[REPLY]
mijn bestelde armband was iets te kort. Ik kon het zonder kosten gewoon omruilen voor een grotere. Dat vind ik goede service dus komplimenten hoor!!
Ik ben zeer tevreden over Polsmode. Ik had een bedelarmband en bedeltjes besteld bij deze webshop en de bestelling was heel vlot binnen (2 dagen). Ik ben super tevreden met de armband en bedels, maar 1 bedel vond ik niet goede bij de andere bedels passen. Ik heb ze gebeld en ik mocht de bedel terugsturen en heb er nu een andere bedel voor uitgezocht. Dat is toch echt top!
Onze bestelling was goed verpakt en is binnen twee dagen afgeleverd. Zeer tevreden over de afhandeling en de kwaliteit.
Prima webwinkel hoor! Mijn bestelling netjes op tijd ontvangen.
Vandaag mijn bestelling keurig netjes ontvangen! Dit is de 3e keer dat ik heb besteld bij Polsmode en de bedeltjes zijn erg mooi. De keuze is geweldig en de levering altijd correct!
heb de maandag 24 oktober een bestelling geplaatst op vrijdag de 28e nog niets binnen, begin in de middag een mail gestuurd, geen reactie op gekregen, om half 4 maar eens gaan bellen, de verbinding wordt abrupt verbroken, met de melding dat zij op dit moment niet te bereiken zijn, ga na het weekend het nog maar ens proberen, dan zijn we inmiddels en week verder
Zonder problemen alles op tijd geleverd gekregen.
Ik heb het in de titel al samengevat. We hadden voor moederdag gebruik gemaakt van de Polsmode aanbieding van armband met gratis bedel. Ik bestel al langer bij Polsmode en mijn moeder wilde ook gaan beginnen met een armband. We waren wat laat met bestellen, maar gelukkig hadden we alles de vrijdag voor moederdag binnen en mijn moeder was superenthousiast.
Ik kan dit bedrijf iedereen zeker aanraden.
Geert Bouma vond deze beoordeling nuttig