We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Pda Wereld Beoordelingen

Pda Wereld Logo
Klanten zeggen: »Geweldige kennis en service« »exellente service!« »Waardeloze service!!« 52
Goed
8.6 van 10

52 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (52)

exellente service!

nadat ik een 2 maanden geleden mijn tomtom go 720 bij pda wereld heb aangeschaft was er iets mis mee, ik was afgelopen zaterdag met mijn tomtom terug gegaan naar de winkel.

ik werd direct geholpen en stond binnen een kwartier met een perfect werkende navigatie weer buiten.
ook liet de verkoper mij een aantal handige dingen over het apparaat zien, zoals bijvoorbeeld het aanzetten van de flitspalen.

het was vrij druk in de winkel maar dat weerhield de verkoper er niet van om netjes de tijd te nemen, mijn pet af voor het personeel.

ik zou zo weer kopen bij pda-wereld, en stuur mijn kennissen zeker door naar pda-wereld.

Featured review of Pda Wereld

Geweldige kennis en service

Heb alweer een tijd geleden ( oktober 2009 )bij pda-wereld in eindhoven een HP Ipaq 614 aangeschaft.
ik kwam deze winkel binnen om een nieuwe telefoon te halen en zocht iets in de zin van een pda.

de verkoper daar, nog vrij jonge kerel was echt super op de hoogte en heb nog nooit zo'n kennis in een winkel gevonden, hij kon mij letterlijk van elk product vertellen wat het was, de ervaringen daarmee en hij nam echt de tijd voor je. als je iets wou zien kon je het tuurlijk even zien, apparaat kon even worden aangezet voor een demonstratiel.

uiteindelijk tot de koop over gegaan.
ze hadden ook nog eens de scherpste prijs en dat was zeker niet verkeerd.

al met al ben ik DIK tevreden, en zeker een pluim voor pda-wereld en het personeel daar! dikke 10

Pda Wereld

waardeloos! elke dag gebeld of laptop er was, na 2 weken te horen niet te leveren

Laptop besteld en betaald, stond op site levertijd 3 dagen. Na 1 week iedere dag gebeld, en zouden steeds een mail krijgen, en na 13 dagen zeiden ze dat ze al een paar keer gebeld hadden omdat ze al bijna een week wisten dat ze laptop niet konden leveren. Daarna nog 4 dagen op mijn geld moeten wachten

Geachte Anja,

In het verleden is helaas sprake geweest van een aantal incidenten welke wij als nieuw management ten strengste afkeuren en betreuren en waarvoor wij ons ook aan U excuseren. Dergelijke incidenten zullen in de toekomst niet meer plaatsvinden.
Wij zijn de afgelopen paar maanden erg hard bezig geweest om aan al onze bestaande klanten en vaste relaties en steeds groter wordende groep nieuwe klanten en relaties te laten zien dat wij gebroken hebben met het verleden en dat PDA-Wereld.nl NU staat voor top service, echtheid, correcte informatie omtrent product en scherpe prijzen. Op onze site proberen wij zoveel als mogelijk informatie omtrent het product te geven met daarnaast de mogelijkheid om onze deskundige klantenservice te contacteren met alle denkbare vragen.
Wij als nieuw management zouden het bijzonder kunnen waarderen indien u uw review zou kunnen verwijderen of zou kunnen aanpassen, opdat wij als PDA Wereld.nl met open vizier onze nieuw ingeslagen toekomst positief te kunnen voortzetten.

Indien u het wenselijk acht persoonlijk contact met mij te onderhouden, nodig ik u graag uit mij te contacteren via 040-212 49 99.

PDA Wereld.nl
Management

Waardeloze service!!

Ik heb tot 3x toe een mail gestuurd omdat het om de beste prijs ging, echter pas na de 3e dag kreeg ik een antwoord op mijn mail. Toen ik e.e.a. aan de verkoper vroeg m.b.t. het apparaat welke ik wilde kopen werd er erg ongeïnteresseerd door de verkoper en uiteindelijk werd mij na een aantal vragen d rug toegekeerd en vond de verkoper mij blijkbaar niet meer interessant. Ik vind dit waardeloos en heb uiteindelijk het apparaat (wel iets duurder) bij een andere winkel aangeschaft.

Erg teleurstellende ervaringen dus!

Geachte Peter Mussen,

PDA Wereld.nl
Management

Heb er een houder besteld voor mijn HTC P3300

Helaas stond deze een tijdje geleden te koop met een andere foto en zonder vermelding dat de bevestiging er niet bij zit. Na vergelijkingen van dezelfde houder bij andere shops die wel vermelden dat de bevestiging los moet worden gekocht kwam deze shop goedkoper uit. Helaas leveren ze hem zonder de bevestiging en dan is deze shop een stuk duurder ineens. Als consument mag je volgens de consumentenbond aannemen bij een gering prijsverschil dat de levering is zoals weergegeven. Een webshop dient ook bij wet ten alle tijden te zorgen voor duidelijk informatie. Dit betekend dat wanneer andere shops 8 euro duurder zijn bij dezelfde houder en een losse bevestiging deze shop een aannemelijk aanbod had inclusief de bevestiging en nergen in de informatie werd vermeld dat deze niet zou worden meegeleverd. Nu vinden ze bij deze shop dat ik had moeten weten dat bevestigingen nooit standaard zijn. Alsof ik dagelijks dit soort dingen aanschaf en waarom nemen andere shops dit niet standaard aan van een consument blijkens het vermelden van het niet bijleveren van een bevestiging.

Volgens de consumentenbond kan men geen aanspraak maken op deze wet als de prijs niet aannemelijk is. Een computer aangeboden voor 2 euro is niet aannemelijk. Dit artikel was dat wel na vergelijking met andere winkels, zelfde houder en bevestigingen met de hier getoonde complete set zonder vermelding dat dit niet zo was.

Zelfs nadat de consumentenbond mij in het gelijk steld n.a.v. de wettelijke consumenten bescherming blijven ze bij deze webshop hardnekkig.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten