb deze webshop gevonden en al meerdere keren iets besteld. De service is uitermate correct; het product wordt echt binnen de gestelde termijn afgeleverd en de prijzen zijn zo voordelig dat je steeds terug gaat naar de site om opnieuw iets te bestellen. Voor mij geen andere parfumerie meer!! Alleen Parfum Outlet.nl. Ik raad deze webshop aan aan iedereen die voordelig een originele parfum zoekt.
Mvg......... Erica Dassen-Geurts.
Heel goede service en snelle levering bij Parfum Outlet, een aanrader!
Hier even een mailtje een prachtig bedrijf met goedkope parfums,
Moet je ook opzoeken parfum outlet.nl gr
Parfum Outlet is gewoon altijd de beste qua prijs. En waarom meer betalen voor hetzelfde product, toch?!
Vanaf nu moet je niet meer naar de winkel voor parfum,bestellen bij parfum outlet.nl snel geleverd en goede prijs.
Onlangs heb ik van Hugo Boss Nuit 50 ml besteld. Deze wilde ik ophalen bij Parfum Outlet. Op het moment dat ik de bestelling ging op halen, was mijn bestelling om een of andere reden niet klaar gezet. Er was wel een 75 ml voorradig. Deze heb ik toen voor de prijs van de 50 ml meegekregen. Dat noem ik nog eens service.
Geweldig groot aanbod van top parfums!! Goeie service, duidelijke communicatie. Zeer goede prijs kwaliteits verhouding!!