We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Pcmegastore Beoordelingen

Pcmegastore Logo
Should you shop here? - See what the customers think of Pcmegastore and give your own review of Pcmegastore 11

Pcmegastore was failliet verklaard op dinsdag 18 augustus 2009

• BEOORDELINGEN (11)

jammer

Echt heel erg jammer dat ze failliet zijn gegaan, heb er al een aantal dingen gekocht, en nooit problemen gehad, ben er altijd goed geholpen en levering is zeer snel.

Featured review of Pcmegastore

Failliet!!!

Beste mensen,
PC Megastore is duidelijk in surceance van betaling en hard op weg naar een failietsement.
Voor alle mensen die nog geld te goed hebben is het volgende HÉÉL belangrijk.
Aangezien het bedrijf een B.V. is máár geen jaarrekening heeft gedeponeerd bij de kamer van koophandel zijn de beide broers hoofdelijk aansprakelijk en heb je als kunsument het recht om je geld bij hun aan de deur op te halen.
Dit moet je wel snel doen want op dit moment wordt onderhandeld aan wie het overgebleven geld (van julllie klanten) naar toe gaat, met andere woorden NU IS ER NOG GELD reageer dus snel en ga het persoonlijk halen.
Het adres van de eigenaar is ************ het adres van zijn moeder die ook in de zaak zit is:
***************. Ik heb ook nog een paar 06 nummers die ga ik nog even opzoeken.
De broers staan in onze regio al langer bekend als oplichters maar niet van het stoere type ofzo maar meer van die stiekeme.

Gewoon niet doen

Dit bedrijf doet je denken aan de duistere vreemdeling die je in een donker steegje vanuit zijn jas horloges wil verkopen. Laptop besteld die ik tot op eden nog moet ontvangen.
Gewoon niet doen!

Tessa, Angela & Valentijn vond deze beoordeling nuttig

Fraude?

Begin juli een laptop besteld en ruim 400 euro voor betaald. Tot op heden heb ik mijn laptop niet ontvangen alsmede mijn geld niet. Ik denk dat we samen een aanklacht moeten indienen. Dan staan we namelijk sterker.

pc megastore failliet

Op maandag 17-08 gelezen op hun eigen site dat ze failliet zijn. Ze hebben er 'n erg zielig verhaal van gemaakt. Blijft dé vraag: Wat hebben ze gedaan met al het geld van al die bestellingen die ze ontvingen??? In ieder geval niet teruggestort, zoals ze beloofden!!! Om van te kotsen!!!

Fluiten naar mijn geld

Ik heb op 17 april een aantal artikelen besteld. Ik heb weken gewacht en iedere keer kon het om een of andere reden niet worden geleverd. Toen heb ik het uit ellende geannuleerd. Ik kreeg toen een vaag mailtje dat mijn geld binnen een paar dagen zou worden over gemaakt. Toen dat niet is gebeurd heb ik voor de zevende (!) keer maar weer eens een mailtje gestuurd, hierop werd niet geantwoord. Nu lees ik op fora dat ze in zwaar weer verkeren, ik vrees dat ik als 16 jarige kan fluiten naar mijn ruim 62 euro waar ik toch onderhand 4 weken voor moet werken.

Mega slecht!

Ook ik wacht al een tijdje op mijn geld (ruim 650 euro)
nadat de levering 3 keer uitgesteld was heb ik op hun aanraden gekozen voor annulering. ondertussen gevraagd waar mijn geld bleef.
via de mail kreeg ik het antwoord dat dit maximaal 10 dagen kon duren.
morgen verloopt deze termijn en zit ik dus nog steeds zonder centen of product.
Morgen maak ik er werk van via de consumentenbond/radar danwel kassa.
de berichten van andere consumenten maken me zorgen. ben bang dat ik naar mijn geld kan fluiten.
sowieso is het al heel erg verdacht dat de webwinkel is uitgeschreven bij Qshops.

geen terugbetaling!

Op 7 juli heb ik een laptop besteld, later bleek die moeilijk leverbaar te zijn en heb ik de bestelling geannuleerd. Na meerdere emails heb ik nog steeds mijn geld niet terug en a.s. vrijdag loopt de termijn van 30 dagen af. Als smoes waarom het zo lang duurt is dat er een groot personeelstekort was. Jaja, dat geloof ik nu dus echt niet. Ik ben op vakantie geweest en zag vandaag dus dat ze vanwege reoganisatie enz gesloten zijn en niet reageren op emailtjes,telefoontjes en dus ook geen geld terug storten. En i.d.d. hun webshop is ineens verwijderd bij de Q-shops keurmerk. Ik denk dat alle gedupeerde nu er melding van moeten maken bij Radar/Opgelicht/Kassa enz en gezamenlijk aangifte moeten doen.

Terugbetaling blijft uit

Bij mij hetzelfde verhaal: na annulering moet men wettelijk binnen 30 dagen terugbetalen. Dat zou dan vandaag zijn, maar nee hoor, nog niks teruggeboekt. Heb de afgelopen 3 en een 1/2 week ook geen reactie meer gehad op mijn mailtjes. Ik vraag me ook af wat er aan de hand is.... (behalve dat wat nu op hun website staat)

En inmddels staat PCMegastore ook niet meer op de website van QShops keurmerk!! Ze zijn verwijderd!!!!!!!!!

PC Megastore failliet?

Op 29 juni twee laptops bij PC Megastore besteld en betaald. De levering bleef uit. Daarom de order gecanceld. Maar mijn geld krijg ik niet terug. Op de website staat vermeld dat PC Megastore wegens uitzonderlijke omstandigheden is gesloten tot 17 augustus.

Het is niet pluis daar en ik overweeg om aangifte te doen.

Pcmegastore

Terugbetaling blijft uit / telefonisch onbereikbaar

De eerste indruk was goed totdat ik m'n order cancelde wat overings wel snel geregeld was.
Nu ben ik alleen al bijna een maand bezig om m'n geld terug te krijgen. Weken word ik al aan het lijntje gehouden met allerlei redenen waarom er nog niet gecrediteerd is.
Wordt vervolgt...

Wat ronduit ook irritant en klantonvriendelijk is dat Pc Megasrore telefonisch niet te bereiken is. Waarom hebben ze uberhaubt een telefoonnummer???

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten