We are hiring!

8 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (8)

leuke kleding

Erg prettige en goedkope webwinkel. Bestelling werd snel en discreet geleverd. Ik zal er zeker opnieuw bestellen!

Featured review of Pretty You

Snelle levering, snelle service

Snelle levering, en ik wilde wat ruilen dat ging zonder problemen. Nadeel was dat ik geen geld terugkreeg maar iets nieuws uit moest zoeken maar ja dat weet je van te voren. mailcontact is goed.

super!

• Anna
  • Valkenburg, NL

Prima webwinkel. Super snel

Had de bestelling de volgende dag al binnen. Verder alles naar volle tevredenheid

• peter
  • Wageningen, NL

Slechte levering

Afgelopen dinsdag een product die aangemerkt stond als op voorraad besteld en betaald. Op de site staat de bestellingen binnen 48 uur geleverd worden.
Helaas heb ik nu nog niets ontvangen en op een mail die ik daarover stuurde heb ik ook nog steeds geen reactie.

Wat een slechte service!

edit: Prettyyou klaagt dan wel dat ik na 3 dagen mijn beklacht op deze site zet maar doet er vervolgens 7 werkdagen over om mij te melden dat een product niet meer leverbaar is. dan ben je echt goed bezig als bedrijf.

Antwoord van Pretty You

Jammer dat het zo gaat. U legt hier een klacht neer binnen 3 werkdagen na uw bestelling. Prettyyou doet er alles aan om haar klanten zo correct mogelijk te benaderen en op de hoogte te houden.

• sanne
  • Hilversum, NL

sanne

Goede service. Had mijn setje al na 2 dagen binnen

Super snelle levering.

Snel, en echt top kwaliteit. Goed contact

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten