We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Parfumsuper Beoordelingen

Parfumsuper Logo
Klanten zeggen: »Vaak de goedkoopste, ruim aanbod, snelle levering« »he-le-maal TOP!« »GEWELDIG« 79
Uitstekend
9.4 van 10

79 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (79)

he-le-maal TOP!

helemaal tevreden, super snelle levering + goeie prijs! Kortom, he-le-maal SUPER

Featured review of Parfumsuper

Parfumsuper

Vaak de goedkoopste, ruim aanbod, snelle levering

Parfumsuper heeft een gebruikersvriendelijke website. Het aanbod is ruim. De prijzen zijn meestal erg goed, maar niet altijd. Een vergelijking doen bij andere aanbieders blijft dus een aanrader.
De levering van mijn bestelling was snel en correct.
Ik heb geen ervaring met de verdere service, aangezien mijn bestelling goed verliep en het product naar wens is. Ik heb dus geen ervaring met de klantenservice, met retourzendingen en dergelijke.

GEWELDIG

Super snel je favoriete geurtje in huis en tegen bijzonder lage prijzen.
Je hoeft niet bang te zijn , alles is echt origineel !!
Gr. Evelyne

Super !!

Makkelijk te bestellen en supersnel in huis, een luchtje wat in de winkel niet meer te koop is, ik ben heel blij

Margriet

super snelle levering, goede service, kortom helemaal top!
Wil deze webwinkel bij iedereen aan bevelen!

Super tevreden!

Zojuist mijn eerste bestelling ontvangen en ik ben vanaf nu vaste klant! Goede communicatie, snelle levering en een goed product, top!!

Prima!!!

Ik heb nu 2x iets besteld via deze webwinkel en naar volle tevredenheid!
Echt een aanrader!
Zeker tot een volgende keer.

super snelle levering

goed koper dan in de winkel super snelle levering. dank je wel

Helemaal goed!

Snelle en correcte levering, en inderdaad een heel stuk goedkoper als in de winkels en op andere sites!
Ik weet waar ik de volgende keer weer moet zijn!

Prima!

Snel, precies, goedkoop!!!!!!Bedankt!

Heel goed

Prima, s"middags besteld en de volgende dag gelijk in huis.

Super!!

Ik ben heel erg tevreden. Mijn luchtje besteld en de volgende ochtend al in huis. Ook was het luchtje 25 euro goedkoper dan in de winkel dus ik ga binnenkort zeker weer bestellen.

Parfumsuper

Prima service, snelle levering, niet duur

ik ben heel tevreden, je besteld voor 15:30 en de volgende dag heb je het al in de brievenbus, sneller kan gewoon niet, toppie.
en bovendien is het product ook goed verpakt.

prima

prima, snel en betrouwbaar

Parfumsuper

Degelijk verpakt, snelle levering. Originele producten.

vlotte levering

prima service, scherpe prijzen, goede website:topper

10 +

Mijn eerste bestelling bij parfumsuper is super gegaan. Volgende dag had ik het al in huis. En veel goedkoper als in de winkel!! Zal hier zeker vaker komen.

Super

Echt super, ik was al enige tijd op zoek naar een Parfum, dat ik vroeger altijd gebruikte, in geeneen winkel meer te krijgen.
Ik op internet zoeken en voila kwam bij Parfumsuper uit, de naam super is zijn naam echt waard, super dat ze hier mijn parfum hadden en super, dat de levering erg snel ging.
Heb ook al weer een andere Parfum gevonden voor mijn dochters, die ook niet meer te krijgen is in de winkel, maar wel bij Parfumsuper!!!

Parfumsuper

mijn eerste bestelling bij parfumsusper.nl

Al heel wat sites afgezocht en vergeleken, maar ze zijn echt de goedkoopste.
Ook de verzendskosten maken het niet duurder!
Ik had voor mijzelf 2 geurtjes besteld die ik in de winkel nog nooit had gezien, en de volgende dag echt in huis.
Parfumsuper is echt super voordelig, super snel en ga zo maar door.
Ik ga hier voortaan altijd mijn geurtjes bestellen.

Snel en voordelig!!!!!

Snel geleverd, ook op zaterdag.
Super en dan ook nog voordelig.
Ik weet waar ik voortaan zijn moet.

supersnel

vandaag besteld, morgen gebracht gebeurt hier echt! een aanrader

• Diana
  • monnickendam, NL
  • 1 Beoordeling

Ik was erg blij met de snelle levering. Het was dat ik niet thuis was, dat ik het pakketje een dag later had. Altijd fijn dat er een sneller levering is, dat maakt winkelen in de winkel overbodig. Er is genoeg keus voor een goede prijs. Mijn man heeft al jaren een geurtje wat maar moeilijk te vinden is in de winkels. Hier vond ik het meteen. Ik ben blij met internet bestellingen.

TOP

Ruim assortiment, scherpe prijs, vlotte levering, kortom top!

redder in nood

Na een slechte ervaring bij parfum4you waardoor ik zonder cadeau zat voor een verjaardag heb ik mijn eerste bestelling bij parfumsuper geplaatst. Ben uitermate tevreden over de afhandeling, snelheid en verzending van mijn bestelling. Voor mij zijn jullie de beste en de goedkoopste, ik weet nu waar ik voortaan mijn bestellingen moet plaatsen. Ga zo door dan voorspel ik dat jullie een van de grootste zullen worden op het internet!!!!

Absoluut super!

Stuk goedkoper, snelle en correcte afhandeling. Ik zal met vertrouwen nogmaals bestellen bij Parfumsuper. Een echte aanrader.

• Marc
  • Oosterhout, NL

Uitstekend

Goede prijs, snelle levering.

Zeer goed!!

Mooi verpakt!
Gewoon perfect

Parfumsuper

Prima prijs en snelle levering

Hier krijg je meer parfum voor de prijs die bij de reguliere winkels wordt berekend. Super dus.

• wil
  • goirle, NL
  • 2 Beoordelingen

dit is pas super

goedkoop en snelle levering ook parfums die al jaren uit de collectie zijn in de gebruikelijke winkels. een webwinkel zoals een winkel hoort te zijn.
ga zo door

Goedkoop en snel geleverd

Mijn bestelling is snel geleverd en de prijs is heel aantrekkelijk. Complimenten!

Supersnel

Al jaren waren wij op zoek naar een oud merk parfum Ma Griffe van Carven. In de gewone winkel niet te krijgen. Wel via Parfumsuper: binnen een dag in huis voor een redelijke prijs. Prima

echt super

Een stuk goedkoper dan de gewone parfumzaken. Ene dag besteld en de volgende dag in huis. Ze hebben zelfs de favoriete eau de toilette van mijn man (en mijzelf) waar we al jaren naar op zoek zijn. In geen enkele winkel meer te koop behalve hier.

• MEP
  • Berg en Terblijt, NL

Super van parfumSuper

Makkelijk bestellen, snel in huis en goed verpakt. Complimenten!

Parfumsuper

De goedkoopste prafum echt een aanrader super.

Ik heb s middags een bestelling gedaan en de volgende dag had ik het al in huis. en dit is de enige site met de goedkoopste parfums goedkoper kun je niet.ik zal zeker weer een bestelling plaatsen de parfum winkels zien mij niet meer terug.

kort maar krachtig

kan gwn niet beter goedkoop en je heb het snel de volgende dag thuis.

Gewoon supergoed!

Besteld via internet en de volgende dag keurig in huis tegen een rpijs die nergens lager is. Kortom een prima aanrader voor iedereen.

Parfumsuper

zoals gewoonlijk supersnel en super geprijsd!

Heerlijk overzichtelijke site, gemakkelijk betalen met Ideal, volgende dag in huis. Beter kan niet!

Aanrader

Heb inmiddels meerdere malen besteld bij Parfumsuper, goede snelle verzending, goede helpdesk, de goedkoopste op internet en - het meest belangrijk - echte geuren!

Zeker doen!!!

Geweldige service want ze komen na waar ze voor staan.
Een dag na mijn bestelling heb ik mijn geurtjes in huis. Netjes ingepakt en zonder schade. Ik heb verschillende sites bekeken maar Parfum Super is absoluut de goedkoopste! Ik bestel hier al jaren en ben zeer tevreden!!!

Voordelig en snel!

In eerste instantie was ik nog wat sceptisch, maar wilde het graag proberen vanwege de scherpe prijs. Maar ik ben overtuigd: super voordelige parfum en de volgende dag in huis: ideaal!

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten