[REPLY]
Eigenlijk geen overige op- of aanmerkingen. Ze verkopen plectra. Je stopt ze in je wagentje, je rekent af middels een van de mogelijkheden en je plaatst je bestelling. Twee dagen later had ik m'n bestelling in huis.
Beste plectrum online
Ik vind u snelle levering een compliment waard.
Ook de prijs staat mij enorm aan dus met andere woorden,
U heeft er weer een klant bij.
Veel succes in de toekomst.
Vriendelijke groet Peter Smit
Heldere website met een goed, hopelijk groeiend, assortiment!
Ben hartstikke tevreden over de bestelling en de levering.
Heb een aantal plectrums besteld via Plectrum-online. Prima service, snelle probleemloze levering en niet duur. Gewoon zoals het hoort: goed !!
Niks aan toe te voegen. Snel & Betrouwbaar. Aanrader.
Super handig en goedkoop online bestellen.
snel,prima en zeer leuke, goede plectrums
Bestellen bij Plectrum-online.nl ging prima.
Het is eenvouding en via de duidelijke website zo geregeld.
Top!
heel snel en goed geleverd perfect.
Goed verpakt .
10+ krijgen je als cijfer.
Heb de bestelling geplaats en is keurig afgehandeld alles
vlug thuis gekregen mijn dank daar voor met vriendelijke groet een tevrede Klant
Eerste keer besteld, snel en zonder problemen geleverd.
Service en levering goed!!! bij mij kwam de levering niet binnen 1 dag, kan zijn dat het niet op vooraad is. Je word wel heel goed geholpen.
gewoon super snelle service
mooie prijs ook verzend bedrag is normaal
he he eindelijk in internet shoppie die het snapt
Zeer goed. Voor een leek als ik, zou iets meer info over materiaal, wanneer welk voorwerp, instrument te gebruiken, zeer worden gewaardeerd.
Hé man, had een mooi setje gezien met twaalf stuks en ook nog in een ledere hoes.
Ik bestellen, en wat denk je? Twee dagen later in huis.
Keurig verpakt, zodat er niets mee kon gebeuren.
Super!!
Super. Snel geleverd, en alles was volgens verwachtingen!
Ik had de plectrums binnen 2 dagen in huis. Goede kwaliteit en bestel zeker weer.
Ik heb mijn bestelling snel ontvangen. Het was verder in goede staat.
Snelle levering en prettige communicatie en advies.
Denkt mee als produkten iets langere levertijd hebben. Biedt vervangende, gelijkwaardige produkten aan . Zeer snelle levering, produkten hoge kwaliteit. Een aanrader.
Een dikke vette 9.
Overzichtelijke site, waarop ik snel de gezochte plectrums had gevonden. De volgende dag lagen ze al op de mat.
Netjes en snel allies binned gekregen
Nieuwe plectrums had ik z.s.m. nodig, mijn bestelling van 144 stuks had ik de volgende dag binnen... Zeer snel!!! En scherp geprijsd!
De bestelde plectrum kan erg snel binnen, was goed verpakt en de plectrum is van hoogstaande kwaliteit. Erg tevreden.
snel bezorgd en in goeie staat aangekomen
Zeer tevreden over de levering van mijn bestelde plectrums!!!
Ik ben een plectrum verzamelaar en de extra mee gestuurde plectrums waren dan ook een enorme verassing voor mij. Erg snel geleverd na bestelling.
Bedankt plectrum online..!!!
Snelle en goede levering en als extra een leuke plectrum bijgevoegd. bedankt daarvoor.
Het was redelijk snel om te vinden wat ik zocht.
En tegen een mooie prijs .
1e x gebruikt,alles is prima gegaan
snel en naar wens geleverd.
Heel goed, ik vond het ook wel leuk dat ik een extra plectrum (huismerk) erbij kreeg :)