We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Pop Electronics Beoordelingen

Pop Electronics Logo
Klanten zeggen: »geweldig goede service!« »Super service, zelfs in de avonduren altijd bereikbaar!« »goede en zeer bekwame service« 93
Goed
8.8 van 10

93 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (93)
Pop Electronics

Super service, zelfs in de avonduren altijd bereikbaar!

Ik koop zowel prive als zakelijk bij Pop Electronics en het grootste voordeel zijn de lage prijzen en de bereikbaarheid.

Wat nodig? Even bellen in de avond of een mailtje en je hebt het binnen no-time in huis.

Altijd een vriendelijk antwoord terug en vrijwel nooit nee ik kan het niet leveren.

Zo mogen meer webshops zijn!

Featured review of Pop Electronics

geweldig goede service!

Wat een super leuk apparaat en handig in bediening en te reinigen! Ben er super blij mee! Ook een goede service bij het bedrijf! Was nl niet thuis op de dag van levering, heb het afleveradres aangepast en kreeg netjes een bevstiging. Het pakje werd keurig afgeleverd. S'avonds heb ik het apparaat direct met een aantal vrienden gebruikt, super lachuhhh! Vijf sterren wat mij betreft!!!

Pop Electronics

goede en zeer bekwame service

ik ben telefonisch en via Teamviewer uiterst bekwaam geholpen met het installeren van de door mij bij PopElectronics gekochte verloopstekker voor mijn printer. Dank!

• Anoniem
  • Geverifieerde koper

Duidelijke website, snelle levering.

Via google op de website gekomen. Zeer duidelijk en overzichtelijk. Ookde levering was snel. Kortom zeer tevreden.

Pop Electronics

Everything went without a glitch

Ordering and delivery was first class - I did find the postal charge for delivery to Belgium unusually high given that there is not charge for delivery in the Netherlands but Euro 11 for delivery to Mol just 60 km from Eindhoven

Goed , snel en duidelijk

Goede en snelle levering

• Klant
  • Geverifieerde koper

Prima service, emails kunnen korter en 'concreter

'De service van Pop Electronics is prima, je wordt goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken van het product maar de track and trace emails zijn nogal langdradig en moeilijk scannable dIt zou verbeterd kunnen worden.
Jammer is dat bij een klein product niet wordt aangegeven of dit ook per post kan worden bezorgd, maar je hiervoor moet bellen. Gemiste kans, want dat kost gewoon teveel tijd.

goed

snelle, correcte levering.

Gewoon goed.

Zaterdagavond, 19:00 uur, vraag over een artikel. Even op de site kijken of ik maandag kan bellen. Blijkt dat ik ze dus zaterdag tot 20:00 uur kan bellen. Gedaan, direct en helder antwoord.

Product besteld, tegen een scherpe prijs op dinsdag in huis.

Ik ben tevreden!

Pop Electronics

Gemakkelijk, snel en zonder problemen !

Prima webwinkel. Alles verloopt soepel en duidelijk. Het invoeren van persoonsgegevens verloopt via een onbeveiligde webpagina. Dat is niet perse erg, maar is anno 2011 niet gewenst.

In één zin fantastisch!

Zeer goede en snelle service. Zeker een aanrader.

levering zoals afgesproken

prima, kwaliteit moet ik nog gaan beoordelen, dat kan pas medio december

top en snel

Supersnel afgehandeld en geleverd!!

Pop Electronics

Mooie duidelijke website, snelle levering
doen er duidelijk veel aan om een goede service te verlenen.
Je wordt middels email vanaf de bestelling tot de levering goed op de hoogte gehouden.
Zeker een aanrader, klasse.
Ik ga hier zeker vaker bestellen.

• HJH

Snelle complete levering

Snel geleverd met alles er bij

• Henri
  • Geverifieerde koper

duidelijke website en snelle levering

Duidelijke website en een goede en snelle levering van de bestelde artikelen.

Ik ben erg tevreden.

Snelle levering, goed product, niet zo duur. Top!

Perfekt

maandag tv beugel besteld en woensdagmorgen al
Binnen,prima geregeld.

Pop Electronics

Super snel geleverd erg tevreden met de suikerspinsuiker goede service ook.

Uitstekend

Pop Electronics

Uitstekende service en snelheid!

Correcte en snelle afhandeling van de bestelling.
5 sterren waard!

Vlekkeloos snelle afhandeling

Los van het feit dat Pop Electronics zeer concurrerende prijzen heeft, is de afhandeling erg snel.

• Brrt

Prima shop en goedkoop

Grootste nadeel is dat er verzonden wordt met UPS, ik kan er nooit vanuit gaan dat ik het pakket ook ontvang op de geschatte datum.
Spullen zijn altijd prima verpakt!

Pop Electronics

Snel geleverd, lage prijs!

Overzichtelijke website met een ruime keuze.

• de Wit

Zeer tevreden

De site was zeer duidelijk.
De levering supersnel.

gewoon snel en goed

De bestelling is makkelijk te plaatsen en is snel geleverd.

• JvD
  • Geverifieerde koper

Zo hoort het te zijn.....

Ik had een camera gekocht die ik naar later bleek niet goed bediende. (was erg omslachtig en traag)
Omdat ik hier al vrij snel achter kwam vroeg ik een RMA aan
en stuurde de camera terug na telefonisch contact heb ik bijbetaald en een andere camera uitgekozen.
Die wel aan mijn wensen voldoet.

Badankt en ongetwijfeld tot (online)ziens

prima prijs kwaliteit

Snelle levering en prima prijs/kwaliteelit

snel en correct afgehandeld

uitstekend

Vlot en netjes

Het pakketje is direct in behandeling genomen. Via mail zijn we volledig op de hoogte gehouden. De volgende dag was het pakketje al in huis. Netjes beschermd verpakt, goed overgekomen.

uitstekend

heel snel service en goed product

• Peter

altijd doen

Bedankt voor de snelle afhandeling.SUPER.

Groet Peter

Gedaan wat ik verwachte

Betrouwbare snelle levering, prima website.

Pop Electronics

Heldere communicatie, snelle en correcte levering.

Alles goed geregeld. Aanrader!

Pop Electronics

Pop Electronics is vlug en vriendelijk

Ik had geen ervaring met Pop Electronics en vond ze toevallig via Google. Ik had een vraag omtrent de bestelcode en heb toen via de telefoon contact met hen gehad. Hier ben ik netjes te woord gestaan en heb toen mijn bestelling geplaats via hun webwinkel.Ik kreeg al snel een bevestiggingsmail en binnen twee dagen had ik mijn bestelling in huis. Het is dat mijn product nog lang niet op is maar ik zal als het weer zo ver is zeker weer bij hun mijn bestelling doen. Ik durf ze dan ook met een gerust gevoel aanbevelen.

Prima winkel

Prima service en snelle levering.
Mocht je iets zoeken dat ze hebben zou ik het er zeker kopen

PRIMA

geen aanmerkingen, besteld en snel geleverd

• Klant

Heldere communicatie

Goed. Snelle service. Je wordt zeer goed op de hoogte gebracht van de bezorgingsstaat van de bestelling.

Super!

Goede, en snelle service, en dat tegen een zeer scherpe prijs!

Pop Electronics

Zeer snelle en klantvriendelijke webshop

Pop electronics is een schoolvoorbeeld van een snel en klantvriendelijk bedrijf. Op mijn e-mail werd binnen 20 minuten beantwoord, ookal zond ik deze buiten de openingstijden. Erg prettig aan de openingstijden van Pop electronics, is dat ze tot 20.00 uur open zijn, zelfs op zaterdag!

Mijn bestelling werd na een betaling met ideal dezelfde dag nog verzonden en was prima verpakt in een stevige doos en werd door UPS prima afgeleverd de volgende dag.

Pop Electronics

plafondventilator voor mensen met technische kennis

Na bestelling en betaling van een plafondventilator hoorde ik (pas nadat ik zelf navraag deed) dat de eerder aangegeven leverdatum niet correct was. Dit zou door de fabrikant niet goed aangegeven zijn.
Verdere automatische e-mail berichten van de levering waren correct en duidelijk. Verzending was prima.
Maar wat voor mij beslist niet duidelijk was: de door mij bestelde plafondventilator moest je zelf in elkaar zetten. Hiervoor was nogal wat technische kennis nodig. Ik had dit graag van te voren geweten.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten