We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (107)

ronduit slecht

Ze zetten op hun website dat de levertijd (als je hem voor 17u besteld) de volgende dag is.. Oke ik besteld volgende dag staat er op de website dat hij pas de volgende dag komt... wat ik begrijp.. soms lukt het niet altijd maargoed.. volgende dag ganse dag zitten wachten.. s'avonds dacht ik. toch maar eens op de website kijken.. zie ik dat hij weeral 2 dagen later aan komt ... oke .. 2 dagen laten ik op de website kijken... zie ik dat het weer 2 dagen is uitgesteld.. ik naar phonehouse sturen dat ze het moeten oplossen en met een vergoeding ofzo moeten komen of dat ze het om ten minste oplossen. wat krijg ik als reactie ?
hier is de site van postNL (het bedrijf dat de iphone moet leveren) ga daar maar om een vergoeding vragen en al je vragen kun je bij hen stellen over je levering..
Dit is ronduit belachelijk... Ik heb een telefoon bij hun gekocht, en niet bij postNL dit is hun probleem. Ik moet niet gaan rond vragen waar mijn bestelling blijft.
conclusie ik koop NOOIT meer iets bij the phone house. slechtste service OOIT ...
normaal zet ik nooit geen beoordelingen .. maar nu vond ik wel dat ik dit moest doen .

Phone House

Boos op Phonehouse, nooit meer heen zolang het niet nodig is!

Ik heb ongeveer 7 weken geleden mij telefoon ingeleverd ter reparatie van mijn scherm (zat een barst in na val) dit valt buiten de garantie dus ik wist dat ik hier voor moest betalen... altijd goedkoper als een nieuwe dus ik heb aangegeven dat ze hem direct mochten maken zonder dat ze eerst mij een prijs opgave hoefde te geven zodat ik mijn telefoon sneller terug zou hebben.

Er was een richt lijn van ongeveer 2 a 3 weken dat het zou duren, na 18 dagen heb ik gebeld wat de status was ik kreeg als antwoord dat ze na 7 dagen een prijsopgave hebben gehad van €278,- voor de reparatie en dat er nog niets is gedaan.

Dat vond ik al erg jammer om te horen maar communicatie fout is niets aan te doen, kan gebeuren. Na nog eens 2 weken kreeg in een telefoontje dat hij klaar was. Ik terug telefoon gehaald en helemaal blij.

Na 2 dagen kom ik er achter dat de front-speaker in mijn display niet werkt, wanneer ik bel kan ik wel over de speaker of via een headset bellen maar niet via de gebruikelijke speaker... Ik terug ja dit kon wel gerepareerd worden onder garantie want dit was een fout gemaakt door dynafix (de externe partij die mijn telefoon de 1e keer heeft gerepareerd) maar hij zou daarvoor al weer minimaal 2 weken weg zijn, ze zouden er voor zorgen dat er een aantekening "spoed" bij zou komen dan zou het sneller klaar zijn.

Nu heb ik vandaag weer gebeld, 18 dagen na dat ik hem voor de 2e keer heb ingeleverd en krijg ik te horen dat ze mijn telefoon 3 dagen geleden al terug hebben gehad met de notitie dat hij niet gerepareerd kon worden, nou heeft Phone House daar geen contact over gelegd met mij en hem opnieuw terug gestuurd naar dynafix... daarnaast zou ik nogmaals moeten betalen voor het feit dat dynafix opnieuw kosten heeft moeten maken voor de 2e reparatie terwijl hij niet eens gerepareerd is en ik daar geen akkoord voor heb gegeven of daar over met mij is gesproken.

Ik ben ondertussen wel geteld al 52 dagen mijn telefoon kwijt en er is nog geen duidelijkheid of hij überhaupt gerepareerd word, en hoe lang dat nu dan weer zou gaan duren.

Ik ben erg ontevreden over dit probleem en zou snel een toepasselijke oplossing krijgen.

Phonehouse Webcare vond deze beoordeling nuttig

Helemaal TOP in Hoogezand

Ik heb een Samsung Galaxy S3 gekocht bij Phone House in Hoogezand en kan alleen maar zeggen dat ik geweldig goed ben geholpen. Alles is voor me ingesteld, nummers en foto's overgezet, er werd echt de tijd voor me genomen terwijl de winkel goed vol stond. Ik ben een week later weer terug gegaan met mijn vader van 82 en ook die heeft een nieuwe telefoon gekocht en weer zijn we SUPER geholpen. Ik lees hier veel slechte dingen over Phone House maar daar kan ik mij absoluut niet in vinden. Voor mij verdiend de Phone House in Hoogezand een warme douche!

Wijchen Phone house geweldig

Voor iedereen in Nijmegen of Wijchen.
Ga voor een telefoon . Tablat of advies naar Phone House in Wijchen.
Geweldig personeel, ze adviseren je goed, nemen alle tijd voor je, zijn eerlijk en maken het niet mooier dan het in werkelijk is.
De service houd niet op na de aankoop maar is er daarna altijd . Ik heb voor nu mijn Phone shop gevonden namelijk die van.
Phone House Wijchen

Phone House

Kan nog beter communiceren met een stoeptegel....

Ik heb in november een iPhone 4 besteld, met een verlenging van mijn abonnement. De mevrouw aan de telefoon vertelde mij dat het onmogelijk was om de kleur die ik wilde in het formulier te kiezen, maar dat ze het bij de opmerkingen zou zetten en dat het dan prima in orde zou komen. Ik ben hiermee akkoord gegaan, en binnen 1-2 weken zou ik gebeld worden voor een leverafspraak.
Na ruim 3 weken nog niets gehoord, en aangezien het fantastische "Volg zelf de status van uw order!" nog steeds die 1-2 weken aangaf, besloot ik te mailen. Een week later werd ik gebeld voor een leverafspraak - van een zwarte iPhone. Blijkbaar was het toch niet goed doorgekomen. Ik gaf aan dat ik toch echt graag een witte wilde, en het dan niet erg zou vinden om nog iets(!) langer te wachten. Een nieuwe bestelling werd geplaatst en wederom zou het 1-2 weken duren. Diezelfde dag kreeg ik ook nog een reactie van de klantenservice, dat mijn bestelling nog niet binnen was en dat ze er ook niets over konden zeggen. Oftewel: ze hebben niet eens gekeken toen ze mijn e-mail beantwoorden.
Ik heb tussen toen en nu 2 keer gemaild, en op deze mails kreeg ik helemaal geen antwoord. Vanmiddag heb ik gebeld, maar het enige dat ze mij kunnen vertellen is dat mijn bestelling niet binnen is en ze kunnen mij ook niet vertellen wanneer wel.
Ik kan me best voorstellen dat de verwachtte levertijd uit loopt, maar ik verwacht dan wel geïnformeerd te worden - iets wat ik al meerdere malen heb geprobeerd duidelijk te maken aan de PhoneHouse, zonder reactie. Daarnaast vind ik dat als het zo ontzetten uit loopt, ze wel eens met iets ter compensatie mogen komen, of in ieder geval een behoorlijk excuses.

Goede service haaksbergen

Mijn complimenten over de Phone house in haaksbergen. Je wordt er netjes geholpen en er wordt de tijd voor je genomen of er nu 1 of 8 mensen nog na je staan te wachten. Had een defecte telefoon en er is alles aan gedaan om me ermee te helpen. Heb een nieuw exemplaar mogen ontvangen. Zeker een winkel om in de toekomst terug te komen.
Topmedewerkers!!

Trees Vedder vond deze beoordeling nuttig

Heel slecht personeel Doetinchem

Wij kwamen in de winkel met het probleem dat mijn mobiel een foutmelding gaf.
Die jongen zei bot moet je maar naar de klantenservice bellen van telfort.
En gedaan en werden daar heel vriendelijk geholpen. Ging gewoon om even een simkaartje omzetten in ander toestel. Dat had die jongen ook moeten weten als je in zo'n winkel werk,maar als we die revieuws hier lezen gaan we inderdaad nooit meer naar de phone house.
Waardeloos!!!!

Klantenservice enorm traag

Anderhalve maand geleden een webshopbestelling teruggestuurd omdat deze niet voldeed aan de verwachtingen. Bedrag zou volgens de algemene voorwaarden binnen 30 dagen worden overgeboekt. Diverse mailtjes gestuurd met informatieverzoeken, maar dan krijg je alleen te horen dat de mail wordt doorgestuurd naar de relevantie afdeling. 38 dagen later nog niks teruggeboekt. Niet eens een ontvangstbevestiging gekregen. Ik ken geen andere webwinkel die zoveel tijd nodig heeft. Nooit iets kopen bij deze tent dus.

Waardeloos!

Mijn Blackberry heeft besloten niet meer op te starten, ter reparatie weggebracht naar the Phonehouse. Wat krijg ik mee als leentoestel? Een Nokia C1... terwijl ze beloven dat je altijd een gelijkwaardige leen telefoon meekrijgt, dit is niet echt gelijkwaardig lijkt me zo...

De indicatie wannneer mn Blackberry gerepareerd is? Mwoaahh twee of drie weken.. Hoezo dat? Zijn alle monteurs met vakantie of zo? Als dat al het standaard antwoord is heb je volgens mij te weinig personeeel...

Op een klachtenmail wordt niet gereageerd, ook te weinig personeel misschien?

Dit is dus duidelijk de eerste en de laatste keer dat ik iets bij the Phonehouse
koop, wat een slechte service zeg!

Phone House

Niet geluisterd naar mijn moeder(67)en afgescheept met toestel voor jongeren!

Mijn moeder is fout voorgelicht en er is niet geluisterd naar haar. Daarnaast heeft ze een duur abonnement en afgescheept met een goedkoop Samsung Y (wat staat voor YOUNG)
Ze kan hier niet mee overweg en wordt niet verder geholpen om een goede oplossing te vinden.

Phone House

En zo hoort het: service!

Vorig jaar december voor mijn zoon een nw Samsung txt gekocht en heb er toch maar een verzekering bijgenomen en maar goed ook. Kleine maand geleden was er een plas water over de telefoon gegaan en hij deed dus niks meer. Meteen naar de Phonehouse gegaan en hij zou worden opgestuurd ter reparatie (mits het te repareren was). Hebben maar zolang een huurtelefoon genomen en na 2,5 week kregen we een belletje dat hij niet meer te repareren was en een nieuwe was onderweg. Wel jammer dat ik nog even langs de phonehouse moest gaan om me te legitimeren, dit hadden ze al meteen bij het eerste bezoek kunnen doen. Vandaag de huurtelefoon terug gebracht en netjes mijn 100 euro terug gekregen. Al met al wel tevreden over Phonehouse en de medewerkers zijn ook zéér vriendelijk.

Waardeloos

Ik wacht nu al twee maanden op een hoesje. De belofte van melden als er vertraging optreedt? Oorverdovende stilte. Antwoord op mail en telefoon vragen? Nietszeggend, volgende week , volgende week enzovoort. Mij zien ze daar niet meer terug

Phone House

Wat een slechte winkel zeg!

Ik wilde een losse telefoon kopen maar kreeg te horen dat alhoewel de telefoon wel op voorraad was hij alleen verkocht werd icm een abonnement. Nou zet dan ook geen losse verkoop prijs bij de telefoon in de vitrine! Gaat het dan echt alleen maar om het verkopen van abo's ?!?

Phone House

Alle tijd van de wereld...

Ik kocht er eind november een blackberry (9300)...
Tijdens de verkoop geen problemen, niet al te veel uitleg, maar ik had zelf alles al opgezocht, dus dit was niet nodig..

Mijn probleem begint echter eenmaal er iets mis is met mijn toestel...

Scherm gebarsten langs de binnenzijde, langs de buitenkant geen barstje of schrammetje te zien. Had hem niet laten vallen, dus ook in de winkel zeiden ze; geen probleem, garantie, maar ge zijt hem 2 weken kwijt.

Ok, pech voor die 2 weken, maar dan moet het maar zo!
Een vervangtoestel, daar hadden ze in de winkel precies nog nooit van gehoord...
Vervolgens beloofde de verkoper dat hij mij onmiddelijk zou bellen als hij iets wist over mijn gsm...

Na 2 weken, geen telefoon, dus ik denk; ik ga langs.
Daar verzekerde ze mij; nee u gsm ligt hier niet, zeker als ze nog niet gebeld hebben...
Nog eens 2 weken later en 2 bezoeken aan de winkel, nog steeds geen gsm..
In week 5 eis ik dan toch dat ze opzoeken op de pc of er iets anders mis is....
"Ahja, da is die gsm dat nooit is aangekomen.."
Na wat gefluister van de collega's en wat getik op de pc.. "Ja u gsm is nooit aangekomen, maar geen probleem u krijgt dan gewoon een nieuwe"
Dus ik verwacht daar direct een nieuwe te krijgen; ahnee daar moete we eerst nog is voor mailen. Mail opgesteld. "Ik bel u als het magazijn geantwoord heeft, morgen tenlaatste overmorgen."
Volgende dag geen telefoon, en rara... de dag erna ook niet...

Ik terug naar de winkel; "ahja ma meneer, ik kon u ni vroeger bellen, mijn shift is maar net begonnen en de rest kan mijn mails niet lezen" Wa is da voor een systeem? Als diene nen dag vrijaf heeft moet ik ook maar wat extra wachten op mijn gsm? Na al 5 weken!

Na wat zoeken heeft hij de mail; "ahja ma nu moet ik nog naar ergens anders mailen" Ondertussen durft hij er niet meer bij te zeggen hoe lang het zou duren, alleen dat hij mij wel zou bellen (nog maar is)...

Dan duurt het nog 1 volledige week; eindelijk telefoon dat ik mn gsm (nieuwe) mag gaan halen....

Als ik hem dan ga halen en van mijn oren maak dat hun systeem op niets trekt, ze niet vlot werken en dat alles in het 100 loopt, kijkt de gerant mij aan, en begint nog te zeggen: u gsm was ni kwijt hoor meneer. Volle leugens, om mij wat te sussen?

Besluit;
- 6 weken wachten voor herstelling
- Zelf actie gaan ondernemen in de winkels, anders was ik nu nog aant wachten op telefoon..
- liegen tegen mij
- als ze weten dat hij kwijt is, duurt t nog meer dan een week tegen ik mijn gsm terug heb?
- 5x beloven te bellen om mij te informeren, slechts 1x effectief gebeld.

Dit kan allemaal niet! Nooit meer naar phone house, en dat raad ik jullie allemaal aan!!!

Goede service, vriendelijk personeel

Je krijgt niet het gevoel dat je maar wat aangepraat wordt. Ze nemen echt de tijd voor je

Blackberry bold 9700 white

Goed, duidelijk en snel.
Niets te klagen en een mooie aanbieding ook nog eens.

Phone House

Deskundig personeel en goed advies

Als je naar de Phone House gaat krijgt je deskundig en goed advies.

Phone House

Phoneshouse vergeet tijdelijk abonnement op te zeggen en wil niet terugbetalen

Hoewel wij altijd positief waren zijn wij nu zeer teleurgesteld in the Phonehouse. Al een half jaar proberen wij ons geld terug te krijgen omdat the Phonehouse Nootdorp vergeten is een tijdelijk abonnement (wat zij hadden aangevraagd op te zeggen). Hoewel al meerdere malen is toegegeven dat het hun fout is krijgen we toch niet het per abuis afgeschreven bedrag terug en blijkt het telefoontje waarin één en ander is bevestigd nu niet meer terug te vinden te zijn bij de klantenservice van the Phonehouse....

Zeer bekwaam personeel

Mijn ervaring bij het informeren en kopen bij de Phonehouse is zeer positief. Ik ben altijd goed geholpen bij de keuze van de juiste telefoon.

veel info over gsm

hier kan je op voorhand al een keuze maken ,en weet je welke gsm je kan laten bekijken.dat bespaart tijd.
over service of aankoop heb ik nog geen ervaring met deze shop,maar de website ziet er goed uit.

slechtste allertijden

Als het kon gaf ik een 0....nooit eerder heb ik zo'n slechte klantenservice meegemaakt als die van the Phonehouse.

Sinds december bezig om een fout van een phonehouse medewerker te laten herstellen en nog steeds niet geregeld. Het ergste is nog dat ik nooit door phonehouse op de hoogte gehouden wordt van de status, tenzij ik er zelf om vraag.

Dit doe ik niet telefonisch want dat heeft me al tientallen euros gekost omdat de wachtrijen bijzonder lang zijn en er geen indicatie van de wachttijd aangegeven wordt. Je kunt ook chatten met een medewerker op de site, die was alleen alle keren dat ik heb gekeken offline.

Daarnaast ben ik al een paar keer van het kastje naar de muur gestuurd richting vodafone en weer terug, wordt ik regelmatig voorgelogen en is mijn klacht al een keer onterecht afgesloten.

Voor nu even in het kort, er volgt op korte termijn een uitgebreide samenvatting inclusief alle namen van medewerkers die mij "geholpen" hebben en de data van de mails. Al met al een stelletje incompetente bende daar..

Dennis

Beste Dennis,

kan ik u wellicht ergens mee helpen? U kunt mij het probleem mailen via tph.klantenservice@gmail.com.

Prima shop

In tegenstelling tot andere shops ben ik vaak tevreden na het bezoeken van the Phonehouse. Het niveau van de verkoopmedewerkers lijkt hier een stukje hoger alhoewel je best doorhebt dat ze de actieproducten van die week aan het verkopen zijn, dus kijk uit dat je niets aangesmeerd krijgt ;)
Online gebruik ik phonehouse.nl voor het uitzoeken van producten, meestal haal ik de producten vervolgens in de shop om de hoek op. Werkt prima.

Margreet

Slecht. Ik heb meerdere malen een vraag per e-mail gesteld omdat er geen chatmedewerker beschikbaar was en nooit antwoord gekregen.
Ook in de winkel kon men mijn vraag niet beantwoorden en het antwoord dat ik kreeg bleek onjuist.

Beste Margreet,

Kun je het ticketnummer van je e-mail sturen naar tph.klantenservice@gmail.com? Ik wil graag je e-mail erbij zoeken.

Super

Een hele fijne winkel! Ik wilde een nieuwe telefoon met abonnement. Kreeg er goede uitleg over. Wilde eigenlijk een roze, maar ze hadden hem alleen in het wit of zwart aangezien hij niet in het roze wordt geproduceerd. Toevallig was er afgelopen november wel een actie dat je een uniek roze achterkantje kon krijgen. De jongen die mij hielp wist toevallig dat er nog eentje op een andere locatie was waar hij ook werkte. Hij zou nog voor mij kijken. Die week erna belt hij op, dat het roze achterkantje voor mij (gratis) klaar ligt. Super service! Mijn vader was al tevreden en nu hebben ze er nog één bij. TOP!

Prettige winkel!

Een fijne winkel. Ik kreeg goed advies en een snelle service + afhandeling. de volgende keer zou ik er zo weer heen gaan.

Keurig

Tot tevredenheid klant bij phonehouse.nl, tot heden alle lof over de klantgerichtheid van dit bedrijf ****

Phone House

mijn mobiel moest een paar keer terug

Ik heb wel een goede ervaring bij de Phone House wat mijn telefoon betreft ook toe deze niet zo goed bleek te zijn hielpen ze zonder verdere vragen

prima

is snel geregelt toen mijn telefoon stuk was meteen een andere toestel gekregen en binnen 3 dagen mijn eigen terug
ga zo door

PhoneHouse. in Leek

19-02-12 kreeg ik een folder van phonehouse. stond een leuke Galaxy Ace in nu 100 euro goedkoper dan normaal maar wel met inruil goedwerkende oude telefoon.
ik naar de Phonehouse in Leek (prov.. Groningen) en die Vetklep die daar achter staat. je denkt toch niet dat ik die oude telefoon inneem dus ik heb die knakker helemaal onder tafel gelult maar uiteindelijk nog geen telefoon. andere dag contacten met hoofkantoor en die heeft actie ondernomen door te bellen met Phonehouse Leek. ik kreeg bericht terug "alles moet nu in orde zijn, ze waren niet goed op de hoogte wat de actie inhield" (dat wist hij dus wel want ik kon alleen die telfoon met 100 euro voordeel kopen als ik een Iphone4 4s of een galaxy vanaf SII inlever) ja echt dikke lul natuurlijk.
maar goed ik weer naar die winkel. degene die het hoofdkantoor aan de lijn heeft gehad was niet die Vetklep maar een ander maar die mocht niks zeggen zijn mond werd gesnoerd. en weer krijg ik van die vieze smerige vuile #$%^&*(*&^% VETKLEP de telefoon niet mee.

de maat is voor mij vol. Hoofdkantoor is er nog mee bezig. het is nu inmiddels 22-2-12 16:15. en ik ga vanaf morgen het echte werk inschakelen. ik zal een telefoon van die Vetklep meekrijgen en daarna zal hij hier NOOIT meer 1 telefoon verkopen ik procedeer hem helemaal naar de klote

slecht

slechte service

Beste heer / mevrouw,

Phone House

Goede winkel om je gsm te kopen

Deze winkel keten is als goed te beoordewlen. Uit eigen ervaring helpen ze je altijd. Ze zijn deskundig en hebben regelmatig akties.
Een echte aanrader.

Phonehouse de duurste!

In tegenstelling tot wat dikke reclameteksten beweren is Phonehouse verreweg de duurste. Ik heb de toestelprijzen voor een Samsung Galaxy Nexus vergeleken in combinatie met een 1-jarig Vodafone Bel-Sms-Web Smart 100 abonnement:

Bij PDA shop kost dit toestel dan 264 Euro, bij Belcompany 290 Euro en bij Phonehouse maar liefts 369 Euro.

Phone House

Het leed dat Phonehouse heet.

thePhonehouse.nl.... wat een HEL!
5 weken wachten op niets... met enkel tientallen euro's aan kosten van hun 0900-nummer.

Poging één om een iPhone 4S 32GB wit met een Sizz abbonement af te sluiten in de winkel in Leiden. Deze zou worden besteld, dit was op donderdag 19-01-2012. De medewerker verzocht mij om asap langs te komen om de papieren te tekenen. Maar het toestel was nog niet aanwezig. Op 23-01-2012 was ik in de winkel om de papieren te tekenen. Daar heb ik de order doorgevoerd. Toen ik klaar was met de gehele papierwinkel vertelde de medewerker dat de telefoon kon worden opgehaald zodra de winkel weer open ging 'na de verbouwing'. Het filiaal ging een maand lang dicht. Oftewel, mijn abbonement zou al gaan lopen en mijn toestel moest een maand lang in het filiaal blijven liggen. Direct heb ik mijn contract laten ontbinden. Er kon namelijk niet worden besteld via een ander filiaal, het moest verplicht via Leiden.

Order via de website doorgevoerd op 23-01-2012. Geen communicatie over de levertijd van het toestel. Slecht contact met de service desk. Mailing verkeer wordt vermeldt dat het een SIMlock toestel gaat. De levering kan nog 6 weken duren, erg onduidelijk allemaal.

Op 03-02-2012 nog steeds geen informatie. Een falend AMP-systeem waar niets over mijn order is opgenomen. Heb ik mijn order geannuleerd. Mijn frustratie over de slechte communicatie over de order, weinig tot geen feedback van de servicedesk en 20 euro aan 0900-kosten verder. Via een kortingscode voor 15% op mijn toestel ben ik bij the Phonehouse aangekomen.

03-02-2012 via 2call.nl een telefoon besteld. Direct leverbaar, SIMlock vrij, uitgebreide toelichting door de medewerkers aan de telefoon met een 070-nummer (dus vanuit mijn bundel te bellen!).

06-02-2012 The Phonehouse.nl geeft aan dat het 2 WEKEN duurt voordat mijn order bij hun is geannuleerd. Daarna kan ik pas via een andere winkel een telefoon+abbonnement afsluiten. Dit is écht ONGELOOFLIJK. Ik heb me nog nooit zo bedrogen gevoelt door een winkel. Vrijdag 03-02 is mij verteld dat ik zonder probleem kan annuleren, dat dit binnen enkele uren geregeld kan worden. En dat ik zonder problemen bij een andere telefoonwinkel kon worden geholpen.

Boos, bedrogen, verdrietig en na 3 weken... helemaal niets anders dan een hoge 0900-rekening én 2 WEKEN wachten op een annulering. Dat betekend dat ik dankzij the Phonehouse na 5 (VIJF) weken helemaal niets heb... niets, nakkes, nada...

Waardeloze service van de Phonehouse Uithoorn

Mobiel Blackberry Bold 9780 al 3 keer stuk, wit scherm in 4 maanden tijd. De Phonehouse doet niets stuurt hem op naar Dynafix en dan is de mobiel na twee weken weer met een wit scherm. Bij de Phonehouse zeggen ze dat ze de mobiel naar Blackberry opsturen, maar dat is niet waar, Dynafix heeft niks te maken met BB. volgens Phonehouse heb je na drie keer stuk geen recht op een nieuwe telefoon, maar als je de mobiel via KPN laat maken krijg je wel na 3 keer een nieuwe BB!!

waardeloos...

De phonehouse bij ons in de buurt is achterbaks en kan je niet de goede informatie geven.

Ik kom er niet weer...

Phone House

prettige webwinkel en vriendelijk contact, echter langzame aftersales

Toestel bleek helaas defect te zijn, alles is goed verholpen maar vervanging liet weken op zich wachten helaas...

WAARDELOOS!!!!!!!!

Nadat mijn telefoon nokia c7 nu al 4 keer weg is geweest en het nog steeds niet doet met de welbekende problemen uitvallen van software, spontaan gaat de telefoon helemaal uit. mag ik hem vandaag weer inleveren. Gaat hij voor de vijfde keer weg. Nou zijn we ondertussen minimaal 5 maanden verder. telkens ben je de telefoon minimaal 2 a 3 weken kwijt. BEDANKT PHONEHOUSE