We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (429)

Alt ok God butik

Hurtig levering og gode priser og ok kvalitet

perfekt service

Jeg kan kun anbefale PrimusDanmark, jeg har handlet der flere gange og altid været tilfreds med både værktøj, levering og service :-)

Beoordeling door bevestigde koper

Meget overskuelig hjemmeside, god kvalitet og hurtig levering

så jeg kan absolut anbefale at handle hos Primusdanmark

Bravisimus

Perfekt til det hele.

hurtig levering

Bestilte vare hos dem , som blev leveret hurtigt .

Godt tilfrreds.

Vi fik en ok behandling, kan anbefale jeres firma til andre.

god og hurtig service

en god og hurtig service. Bestiller varen om eftermiddagen den ene dag og har den hjemme på 2 dagen,det kan man da kalde hurtig service.Varen giver indtryk af at være
af en god kvalitet selv om den er billig.

Beoordeling door bevestigde koper

God service,ingen sure miner, altid rde til at give et svar!

Jeg har handlet flere gange hos primus-danmark, og altid været tilfreds, også når det gjaldt om at returnere inden 14 dage! Skulle jeg have et enkelt punkt, må det være adgangen til dokumentation, det kunne klares enkelt med adgang via hjemmesiden!

Beoordeling door bevestigde koper

Alt, hvad man kan forvente.

Alt levede op til mine forventninger. Overskuelig hjemmeside, hurtig levering og et medfølgende katalog med alle produkter til fremtidige bestillinger. En rigtig god oplevelse.

Beoordeling door bevestigde koper

rigtig god service og hurtig levering

Jeg fik leveret en motor, hvor der desværre var en transportskade på, men det fik jeg lønhurtig en afklaring på.

god og professionel handel

Varerne kom som aftalt, og vil vende tilbage en anden gang

seriøs firma

primus danmark er et seriøst firma at handle med og ikke mindst det imødekommne prof personale man taler med når man skal have vejledning.

Beoordeling door bevestigde koper

Fik varen hurtigt og varen perfekt ved levering

Første gang jeg handlede hos prismus danmark.
En lille ordre men alt var fint.

Beoordeling door bevestigde koper

No problems, det virker bare.

Fornuftig vare sortiment, nem at bestille, og varen kommer som lovet.
Ikke sidste gang jeg handler hos Primus.

mvh
chv

fantastisk butik

Jeg vil anbefale jer til min venner og kollegaer

Beoordeling door bevestigde koper

Det er sgu bare i orden du

God hjemmeside der er til at finde rundt i,,nem bestilling og hurtig levering

Holder hva de lover..

Har kun godt at sige om primusdanmark..Det virker....

No probs.

Jeg ringede, fordi jeg havde lidt tvivl omkring varen, jeg købte hos Primus. Svaret var præcist og uden dikkedarer.
Jeg er tilfreds.

OK AT HANDLE MED

KUNNE SOM SELVSTÆNDIG GODT BRUGE EN FAKTURA ISTÆDET FOR AT SKULLE BETALE MED DET SAMME

endnu engang perfekt.

Har handler der flere gange, og hver gang kommer varen som aftalt, og altid fornuftigt pakket ind. Klart et sted jeg anbefaler :-)

HURTIGT LEVERING.

God kvalitet, hurtig levering, det virker perfekt.

Mvh. en tilfreds kunde fra Sydfyn

Særdeles hurtig ekspedition

Rigtig godt sted at købe værktøj og div.
Vi har nu handlet der flere gange og hver gang er varerne leveret meget hurtigt.
Eneste minus er, at man skal betale inden varen bliver afsendt. Vi er et stort firma og det er noget af en omvej, når vi skal have økonomiafdelingen til at overføre pengene inden vi kan få varen.

Ok! Ok!

Nemt hurtigt og varen var ok!

Fantastisk hjælp.

Det har været meget tilfredsstillende at handle med jer

• Næstved, DK
  • 3 Beoordelingen

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtigere end at hente maskinen i en butik

Kort fortalt havde jeg fundet en test af maskinen jeg skulle købe og valgte den hos Primusdanmark.
Det gik næsten hurtigere end at hente den i en butik og var helt uden problemer, og til den rigtige pris.

Klaus

positiv overrasket

meget tilfreds med produktet

Beoordeling door bevestigde koper

Primusdanmark Meget hjælpsom !

Det er den bedste handelsoplevelse jeg har haft længe, rigtig hurtig levering og stor hjælpsomhed med fremskaffelse af vare så kun rosende ord her fra.
MVH, Kaj

Helt perfekt

Se overskrift

Beoordeling door bevestigde koper

Et rigtig godt firma at handle hos

Jeg kan kun anbefale at handle hos Primusdanmark - gode produkter - rimelige priser og rigtig god service - varerne kommer som lovet og til den tid der er aftalt.
Så skal du handle godt værktøj til rimelige priser så handel hos Primusdanmark.

Hilsen Teddy

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtig og præcis levering.

Meget nem at handle med over nettet.

Beoordeling door bevestigde koper

Nem og hurtig handl, til en go pris

Nem og hurtig handl, til en go pris.

høj kvalitet

Har lige købt en luft skruenøgle, må sige at det var pengene værd

Primusdanmark

God levering og meget dårlig service bagefter

Bestilte en trækløver og fik den rimeligt hurtigt, men da den gik i stykker efter en 3 uger henvendte jeg mig på mail til firmaet.
Overhovedet ingen respons og nu er der gået over en måned, hvor jeg stadig intet har hørt.
Så hvis du tror du kan få problemer med værktøjet så henvend dig til et andet firma, hvor salget ikke bare stopper ligeså snart varen er kørt over fortovskanten.

Hej Jørgen
Din anmeldelse undrer os lidt, for vi synes ikke vi kan finde den email, du har sendt. Er du sikker på at du har sendt den til den rigtige email-adresse? Har du prøvet at kontakte os på vores tlf. 76 62 00 36?

Det er vores erfaring at det er nemmere at komme ind til sagens kerne og få en løsning på problemet, hvis det drejer sig om lidt mere komplicerede problemer.

Hvis du læser lidt her på vores anmeldelser på trustpilot, vil du også finde mange anmeldelser, hvor vi har hjulpet vores kunder efter leveringen. Vi tager skam de 2 års reklamationsret (i henhold til dansk lovgivning) meget alvorligt.

Jeg får en mekaniker til at kontakte dig vedr. den defekte brændekløver.

Mvh Eddie/PrimusDanmark.dk

infomationsmangel

jeg syntes jeg fik en god oplevele af købet af en buskryder, men det er lidt mangelfuldt at der ikke er nogle infomationer på dansk da mit engelske tyske tjækiske rller hvad det nu er skrævet på, det der forvirede mig var at jeg ikke kunde tyde om der skulle motorolie på, da når man slår op på siden og set produktet og under er vist hvad tilbehør man kan købe, og der er der vist motorolie????? hvor efter at jeg tager kontagt til jer og får det afkræftet. men i siger at den skal helst køre på 3% bensin og hvor skalman lige finde det det kunnevære blæret vis i kunde anvise hvor at man kan få det. da jeg er i københavn.

Hej Hans

Det er rigtigt at brugsanvisningen er på udenlandsk, så der kan være nogle udfordringer her. Lige kort om motoren: der er en 2-taktsmotor som kører på "knallertbenzin" eller olieblandet benzin: 3-4% 2-taktsolie og resten alm. 95 oktan benzin. 2-taktsolie får på de fleste tankstationer eller i havecentre mm. Til kædesaven kan du bruge kædesavsolie, som også føres i havecentre/byggemarkeder.

Ring endelig også til os på tlf. 76 62 00 36, hvor vi er kendt for vores høflige (hvis vi selv skal sige det!) og ofte hurtige kundeservice.

Mvh Eddie/PrimusDanmark.dk

Beoordeling door bevestigde koper

Fik den dagen efter jeg havde bestilt den 😄

Prøv at se dette katalog, du kan garanteret finde noget du mangler. Jeg er glad for min hundetrimmer og den blev leveret med fragt dagen efter jeg bestilte den på nettet. Jeg skal lige lære at bruge den 😬 min Cocker fik et hak lige i panden, så skæret er i orden.. Hilsen Lone

Beoordeling door bevestigde koper

God oplevelse at handle med primusdanmark"-o:)

Hej jeg bestilste en cutter til kr ca. 1900 inkl. fragt den kom dagen efter, men samme dag som jeg bestilte den opdagede jeg at Primusdanmark havde en cutter med 4.5 skaft, så jeg ville gerne bytte,det kunne godt lade sig gøre, men den første var sendt"
så jeg var spændt på ombytningen"det gik ok, selv om pakke mand og jeg gik fejl af hinanden.prisen var ok, men jeg måtte betale kr, 250 i fragt selv om oprindelig fragt var 50 kr. men årsagen var blandt andet at den sidste pakke var for stor til GLS og måtte sendes via fragtmand"
men lige nu en meget positiv oplevelse, hvoe måske 100 kr billigere fragt kunne ha givet 5 stjerne + bedste hilsner Leif..-o:)-o:)-o:)
(når jeg alligevel giver 5 stjerner er det grund af min egen fejl at jeg bestiller forkert?

udemærket

levering til tiden

Godt tilfreds

Product og pris som love

Helt i top ;-)

Hurtig levering, bestilte søndag levering tirsdag. Og det selv om der var mailet frem og tilbage mandag. Brændekløveren var samlet og klar til brug :-) ikke sidste gang jeg handler hos jer.

Gode produkter

Både sav og brændeflækker kom til tiden, dog var det lykkedes Danske Fragtmænd at ramponere brændeflækkeren.
Men ingen problemer hos Primus Danmark, de byttede og afhentede med et smil.
Super god service, både før og efter købet.