[REPLY]
Prima, degelijke bank, Snelle en plezierige aflevering!
Als je voor kwaliteit wil gaan, dan ben je hier aan het juiste adres. Correcte afhandeling van de bestelling. Korte leveringstermijn, zeer vriendelijke levering. Kwaliteit van de tuinbank is uitstekend.
Op een zeer efficiënte en plezierige wijze is binnen een week een prachtige teakhouten ovale bank met kussen op de plek van bestemming aangekomen, alwaar we dit als cadeau hebben kunnen overhandigen. Zeer veel dank voor het mooie meubelstuk maar bovenal de service!
We zochten een teakhouten tennisbank,en vonden deze op de site van Puurteak.kregen direct een replay mail en binnen 4 dagen werd de bank keurig thuisbezorgd.we konden pinnen aan de deur en hoefde dus niet al vooraf te betalen. Echt een uitstekende service en ik zou Puurteak dan ook aan iedereen aanbevelen!
Bij PUURTEAK word je vriendelijk geholpen en weten ze wat service is. Ze brengen de meubelen zelfs gratis bij je thuis en bellen als de planning van de bezorging anders mocht zijn. De meubelen zijn van hoge kwaliteit, mooi afgewerkt en goed geprijsd. Veel beter dan de plaatselijke tuincentra en bouwmarkten. We hebben ongeveer 3 jaar geleden een boombank gekocht en nu een tuintafel. Die hadden we op korte termijn nodig. Ze leverden hem al de volgende dag.
Ik heb een mooie ronde teaktuintafel gekocht bij Puurteakmeubelen. Binnen een paar dagen (!) werd de tafel al bezorgd! Ik was blij met deze snelle service.
Bij Puurteak hebben wij 2 tuinstoelen besteld, diezelfde dag werd er een afspraak gemaakt i.v.m. de levering, voor € 75 per stuk hebben wij 2 kwalitatief goede stoelen.
Tuinbank besteld en binnen een week geleverd. Keurig op tijd! De kwaliteit is conform er op de website beloofd wordt. Ik ben uiterst tevreden!
Op maandagavond 2 deckchairs besteld, met 2 mogelijke levermomenten. Op dinsdagochtend reactie per mail, dat ze vrijdag tussen 10 en 12 bezorgd zouden worden. Vrijdag, ca. 10.30 werden de twee prachtige deckchairs bezorgd. Zeer goede kwaliteit en vriendelijke en betrouwbare service!
Het kopen met vertrouwen.
Het gebeurd niet zo veel meer dat je een artikel besteld en bij een tevreden aflevering betaald. Een zeer vriendelijke en nette (flexibele) manier van adviseren en verkopen.
Tafel is goed afgewerkt en netjes bezorgd door u collega alleen had het schuurstof er wel af geblazen mogen worden , daar wij hem in de huiskamer hebben staan.
Erg mooi ! Groetjes en tot ziens in Eerbeek/ Apeldoorn.
Sandra en Rien Weber
Leuk bedrijf om zaken mee te doen...goed geholpen....
Producten zijn stoer, sterk en zwaar...kwaliteit straalt er af...en assortiment is perfect..
Niet veel andere bedrijven in dit segment...
Bij aankoop was de ontvangst en voorlichting prettig en vakkundig.
Ook de after sales was betrouwbaar: klacht gegrond verklaard, produkt vervangen.
Omdat Apeldoorn voor ons wat uit de richting was en ook deze zaterdag weer gevuld was met de diverse sporten van onze dochters maar wij toch graag de teakhouten bank bij Puurteak wilden, besloten wij deze dan maar via de site te bestellen en de gok te wagen.
Op maandag ontvingen we meteen al een mail terug dat de bank op woensdag tussen 11.00 en 13.00 uur bezorgd kon worden. Inderdaad, iets na 12.00 uur op woensdagmiddag stond Puurteak al voor de deur met werkelijk een schitterende bank! Binnen no-time stond de bank in de woonkamerm middels de pin betaald en meteen konden we de lunch op onze nieuwe bank nuttigen. :) Beter geregeld bestaat gewoon niet, hartelijk dank!
Beste vriend,
Heb onlangs bij "Puurteak" een fantastische buitenbank gekocht.
Moet jij ook eens gaan kijken; prima bedrijf!
Groet Anita.
Wij hebben via de website van Puurteak een mooie tuinset uitgezocht. Na een vriendelijk telefonisch contact kon de set een week later al bezorgt worden.
Zonder aanbetaling en zonder bezorgingskosten werd alles op de juiste plek bij ons op het terras gezet!
De tuinset ziet er super uit!
Puurteak is een aanrader voor iedereen die mooie teakhouten tuinmeubelen zoekt! Super kwaliteit, prijs en service!
Ik ben zeer tevreden over hoe het bedrijft te werk gaat en ze hebben mooie en kwalitatief goede producten.
Toen ik de bestelling had geplaatst op de site kreeg ik meteen de volgende dag een antwoord met een voorstel voor de levering.
Na akkoord werden de meubels keurig op tijd geleverd en gemonteerd achter in de tuin.
Ik kan dit bedrijf aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar teak meubels.
In de webshop van Puurteak heb ik een tuinset besteld. Dus tuinstoelen met een tafel van Teakhout. Omdat ik Puurteak nog niet kende is het toch altijd afwachten. Maar de snelle service en de kwaliteit van de tuinmeubelen hebben me overtuigd! Zeker een aanrader om hier te bestellen.
Puur teak heeft een brede keuze aan meubels(tuin) die geheel naar eigen ontwerp worden geproduceerd. Maatschappelijk bewust ondernemen heeft daarbij hoge prioriteit. Maar als klant is vooral ook de afhandeling en klantenservice belangrijk: deze is zeer goed te noemen. Je krijgt echt een prima product, dat vele jaren meegaat, voor een scherpe prijs
snelle response op bestelling en de te verwachten leverings datum, keurig op tijd bezorgd en op een zaterdag geleverd wat zeer handig is.
Ook de kwaliteit van de bank is goed.
Tafel besteld, levertijd bepaald. En na 5 weken goed afgeleverd. Tevreden met een mooie tafel op ons terras. Nu alleen het weer nog.
hoewel de website foto's lastig te beoordelen zijn, bleek de tuinset volledig aan de verwachtingen te voldoen. netjes thuis bezorgd en samen in elkaar gezet. geen op of aanmerkingen te verzinnen!
Een mooie tuinbank besteld. Er volgde een snelle levering precies volgens afspraak.
Bovenal een vriendelijk kontakt zowel telefonisch als via e-mail.
Perfecte service en snelle correcte levering, pinnen a/d deur, heel handig!
Goede snelle levering, goede kwaliteit tuinkussens waardoor wij tevreden zijn met puurteak tuinmeubelen.
Mooie afgewerkte tuinmeubels kijk op de site of er wat naar je zin bij is en zo ja, dan kun je er ook nog voor kiezen om naar Puur teak te gaan .
Duidelijke , volledige info via site.
Goede persoonlijke op ervaring gestoelde advisering.
nette zakelijke showroom zonder poespas wat de klant toch maar moet betalen.
Correcte aflevering, op afgesproken tijdstip.
Gehele orderverloop correct, kompleet met opdrachtbon met daarin vermeld gemaakte afspraken.
Kortom, vlot zakendoen en afspraken nakomen is wat men verwacht bij investering in duurzame goederen.
bestelling gedaan, meteen email, afspraak en daar waren mijn meubelen, prachtig, laat de zomer maar komen!
We zijn voor we kochten in de showroom wezen kijken, dit ritje hadden wij er graag voorover, en zijn toen tot de juiste beslissing tot aankoop gekomen.
We wilden een paar schitterende tuinstoelen, gevonden op internet bij Puurteak. Zij behoorden bij de bedrijven waar ik er het meest voor moest betalen. Ben er toen eerst maar eens naar toegegaan om te zien waarom. Nou dat was me al gauw duidelijk, ziet er prima uit, goede voorlichting, snel zaken gedaan. Hoefde niks vooraf te betalen. Enkele dagen later keurig volgens afspraak afgeleverd en na controle, per pin betaald. Goed verlopen een pluim!!!!!
Tip goed bedoeld: Schenk mensen na een lange reis een kopje koffie of thee.
Boombank gekocht. Gunstige prijs en zeer snelle en vlotte aflevering en nog wel gratis.
Bij Puurteak kopen, in mijn geval van een teak tuintafel en teak tuinstoelen, betekende een vlot verlopend proces, duidelijke afspraken en een precies op afgesproken tijdstip volgende aflevering.
Tijdens ons bezoek aan de showroom zijn we vriendelijk en professioneel geholpen!
De bestelling én de levering verliep goed en vlot.
Via de site besteld en binnen een aantal dagen bericht dat bestelling op voorraad was en direct een afleverdatum afgesproken.
Hoewel een kleinigheidje, hebben de chauffeur(s) onze boombank ook keurig geplaatst en gemonteerd! Petje af en hartelijk dank hiervoor!
Het is een schitterende tafel, snelle levering en vriendelijke mensen.
Een 10 voor levering.
Een 10 voor contact met de klant zowel via de telefoon als email.
Een 10 voor de prijs.
Een zeer tevreden klant