[REPLY]
ik kon makkelijk bestellen , de site is duidelijk voor mij , betaling was snel geregeld via ideaal en me bestelling van de volgende dag in huis echt super snel toppie geregeld , dit maakt me blij ;)
De bestelling die makkelijk te plaatsen was, kreeg ik binnen 2 dagen netjes thuisbezorgd. Via de email werd aangekondigd dat het pakje eraan kwam, helemaal zoals het hoort.
Goed verpakt omdat het om een modelbouwvliegtuig gaat wat makkelijk beschadigd kan raken.
Bij een volgend bouwprojectje ga ik zeker bestellen bij Portecenter.
terug schilderij op nr besteld
khad nochtans portecenter(hennie) verwittigd dat door de sneeuwbuien
de wegen slecht lagen maar 2 dagen later had ik men schilderij al thuis
ik kan ze niet genoeg bedanken voor dit snelle service en alles was terug
in orde
kga zeker indien mogelijk nog bestellingen doen
Al een poosje ben ik met mijn gezin vaste klant bij Portecenter. Alles wordt heel goed verpakt en heel snel geleverd.
Je wordt super vriendelijk te woord gestaan, zowel telefonisch, als via de mail.
En ze doen echt hun best, wanneer ze zelf iets moeten bestellen voor jou!!!
Dus Portecenter is een goed internetbedrijf en een echte aanrader!
Alles perfekt !! De medewerkers, leuk contact, de levering en de verpakking ...... Geen minpunt te noemen !!
AANRADER !!
Ik bestel altijd legpuzzels bij portecenter, omdat zij puzzels hebben die je in een gewone winkel niet tegenkomt.
Je kan rustig uitzoeken wat je wilt en de prijs/kwaliteit is goed.
De bezorging en verzorging van de bestelling is verzorgd.
Een tevreden klant!
WIJ WONEN IN BELGIE EN DE LEVERING WAS HIER AL 2 DAGEN NA BESTELLING. LEUK DAT ALLES NETJES VERPAKT WAS IN EEN ZELFGEKOZEN CADEAUPAPIER.
KORTOM: EEN PRIMA ONLINE WINKEL!!!
Ben hier blij mee, en bestel vast vaker, diversiteit aan artikelen.
Wat een geweldige service.
Had een pakketje besteld wat de andere dag al binnen was.
1 dingetje ontbrak, mailtje gestuurd en had binnen het uur al een antwoord.
Dus in 1 woord geweldig.
Zou het zeker aanbevelen aan anderen.
Vlotte afhandeling van de bestelling. Snelle en duidelijke communicatie per mail.
ben zeer tevreden, na drie keer bestellen is alles altijd vlot verlopen.
bedankt voor jullie super goede service!
groetjes sonja Bleys
Bestelling zelfde dag verstuurd en de volgende dag al binnen gekregen ! zeer snel dus
goed verpakt,ben zeer tevreden
Heel overzichtelijk,
Zeer snelle en gratis levering.
Keurige verpakking.
Gewldige service leveren de medewerkers aldaar. Ene dag gebeld volgende dag antwoord via Email. met duidelijke uitleg wat te doen.
TOPPERTJE deze firma
Bouwmodel besteld,binnen 4 dagen gratis thuisbezorgd!!
Super zaak ,zeker voor de modelbouwer.
Ministeck besteld, alles wat we nodig hadden was voorradig. Snelle levering, goed prijs
Snelle service: de ene dag besteld, de volgende dag al geleverd. Top! Groot puzzelassortiment en makkelijk online te bestellen.
Goede en snelle levering. Alles goed verpakt en verloop van bestelling tot levering precies te volgen. Alleen spijtig dat bij de bouwdoos niet elke kleur verf stond vermeldt die nodig is. Een 3-tal nummers ontbraken, die we dan achteraf hebben moeten gaan bij halen.
Toch een echte aanrader.
Blij verrast met een bedrijf als Portecenter.nl. Niet alleen mooie puzzels met vriendelijke prijzen, maar ook een snelle levering.
Nadat ik bij hun puzzelconserver gekocht had en die gebruikt had voor een puzzel, die ik notabene niet bij hun gekocht had, toch een tegemoetkoming ontvangen voor de overlast. Toen nl. bleek dat deze conserver niet voor mijn puzzel geschikt was en krom trok mocht ik een nieuwe puzzel uitzoeken!
Klacht was binnen 2 dagen opgelost en hun site aangepast, zodat andere puzzelaars attent gemaakt werden op eventuele problemen.
Ik weet wel waar ik mijn volgende puzzels koop.
Zeer snel geleverd,netjes verpakt en ik had het naar iemand voor zijn verjaardag toegestuurd dus was het ook nog eens mooi verpakt in verjaardagspapier. Toppie!
Ik ben zopas begonnen met modelbouw.
Ik heb mij enkele vliegtuigjes besteld met het bijhorende materiaal.
Volgens de site, had ik maar 2 kleuren verf nodig dus heb deze ook besteld.
Nadat ik het plannetje had bestudeert, kwam ik tot de conclusie dat ik niet 2 kleuren maar 7 kleuren verf nodig heb (om kleuren te mengen).
Ik vindt dat dit in de detailbeschrijving mag staan.
Bijgevolg moet ik alles bijbestellen en zit ik al vast met mijn nieuwe hobby!!!
Nadat wij een puzzel hadden besteld, kwamen wij erachter dat er een puzzelstukje ontbrak en dat er een stukje dubbel was. Wij hebben dit gemeld bij portecenter en kregen de volgende dag al een reactie dat we ons geld terug konden krijgen of een nieuwe puzzel uit mochten zoeken. Wij hebben voor het laatste gekozen. Nadat we de puzzel zonder verzendkosten op mochten sturen, ontvingen we 2 dagen later al de nieuwe puzzel. Uitstekende service!
ik had de doos vrijdags rond 3 uur besteld en kreeg m de volgende dag al thuis. Supersnel dus en ook keurig verpakt. Bovendien is het pakket schilderen op nummer heel erg leuk en ik kan er veel uren mn 'ei' in kwijt. Ga zeker nog meer keren bestellen.
2puntjes: beter ook een breder penseeltje erbij (heb ik nu zelf gekocht in dorp) en bij de lichte kleuren zie je soms het nummertje erdoor. Maar verder lof.
De bestelling werd snel geleverd.
Alles was zeer duidelijk op de website aangeven.
Bestelling was heel goed verpakt.
Gewoon goed!!
Van mij mogen ze uitbreiden