We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (8)
Perrysport

Juiste product in juiste maat geleverd

Ik las de ervaringen hier al dus wat bang een onjuist product in een onjuiste maat geleverd te krijgen. Of één shirt nu en één pas veel later. Had twee shirts besteld. Het heeft ongeveer een week geduurd voor ik ze in huis had dus dat valt mee (als ik de verhalen hier zo lees). Had ze niet direct nodig dus vond het veel belangrijker dat de juiste shirts in de juiste maat aankwamen. Twee nieuwe shirts (met labels) waren beide in Medium geleverd, dus ik ben tevreden. Hoop dat Perrysport.nl in de toekomst nog meer verbeterd en op dezelfde hoogte komt te staan als de fysieke winkels. Ben voorzichtig optimistisch.

SLECHTSTE WEBSHOP OOIT!

By far de SLECHTSTE WEBSHOP EVER!!! Ik heb vorige maand 2 skipully's besteld bij de webshop.Ik kreeg er eentje. De andere, moest ik via de mail achter komen, was uitverkocht. Bellen lukt niet want er wordt steeds opgehangen. ik gaf Perry sport nog een kans dus nogmaals 2 andere skipully's besteld. Een week later kreeg ik een mail dat ze uitverkocht zijn! ik ga nooit meer daar iets kopen! Ik ga dan maar naar de winkel.

Perrysport

Winkel oke, maar blijf ver weg van de online shop!!

Ik heb op 26-12-12 een online bestelling gedaan. De helft is inmiddels een paar dagen binnen, de andere helft (schoenen/muts) moeten nog steeds komen. In de winkel kunnen ze me niet verder helpen. En telefonisch is het een rampenplan!!! Je hangt een paar minuten aan de telefoon waarna je dan te horen krijgt dat de klantenservice dicht is of dat het te druk is. Woensdag nam er iemand op en die gooide meteen na mijn verhaal de hoorn er weer op. Ik heb meteen weer gebeld en zou toen na onderzoek terug gebeld worden dezelfde dag. Dat telefoontje moet nog komen. Ik ben er behoorlijk klaar mee en zal nooit meer online iets bestellen daar!!
Voor mijn zoon hoop ik dat zijn nike schoenen nog komen op korte termijn.

Niet tevreden...

Badpakken besteld, kwamen wel mooi op tijd binnen. maar toen ik ze niet mooi vond, konden ze niet retour gestuurd, maar moest ik alsnog een stuk rijden en de stad in om het naar de perrysport winkel terug te moeten brengen.
Belachelijk, dat je het naar de winkel terug moet brengen als je op internetshop iets besteld en het wil retourneren!!
Geld hebben ze wel netjes teruggestort op einde van de maand.
Alsnog verzendkosten ( 4,95 euro) moeten betalen én nog eens hele eind naar stad rijden en parkeergeld betalen om pakket naar winkel terug te brengen.

Ruime onvoldoende

Ik heb tot driemaal toe een hele slechte ervaring met perrysport.nl. Ik heb er 2 paar voetbalschoenen gekocht die mij binnen enkele dagen bezorgd zouden worden. Een week later krijg ik te horen dat het iets langer gaat duren, en tenslotte krijg ik het bericht dat ze het product toch niet meer kunnen leveren, en de site dus gewoon niet up-to-date was. Vervolgens heb ik twee paar andere schoenen besteld, en expliciet gevraagd of ze op voorraad waren. Dit bevestigden ze, waardoor ik ze heb besteld. Dit keer kreeg ik maar één paar schoenen thuisgestuurd, en de andere waren ze simpelweg vergeten gaven ze aan de telefoon aan. Tenslotte ben ik in de winkel voor 2 paar van deze schoenen wezen kijken, en hebben ze van al die schoenen bijna niks op voorraad.

Zo'n slechte ervaring bij een webwinkel heb ik nog nooit meegemaakt!
Voor de perry een hele dikke onvoldoende! En ik kom hier ook niet meer terug!

Nooit iets bestellen!

Alles gaat mis, als je iets van de Perry wil koop het dan gewoon in de winkel. Online kan je ze niet vertrouwen...

Slechte service

Winkel in gouda lopen de mensen ongeinteresseerd rond, moet actief vragen om hulp. Ze houden denk ik niet zo van mensen die hun geld daar willen uitgeven

bedroevend

tijdens Perry's valentijnsactie 2011 heb ik flink wat verschillende dingen besteld, om op mijn gemak thuis een keuze te kunnen maken. de eerste zending kwam na ongeveer een week (eindelijk) maar de rest is nooit verschenen. ik heb herhaaldelijk geprobeerd de klantenservice te bellen maar stond dan meer dan 10 minuten in de wacht. op mijn mails werd ook niet adequaat gereageerd. uiteindelijk heb ik na 5 weken toch telefonisch kunnen vragen waar mijn bestelling bleef, men wist het niet maar zou diezelfde dag per mail een antwoord geven. Een dag later kreeg ik dan een mail waar in stond dat het zeeer spijtig was maar dat de artikelen die ik had besteld, door foute info op de site nooit voorradig waren geweest (!) en dat men dus mijn geld terug zou storten. Dat is raar, want ik ben tussentijds nog bij Perry in Eindhoven geweest en zag daar verschillende dingen die ik had besteld en waarop ik nog wachtte, gewoon in de winkel hangen.
Nu is het 11 april en zijn we dus 2 maanden verder en ik heb NOG STEEDS mijn geld niet terug. Al deze tijd betaal ik dus rente over het uitstaande creditcardsaldo. Ik heb hier nog twee mailtjes aan gewaagd en kreeg als troost een kortingscode aangeboden, maar die ga ik niet gebruiken want ik wil met Perry Sport niets meer te maken hebben.

Jos Kiser vond deze beoordeling nuttig

Is Perrysport uw bedrijf?

Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.