[REPLY]
Heb op 20 febr. bestelling geplaatst, Het is nu 3 maart en ik hoor of zie niets...ik lees verschillende verhalen...hoop dat het nog goed komt.
Voordelige webshop maaaarrr niet super snelle levering..... wel binnen de afgesproken termijn geleverd dus mag eigenlijk niet klagen. Werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn producten. Helaas ontbrak bij mij de traceercode maar heb mijn pakket ontvangen dus wellicht een overbodige reactie maar toch..... verpakking was prima en de parfum origineel! Voor mij een dikke 4 sterren.
Deze klantenbeoordeling is gemeld bij de klantenservice voor de schending van onze richtlijnen voor het schrijven van klantenbeoordelingen.
De klantenservice is in het proces deze klantenbeoordeling te onderzoeken.
Naar aanleiding van dit onderzoek, zal het worden geschrapt of teruggestuurd worden naar Trustpilot.
Zie hier onze richtlijnen voor klantenbeoordelingen.
2 luchtjes besteld, One Million van Paco Rabanne, en Juicy coulture voor mijn vriendin. Na een paar dagen kwamen de luchtjes binnen, en wat bleek:
Ik had het verkeerde luchtje besteld voor mijn vriendin. Helaas had ze de verpakking al open gemaakt, en ermee gesprayed . Vriendin balen, en ik ook natuurlijk...
Bovenstaande aangegeven bij Parfumsupply, en wat schetst mijn verbazing, ik mocht het luchtje retour sturen, en Parfumsupply besteld het goede luchtje, namelijk viva la juicy, zonder bijbetaling!
Dit noem ik nou Service met de grote S, dus voor mij krijgt Parfumsupply 5 dikke sterren!
Vier weken terug bestel ik parfum. Mijn parfum is bijna op en er is een belangrijke bruiloft in aantocht dus ik wil niet zonder zitten. De bruiloft was vorige week en ik zat dus wel zonder...
Ik had wel netjes een mailtje ontvangen dat de parfumbestelling verwerkt en verstuurd was, maar dat versturen waren ze blijkbaar toch net effe vergeten... Pas na DRIE emails kreeg ik antwoord - ze waren aan het verhuizen en zodoende was er het eea misgegaan, maar mijn geld zou ik terug ontvangen.... dat hopen we dan maar, ik heb het nog niet.
Ik heb vanuit België iets besteld bij deze webwinkel. Ik heb daarbij geopteerd voor een rebourszending (iets wat niet overal kan). Omdat het vrij lang duurde voordat ik bevestiging kreeg van mijn bestelling, heb ik naar de klantendienst een mail gestuurd. Supervriendelijke en behulpzame mensen daar, zij hebben me de bestelling bevestigd. Vier dagen nadien heb ik het pakket met daarin het beloofde staaltje en de bestelling in huis gekregen.
Geurtje besteld wat echt veel goedkoper is dan ergens anders. Mail ontvangen dat het verzonden was. Na een paar dagen nog niets ontvangen. Contact opgenomen met parfum supply en zij hebben direct een nieuwe flacon opgestuurd. Super en is echt de echte geur. Dank je wel!
Ongeveer een week of 3 geleden heb ik een geurtje besteld, best spannend omdat je niet weet of het exemplaar echt is of niet. Toch gedaan en ik kreeg vrij snel binnen 3 dagen het geurtje thuis bezorgd. Bleek dat ik zelf de verkeerde besteld had, zelfde merk maar ander flesje. Uiteraard 040 nr. gebeld en mailtje gestuurd. De zelfde dag werd ik gebeld, samen oplossing gezocht, flesje retour gestuurd en binnen 5 dagen had ik mijn bestelling binnen. Tussen door heb ik contact gehoudenen ben zeer te spreken over Parfumsupply, ik kan hen absoluut aanbevelen!! Barbara
Twee maanden geleden geurtje besteld, redelijk snel bezorgd.
Helaas rook het geurtje niet zoals het hoort, het stinkt naar zuur zweet.
Op verzoek van Parfumsupply geurtje terug gestuurd op eigen kosten. Na een maand lang e-mail contact niets meer van ze vernomen en nog steeds geen geld terug!!!!!
Ik ben echt zeer ontevreden!!!
Lana vond deze beoordeling nuttig
Ik kreeg alles keurig geleverd, het duurde wel iets langer dan ik normaal gewend ben maar door de prijs mag dat de pret niet drukken. Binnen een week had mijn bestelling ontvangen. Het scheelt enorm in prijs, dus voor een eerste bestelling is ook dat altijd even afwachten of alles goed verloopt...... fijne shop!
Alles prima verlopen.
Mijn moeder straks weer gelukkig met haar Hugo Boss.
En de monstertjes die erbij zaten hou ik zelf :)
Was aan het googlen toen ik op de site van parfumsupply.nl terecht kwam.
Eerst dacht ik mooie prijzen en ben verder gaan snuffelen toen kwam ik bij mijn favoriete geurtje van Calvin Klein en had enige twijfels om deze gelijk te kopen..... gezien de prijzen en of het uiteraard allemaal origineel is...... toch maar gedaan en vandaag 4 dagen na mijn bestelling had ik pakketje keurig verpakt in huis! Een originele geur voor een leuke prijs, jullie hebben er een nieuwe klant bij.
Prima prijzen, daar viel ik in eerste instantie op. De eerste keer iets besteld en is mij 100% meegevallen. Mijn Calvin Klein Eternity was keurig verpakt en er zaten 2 monstertjes bij. Ik ga straks lekker op vakantie en neem mijn geurtje mee :-)
4 weken geleden een bestelling gedaan. Een week later nog geen bericht gehad van verzending, dus ik had een mail gestuurd. Geen antwoord op gekregen, wel 2 dagen later een verzendbevestiging. Weer een week later nog steeds niks ontvangen. Wederom een mail gestuurd, nu met vraag om track en trace nummer van TNT zodat ik mijn pakketje kan volgen. Geen reactie.
Tussendoor aantal keer geprobeerd te bellen, maar ik krijg steeds de telefonische beantwoorder dat er niemand beschikbaar is. Vorige week weer een mail gestuurd dat ik het nu echt te lang vindt duren en dat ik wil weten wanneer mijn pakketje komt.
Helaas, tot op heden nog steeds geen reactie :-(.
Heb dus wel betaald, nog steeds NIKS ontvangen. En wat een slechte service! Ik zal hier niet nog een keer bestellen.
Lana vond deze beoordeling nuttig
Bestelde 75ml doch kreeg 90ml. Goede vriendelijke communicatie. De eerste bestelling verdween na versturen maar Parfumsupply verstuurde daarop meteen een vervangende fles. Goed verpakt en ik ben zeer tevreden. Ik zou deze winkel van harte aanbevelen.
Nu voor de 2e keer besteld alles weer prima verlopen.
En kreeg er nu ook nog een kortingscode bij.
Dus ik ga zeker een 3e keer bestellen.
De eerste keer dat ik heb besteld bij Parfumsupply. Alles is prima geregeld en heb mijn parfum binnen de gestelde termijn mogen ontvangen. Helaas zijn ze telefonisch niet zo goed bereikbaar maar kreeg vrijwel direct antwoord via de mail. Mijn parfum heb ik in goede orde mogen ontvangen dus ben tevreden!
ik heb op 20 december een parfum besteld en op 31 december kreeg ik een 50ml fles ipv een 100ml zoals besteld. Direct een mail gestuurd waarna ik excuus kreeg en de keus of een deel van mijn geld terug of alsnog een 50ml ontvangen. Helaas was dit op 3 januari en ik heb nog geen extra 50 ml ontvangen. Inmiddels alweer een mail gestuurd en toen kreeg ik reactie dat er iets was met de levertijd maar binnen een week zou ik alsnog ontvangen. Nu 2 weken later nog niets. Heb net een mail gezonden dat ik binnen 10 dagen alsnog de helft van mijn geld terug wil. hoop dat ik iets hoor...
Lana vond deze beoordeling nuttig
Ik wil even melden dat ik erg tevreden ben met Parfumsupply omdat ik voor de eerste keer bestelde en een beetje huiverig was. Bleek gelukkig ongegrond omdat ik keurig en op tijd mijn parfums ontving. Het verbaasde mij wel dat de prijs zoveel lager was als in de winkel !!!! Volgende keer bestel ik daar zeker weer mijn parfums.
een verhaal wat ik gewoon kon overnemen op wat data's na. Is dus echt een niet op zich staand verhaal
Op 16-12-10 parfum besteld én per internet betaald. Op 5-1-11 een mail gestuurd naar het algemene e-mailadres met het verzoek om de status van de levering door te geven in de hoop dat de parfum alsnog wordt geleverd. heb hierop een reactie gahad waarin ze aangeven direct actie te nemen. Vervolgens op 8,9,10,11-1-11 gebeld --> telefonische antwoordmelder gaf aan dat er geen medewerker beschikbaar is die een melding kan aannemen. Wél heb ik de boodschap diverse keren ingesproken én wederom wat mail gestuurd. Inmiddels 6 mailtjes verder en iedere keer een toezegging dat die dezelfde dag nog word verstuurd heb ik nog steeds niets ontvangen. Ik word er echt moe van. ongelovelijk onbetrouwbaar daar. update 25 januari... krijg ik op 1 week na de laatste toezegging een mail van hun. (copie)
Geachte mevrouw van der Pol,
Wanneer het fout gaat dan gaat het ook goed fout. Inmiddels hebben wij een refund van uw transactie uitgevoerd welke binnen enkele dagen weer bijgeschreven staat op uw bankrekening. Onze welgemeende excuses voor het ongemak!
nou zakt mijn broek af. geen flacon en zonder overleg. wat is dit voor een bedrijf
Lana vond deze beoordeling nuttig
Ik vond het best spannend om parfum online te bestellen. Na mijn bestelling heb ik telefonisch contact met ze gezocht, helaas kreeg ik niemand aan de telefoon. Daarop direct een mail gestuurd, daar had ik binnen een uur een reactie op. 4 dagen later kreeg ik het geurtje, gelukkig helemaal origineel. Ik ben er super blij mee en zal zeker de volgende keer weer bestellen.
Vandaag mijn flacon Oscar de la Renta ontvangen. Toen ik het pakket opende was ik blij verrast...... er zat i.p.v. de bestelde 50ml een 100ml in. Ik heb ParfumSupply hierop een mail gestuurd met daarin de mededeling of er geen fout was gemaakt? Nee, hoor dit kwam omdat de 60ml helaas niet meer voorradig was en hebben daar een 100ml in de plaats voor gedaan.
ParfumSupply krijgt van mij de warme douche!
Ik heb 5 dagen geleden een parfum besteld bij deze firma en wil even mijn complimenten geven voor de goede service en afhandeling! ik ben altijd een beetje huiverig geweest voor bestellen via internet maar mijn vriendin raadde mij aan eens bij Parfum Supply te gaan kijken. Ik ben een tevreden klant en kom zeker nog eens terug.
Inge Peters vond deze beoordeling nuttig