[REPLY]
Zoals aangegeven kon ik de dag na bestelling mijn crèmes verwachten. Ze waren goedkoper en sneller bij mij dan als ik ergens anders had besteld. heel erg blij mee!
Als ik parfum nodig heb, ga ik naar www.parfumswinkel.nl. Dit doe ik ook voor huid producten en make-up. Meestal weet ik wat ik nodig heb, dan is het dus gemakkelijk te bestellen op deze site. Als ik het niet weet, probeer ik het in de stad bij een winkel uit en bestel ik het alsnog via de site. Dit heb ik maar een keer gedaan. Ik heb meestal voldoende aan de beschrijving en uitleg bij het product. De keren dat ik besteld heb kreeg ik het na 2 dagen ongeveer al thuis. De service is goed en heb je vragen kan je het altijd vragen. Heel handig! Ik ben een tevreden klant en zal vaker gebruik maken van de site, dus ik hoop dat het blijft bestaan.
Parfumswinkel.nl vond deze beoordeling nuttig
Volgens website binnen 1 dag leverbaar. Dat bleek ook zo te zijn. Volgende dag werd pakketje door postbode bezorgd. Goed verpakt en met proef monster.
snelle service en leuk dat er ook proefmonsters bij zitten en alles keurig ingepakt
Ik heb parfum gekocht bij www.parfumwinkel.nl , maar had helaas me oude adres gegeven. Kreeg een mail met daarin de vraag om het juiste adres. Het was geheel mijn fout. Maar zonder problemen werd me pakket naar het juiste adres gestuurd. Dat is service van de bovenste plank. Heb zelf ook een webshop, en dit is goed voorbeeld van klantvriendelijkheid. Ga zo door als ik nog ooit iets nodig heb weet ik waar ik moet zijn. Een echte aanrader.
Mvg Antoine
Ik heb afgelopen week een bestelling gedaan bij Parfumswinkel.nl Ondanks dat ik na 14.30 uur besteld had, kreeg ik de bestelling toch de dag erna al thuis bezorgd.
Ze houden je erg goed op de hoogte van het bestellingsproces (wanneer het verstuurd wordt, en waar het pakje is).
Verder zijn de prijzen echt veel lager dan in de winkel. ALs je een beetje weet wat je wilt bestellen, kun je hier echt veel geld besparen. Door de duidelijke uitleg bij de producten kom je er snel en gemakkelijk uit.
Ik zou deze site echt aan iedereen aanbevelen.
Voor mij ook de eerste bestelling van Parfumswinkel.nl en alles is goed gegaan. Snelle levering. Voor herhaling vatbaar.
Hallo,
Ik heb voor het eerst een bestelling gedaan bij parfumswinkel.nl, moet zeggen was een beetje achterdochtig, maar de volgende dag toen ik de verpakking opende en mijn bestelling bekeek niet meer.
Parfumswinkel is 100% betrouwbaar, ze moeten nu nog afwachten of ze mijn betaling wel ontvangen hihihi grapje:-)
Ik ga zeker weer een bestelling doen via deze goede, snelle en betrouwbare site.
Ik ga altijd naar de winkel, maar heb nu voor het eerst een bestelling gedaan via parfumswinkel.nl
De volgende dag werd mijn bestelling al helemaal naar wens afgeleverd.
Chapeau voor de snelle service. Ook de prijs van de toch heel dure Lancôme crèmes zijn hier een stuk lager dan in de winkel.
Ik ben een zeer tevreden klant en kom zeker terug voor nieuwe bestellingen.
Er was een probleem bij de leverancier met het artikel dat ik had besteld. Parfumswinkel had per abuis een mail gestuurd dat het artikel was verzonden, terwijl dit niet het geval was. Op mijn vraag werd echter snel en correct gereageerd en uiteindelijk heb ik het arikel in goede orde ontvangen.
Snel en correct + goede klantenservice!
zocht dit artikel en vond hem zeer snel en voordelig bij parfumswinkel.nl
ook de levering ging zeer snel en goed
erg goed. Ik kreeg waar voor mijn geld . Gisteren besteld en vandaag al in huis!
Bij parfumswinkel.nl terecht gekomen omdat de prijzen voor mijn dag en nachtcreme van Shiseido zo ontzettend voordelig waren. Snelle levering, degelijk verpakt, via Track & Trace kan je je bestelling volgen, goede communicatie. Volgende keer weer!
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Snelle levering.
Wat ik jammer vind is dat ik geen account kan aanmaken en gegevens/bestellingen kan nazien etc. Ik moet telkens weer opnieuw alle gegevens invoeren.
Kortingscodes? Nog nooit iets van gemerkt, alhoewel ik al een paar keer een bestelling gedaan heb. Ook krijg ik nooit een mail met aanbiedingen o.i.d. Maar voor de rest erg tevreden!!
Aanrader!!
Al heel lang op zoek naar dit geurtje (in de winkel niet meer te vinden) eindelijk gevonden en besteld via Parfumwinkel. Binnen een paar dagen zonder problemen thuis ontvangen. Hartelijk dank!
Een vondst! Ik googlede op mijn favoriete merk huidverzorging en kwam Parfumswinkel tegen met de meest voordelige aanbieding. Een dag later had ik de crèmes al in huis, mét bijpassende proefjes. En met name dat laatste onderscheidt hen echt van andere aanbieders: heel persoonlijk en snel!
De ene dag besteld, dezelfde dag nog gemeld dat niet alles uit voorraad leverbaar was. Kan gebeuren.
De dag daaropvolgend laten weten dat de bestelling verstuurd zou worden.
Dus al met al 3 dagen. Erg snel, prettig gecommuniceerd en fijne 'proefjes' van het favoriete merk erbij. Prima!!
Ik was op zoek naar Estee van Estee Lauder, bij voorkeur voor een leuke prijs. Als je op internet zoekt kom je allerlei buitenlandse aanbiedingen tegen. Niks mis mee, maar dan moet je wel lang wachten. Bij Parfumswinkel.nl is het bestellen eenvoudig en vanaf een redelijk bedrag kostenloos en je hebt je favoriete geur snel en voor een aantrekkelijke prijs in huis. De prijs is concurerend met de buitenlandfse prijsvechters! Een aanrader!
Besteld via parfumswinkel, en na twee dagen heb ik het pakketje ontvangen. Prima gegaan, ik vond alleen 5,50 verzendkosten voor iets dat door de brievenbus past wel wat aan de hoge kant, maar het gemak wint het van de prijs. Bovendien was ik anders misschien de stad in gegaan met de auto en parkeerkosten, dat weegt dan wel weer mee ; )
Ik kom terug!
Ik kan niet anders zeggen dan PRIMA gedaan!! Ik kom hier zeker terug.
Het was mijn eerste bestelling hier, maar er gaan er zeker nog volgen.
Prima tevreden, het enige wat ik als nadeel onder vonden heb is, dat tijdens het versturen het pakje beschadigd is en er geen proefjes bij zaten, wellicht vond onze postbode die proefjes ook de moeite waard.
Zoals ik dat zelf ook altijd ondervindt.
Goede prijs, snelle levering en producten in perfecte staat. Ik ben een tevreden klant!
Voordelige prijzen en zeer snelle levering. Duidelijk. Ik zeg het door!
Makkelijk te bestellen. snelle levering, goed verpakt en als extra kleine proef monsters erbij. In een woord SUPER
Woensdagavond besteld en vrijdagmiddag keurig verpakt geleverd.
Ook nog een paar proefjes van hetzelde merk erbij. Perfect geregeld.
alles prima verzorgd en op tijd geleverd
Snelle service. Vandaag besteld, morgen in huis.
parfum besteld,was binnen 2 dagen thuis.Netjes verpakt en kreeg er extra test parfums erbij.En geen verzendkosten!!
Had voor de wintersport nog even een stevige waterproof mascara nodig. Was hiervoor al eerder naar de stad 15 km verderop gereden (bij ons in het dorp geen luxere parfumwinke )l, waar het artikel niet op voorraad was. Vandaar dat ik op deze site terechtkwam. Heb gelijk nog 2 andere producten besteld. Super snelle(volgende dag) en correcte levering. Goed verpakt en proefjes erbij. Zal zeker in de toekomst vaker bestellen!!
Uitstekend. Keurig verpakt met proefverpakkingen. Binnen 2 dagen bezorgd.
Heel handig en zal er blijvend gebruik van blijven maken.
Gerda uit Oud alblas
Duidelijke site, goede beschrijving van de ingredieënten die in de parfums zitten!
Wat ik ook prettig vind, is de snelle bezorging.
Uitstekend!
Prima verpakt en leuk dat er proefverpakkingen bijzitten. Niet eentje zoals bij een dure Parfumeriezaak maar wel 8!!
Vraag via de mail over het niet ingepakt zijn van de bestelling wordt keurig en snel beantwoord.
Zal hier zeker weer bestellen.
Producten altijd in voorraad en snel geleverd! Ook altijd leuk: wat samples erbij. Dochter ook weer blij...
Setje besteld van clinique.
Zo wie zo goedkoper dan in de winkel.
En dan de levering was zeer goed.
Vrijdagmorgen besteld en dan zaterdagmiddag al binnen.
FORMIDABEL GOED
BLIJF ZO DOORGAAN
2 cremes van clinique besteld, 30€ bespaard tov de officiele clinique website. Donderdag besteld en op zaterdagochtend geleverd.
Made me happy!
Ik had een discontinued parfum gekocht: bewust. De oude fles. De foto was correct: dit was wat ik zocht.
Ik kreeg de nieuwe versie geleverd: niet dat wat ik op de foto gezien had, niet wat ik besteld had.
Waarom niet even een emailtje of telefoontje dat het niet leverbaar (meer) is? Even overleg of ik accoord kan gaan met een andere fles?
Nee, nu de grote teleurstelling bij het openen van het pakje, en de heisa van het terug moeten sturen en het geld terug zien te krijgen.
Telefonisch was de informatie ook niet correct: er werd gezegd dat de geur niet veranderd was maar alleen de verpakking. Dat is niet waar. Reformulaties gebeuren continue en parfumista's merken en weten dat. Daarom kocht ik ook bewust de oude versie.
Mevrouw aan de telefoon was wel erg aardig, dat wel.
Dit gebeurd mij met enige regelmaat dat online parfumwinkels verkeerd leveren, of niet leveren wat op de website staat aangegeven als het artikel dat je kan kopen.
Mijn advies: gooi die foto van de oude verpakking (grijze ronde fles van NU van YSL) van de website zodat niet nog meer mensen teleurgesteld raken.
En neem wanneer iets niet leverbaar is even contact op.
MVG AM T.
Geachte mevrouw,
Ten eerste onze excuses voor het ongemak. Wij nemen iedere klacht uiterst serieus. Het is erg vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met het ontvangen artikel.
We hadden dit beter moeten communiceren en de afbeelding op onze website tijdig moeten aanpassen. De afbeelding hebben wij inmiddels gewijzigd.
Indien u het product wilt retourneren kunt u dit kosteloos doen en zullen wij het volledige aankoopbedrag crediteren. Hiervoor dient u even contact opnemen met onze klantenservice.
Voor het ontstane ongemak willen wij u namens Parfumswinkel.nl een presentje aanbieden. Deze komt zo spoedig mogelijk uw kant op.
Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben kunt u contact opnemen met klantenservice@parfumswinkel.nl.
Klantenservice
Parfumswinkel.nl