dinsdag 26 mei 2009
PC4everyone is voor ons een bedrijf waar we nooit weer wat gaan kopen.
Een kleine jaar terug hebben we een Toshiba portege m200 (650 euro met extra batterij) gekocht.
Binnen korte tijd moest hij weer retour worden gezonden omdat hij niet meer wilde werken. Volgens hen een virus, waarbij wij onze vraagtekens hebben. Ook de muis werkte niet goed en de schroefjes liepen er 1 voor 1 uit. Het gevolg was dat we 55 euro moesten betalen voor verzendkosten, verzendmateriaal(terwijl wij hem in zeer degelijk materiaal hun hadden toegezonden) en nieuw software. Pas na een maand kregen we de laptop retour. De schroefjes waren er of niet in of waren bij ontvangst per post er al weer uit. De muis had nog steeds dezelfde problemen. Bovendien bleek de adaptor een kabelbreuk te hebben. Geluid werkte inmiddels ook meer niet dan wel.
Een paar maand later sprong het scherm spontaan. Niet tijdens een val of iets dergelijks. Ook was de laptop niet kort van te voren gevallen. Mailtje hierover gestuurd en ja het bleek toch wel garantie te zijn. Opgestuurd met vermelding van de klachten en hoe en wat. Wat bleek geen garantie!!! Ze hebben de laptop nog wel weer retour gezonden met een nog grotere breuk in het scherm en verder hebben ze hem ook niet gerepareerd. Nu konden we de laptop ook niet meer normaal gebruiken omdat hij niet normaal meer wil typen. Het gevolg binnen 1 jaar ruim 725 euro lichter en geen laptop meer. Bellen oid heeft ook geen zin, je moet voor hun technische dienst een duur 0900 nummer bellen.
Bij ons thuis is pc4everyone - pc4nobody.