We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Phonehouse Beoordelingen

Phonehouse Logo
Klanten zeggen: »Goede service, vriendelijk personeel« »Blackberry bold 9700 white« »Deskundig personeel en goed advies« 110
Middelmatig
6.5 van 10

110 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (110)

Goede service, vriendelijk personeel

Je krijgt niet het gevoel dat je maar wat aangepraat wordt. Ze nemen echt de tijd voor je

Featured review of Phonehouse

Prima shop

In tegenstelling tot andere shops ben ik vaak tevreden na het bezoeken van the Phonehouse. Het niveau van de verkoopmedewerkers lijkt hier een stukje hoger alhoewel je best doorhebt dat ze de actieproducten van die week aan het verkopen zijn, dus kijk uit dat je niets aangesmeerd krijgt ;)
Online gebruik ik phonehouse.nl voor het uitzoeken van producten, meestal haal ik de producten vervolgens in de shop om de hoek op. Werkt prima.

Blackberry bold 9700 white

Goed, duidelijk en snel.
Niets te klagen en een mooie aanbieding ook nog eens.

Phonehouse

Deskundig personeel en goed advies

Als je naar de Phone House gaat krijgt je deskundig en goed advies.

Phonehouse

Phoneshouse vergeet tijdelijk abonnement op te zeggen en wil niet terugbetalen

Hoewel wij altijd positief waren zijn wij nu zeer teleurgesteld in the Phonehouse. Al een half jaar proberen wij ons geld terug te krijgen omdat the Phonehouse Nootdorp vergeten is een tijdelijk abonnement (wat zij hadden aangevraagd op te zeggen). Hoewel al meerdere malen is toegegeven dat het hun fout is krijgen we toch niet het per abuis afgeschreven bedrag terug en blijkt het telefoontje waarin één en ander is bevestigd nu niet meer terug te vinden te zijn bij de klantenservice van the Phonehouse....

Zeer bekwaam personeel

Mijn ervaring bij het informeren en kopen bij de Phonehouse is zeer positief. Ik ben altijd goed geholpen bij de keuze van de juiste telefoon.

veel info over gsm

hier kan je op voorhand al een keuze maken ,en weet je welke gsm je kan laten bekijken.dat bespaart tijd.
over service of aankoop heb ik nog geen ervaring met deze shop,maar de website ziet er goed uit.

slechtste allertijden

Als het kon gaf ik een 0....nooit eerder heb ik zo'n slechte klantenservice meegemaakt als die van the Phonehouse.

Sinds december bezig om een fout van een phonehouse medewerker te laten herstellen en nog steeds niet geregeld. Het ergste is nog dat ik nooit door phonehouse op de hoogte gehouden wordt van de status, tenzij ik er zelf om vraag.

Dit doe ik niet telefonisch want dat heeft me al tientallen euros gekost omdat de wachtrijen bijzonder lang zijn en er geen indicatie van de wachttijd aangegeven wordt. Je kunt ook chatten met een medewerker op de site, die was alleen alle keren dat ik heb gekeken offline.

Daarnaast ben ik al een paar keer van het kastje naar de muur gestuurd richting vodafone en weer terug, wordt ik regelmatig voorgelogen en is mijn klacht al een keer onterecht afgesloten.

Voor nu even in het kort, er volgt op korte termijn een uitgebreide samenvatting inclusief alle namen van medewerkers die mij "geholpen" hebben en de data van de mails. Al met al een stelletje incompetente bende daar..

Dennis

Beste Dennis,

kan ik u wellicht ergens mee helpen? U kunt mij het probleem mailen via tph.klantenservice@gmail.com.

Margreet

Slecht. Ik heb meerdere malen een vraag per e-mail gesteld omdat er geen chatmedewerker beschikbaar was en nooit antwoord gekregen.
Ook in de winkel kon men mijn vraag niet beantwoorden en het antwoord dat ik kreeg bleek onjuist.

Beste Margreet,

Kun je het ticketnummer van je e-mail sturen naar tph.klantenservice@gmail.com? Ik wil graag je e-mail erbij zoeken.

goede service

goede service en klantvriendelijk

Super

Een hele fijne winkel! Ik wilde een nieuwe telefoon met abonnement. Kreeg er goede uitleg over. Wilde eigenlijk een roze, maar ze hadden hem alleen in het wit of zwart aangezien hij niet in het roze wordt geproduceerd. Toevallig was er afgelopen november wel een actie dat je een uniek roze achterkantje kon krijgen. De jongen die mij hielp wist toevallig dat er nog eentje op een andere locatie was waar hij ook werkte. Hij zou nog voor mij kijken. Die week erna belt hij op, dat het roze achterkantje voor mij (gratis) klaar ligt. Super service! Mijn vader was al tevreden en nu hebben ze er nog één bij. TOP!

Prettige winkel!

Een fijne winkel. Ik kreeg goed advies en een snelle service + afhandeling. de volgende keer zou ik er zo weer heen gaan.

Keurig

Tot tevredenheid klant bij phonehouse.nl, tot heden alle lof over de klantgerichtheid van dit bedrijf ****

Phonehouse

mijn mobiel moest een paar keer terug

Ik heb wel een goede ervaring bij de Phone House wat mijn telefoon betreft ook toe deze niet zo goed bleek te zijn hielpen ze zonder verdere vragen

prima

is snel geregelt toen mijn telefoon stuk was meteen een andere toestel gekregen en binnen 3 dagen mijn eigen terug
ga zo door

PhoneHouse. in Leek

19-02-12 kreeg ik een folder van phonehouse. stond een leuke Galaxy Ace in nu 100 euro goedkoper dan normaal maar wel met inruil goedwerkende oude telefoon.
ik naar de Phonehouse in Leek (prov.. Groningen) en die Vetklep die daar achter staat. je denkt toch niet dat ik die oude telefoon inneem dus ik heb die knakker helemaal onder tafel gelult maar uiteindelijk nog geen telefoon. andere dag contacten met hoofkantoor en die heeft actie ondernomen door te bellen met Phonehouse Leek. ik kreeg bericht terug "alles moet nu in orde zijn, ze waren niet goed op de hoogte wat de actie inhield" (dat wist hij dus wel want ik kon alleen die telfoon met 100 euro voordeel kopen als ik een Iphone4 4s of een galaxy vanaf SII inlever) ja echt dikke lul natuurlijk.
maar goed ik weer naar die winkel. degene die het hoofdkantoor aan de lijn heeft gehad was niet die Vetklep maar een ander maar die mocht niks zeggen zijn mond werd gesnoerd. en weer krijg ik van die vieze smerige vuile #$%^&*(*&^% VETKLEP de telefoon niet mee.

de maat is voor mij vol. Hoofdkantoor is er nog mee bezig. het is nu inmiddels 22-2-12 16:15. en ik ga vanaf morgen het echte werk inschakelen. ik zal een telefoon van die Vetklep meekrijgen en daarna zal hij hier NOOIT meer 1 telefoon verkopen ik procedeer hem helemaal naar de klote

slecht

slechte service

Beste heer / mevrouw,

Phonehouse

Goede winkel om je gsm te kopen

Deze winkel keten is als goed te beoordewlen. Uit eigen ervaring helpen ze je altijd. Ze zijn deskundig en hebben regelmatig akties.
Een echte aanrader.

Haarlemmerstraat Leiden

Fantastische service, zéér kundig personeel!

Phonehouse

Goede service maar via de site mag het wat sneller, ik wacht al langer dan vier weken op mijn bestelling

De bestellingen via de site mogen wat sneller bezorgd worden!!

Phonehouse de duurste!

In tegenstelling tot wat dikke reclameteksten beweren is Phonehouse verreweg de duurste. Ik heb de toestelprijzen voor een Samsung Galaxy Nexus vergeleken in combinatie met een 1-jarig Vodafone Bel-Sms-Web Smart 100 abonnement:

Bij PDA shop kost dit toestel dan 264 Euro, bij Belcompany 290 Euro en bij Phonehouse maar liefts 369 Euro.

Phonehouse

Het leed dat Phonehouse heet.

thePhonehouse.nl.... wat een HEL!
5 weken wachten op niets... met enkel tientallen euro's aan kosten van hun 0900-nummer.

Poging één om een iPhone 4S 32GB wit met een Sizz abbonement af te sluiten in de winkel in Leiden. Deze zou worden besteld, dit was op donderdag 19-01-2012. De medewerker verzocht mij om asap langs te komen om de papieren te tekenen. Maar het toestel was nog niet aanwezig. Op 23-01-2012 was ik in de winkel om de papieren te tekenen. Daar heb ik de order doorgevoerd. Toen ik klaar was met de gehele papierwinkel vertelde de medewerker dat de telefoon kon worden opgehaald zodra de winkel weer open ging 'na de verbouwing'. Het filiaal ging een maand lang dicht. Oftewel, mijn abbonement zou al gaan lopen en mijn toestel moest een maand lang in het filiaal blijven liggen. Direct heb ik mijn contract laten ontbinden. Er kon namelijk niet worden besteld via een ander filiaal, het moest verplicht via Leiden.

Order via de website doorgevoerd op 23-01-2012. Geen communicatie over de levertijd van het toestel. Slecht contact met de service desk. Mailing verkeer wordt vermeldt dat het een SIMlock toestel gaat. De levering kan nog 6 weken duren, erg onduidelijk allemaal.

Op 03-02-2012 nog steeds geen informatie. Een falend AMP-systeem waar niets over mijn order is opgenomen. Heb ik mijn order geannuleerd. Mijn frustratie over de slechte communicatie over de order, weinig tot geen feedback van de servicedesk en 20 euro aan 0900-kosten verder. Via een kortingscode voor 15% op mijn toestel ben ik bij the Phonehouse aangekomen.

03-02-2012 via 2call.nl een telefoon besteld. Direct leverbaar, SIMlock vrij, uitgebreide toelichting door de medewerkers aan de telefoon met een 070-nummer (dus vanuit mijn bundel te bellen!).

06-02-2012 The Phonehouse.nl geeft aan dat het 2 WEKEN duurt voordat mijn order bij hun is geannuleerd. Daarna kan ik pas via een andere winkel een telefoon+abbonnement afsluiten. Dit is écht ONGELOOFLIJK. Ik heb me nog nooit zo bedrogen gevoelt door een winkel. Vrijdag 03-02 is mij verteld dat ik zonder probleem kan annuleren, dat dit binnen enkele uren geregeld kan worden. En dat ik zonder problemen bij een andere telefoonwinkel kon worden geholpen.

Boos, bedrogen, verdrietig en na 3 weken... helemaal niets anders dan een hoge 0900-rekening én 2 WEKEN wachten op een annulering. Dat betekend dat ik dankzij the Phonehouse na 5 (VIJF) weken helemaal niets heb... niets, nakkes, nada...

Waardeloze service van de Phonehouse Uithoorn

Mobiel Blackberry Bold 9780 al 3 keer stuk, wit scherm in 4 maanden tijd. De Phonehouse doet niets stuurt hem op naar Dynafix en dan is de mobiel na twee weken weer met een wit scherm. Bij de Phonehouse zeggen ze dat ze de mobiel naar Blackberry opsturen, maar dat is niet waar, Dynafix heeft niks te maken met BB. volgens Phonehouse heb je na drie keer stuk geen recht op een nieuwe telefoon, maar als je de mobiel via KPN laat maken krijg je wel na 3 keer een nieuwe BB!!

waardeloos...

De phonehouse bij ons in de buurt is achterbaks en kan je niet de goede informatie geven.

Ik kom er niet weer...

Phonehouse

prettige webwinkel en vriendelijk contact, echter langzame aftersales

Toestel bleek helaas defect te zijn, alles is goed verholpen maar vervanging liet weken op zich wachten helaas...

WAARDELOOS!!!!!!!!

Nadat mijn telefoon nokia c7 nu al 4 keer weg is geweest en het nog steeds niet doet met de welbekende problemen uitvallen van software, spontaan gaat de telefoon helemaal uit. mag ik hem vandaag weer inleveren. Gaat hij voor de vijfde keer weg. Nou zijn we ondertussen minimaal 5 maanden verder. telkens ben je de telefoon minimaal 2 a 3 weken kwijt. BEDANKT PHONEHOUSE

Samsung Star

Ideale service. Kreeg 10 euro terug voor mijn oude telefoon. Ze hebben hem helemaal gebruiksklaar gemaakt met alles erop en eraan. Ook vriendelijk personeel in de winkel van The Phone House winkel waar ik ben geweest!

• Jos
  • Eindhoven, NL
  • 4 Beoordelingen

goeie service

goeie service

Phonehouse

prima service bij aanschap mobiel

Het is al een tijdje geleden maar toch het vermelden waard. Ik zocht een nieuwe mobiel maar wel met wat wensen. In het filiaal van Phonehouse in Kampen ben ik enorm goed geadviseerd en geholpen en had de mobiel die ik wilde hebben. Daarbij kreeg ik nog het voordeligste abonnement plus er was assistentie bij het overzetten van al mijn gegevens.
Daarbij wordt ik op de hoogte gehouden van wijzigingen en aanbiedingen, al met al vriendelijk ter zake kundig en goed advies bij de aankoop.

prima zaak

je wordt er goed geholpen en er wordt meegedacht wat de beste oplossing is, maar zeker niet de duurste, vandaag nog wat gekocht weer prima geholpen

Phonehouse

Voor mijn volgende telefoon allen bij phonehouse

Vriendelijk en ze weten waar het over gaat. Zij doen geen hard sell als ze merken dat ze toch niets aan je hebben. Ze beantworden alles en geven goeden informatie

kei goed fijne voorlichting

altijd tijd om goed te helpen hoe druk het ook is.
voorlichting fijn

mooie webwinkel,groot aanbod,goede info

voor de aankoop kan je hier al een voorkeuze maken om nadien in de winkel een laatste definitieve keuze te maken.goede uitleg ook in de winkel.service is oke.
prijzen zijn gemiddeld tot voor enkele toestellen voordelig.

GOED MAAR KON BETER

HERSTELLINGEN WAREN MAAR TE LANG WACHTEN.SPIJTIG GELAAT JE TE VEEL BE INVLOEDEN EN DAN MOETJE DE PRIJS KAARTJE NA 2MAAND EENS ZIEN DAT IS VERSCHIETEN.

goede service

goede service bij The phone house in Naaldwijk.
1x reparatie gehad werd gelijk op gestuurdt goede service!

leuke aanbieding, geweldig toestel

Een prepaid gekocht voor als ik weer eens in het ziekenhuis beland: een mini-smartphone met beltegoed. Doet precies wat was omschreven door de phonehouse. Lekker klein toestelletje dus ik neem hem altijd mee als ik de kamer afghaald word/afga. Ik ben er erg blij mee! In de toekomst zal ik zeker via de phonehouse mijn toestel kopen.

Zeer tevreden over Phonehouse

Ik ben zeer tevreden over Phonehouse.
6 jaar kom ik inmiddels bij Phonehouse, en ik ben zeer tevreden.
Ook de medewerkers zijn altijd zeer behulzaam.
Als er iets is, wordt het allemaal netjes opgelost

Phonehouse

Van de wal in de sloot bij reparatie van toestel

Bij de Phone house in Emmen een Nexus One telefoon ter reparatie aangeboden, omdat het scherm kapot was.

Tijdens de reparatie slechte communicatie, ik moest zelf regelmatig bellen, maar bleek of dat de onderdelen niet binnen waren, of ze er nog niet aan toe waren gekomen.

Uiteindelijk kon ik het toestel ophalen en inderdaad, het scherm was gerepareerd. Maar, nu herkent het toestel de SD-kaart en de Simkaart niet meer, wat veroorzaakt is door the phone house, aangezien dit ten tijde van inleveren wel werkte! Het toestel is dus nog steeds compleet useless, maar dan door een ander probleem.

Phonehouse

Toch de telefoon die ik wilde

Ik heb een HI abo, en mocht een nieuwe telefoon uitzoeken bij HI, maar niet de telefoon die ik wilde, nl de Nokia N900.
Na wat informatie op internet kwam ik bij Phonehouse uit. Langs geweest, en het was geen probleem, niets bijbetalen, alleen hij was niet op voorraad. De volgende dag werd ik al gebeld dat mijn telefoon binnen was.
Helemaal top, en als mijn abo afloopt ga ik zeker weer naar de Phonehouse

Snelle bedieding, voldoende deskundigheid

Deskundig personeel, snel geholpen

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten