We are hiring!

16 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (16)

prima verzorgd!

Leveren zoals het hoort; Gewoon goed.

Featured review of Puurteak Tuinmeubelen

prima !

Duidelijke , volledige info via site.
Goede persoonlijke op ervaring gestoelde advisering.
nette zakelijke showroom zonder poespas wat de klant toch maar moet betalen.
Correcte aflevering, op afgesproken tijdstip.
Gehele orderverloop correct, kompleet met opdrachtbon met daarin vermeld gemaakte afspraken.
Kortom, vlot zakendoen en afspraken nakomen is wat men verwacht bij investering in duurzame goederen.

• lotte
  • 1 Beoordeling
  • Geverifieerde koper

snelle service en goede kwaliteit producten!

bestelling gedaan, meteen email, afspraak en daar waren mijn meubelen, prachtig, laat de zomer maar komen!

Goede afwerking!

We zijn voor we kochten in de showroom wezen kijken, dit ritje hadden wij er graag voorover, en zijn toen tot de juiste beslissing tot aankoop gekomen.

Puurteak Tuinmeubelen

Langs geweest perfect geholpen en prima aflevering.

We wilden een paar schitterende tuinstoelen, gevonden op internet bij Puurteak. Zij behoorden bij de bedrijven waar ik er het meest voor moest betalen. Ben er toen eerst maar eens naar toegegaan om te zien waarom. Nou dat was me al gauw duidelijk, ziet er prima uit, goede voorlichting, snel zaken gedaan. Hoefde niks vooraf te betalen. Enkele dagen later keurig volgens afspraak afgeleverd en na controle, per pin betaald. Goed verlopen een pluim!!!!!
Tip goed bedoeld: Schenk mensen na een lange reis een kopje koffie of thee.

Vlotte afhandeling

Boombank gekocht. Gunstige prijs en zeer snelle en vlotte aflevering en nog wel gratis.

Puurteak Tuinmeubelen

Prima service en alles volgens afspraak !

Bij Puurteak kopen, in mijn geval van een teak tuintafel en teak tuinstoelen, betekende een vlot verlopend proces, duidelijke afspraken en een precies op afgesproken tijdstip volgende aflevering.

Gewoon Goed!!

Tijdens ons bezoek aan de showroom zijn we vriendelijk en professioneel geholpen!
De bestelling én de levering verliep goed en vlot.

Prima aflevering

Via de site besteld en binnen een aantal dagen bericht dat bestelling op voorraad was en direct een afleverdatum afgesproken.
Hoewel een kleinigheidje, hebben de chauffeur(s) onze boombank ook keurig geplaatst en gemonteerd! Petje af en hartelijk dank hiervoor!

Prachtige tafel

Het is een schitterende tafel, snelle levering en vriendelijke mensen.

Puurteak Tuinmeubelen

Perfecte service en levering.

Een 10 voor levering.
Een 10 voor contact met de klant zowel via de telefoon als email.
Een 10 voor de prijs.

Een zeer tevreden klant

Een zeer tevreden klant

Afgesproken bij aflevering te betalen, waren onverwacht niet thuis. Het artikel stond keurig in onze achtertuin. In de brievenbus het verzoek kontakt op te nemen i.v.m. de betaling. Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen en voor het geleverde dat geheel aan onze verwachtingen voldoet.

professionele én vriendelijke afhandeling

Zeer mooi materiaal, correcte en vriendelijke levering.
Eén minpunt: de lusjes aan de kussens om ze vast te hangen zijn nét iets te kort!

Snel en vertrouwd

De persoonlijke benadering komt heel vriendelijk over. Dit was mijn eerste bestelling, maar heb er zeker geen spijt van.
Je krijgt ook het gevoel dat je inspraak hebt over de afleverdatum, wat bij mij niet nodig was omdat het toevallig goed uit kwam. Wat ook er fijn was dat er een tijdstip voor aflevering genoemd werd, welke ook nagekomen werd.

Ik ben erg tevreden.

Een duidelijke website en de bestelling verliep vlot.
Ik vond het heel prettig om via meerdere berichten te lezen wat de status van de bestelling was.
Dat geeft, zeker bij een bestelling via het internet, wat zekerheid dat het goed komt.
Een prachtig houten tafel en keurig bezorgd.

• pleun
  • 2 Beoordelingen
  • Geverifieerde koper

Echt topklasse daar, goeie prijs met perfecte service

Geweldig geholpen daar, het verschil in teak meubelen is me nu wel duidelijk! nooit geweten dat daar zoveel kwaliteitsverschil in zat. Eigenlijk verbaas ik me dan over de scherpe prijs die jullie kunnen hanteren. Kortom, ik ben super tevreden, stoelen en tafel zijn net afgeleverd, 2 dagen later al geleverd (had ik niet verwacht!) het ziet er gelikt uit. De kussens staan ook heel goed, bedankt voor het kleur advies. We zijn super tevreden, ons zie je de volgende keer weer!

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten