[REPLY]
Snelle levering en goede kwaliteit.
Ik bestel al enkel jaren mijn printersupplies bij PrintAbout.
Eerst inkt, nu sinds een half jaar heb ik een laserprinter.
Mensen adviseerde mij om geen huismerk te nemen, onzin.
Het werkt allemaal prima.
Contact loop ook altijd vlot en correct.
Niets te klagen.
Huisvesting DMO vond deze beoordeling nuttig
Na mijn bestelling had ik de volgende dag al mijn spullen thuis.
Dit was de eerste keer dat ik via trustpilot bestelde.
Ik ben zeer tevreden en zal mijn volgende aankoop ook weer bij hun doen.
Wat een service, ik bestelde ze voor 21:00 uur en had ze de volgende dag binnen. Goedkoop en super snel. Ik had een klein probleempje maar na een e-mailtje werd dit ook snel opgelost. In één woord een top bedrijf met super service.
heel snel bezorgd. aanzienlijk goedkoper dan andere aanbieders.
Ik ben zeer tevreden over de manier waarop mijn bestelling is uitgevoerd. Binnen 24 uur waren de goederen geleverd. Ook de prijs was gunstig.
Bij de aanbieding zonder VERZENDKOSTEN stond ook Vóór
21.00 uur besteld morgen in huis.
Het heeft echter 5 dagen geduurd.
Duidelijke website, nette prijzen en de volgende dag al geleverd. Had alleen een probleem met de thuismerk cartridges, deze begon te lekken. Misschien had ik deze verkeerd geopend, maar met een originele heb ik dat nog nooit gehad.
Dit is de 2e keer dat ik bij PrintAbout bestel, de eerst keer waren het de originele HP cartridges, en gezien de goede service van dit bedrijf probeer ik nu hun eigen huismerk.
Snelle levering; goed verpakt
waarom zou je meer betalen?!
Goed gevonden via zoekmachine, beste prijs, overzichtelijke website, prima verpakt en snel verzonden (zelfs tijdens het Hemelvaartweekend). De doos had wat kleiner gemogen, gezien de inhoud - maar als dat het enige is....prima, gewoon.
Boven verwachting.
Voor het eerst eigen merk inktpatronen besteld.
De kwaliteit is niet te onderscheiden van de originelen. Het enige is dat op de verpakking alleen een code staat en niet de kleur van het inktpatroon. Voeg dit nog toe en je kunt ook aan de buitenkant zo zien om welk inktpatroon het gaat.
Netjes op tijd geleverd en keurig verpakt!
Leuke aanbieding en goede prijzen, maar...
Firma heeft mij 2x gebeld en 1x gemaild omdat er een "fout" KvK nummer bekend was. Uitgelegd dat we gesplitst zijn in NOORD en ZUID en dat NOORD nog geen eigen KvK heeft.
Daarop KvK van ZUID doorgegeven, dame verzekerde dat er niets zou veranderen. En wat staat er later op de fakturen? Dat weet ik niet, want die zijn naar ZUID gestuurd... :-(
Een dag later als beloofd.
Nieuwe zwarte cardrige heeft enkel een grijze kleur, jammer.
Maar omdat ik hem echt dringend nodig had heb ik hem toch gebruikt.
ik heb de order in goede conditie mogen ontvangen,maar bij het openen begon een van de cartridge te lekken voor de rest ben ik zeer tevrede
Snelle bezorging, degelijk verpakt. Kortom positief!
Het geleverde product is zonder meer goed. De aflevering verliept niet vlotjes. Eerst na mijn mailtje bleek dat er iets met de verwerking van mijn bestelling iets as misgegaan. Daarna goed hersteld!
verzorgde verpakking, verzonden per post NL, twee dagen na de online bestelling.
Inhoud (eigen merk inktjetcartridges voor HP printer) nog niet te beoordelen, omdat ik ze nog niet nodig heb maar ze als voorraad achter de hand heb. Dus nog te vroeg voor een beoordeling van het artikel zelf.
Bij bestelling met factuur naar aflever adres mail ontvangen dat de bestelling niet kon worden verzonden en dat de betaling vooruit betaald moest worden de service met factuur werkt dus niet goed! erg jammer kost allemaal meer tijd.
Originele toner voor een scherpe prijs. Levering een dag te laat.
Ik bestelde 4 cartridges (1 zwart + 3 kleuren)
Het bleek dat in van de kleuren er 1 niet geschikt was voor mijn printer. De HP Photosmart 5510 gaf aan op de display dat deze alléén geschikt was voor een verouderd model. Die kan ik dus opnieuw bestellen (elders) Deze cartridge was ook niet ingepakt in een doosje maar zat er los bij. Slordig dus
PrintAbout heeft contact opgenomen met Dhr. Abbink.
Uiteraard bieden wij ook op originele producten 100% garantie.
Met vriendelijke groeten.
Het PrintAbout team.
Goede en zeer betaalbare patronen, snelle levering
maandag besteld, dinsdag in huis!
Duidelijke site makkelijk te vinden en snelle levering.
Alleen de prijs is t.o.v. de vorige bestelling behoorlijk gestegen
zeer goede en snelle levering met acceptgiro ipv eerst betalen voor het in behandeling word genomen.. super . bedankt
Het loont de moeite,om.bij PrintAbout te bestellen,wat je
vraagt ,is de volgende dag in huis.
Ik kan dit bedrijf aanraden bij iedereen, scherpe prijzen en snelle levering.
Ik heb de gratis printer-actie besteld, namelijk de Epson Stylus SX130, ter vervanging van mijn oude All-in-one printer. Ik vond dat mijn oude printer weinig inkt bevatte en veel inkt slurpte. Dit terwijl ik voornamelijk incidenteel print. De printer is erg mooi vormgegeven en lekker simpel. Helaas had ik gelijk problemen met de cartridges, waarbij ik gelijk mijn 2e serie cartridges moest gebruiken om hem uiteindelijk aan de praat te krijgen. Op dat moment was mijn zwarte inkt al op (binnen een week!). Dit terwijl deze huismerkcartridges juist meer inkt zouden bevatten dan de officiele! Hierop belde ik de klantenservice, waarbij helaas alleen bedrijven konden bellen, maar zij mij toch hiervoor ter woord wilden staan. Uiteindelijk hebben zij mij toegezegd een nieuw setje op te sturen. Ik kan dus weer lekker printen, zoals beloofd met deze deal, en de service is uiteindelijk gegarandeerd zoals aangegeven!
Binnen 1 dag was de bestelling binnen.
de producten zijn geinstalleerd in de nieuwe printer en ze doen het perfect.
Goede service + Goede producten
Prima aanbod, goede site en snelle levering. Echter het eigen merk cartridges voor de Canon Pixma IP2700 werkt niet naar behoren. De status van hoeveelheid inkt in cartridge kan niet worden gereset. M.a.w. het blijft lijken alsof de cartridge leeg is.
De juiste toner werd de dag na bestelling reeds geleverd. De prijs was de laagste die ik op dat moment kon vinden. Prima dus.
Zoals steeds levert PrintAbout correct en heel erg snel.
Een goede prijs en een prima service! Een aanrader...