[REPLY]
Ik bestel wel vaker bij webshops en ben over het algemeen tevreden. Meestal gaat het snel, maar bij sommige webshops niet, daar baal ik dan ontzettend van want dan kun je net zo goed naar de winkel want dan heb je in ieder geval meteen je spullen. Nu heb ik een aantal keer via de pioneer-store besteld en ben zeer tevreden. Duidelijke site, goede internet-prijzen en dus SNEL geleverd. +1 voor de Pioneer-Store
Normaal ben ik niet zo van het kopen van artikelen op internet. Echter wekte de Pioneer Store bij mij vertrouwen en daardoor heb ik een Pioneer BCS-SB616 besteld. Ik kreeg hem inderdaad de volgende dag in huis en prijstechnisch zaten ze ook scherp. Kortom, genoeg lof voor de Pioneer Store
Alle specs stonden bij de radio beschreven. Netjes verpakt en snel geleverd
Bedankt, ik ben zeer tevreden
jumala vond deze beoordeling nuttig
Ik heb bij deze winkel een DDJ-T1 pakket gekocht. Alle producten de volgende dag geleverd, ik ging gelijk de producten aansluiten, maar bleef een foutmelding op de DDJ-T1 krijgen. Vervolgens gebeld met de klantenservice en werd direct goed geholpen, het probleem was binnen een minuut opgelost (ik had meerdere USB uitgangen op mijn laptop die actief waren door een draadloze muis, dit werkte niet goed samen met het installeren van de T1). Concluderend: goede overzichtelijke winkel die zijn afspraken nakomt en bij vragen kennis van zaken heeft. In de toekomst ga ik hier zeker nog een keer hier iets bestellen!
Ik heb hier 2x CDJ-2000 +DJM-800 besteld, kon het afhalen op locatie in Breda.
Bijna alles uit voorraad leverbaar, bestellen ging makkelijk en snel. Ik had om 4 uur besteld en had mijn CDJ-900's de volgende dag in huis.