[REPLY]
Website ziet er goed uit. Bestelling gedaan, daarna hoor je niets meer. Telefoons worden niet opgenomen. Emails worden niet beantwoordt. Je geld ben je kwijt. Onze vakantie is behoorlijk verziekt, omdat we de spullen voor onze pup hard nodig hadden en je vertrouwt erop dat de bestelling toch nog op tijd binnen zal zijn, na twee weken. Terwijl erop de website staat dat er binnen 2 tot 3 werkdagen geleverd zal worden. Een ander bedrijf in hetzelfde pand waarin petjungle zich zou moeten bevinden gesproken, zij spreken over heel vreemde praktijken in petjungle. Ik ga aangifte doen bij de politie, dit is internetoplichting.
Mijn zus en ik hebben op een vrijdag 2 benches en wat extra artikelen besteld bij PetJungle want dat leek toch wel een mooie deal. Het bestellen ging redelijk vlekkeloos en we kregen dan ook een bevestiging ervan. Betaling gedaan, afwachten maar. Mijn zus stuurde de maandag erop een mail want geen gehoor, omdat ze nog een extra artikel erbij wilde bestellen. Geen reactie. De dag erna weer gebeld, maar het gevonden telefoonnummer bleek van een restaurant te zijn. Tja, argwaan. Weer gemaild met de vraag waarom telefoonnummer niet klopte en dat we reactie wilde omdat dit geen vertrouwen gaf.
Zelfde dag reactie van Pet Jungle's Koen Schmitz; betaling is ontvangen, ze hebben geen telefoonnummer meer dus nummer zal wel aan een ander gegeven zijn, wat wil je extra bij bestellen.
Direct aangegeven, laat maar zitten en stuur maar op want de pups kwamen al snel. Daarna radiostilte. Rustig afgewacht en daarom pas de maandag erna gemaild waarom we geen verzendbericht hadden gekregen. Geen reactie.
De dag erna, vriendelijk doch zeer dringend verzocht per omgaande onze betaling terug te storten aangezien wij nul vertrouwen in hun bedrijf hebben en dat we aangifte via de politie en op internet zouden doen. Prompt reactie dat het geen probleem was en we ons geld teruggestort kregen. Dit is ook gebeurd.
Niet alleen is het vreemd dat je geen tot slecht contact kan maken. Een écht bedrijf stort niet zomaar het geld terug...de goederen hadden al onderweg moeten zijn volgens hun website.
Mocht je geen contact met hen krijgen...op hetzelfde adres (huh) zit ook de zaak DocHorse. We hebben ook hen gebeld (2x) en zij kregen wel vaker telefoontjes omdat PetJungle onbereikbaar is. Ze vertelden dat het een gebouw was met meerdere bedrijven..wat natuurlijk kan. En ze waren zelfs een beetje overdreven behulpzaam...was ook wat verdacht. Maarja je gaat dan aan alles twijfelen.
Ik raad iedereen met klem AF om bij deze mensen producten te bestellen, hoe geloofwaardig hun website en alle overige websites waar ze op terugkomen ook lijken. Deze beoordeling ligt ook bij hen op de mat.
Kortom, betaal liever een tientje meer voor een andere prima bench die zonder problemen bij je bezorgd wordt.
Jessica
Ik probeer deze bedrijf al een tijdje te contacteren zonder succes helaas! niet aan beginnen.
Wat een slecht bedrijf. Twee weken geleden mijn bestelling gedaan via Paypal (de hemel zij dank!) en tot op heden nog mijn bestelling niet ontvangen. E-mails gestuurd en geprobeerd te bellen op de tijden waarop ze bereikbaar zouden moeten zijn volgens de site. Nou niet dus! Ze reageren totaal nergens op, telefoon werd opgepakt en weer neergelegd!!!!
Hoewel, ik moet toegeven dat ze wel reageerdenop mijn mail waarin ik vroeg waar ik het geld naar moest overmaken. Dát antwoord kwam wel snel retour!
Dit moest een verjaardagscadeautje zijn. Nou daar ben ik nu twee weken te laat mee maar wel bijna 30 euro armer.
Ze adverteren met Snelle Service en levertijd van 2-3 dagen.
Pfffff niks van waar. Normaal gesproken ben ik heel geduldig, maar dit is echt niet netjes! Als je klanten wilt houden, is dit niet de juiste manier!
Als iets niet in voorraad is of er is iets anders aan de hand, wees dan in elk geval zo beleefd om je klant op de hoogte te stellen ipv totale radiostilte!
Mijn zus heeft voor mijn verjaardag via petjungle 2 weken geleden een vogelhuisje besteld. Betaald en al maar als ze nu een mailtje stuurt of belt wordt er niet gereageert. Ze heeft ondertussen al 5 mailtjes gezonden, niet een reactie. Op zijn zacht gezegd niet zo netjes van PET JUNGLE.
Ronah Halman vond deze beoordeling nuttig
Van petjungle hebben we een super bench gevonden, de goedkoopste die we konden vinden, want de verzendkosten waren laag.
Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.