We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (44)

inderdaad, een zooitje:

bleef ik gisteren een hele dag thuis, eindelijk gaat de bel, ik naar de voordeur is de leverancier alweer vertrokken, vandaag tussen 10 en 12 smorgens zou hij komen, de bus van post.nl rijdt hier wel met een bloedgang langs, geen sjoege, nu om half één nog niemand gezien, wat een zooitje.

Postnl

En dan ook even positieve ervaring

Ook al valt er soms wat te klagen over de snelheid waarmee zendingen worden afgehandeld. Zeker uit het buitenland merk ik toch verbeteringen. Zo zijn er een aantal zaken die mij in positieve zin zijn opgevallen;

Ten eerste de PostNl app. Deze gebruik ik op mijn Iphone en daar ben ik heel tevreden over. Elke zending die aan mij verzonden wordt krijg ik automatisch in de app te zien. Het is niet nodig om eerst de 3S code in te voeren. Waarschijnlijk is het gekoppeld aan mijn NAW gegevens. Echt een goede app en heel handig in gebruik. Mijn complimenten hiervoor.
Dan heb je nog de servicedesk via Twitter. Perfect hoor. Stel een vraag over bijvoorbeeld je zending en je krijgt netjes antwoord. Gaat niet meer zo snel als een paar maanden geleden maar je krijgt hoe dan ook antwoord. Heb daar echt wat aan en zeker bij zendingen uit het buitenland. Echt eens proberen!
Als laatste viel me op dat er nu ook het inklaringsbedrag wordt weergegeven als je een zending traceert. Zowel via de website als in de app. Heel erg handig aangezien je de bezorger contant moet betalen. Zo kun je zorgen dat je het geld gepast in huis hebt. Goede verbetering PostNL! Ga zo door..... Jammer dat er nog een redelijk hoog bedrag voor inklaring wordt gerekend hoewel ik merk dat concurrenten als Fedex en UPS dit ook doen wordt daar de inklaring dan ook vele malen sneller uitgevoerd. Vaak al als het pakketje nog onderweg is met het vliegtuig. Daar kan PostNL nog een voorbeeld aan nemen. Ik ben van mening dat deze inklaring bij de verzenkosten horen. Maar ik begrijp ook dat het niet gratis kan.

Er gaat vast veel mis maar als het goed gaat mag het ook gezegd worden. Ik weet zeker dat er nog veel te verbeteren valt bij PostNL maar het lijkt toch echt dat hier aan gewerkt wordt.

belabberde service

Met regelmaat verstuur ik pakketjes.
Daarom leek het me makkelijk om me aan te melden voor hun online pakketservice, zodat het pakje bij het postkantoor alleen nog gescand hoeft te worden.Scheelt je toch weer tijd.
Woensdag 17 april was er een storing en dus moest ik donderdag 18 nogmaals in de rij staan.
Vrijdag 20 voor een volgend pakje een code uitgeprint, zaterdag 20 wilde ik het pakje versturen en ja hoor...weer lag alles eruit.
Op zondag 21 weer terug maar de storing was nog steeds niet verholpen.
Dus maandag 22 nog maar weer in de rij staan, aan het eind van de middag was alles weer in werking.

Heb de klantenservice 2x gemaild dat ze dan maar een storingsmelding op hun website moeten plaatsen want dan hoe je niet voor niets naar het postkantoor.
Beide keren een mailtje terug gekregen dat ik binnen 2 dagen antwoord zou krijgen...u raadt het al...na ruim een week taal noch teken.
Nu heb ik weer een pakje klaar staan, ik verstuur die niet meer via de online service want zo'n code is maar 5 dagen geldig. Had de storing langer geduurd dan was de code niet meer geldig geweest en hoe krijg je je geld terug???
Ik heb de verzendkosten al doorgegeven maar na het lezen van al deze klachten ga ik bij het volgende pakje wel naar een ander bedrijf. PostNL is het belabberdste postbedrijf dat we hier in Nederland hebben.

Postnl

ik wil ook mijn kado op mijn verjaardag.

ik vind dat post nl een dikke nul verdient.
wat aan de andere bedrijven ligt het niet.
want die doen wel hun werk.
en geven ondanks dat het niet hun schuld is toch een tegoedbon
(baxshop.nl). baxshop bedankt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
want voor tien uur besteld is MORGEN al in huis.
dus post nl maak dat ook waar.

want mijn kado wil ik ook op mijn verjaardag!!!!!

Postnl

Diefstal van zendingen bij post.nl

Wij sturen als bedrijf (Gaswinkel) dagelijks een hoeveelheid post via post.nl door heel nederland. Dagelijks verdwijnen er zendeingen en wel 2 a 3 op de 10. Vaak is het artikel uit de enveloppe gehaald of zit er gewoon niets in. In het ergste geval komt het nooit aan.

Sinds de reorganisatie van post.nl is dit enkel toegenomen en post.nl doet hier niets aan. Nog niet eens een reactie terug. Als bedrijf is dit moeilijk vol te houden. Een pakket met track en trace kost gauw 3 a 4 x zo veel en op een klein artikel is dat niet haalbaar.

Vandaag al 3 zendingen naar Groningen 1 is er verdwenen en van 2 zendingen zijn er artikelen uit de enveloppe genomen. Ondanks dat wij de enveloppes dicht nieten etc wordt de inhoud verwijderd en toch nog afgeleverd.

Het verbaasd mij ten zeerste dat zoiets gedoogd.

Postnl

Hoeze bezorgtijden als de bezorger zijn eigen route rijd.

Het is heel handig als de een tijds rooster sturen van wanneer je pakket bezorgd gaat worden. Dan kun je er rekening mee houden.
Nou dat werkt alleen als de bezorger zich aan de gemaakte afspraak hou.
Ik kreeg een bezorg tijd door tussen 10.30 en 14.30 nou dat is vrij ruim maar je houd er rekening mee.
Komen die ........bezorgers pas om 10 over 5 aankakken. En dan vraag je nog uit beleefdheid was het zo druk vandaag dat je niet binnen de afgesproken tijd kon komen.
Wat krijg je als antwoord: IK BEPAAL ZELF WEL HOELAAT IK WAAR AANKOM WAT ZE OP KANTOOR ZEGGEN DAAR TREK IK ME NIETS VAN AAN. DIT LAG MIJ BETER EN PARTICULIEREN BLIJVEN TOCH WEL WACHTEN TOT WE ER ZIJN.
Ze keren om en lopen weg zonder excuus.
Dan stuur je een klachten mail naar postnl, hier verwacht je netjes een correct antwoord op. Wat krijg je vervolgens te horen 'wat de bezorger doet nadat het bij ons de deur uit is daar kunnen wij niets aan doen. We vinden het vervelend maar helaas.'
Of te wel helaas maar we doen er niets aan het ligt aan de bezorger en niet aan het bedrijf. Maar de bezorger werkt toch voor jullie bedrijf lijkt mij.
Nou mij zien ze niet terug bij postnl en ik heb het bedrijf waar ik mijn pakket het besteld ook op de hoogte gebracht van de zeer slechte service, deze waar zeker niet blij en hadden verrasend genoeg al meer klachten gehad en gaan overwegen om een ander transport bedrijf in de arm te nemen.
Postnl ga zo door!!!!!

Postnl

Iedereen heeft wel eens een slechte dag...

Tot op heden in 2013 maarliefst 26 pakketten verstuurd en ontvangen via PostNL. Nooit is er een pakket kwijtgeraakt (met of zonder Track and Trace), eenmaal lag er zoveel sneeuw dat bezorging onredelijk was, eenmaal was de bezorging een uur te laat en eenmaal struikelde de bezorger over een stoepje voor de deur waardoor het pakket ten val kwam. Gelukkig geen breekbare artikelen. Al met al niet ontevreden, een ongeluk kan altijd gebeuren. Een enkele keer kwam een pakket dat verstuurd werd naar Finland zelfs een dag eerder aan dan beloofd.

De pakketbezorgers van PostNL zijn niet altijd de vriendelijkste, maar onredelijk kan ik hun gedrag niet noemen. Bij kostbare pakketten vraag ik de afzender eenvoudig om ter vermelden dat het pakket niet bij de buren afgeleverd mag worden en tot op heden is dat gehonoreerd. Bij andere pakketten die wel bij de buren geleverd worden is er ook geen probleem, de band met de buren is goed!

Tot op heden dus geen problemen, ik blijf optimistisch en ga ervan uit dat dat in de toekomst ook geen reden krijg om dat te veranderen.

Postnl

Voor de zoveelste maal een diepe teleurstelling!

Vanmiddag heeft mijn vrouw een koker mogen aannemen van de bezorgen van Postnl mogen aannemen. Ze heeft het verder zonder onderzoek neergelegd op de bar en is verder gegaan met haar werkzaamheden. Bij thuiskomst was ik blij dat de koker er was, maar dat werd al snel een deceptie; aan een zijde was de koker nog goed dicht getaped maar aan de andere kant ontbrak tape en dop! Net als de inhoud., Ergens in het PostNL proces is de dop / inhoud dus verdwenen......en wat doet PostNL dan > die geeft gewoon een lege koker af zonder verder commentaar > is toch heel normaal dat je een lege koker verstuurd! Dus maar even op mijn kosten, zo werkt dat bij die service organisatie als PostNL gebeld. E.e..a opgenomen en ze gaan de bezorger / manager er om vragen / aanspreken. Maar helaas, uw pakket is niet verzekerd ........dus U kunt nergens op aanspreken want zo wil de overheid het! Hier verwijzen ze naar een overheid norm uit 1933 (postwet!) . PostNL vergeet dan liever, komt ze heel goed uit, dat ze altijd strakker mogen dan de wet........Maar was het nu maar de eerste keer dat een pakket / poststuk verdween of beschadigd is.....nee nee nee....dit is geval tig! Deze ballentent, anders kan ik het niet omschrijven, is een schande voor de logistieke wereld! De concurrentie, o.a. DHLFORYOU, gaat mij meer als klant zien!

Postnl

Niet thuis? Dacht het wel!

Ik had besteld via een site. Deze gaf aan dat postnl mijn pakket de volgende dag zou afleveren. Dit gebeurde ook, maar de postbezorger heeft zonder ook maar te kijken een briefje in de brievenbus gegooid dat er niemand thuis was en is door gereden. Er waren zelfs 2 mensen thuis, dus PostNL; DOE ER IETS AAN!

Postnl

Vandaag besteld, morgen thuis? Niet dus...

Dit is dus nou net één van de dingen waar ik slecht tegen kan. Gister rond 18.00 uur wat artikelen besteld op een webshop waar geadverteerd werd met: ''vóór 21.30 uur besteld, morgen in huis!'' Dus heb ik maar besteld. Vervolgens kreeg ik een track & trace code die vandaag zichtbaar was op Mijn Pakket. Ik denk dus prima, het pakket komt gewoon vandaag netjes aan. 2 uur later check ik nog een keer en er staat nu opeens ''Bezorging uitgesteld. Verwachte bezorgdag is aangepast.''. En de verwachte levertijd is nu maandag!! 3 dagen later dan geadverteerd! Wat is dit nou weer voor actie? Op zijn minst een toelichting zou op zijn plaats zijn!

gewoon buiten slechtst

bij de klantenservice kunnen ze niet eens simpele vragen beantwoorden, niet normaal. de vragen die direct met postnl dienst te maken hebben, zeggen ze elke keer, we hebben geen informatie erover of dat kunnen we niet zien of nog zo iets bullshit antwoorden. en dan moet je wachten en daarvoor 45cent per minuut! gewoon ongelooflijk! post wordt verloren of meer gestolen door hun mederwerkers. wat stelt het toch 0.0 voor. dit soort bedrijven zijn ok in 3de 4de wereld landen, hoe kan zo iets in Nederland bestaan. dat kan ik echt niet begrijpen! wat is dat nou! postnl moet echt van de markt oprotten!

slecht en onbetrouwbaar

post.nl draagt geen zorg en neemt verantwoordelijkheid niet ,dat verzonden stuk zonder beschadiging bezorgt word. prijs om een pakket te versturen mijn inziens veel te duur en zelfs dan blijft het afwachten of pakket zonder schade aan komt. ook al staat er op pakket de vermelding ' breekbaar'. schijnbaar niet interessant voor post.nl. als je pakket zonder beschadiging wilt laten bezorgen via post.nl ben je genoodzaakt om schade verzekering erbij af te sluiten, wat kosten van verzenden nog duurder maakt als dat het al is. voor die prijs kan je net zo goed het pakket zelf afleveren. 'breekbaar' op pakket vermelden word niets mee gedaan is mijn ervaring helaas. post.nl nooit meer. post.nl doet bij schade zich er heel makkelijk van af. draag totaal verantwoording niet voor zijn bezorgers. hele verhaal op site post.nl in wat ze 'beloven' klopt geen donder van. post.nl krijgt van mij een zeer koude douche. ook pakketjes waar geen schade- verzekering bij afgesloten is, behoren met 'zorg' afgeleverd te worden. ben erg boos op post.nl hoge verzendkosten en bijkomende kosten van de schade en post.nl drukt zijn snor. idee voor tros radar mijn inziens. p.weis

Postnl

Voor mij alles altijd prima geleverd

Ik bestel echt meerdere keren per jaar of zelfs per maand.
Telkens bij dezelfde webshop en telkens gebeurd de levering via Post.nl, nog nooit problemen gehad, max 1 dag vertraging doordat er een zondag tussenvalt of er plots veel sneeuw gevallen is.
Dus ik ben echt zeer tevreden.

Walgelijk slecht

Als er één bedrijf is in Nederland waar ik nou echt van moet kotsen dan is het PostNL wel. De NS met z'n vertragingen is er werkelijk niets bij. Dit zijn mijn ervaringen:

- Ik moest mijn beschadigde laptop naar de verzekering sturen, dit heb ik uiteraard aangetekend gedaan. Na TWEE WEKEN heeft de verzekering de laptop nog steeds niet ontvangen. Bleek dat het pakketje was kwijtgeraakt. HOE DAN? Hebben ze poep in hun ogen daar? Dat pakketje is zo groot als drie schoenendozen.
- Op een donderdag heb ik een belangrijk boek met tentamenstof besteld bij BOL.com waar ik woensdag tentamen over had. Je kent het wel: voor 10.30 besteld morgen in huis. Nou mooi niet dus, ze kwamen het maandagavond op hun gemakje langsbrengen. Wat een idioten!
Het lijkt wel of er alleen maar gehandicapten (no offense verder) bij de post werken INCLUSIEF het gehele topmanagement! Echt om te huilen

Onbetrouwbaar

Afgelopen jaar tot drie keer toe problemen met een internetpakketje op ons adres.

1.) Door de bezorger handtekening vervalst. Blijkt op een tuintafel te staan...

2.) Teruggestuurd. Adres was niet gevonden, terwijl het klopte en de 2e keer goed ging.

3.) Door de bezorger handtekening vervalst. Pakket nog spoorloos...

Postnl

PostNL zuigt WAARDELOOS !!

Als je dan eens wat besteld in mijn geval bij Conrad word dit via postnl naar je thuis verzonden. op zich niet verkeerd.
Conrad werkt zich uit de naad om spullen rap en snel naar de klanten te verzenden.
Maar nu komt het :
Ik hang altijd een knoert van een brief op mijn deur ( niet te missen zo groot ) met daarop : BESTE POST EN PAKJES BEZORGER ,
PAKJES NIET BIJ BUREN OF VREEMDEN AFGEVEN !!!!
ALTIJD ONMIDDELLIJK NAAR AFHAALPUNT BRENGEN !!
HERBEZORGEN HEEFT GEEN ZIN WANT DAN KOMT U WEDEROM VOOR NIETS!

en wat denk je dat die mongool van een postbezorger doet ??
JA hoor nog heerlijk een 2e keer komen bezorgen of ook al meegemaakt toch bij vreemden dumpen die vervolgens mijn post gaan openmaken !!
MOEILIJK HE OM EEN PAKJE 300 meter verderop bij het postkantoor af te geven en een briefje in mijn brievenbus te stoppen !! echt stomme domoren bij post NL ik erger mij er steeds weer groen en geel aan !! moet ik het een keer voordoen ?
een kleuter van 5 jaar kan dat zelfs nog snappen !!
Boycotten deze handel en pakjes laten bezorgen via bv kiala of een andere service die de hardwerkende mens begrijpt .
pakjes gewoon net als vroeger meteen naar het postkantoor niet herbezorgen.
gewoon zorgen dat ik het bij de Appie heyn of een andere zaak die iedere dag tot 20:00 uur open is op kan komen halen met mijn paspoort of RBW.

tot nu toe zuigt de service van postnl echt waardeloos!

Beste mensen ik ben overdag werken en ga thuis niet zitten wachten op een pakje !! POSTNL SNAP DAT NU EINDELIJK EENS EEN KEER GRRRRRRRR

Postnl

Waardeloze service, geen wonder dat niemand meer iets verstuurd

Dinsdag (20 november) middag een pakketje besteld bij een webshop, stond: vandaag besteld, morgen in huis, heel fijn en aardig. Kreeg ik een mailtje van de webshop dat ik mijn pakketje kan tracen. Naar ervaring krijg ik een mail om een afspraak te maken wanneer de koerier langskomt, wachten, wachten, wachten. Niks.
Vrijdagmiddag kwam ik thuis, lag er in de brievenbus een briefje met 'wij zijn vandaag langsgeweest, maar niemand was thuis, maak aub een nieuwe afspraak'. Ok, nieuwe afspraak gemaakt voor zaterdag tussen half 11 en half 1. En nee hoor, ze kwamen niet. Toen ging ik boodschappen doen. Kwam ik terug, lag er weer een briefje. Vanaf maandag 13.00 uur kan je het komen ophalen bij .... postkantoor. Maandag 16.30 uur langs geweest. Is het pakketje nog niet binnen.
Probeer het morgen maar weer....

En hier betaal je die verzendkosten voor.
Wat is dit voor belachelijk iets. Waardeloze service. Geen wonder dat niemand meer iets op de post doet.

Postnl

Het mysterie van de verdwenen Hopper

Ronduit schandalig!

Afgelopen 2 keer zou het pakketje bezorgd worden binnen een tijdvak in de morgen maar werd het gemiddeld ruim 4 uur later als aangegeven. Nu vandaag blijkt PostNL een nieuwe truckendoos geopend te hebben....waar gisteravond stond dat het pakket vandaag tussen 9 uur en 11 uur bezorgd zou worden staat er vandaag:

Bezorging uitgesteld. Verwachte bezorgdag is aangepast.

Lekker dan, het is een onderdeel voor mijn computer wat ik zo snel mogelijk nodig had...besteld bij een bedrijf met 24 uurs levering en dan krijg je dit.

Schandalig bedrijf waar je nooit maar dan ook nooit van op aan kan.

Waardeloos.

Vorige maand pakketje met verhoogde aansprakelijkheid was volgens tracktrace afgeleverd. heb de man opgezocht (ik weet ongeveer de route die hij rijdt), en hij verteld mij doodleuk waar het pakketje was, hij had het bij de buren (waar wij onenigheid mee hebben) gedropt.
Afgelopen dinsdag de hele dag ziek thuis geweest, geen chauffeur gezien. Komt woensdagochtend rond 7 uur onze pup van 5 maanden vrolijk met een aangevreten pakketje binnenwandelen. Was blijkbaar gewoon over de schutting gemikt.
Zit ook nog al 8 dagen te wachten op een ander pakket, de chauffeur is al een week "onderweg".

Postnl

3 dagen nodig om te sorteren, waardeloos!

Heb 'n computerkast besteld bij 'n webshop. Dezelfde dag gaat deze nog naar PostNL. Daar stageneert de boel direct. Ondanks dat zij hun zakelijke klanten garanderen binnen 24 uur te leveren, zijn ze nu al 3 dagen bezig om hetzelfde pakket elke keer opnieuw te sorteren. Wow, ik denk dat mijn baas me direct zou ontslaan bij dit soort wanprestaties. Ben blij dat er steeds meer alternatieven komen voor bezorging, maak daar dan ook dankbaar gebruik van.

Tevreden

Ik ben best tevreden.
Ondanks heeft men het er over gehad om op maandag niet meer te bezorgen.
Dit is hier al vele jaren het geval.
Nooit als een gemis ervaren.

Postnl

2 pakketten verzenden, dagen vertraging!!

Je betaald bij PostNL de hoofdprijs met betrekking tot het versturen van pakketten. Ik heb al 2x pakketten verstuurd en bij het sorteercentrum gaat er van alles mis, waardoor de pakketten te laat bezorgd worden (5 dagen te laat). Ik weet niet wat er aan de hand is, maar dan moeten ze op de website niet vermelden dat de gehanteerde levertijd binnen 24 uur is. Slechte zaak en slechte service. Tevens kost het bellen naar PostNL 0,45 cent per minuut en uiteindelijk wordt je niks wijzer!! Ik ga voortaan via een ander postorderbedrijf versturen.

Postnl

Grote schoenendoos foetsie !!!!

Een retourzending naar Zalando is daar nooit meer terecht gekomen. Daar kom je pas achter na weken, omdat er voor die tijd niets nagevraagd kan worden. Alle verantwoording wordt door PostNL bij de klant gelegd. Geen enkele actie om zo'n zoekgeraakte grote schoenendoos te vinden in het bedrijf. Een schandalige vertoning die mij € 120,- kost.

Postnl

Stuur uw pakket NOOIT via PostNL, het zijn criminelen!

Een 20 kg pakket wordt verstuurd met PostNL, naar Frankrijk.
We betalen een wereldprijs, van 30 Euro!
Het pakket is na bijna 2 weken nog niet aangekomen.
Het antwoord van PostNL werkelijk een lachertje:

Geachte heer De Man,

Hartelijk dank voor uw reactie.

PostNL heeft helaas geen invloed op postbezorging in het buitenland. U kunt uw vraag stellen aan de plaatselijke postdienst.

Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Indien u naar aanleiding van onze reactie nog vragen heeft, dan kunt u gebruik maken van ons reactieformulier.

Albert de Vries
PostNL Pakketten Klantenservice Consumenten

PostNL heeft nog nooit gehoord van zakelijke aansprakelijkheid!!

• Vlaardingen, NL
  • 14 Beoordelingen

Slechte service!!!!!!! Onredelijk!!!!

Ik bestel vaak bij webshop en merk de laatste tijd dat het helemaal fout gaat bij PostNL. Pakketje die ineens zomaar verkeerd worden gesorteerd. Gevolg daarvan dan me pakketje week later aankomt. Of de postbode die zelf tekent en al volg zelf het pakketje mee naar huis neemt. Het service team van Postnl zelf zijn nog slechter bezig. De postbode had toen de tijd zelf getekent en het service team vraagt om een copy van mijn passport als bewijs. Zonder enige schriftelijke voorwaarden te kunnen overleggen. De klantenservice van Postnl schuift altijd de problemen naar andere collega's af op andere vestigingen. 70% worden op verzoek ook niet meer via PostNL verzonden. Of het nou TNT heet of PostNL, schijnbaar leren ze niet van hun fouten en word het alleen maar erger!.

Slechtste postbedrijf van benelux

PostNL slechtste nee nog erger verschikkelijkste postbedrijf die je maar kan bedenken... zo kwam postbode ELKE dag in straat bezorgen en zo komt die 1x per week of in 2 weken!

wat is postnl toch aan doen?! ik breng post naar postkantoor normaal gesproken werdt gewoon bezorgd maar heb idee postnl de brieven gewoon versnippert!!! NIKS KOMT AAN!!!

waardeloos kut bedrijf. punten beoordeling 2,2 is nog te hoor op schaal van 10.

Postnl

Schandalig! Het slechte bedrijf sinds lange tijd!

Al meerdere keren is het voorgekomen dat post niet aankomt. Van een simpel verjaardagskaartje dat belangrijke poststukken. Het ergste vind ik nog dat het twee keer (ja 2 KEER) is voorgekomen dat een pakket wat ik verstuur naar een bedrijf niet aankomt. Gewoon gestolen! Zelfs aangetekend verzenden helpt niet!!!

Nu is het weer eens raak. Een bestelling van een autolader voor mijn mobiel is gewoon verdwenen. Online gekocht met ideal, nooit aangekomen. Het bedrijf waar ik de aankoop heb gedaan is een zeer betrouwbaar bedrijf en daar zal het zeker niet aan liggen, de "postbezorger" (vroeger nog een echte postbode) zal echter fijn handsfree bellen.

Ik heb geen goed woord over voor dit schandalige excuus voor een bedrijf! 1 ster is nog te veel voor deze grootste faal in de Nederlandse postbezorgingsgeschiedenis!

P.S.
Hier ligt misschien mijn oude post nog wel ergens tussen

Postnl

1 ster is teveel, je kan helaas niet de min in , service kennen ze niet , stelen van pakketten wel.

mijn vader heeft er zijn leven lang gewerkt en ik spreek nog regelmatig oud collega's van hem , het is er 1 grote chaos en er word gewoon gestolen als de raven.
klagen heeft geen zin want ze geven toch niet thuis.
ik heb zojuist een brief ontvangen over mijn zoekgeraakte pakket die ik verstuurd heb.
waarde was 50 euro , verzonden met post nl voor 12.20 .
nooit aangekomen, via trachtrace gevolgd, bleef in depot staan, nooit aangeboden en was na een week in 1 keer foetsie.
alle formulieren voor de navraag ingevuld , standaard brief teruggehad , excuses maar vergoeden doen we niet aan.
post nl , diefstal van de verzendkosten door de directie, en je pakket word door het personeel gejat . dief en diefjesmaat...

Postnl

post.nl - slechtste service van alle packet bezorgers in Nederland.

Onbetrouwbare info op website, slechte klantenservice, moeilijk bereikbaar - presteert slechter dan alternatieve bezorg bedrijven.

• Rotterdam, NL
  • 1 Beoordeling

Hoe moeilijk kan het zijn?

Ik zag het bezorgbusje van Postnl door de straat rijden, maar er werd niks afgeleverd. Toen ik vervolgens op de status pagina voor het volgen van het pakket keek stond er: "Zending kon niet bezorgd worden, omdat het een niet-bestaand adres betreft." De contactgegevens (incl bedrijfsnaam) en bezorgadres waren correct en het pand met vele andere bedrijven valt niet te missen. Hoe moeilijk kan het zijn?

Postnl

Geen ster. Niets. Liever 5 sterren in de min.

Track & trace geeft aan afgeleverd. Alleen niemand weet waar, in iedergeval niet daar waar het hoort te zijn. Weg € 750,00. ( winkelwaarde € 1600,00 ) En post nl geeft aan niets te kunnen doen. Moet zelf maar zien te achterhalen waar het is afgeleverd. Bij klachten zijn ze niet thuis, dan moet je zelf contact opnemen met de vervoerder die door post nl is ingeschakeld.
Ook 1 pakket helemaal verrot aangekomen, met als antwoordt: dat is jammer voor u maar ook hier kunnen we niets aan doen.
Mensen gelieve nooit meer iets versturen via post nl. Dit bedrijf heeft totaal geen respect voor de klanten dus zeer zeker geen bestaansrecht. De foto's zijn in bezit van postnl. Alleen ik vermoed dat ze er niets mee doen. Je ben toch maar een sukkel waar om gelachen kan worden.

Slechte service

Ik probeer zo min mogelijk bestellingen die ik op internet doe via PostNL te laten bezorgen.
Van mijn laatste bestellingen die ik op verschillende internetwinkels heb gedaan en via PostNL heb laten bezorgen.
Zijn er 2 zoek geraakt.
1 pakket werd pas 5 dagen na het verzenden bezorgd.
En 1 pakket is met transport zo beschadigd dat ik er niets meer aan had.

Waardeloos bedrijf

Een paar artikelen bij een webshop besteld. Kreeg een T&T code. Eerste paar dagen bleef de status" pakket in sorteercentrum". Derde dag bestond mijn pakket niet meer volgens T&T en sinds vandaag staat er bij mijn zending "Zending kon niet bezorgd worden, omdat het een niet-bestaand adres betreft". Vreemd want alle gegevens klopten en ontvang alle jaren pakketten en post op mijn adres. Zelfs vandaag nog een brief gehad welke met postnl verstuurd was.

Postnl

Aangetekend geeft geen veilige waarde of garantie meer

Betrouwbaarheid van PostNL is ver te zoeken tegenwoordig. Aangetekend stuk waarvoor door mij getekend moest worden ligt gewoon in de brievenbus, terwijl ik niet thuis was. En dit was nota bene al een vervangingszending voor een eerdere zending die nooit is aangekomen, maar waardoor ik wel veel geld ben kwijtgeraakt. Klacht ingediend (op een betaald KlantenSERVICEnummer uhum) en nagevraagd hoe dat kan?
De chauffeur had gewoon zelf een krabbeltje gezet. Te lui om bij afwezigheid even langs het postkantoor te rijden. Zo gaan ze dus om met voor mij waardevolle en belangrijke zendingen. Je betaald voor extra verzekering en veiligheid maar het gaat als ordinaire post Hup met de rest mee de brievenbus in. En als ze het idee hebben dat jou zending iets interessants zou kunnen bevatten, verdwijnt het gewoon helemaal als sneeuw voor de zon.
SCHANDALIG!

Sjak & Tsjuun Tze vond deze beoordeling nuttig

Gruwelijk

Wat een gruwelijk slechte service. 1 ster is nog teveel, maar minder kan niet.

De historiek hieronder spreekt voor zichzelf: een lijst leugens. Het verzendadres is namelijk correct en bevat zelfs een telefoonnummer voor contact.

Oorspronkelijk stond er zelfs dat de geadresseerde niet aanwezig was, hoewel er op de bestemming er iemand 24/7 aanwezig is.

01.02.2012:
De zending is aangemeld bij PostNL en wordt volgbaar
Zending opgehaald en in sorteerproces 01.02.2012:
Zending gesorteerd in sorteercentrum
01.02.2012:
Zending gesorteerd voor het land van bestemming
02.02.2012:
Verzonden naar land van bestemming
02.02.2012:
Ontvangen in land van bestemming
Zending gesorteerd in sorteercentrum 02.02.2012:
03.02.2012:
Zending vertraagd door omstandigheden
03.02.2012:
04.02.2012:
Zending vertraagd door omstandigheden
04.02.2012:
07.02.2012:
Laatste afleverpoging niet geslaagd. Retour afzender
07.02.2012:
Geadresseerde niet bekend op dit adres. Retour afzender

Tsjuun Tze & UNKNOW vond deze beoordeling nuttig

• Tilburg, NL
  • 1 Beoordeling

Waarvoor heb ik dan betaald?

Een artikel op een webshop gekocht en deze laten thuisbezorgen door PostNL (waarvoor kosten in rekening werden gebracht). Terwijl ik thuis was op het bezorgmoment, werd er niet aangebeld, maar werd er direct een 'niet thuis, dus zelf op te halen na de eerst volgende werkdag op het volgende punt....' bericht in mijn brievenbus gedaan. Na het bellen van de klachtenlijn (10 ct per minuut), kon ik een klacht indienen, maar kon de bezorgen niet alsnog het pakketje aanbieden. Al met al heb ik dus betaald voor bezorgkosten en de klachtenlijn, maar had ik net zo goed het artikel in de winkel kunnen kopen. Ik vraag me af waarom PostNL geld mag verdienen aan deze afhandeling.

ZEER SLECHTE BEZORGING DOOR AMATEUR BEZORGERS

IN ROTTERDAM ALEXANDER IS DE POSTBEZORGING ZEER SLECHT

ER WORDT REGELMATIG POST VERKEERD BEZORGT OF HELEMAAL NIET BEZORGT

POST.NL IS EEN ZEER SLECHT BEDRIJF MET AMATEUR BEZORGERS

• Drachten, NL
  • 2 Beoordelingen

Bar slechte service

Ik mis een aangetekend pakketje, dat is verstuurd vanuit Groot Brittannië. Het pakketje zou volgens de track en trace gegevens bij mij zijn afgeleverd, maar een handtekening voor ontvangst kan Post.nl niet leveren. Vervolgens zou het pakketje volgens de chauffeur bij het afhaalpunt zijn afgeleverd, maar hier is het ook niet aanwezig. Het advies van Post.nl is een onderzoek door de afzender te laten instellen en het dossier wordt door hun gesloten. Dit, terwijl de afzender en het Britse postbedrijf geen enkele blaam treft. Ik sluit mij volledig aan bij Iris. Van Post.nl hoef je geen behulpzaamheid te verwachten. Ze wimpelen alle klachten af. Een net en fatsoenlijk bedrijf gaat zorgvuldiger met iemands eigendommen om, en vergoedt de geleden schade, als door hun toedoen jouw eigendom zoek raakt.

Slecht!

Op 13-12 bestelling gedaan bij webwinkel, zou 14-12 bezorgd worden. Hele dag thuisgebleven (werkelijk geen minuut de deur uit geweest) en regelmatig op Track & Trace gekeken. "Chauffeur is onderweg" stond er. Rond 18.30u weer gekeken, staat er ineens "pakket geweigerd door geadresseerde, pakket retour afzender". Wat?! Er is nooit iemand aan de deur geweest, laat staan dat ik het pakket geweigerd heb.
Omdat het pakket retour afzender gaat moet ik het artikel (@ € 155,-) dus weer opnieuw bestellen en betalen (het betreft een aankoop waarmee ik niet kan wachten tot het bedrijf het 1e pakket op mijn verzoek nogmaals toestuurt). Natuurlijk krijg ik die eerste 155 wel weer terug maar het slaat nergens op. De betreffende bezorger (er komt hier in de straat altijd dezelfde) heeft ook al eens m'n buren verteld dat ze niet zoveel moeten kopen/bestellen.
Overigens, de dame van de klantenservice van PostNL stond me wel bijzonder vriendelijk en behulpzaam te woord. Ze heeft een klacht met terugkoppeling gemaakt (for what it's worth waarschijnlijk..) maar ik vind het wel terecht om te melden dat zij wel correct en vriendelijk handelde.

Is Postnl uw bedrijf?

Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.