[REPLY]
TOP!!
Snelle afhandeling en bezorging.
Bedankt hiervoor.
Ik heb een bestelling geplaatst bij Pro2move en gelijk betaald. Nu staat de status van de bestelling zo'n anderhalve week op 'In behandeling'. Ik heb gevraagd waarom dat zo lang duurt en lange tijd geen antwoord gehad, tot ik hier een review plaatste! Ik kreeg een mailtje dat het product niet op voorraad was en dat ik nog een halve maand moest wachten. Ik kon een ander product ook voor dezelfde prijs als mijn bestelde product krijgen!
Ik heb een stethoscoop besteld en deze is netjes geleverd! Ik was alleen niet tevreden over de stethoscoop en wilde hem retourneren. Op de site staat dat je een email moet sturen met het verzoek hiervoor (met garantie van 24 uurs-reactie). Dit heb ik gedaan, maar twee weken later nog niets. Nogmaals een email gestuurd, maar tevergeefs. Toen maar gebeld en alles uitgelegd! Mevrouw daar heeft mijn nummer genoteerd en zou me terug bellen. Dit gebeurde niet, maar opeens was de dag erna een reactie op mijn email van 2 weken geleden. Ik kon het artikel terug sturen (koste me €6,75) en ze zouden gelijk het aankoopbedrag (€27,95) terugstorten, maar daar wacht ik nu ook alweer 2 weken op! Morgen maar weer eens bellen! :( Service is ver te zoeken bij pro2move! Heb nu geen stethoscoop en ik ben voorlopig bijna €35,- lichter!
Ik ben zeer tevreden van de geleverde producten en tevens van de snelle levering. Perfect zou ik zeggen.
Eerste keer besteld : levering duurde langer dan 3 weken en zaten oude panels ( teststrippen) bij.
9 dagen voor 25 panels.
Heb er 22 moeten weggooien ( a € 70,00)
Vergoeding €10 : een lachertje.
Daarna weer besteld weer 13 dagen wachten , geen informatie/
Pro2Move : Kwaliteit en Service hahahaha