We are hiring!

Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (522)
  • Hilde

Snelle levering en goed

De pittenzak voelt goed aan en er zit een goede en duidelijke beschrijving bij!

Featured review of Pittenzak.nl

In één woord Perfect!

Na drie keer longontsteking binnen 14 maanden heb ik zoveel aan energie ingeleverd. dat ik van een warmbloedig persoon verandert ben in een koukleum.
Ik had weleens van een pittenzak gehoord maar dat zo'n simpel ding je zo kan verwennen had ik niet verwacht.
In plaats van 1 tot 2 uur met koude voeten in bed te liggen zijn ze nu binnen een kwartier als stoofjes zo warm.

Ja de site pittenzak heeft ook nog eens een snelle service, vandaag besteld voor ....., morgen in huis.

Bedankt!

Antwoord van Pittenzak.nl

Bedankt voor uw positieve beoordeling en fijn dat u er zoveel profijt van heeft!

Helemaal goed!

Ik vind de site met adviezen en uitleg echt super duidelijk!
Je vindt er wat je zoekt en krijgt wat je koopt, geen teleurstellingen, geen vage prijsafspraken en het product wordt snel en netjes geleverd. Heel fijn!

• S.N.

No comment

Bedankt voor de levering! Zeer vlotte service, prima afhandeling.

• Nick
  • Nick
  • Breda, NL
  • 4 Beoordelingen

Voorbeeld bedrijf voor internetwinkels

Bestelling gedaan en snel de reactie dat de kleurkeuze niet voorhanden was. Krijg gelijk door welke datum dat ze de zak wel kunnen leveren. Maar in een andere kleur was hij wel direct leverbaar. Andere kleur genomen en de andere dag was de zak in huis. De zak werkt overigens perfect had ik veel eerder moeten kopen.

Beste Nick,

Bedankt voor uw positieve waardering. Het doet ons altijd weer goed om te horen dat onze klanten zo tevreden zijn.

prima levering

vrijdag besteld en zaterdag in huis

• Konijn
  • Geverifieerde koper

Goede en snelle levering van een prachtig product.

In de verpakking staat niet welke soort pitten erin zitten. Dit was ik vergeten, derhalve op de site moeten nakijken hoe lang de magnetron in moet/ kan.

Pittenzak.nl

Bedankt voor de supersnelle levering!

Mooie kersenpittenzak!

De bestelde kersenpittenzak is prima ontvangen en ziet er mooi uit!

• Scot

Vlug en eenvoudig

Als verrassing voor mijn vrouw zocht ik naar een origineel cadeau. Ik botste op deze website en vond er heel wat informatie omtrent fibromyalgie, een ziekte waar mijn vrouw aan lijdt. Ik bestelde 2 kussens en betaalde online. De dag erna leverde men reeds deze producten aan huis.
Zeer snel en deskundig! Een echte aanrader!!

Moederdagcadeau besteld

Op pittenzak.nl vond ik een leuk moederdagcadeau. Snel besteld, snel bezorgd. Prima!

• Aya
  • Geverifieerde koper

Super product, warm en het werkt effectief!

Het koolzaad-pittenzakje is echt de moeite om te proberen, het is iets zwaarder maar dat vormt geen probleem. De warmte werkt zeer goed bij spierpijn en blijft zeer lang!

Zeer goede service ook, werd zeer snel geleverd met een duidelijke handleiding erbij!

Pittenzak.nl

prima pittenzak, voor prima prijs en service

Ik vind het een prima pittenzak, mooi formaat en door de compartementen blijven de pitten waar ze moeten blijven.

service netjes en oke

maakt ons zeer tevree

• babs

te groot en te zwaar

te groot om in de magnetron goed op te warmen, moet steeds weer omgevouwen en opnieuw om geheel op te warmen.
te zwaar op mijn nek, heel onprettig
achteraf liever een kleine en lichte kersen pittenzak, welke je eenvoudig kunt verhitten in de magnetron en ligt lichter in de nek

• LB

prima

Snel, netjes en zorgvuldig

prima!

snelle bezorging, en prima kwaliteit!

• Wendy
  • Geverifieerde koper

Top!!! Snelheid levering geweldig. Mooie pittenzak!!

Product werd zeer snel geleverd.
Producten zaten netjes verpakt.

Helemaal top!

Pittenzak.nl

Prachtige pittenzak voor een klein meisje!

Het is een prachtige pittenzak, past precies bij de rode bedstee van onze dochter Noortje! Dit is een leuk kado voor haar verjaardag.

• bert
  • Geverifieerde koper

Simpel maar goed verpakt, snelle levering! Binnen één dag!

Simpel maar goed verpakt, snelle levering! Binnen één dag!

• sofie
  • Geverifieerde koper

tip top in orde, een aanrader!

Had ik maar eerder deze site ontdekt. Onze zoon gaat ieder avond slapen met een kersenpitkussen , hij legt dat naast hem maar als we dan nog eens gaan kijken dan ligt hij er met zijn hoofd op. Je kan daar toch niet rustig op slapen. Die pitten maken lawaai en dat is bovendien hard in één woord ongemakkelijk. Dus ging ik op zoek naar iets anders, na een waslijst aan winkels, niets gevonden. Tot er een ingeving kwam die zei:" kijk eens op t internet". ( had ik dat maar eerder gedaan, dat was een lange dag zoeken minder geweest). Dan maar de pc uitgehaald en daar stond het pittenzakken.nl : mijn eerste gedachten waren : "amai, ik wist niet dat er zoveel soorten pittenkussens bestonden". Vooral eerst de verschillende soorten pitten, en dan die prachtige kussens voor kinderen. Onze zoon is een echte koe-fanaat dus was de keuze vlug gemaakt. We hebben dit donderdagavond besteld en zaterdag zat het al in de bus. Dus als dit geen snelle service is. ( vanuit nederland dan nog wel, het duurt soms langer om iets te vezenden binnen belgie!!) Nu gaat onze zoon iedere avond gaan slapen met zijn koe en slaapt lekker zacht op de met graan gevulde koe. zo heeft hij een lekker warm bed en een nieuwe knuffel bij.

Leuke pittenzakken

Leuke pittenzakken om te geven als cadeau!

Perfecte service

Wat ik besteld had was niet meer voorradig,de andere dag al een mail hier over,andere keuze gemaakt,dit werdt de volgende dag al geleverd. Precies zoals beloofd voor mij een tien

• Laila

supersnelle bezorging!

Duidelijke site, supersnelle bezorging. Kortom, erg tevreden. Zou deze site aanraden aan anderen.

Pittenzak.nl

Ik ben uiterst tevreden over de levering van Pittenzak.nl

Ik heb al vaker een bestelling bij Pittenzak.nl gedaan en ben zeer tevreden over dit bedrijf. Het pakket ziet er erg verzorgd uit. De geleverde producten bevallen prima en voldoen aan wat er op de site aan informatie aangegeven wordt.

Betrouwbaar en snelle bezorging

Gebruik uw pittenzak dagelijks en heb er veel profijt van. Bedankt!

Mooie duidelijke webwinkel

Bezorging heel snel! Dinsdag rond 17u besteld en woensdag om 10u belt de postbode al aan! De pittenzakken zijn van zeer goede kwaliteit.

• Geverifieerde koper

Goede kwaliteit/prijs, en snelle bezorging

Ik kan iedereen deze webwinkel aanraden!

• Selma
  • 2 Beoordelingen

lekker warm

Ik ben al bekend met de pittenzak, maar deze pittenzakken zitten in een leuke en mooiere stoffenzak. Omdat ik een nieuw pittenzak nodig had ben ik gaan googelen en ben zo bij jullie site terecht gekomen. De leuke stofjes waarin de pitten vepakt zitten sprak me aan en heb daarom een nieuwe pittenzak bij jullie besteld. Ook de pittenzak was ook vlot geleverd.
Bedankt!!

Vriendelijke groet, Selma Hulsmeijer

• Sylvia
  • Geverifieerde koper

Makkelijk besteld - snel in huis.

prima service.

Pittenzak.nl

Duidelijke site, snelle verwerking van mijn opdracht

Duidelijke site, goede produktinformatie.
Bestellen verloopt probleemloos.
Als laatste een snelle levering.
Helemaal goed!!

• g.kort

boven alle verwachtingen

de levering heel snel en soepel en na het gebruik van de pittenzak mijn pijn snel verholpen. mijn dank is zeer groot

• Jerrol

orgineel en creatief

Leuke nuttige site. Past precies bij wat ik zocht.

Pittenzak.nl

Heerlijke warme voetjes door pittensloffen!

De pittensloffen zijn een uitkomst. Lekker op de bank met de sloffen aan en mijn voeten zijn zo weer warm.
De grote pittenzak voor rug of buik is ook erg fijn. Het enige nadeel vind ik dat hij vrij snel afkoelt.
Maar de levering was prima!

• KHZ
  • Geverifieerde koper

prima bestelling en verzending volgens afspraak

ik ben zeer tevreden over de bestelling.

Prima service

Het lendenkussen dat ik wenste was niet beschikbaar in de door mij gewenste kleur en daardoor moest ik een week wachten voordat het bij me afgeleverd werd.
Maar ik werd prima op de hoogte gehouden én kreeg een aardigheidje omdat de aflevering langer dan normaal geduurd had. Heel leuk en attent.

Service, snel en kwaliteit

Bij mij was de gewenste kleur niet op voorraad. Hier kreeg ik een uur na mijn bestelling te plaatsen al bericht over. De kleur aangepast en levering vond alsnog een dag later plaats, zeer tevreden klant hier!

• BK

duidelijk advies, snelle levering

Na getwijfeld te hebben tussen kersenpittenzak of koolzaad pittenzak toch gekozen voor de laatste. En ben er zeer tevreden over. Ook dankzij de uitleg op de site en de lage prijzen!
Bij de snelle levering zit overigens ook een zeer duidelijke uitleg.

Pittenzak.nl

Een erg snelle levering heel fijn

Jammer dat de pittenzak al na 3 dagen kapot was. Er zat een gat in de naad, er is koolzaad uitgelopen. Ik heb hem dus moeten verstellen.

Beste Dhr. Schaekens,

Wat vervelend voor u dat de pittenzak kapot is gegaan. Hoogstwaarschijnlijk heeft u een pittenzak met een fabrieksfout ontvangen. We verzenden jaarlijks zo'n 2000 pittenzakken en heel af en toe zit er een fabrieksfout tussen.

Vanzelfsprekend kunt u van ons een nieuw exemplaar verwachten. Ik neem via de mail nog even contact met u op.

Excuus voor dit vervelende ongemak.

www.pittenzak.nl

• m

goede en snele survice

Ik ben erg tevrede over de pittenzak ik gebruik hem elke dag. Ik vond ook dat de pittenzak heel erg snel geleverd werd echt top!

Geweldig zo'n Pittenzak

Dit had ik al veel eerder moeten bestellen
Het is echt een uitkomst voor mij

Antwoord van Pittenzak.nl

Bedankt voor deze positieve beoordeling! We kunnen onmogelijk op alle beoordelingen, maar eens in de zoveel tijd willen we onze klanten laten weten dat we zéér blij zijn met deze beoordelingen.

www.pittenzak.nl

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten