We are hiring!

Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (1)
Pcglobe

Slechte service

Op de site wordt 1-5 werkdagen beloofd, echter na 10 dagen had ik nog niks in huis. Nadat ik gebeld had beloofden ze het de volgende dag op te sturen, Weer een dag later kreeg ik een email waarin stond dat het product niet meer te bestellen was, nadat ik mijn geld terug vroeg kreeg ik ook nog te horen dat het minimaal 5 werkdagen kon duren. Kennis van de te verkopen produkten is er dus niet en de service is ook waardeloos. Nu weet ik weer waarom je beter wat meer kunt betalen bij goede webshops...door dit soort hobby winkels.

Is Pcglobe uw bedrijf?

Maandelijks vertellen meer dan 1.600.000 Nederlandse consumenten hun ervaringen op Trustpilot.nl.

Zorg ervoor dat u de controle over uw klanten feedback niet verliest, en dat uw potentiële klanten zich een positief beeld kunnen vormen van uw bedrijf.

Klik hier
vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten