[REPLY]
Havde lidt svært ved at finde det jeg søgte. Var omkring Savage Gear sandeel for at finde ud af at der var lavet specielle kroge til dem. Krogene var svære at finde. Måske et link i teksten kunne hjælpe på mersalg.
God service, jeg ringede inden jeg købte varen og fik en god betjening. Købte varen og fik den kort tid efter.
Vi var super tilfredse med alt omkring vores bestilling.
Vi fik en hurtig ordrebekræftelse, og varene med hurtigt og i perfekt stand leveret
Jeg fik leveringen som aftalt med det samme. Det var en god oplevelse.
En google-søgning gav den bedste pris fra Pro-Outdoor, og min vare kom hurtigt og var lige som ønsket.
sådan vil jeg ønske det altid gik når jeg køber på nettet! ingen problemer,og leveringen kunne ikke ha' været hurtiger.Super service,og det her er sandt.
Skrev et par gange til Pro-Outdoor, da jeg var i tvivl om str. på en sandal, og fik lyn hurtigt brugbar svar tilbage.
Bestilte to par sandaler, 1 min efter jeg havde trykket afsend, fik jeg besked om, at de nu ville blive pakket. Dagen efter havde jeg mine sandaler.
Fantastisk service
Jeg bestilte havemøbler over nettet og møblerne svarede til - både - beskrivelsen og billederne. Hurtig levering og ankom til adressen på aftalte tidspunkt. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Jeg ville bedstille nogle bestemte sandaler hos jer - jeres hjemmeside var meget nem at finde rundt på, og jeg fandt hurtigt hvad jeg søgte. Jeg fik omgående en bekræftelsesmail fra jer, og følte mig godt behandlet. Allerede næste dag fik jeg endnu en mail, hvor I fortalte mig, at min levering var ved at være pakket - og dagen efter havde jeg mine fantastiske sandaler :-) jeg vender helt klart tilbage :-)
Hvis du vilo handle nemt og hurtigt på nettet, så er dette stedet.
Ok, jeg ved godt, at det teoretisk godt kan være, at det er rigtigt, at de aldrig modtag pakken retur, fordi den blev stjålet i posten, men dels tror jeg mere på, at de har fjollet rundt under varemodtagelsen og dels synes jeg stadig, at det er dårlig etik af en virksomhed, at - for det første ikke bruge mere tid på at undersøge om de reelt har modtaget pakken og - for det andet at ikke ville tilbagebetale Kunden.
Jeg mener den erhvervsdrivende bør løbe risikoen ikke Kunden. Desuden: Hvis de synes det er vigtigt, at jeg kan bevise, at jeg har sendt pakken ved at have sendt den anbefalet, så bør de skrive det i deres vejledning under "sådan sender du varerne retur".
Nemt, hurtigt og gratis levering (dog først ved køb for over 700 kr, hvor det "normalt er ved ca. 500 kr, andre steder". Hvilket også er eneste minus).
Det er første gang jeg bestiller noget gennem jeg. På trods af den fejl som betød jeg ikke kunne få den taske jeg ønskede, så gav Kasper Helms en rigtig god kundeservice gennem de mails jeg har modtaget fra ham.
Jeg skal dog sige at jeg synes det har været en meget lang vente tid fra jeg bestilte den 09.05.2013 til jeg idag den 30.05.2013 modtog brevet om at jeg kunne afhente pakken.
Det var tilfældigt at jeg endte med at bestille igennem jer, men klart et sted jeg kunne ville handle igen.
det fedeste var at man ku ringe dem op inden man bestilte
Nem hjemmeside og hurtig levering, det er bare super.
MEN vi har fundet et lille hul ved siden af lommen i højre side - hvad gør vi?
Jeg har været yderst tilfreds med handelen med Pro Outdoor.dk
jakken kom i løbet af 2 dage:) så der var ingen problemer :)
Hej, jeg kan jo kun sige at det er en helt fantastisk hjemmeside, som er nem at gå til og med et dejligt udvalg, klar anbefaling.
God og venlig betjening på telefon. Hurtig og præcis forsendelse.
Rigtig fin handel. Købte en cap.Havde fået en for stor størrelse men fik den byttet lynhurtig.Handler afgjort her igen.
Jeg skulle have fat i et par Columbia Herresandaler, og havde svært ved at finde dem i butikkerne.
Jeg fandt dem ved Pro-Outdoor.dk uden problemer.
Hjemmesiden er nem at finde ud af, og efter bestillingen gik der ikke mere end et par dage før jeg havde sandalerne - som levede fuldstændig op til forventning.
Jeg vil helt klart bruge Pro-Outdoor.dk igen.
Super sted - hurtig respons og levering som aftalt.
havde fået bestilt forkert størrelse og der var ingen problemer med at få leveret de rigtige størrelser, alt gik bare som smurt. Jeg har ingen betænkeligheder ved at bruge Pro-Outdoor.dk igen
Jeg har virkelig fået en rigtig god behandling.
Jeg talte i telefon ang. nogle løbesko og ekspedienten var yderst hjælpsom.
Fik hurtig mine varer.
Hej
Det er for sølle, at der reklameres med varer, der viser sig at være udsolgt, men fint at blive kontaktet om det.