We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Raamdecoratietotaalmarkt.nl Beoordelingen

Raamdecoratietotaalmarkt.nl Logo
Klanten zeggen: »Goeie informatievoorziening.« »heel goed snelle levering« »uitstekend« 164
Uitstekend
9.2 van 10

164 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (164)
  • Eline
  • Geverifieerde koper

Een goed en snel bedrijf.

Het is een goede prijs_kwaliteitsverhouding.

Featured review of Raamdecoratietotaalmarkt.nl

• Wouter

Goeie informatievoorziening.

- Wizard-achtige manier van doorlopen van de eigenschappen van het product sprak mij erg aan.
- Tussentijdse informatievoorziening omtrent status van de bestelling was heel goed.
- Product was netjes verpakt en kwam op tijd aan.
-Lamellen waren uiteindelijk net iets anders van kleur dan gedacht, maar dat is altijd het nadeel van bestellen via internet.

heel goed snelle levering

de levering ging snel en het paket was goed te volgen.
de lamellen passen goed

uitstekend

Afspraken worden nagekomen. Uitstekende uitleg en afhandeling. Concurerende prijs. In een woord "Perfect"

• Robert

Goed, snel, betrouwbaar

Ik ben tevreden met het hele proces en het resultaat

Raamdecoratietotaalmarkt.nl

snelle afhandeling, goed product, vriendelijke service

Van website tot ophangen lamellen is alles volgens het boekje en met Brabantse gemoedelijkheid verlopen. En dat voor een zeer acceptabele prijs.

Raamdecoratietotaalmarkt.nl

ze zeggen wat ze doen, en ze doen wat ze zeggen

Een zeer betrouwbaar bedrijf en komen na wat ze beloven.

Raamdecoratietotaalmarkt.nl

Goede communicatie, nette testers en een goed product

Ik heb horizontale lamellen besteld bij de raamdecoratietotaalmarkt.
Vooraf heb ik netjes 5 testers gratis mogen opvragen en gelukkig zat de uiteindelijke kleur er ook tussen.
Hierover wordt ook nog gemaild met de vraag of de testers goed waren of dat je nog een nieuwe set wilt.
Uiteindelijk een bestelling geplaatst met de aparte maten welke ik nodig had.
Over de levering ben ik goed op de hoogte gehouden en ik kon op tijd een dag thuiswerken inplannen.
Alles is netjes geleverd exact zoals ik ze wilde hebben.

Conclusie: zeer tevreden

zeer tevreden

wij zijn blij dat we dit bedrijf ontdekt hebben, veel vakkennis en een prima service!

• Ron

snelle correcte afhandeling

Door enkele kleurstaaltjes op te vragen die wij overigens 1 dag later al in huis hadden werd het ons extra makkelijk gemaakt om een keuze te maken. De 2 geleverde jaloezien waren door de simpele montage binnen een uurtje opgehangen. Echt een aanrader.

• Riomka

Prima kwaliteit

kwaliteit is goed, levering is top!

Raamdecoratietotaalmarkt.nl

Zeer snelle levering en een goede service

Heb vaker besteld bij Raamdecoratie en ben zeer tevreden.

Website 9
Bestelling en levering 10
Bereikbaarheid 9

• W. M.

Fijne, betrouwbare service

Wij hebben twee rolgordijnen op maat besteld en deze zijn keurig volgens bestelling geleverd. Goede communicatie, geen loze beloftes. Aan te bevelen!

• Marjo

Zeer tevreden

Snel antwoord op vragen en een goede levering

perfect!

prima, snelle, correcte levering. Dankzij de ontvangst van de kleurstalen hebben we de juiste kleur voor onze rolgordijnen kunnen kiezen!

Raamdecoratietotaalmarkt.nl

Van begin tot eind,perfect.

Ik moet zeggen,vanaf moment van bestellen tot afleveren en het product zelf, echt grandioos.

Raamdecoratietotaalmarkt.nl

Heb lamellen besteld voor een dubbel raam. Levering op tijd en volgens wens. Had alleen graag een paar reserve lamellen en haken bij de levering inbegrepen gezien. Er kan altijd wat fout gaan bij levering of installatie. Nogmaals, verder geen klachten.

Mooie luxaflex

De luxaflex voor de hele benedenverdieping hangen mooi en de kleur was ook perfect. Je kunt heel handig met licht spelen.

Super snel en erg mooi

Ben erg in mijn nopjes met het rolgordijn mooi en goedkoper dan op maat laten maken bij de bauwmarkt zelfs inclusief verzendkosten.
Gr. Coby

Uitstekend

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Raamdecoratietotaalmarkt.nl

Goede service, ook tav vragen

Goede snelle afhandeleing van bestelling inclusief bijkomende vragen. Ik zou zo weer bestellen

zeer tevreden

correcte firma, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Perfecte service

Wij zijn zeer tevreden. We werden goed geholpen aan de telefoon en de aankoop verliep vlekkeloos

Prima service

Wij hebben lamellen besteld bij Raamdecoratietotaalmarkt.nl en zijn erg tevreden, na ophanging bleek de eerste lamel in de knoei te komen met de bediening van het systeem, we hebben er een e-mail voor gestuurd en kregen meteen een telefoontje, na het sturen van een foto, werden we weer gebeld met de oplossing, dit bleek echter niet de goede oplossing, na het sturen van de tweede foto werd er gebeld dat er een nieuwe rail gemaakt was en deze werd de volgende dag bezorgd en opgehangen, klasse! Dit is Service met een heel grote S. Wij zijn erg tevreden.

Wij zullen zeker anderen naar dit bedrijf verwijzen.

• Tamara
  • Geverifieerde koper

Geweldige service!! Een aanrader.

Wij hebben twee rolgordijnen besteld bij Raamdecoratietotaalmarkt.
Nadat we de rolgordijnen bevestigd hadden zagen we dat het grote rolgordijn iets krom was. Dit was vooral goed te zien bij het op en afrollen. Wij hebben hier een filmpje van gemaakt en deze naar de serviceafdeling gemaild. We kregen direct een telefoontje. Er werd een nieuw rolgordijn voor ons gemaakt. Binnen enkele weken hadden we deze binnen en deze is wel goed!! Wij zijn overdonderd door de goede service en de snelle reactie. Ontzettend bedankt!!

Raamdecoratietotaalmarkt.nl

Prima service met prima kwaliteit

Goed en betrouwbaar.

• André

Prima Service

Goede communicatie, klantvriendelijk, overzichtelijk, goede kwaliteit, scherp geprijsd.

Kortom, we zijn een zeer tevreden klant!

Super!

Wij zijn erg tevreden over de plissé-gordijnen met top-down die we bij jullie besteld hebben!
Eén nadeel is al die touwtjes die steeds in de knoop zitten :-(
Verder goede, snelle service en makkelijk op te hangen zelf.

• Arjan
  • 3 Beoordelingen

prima service

snel en meedenkend bedrijf. Aanrader

• Henkem
  • Geverifieerde koper

heel mooie kwaliteit plise gordijnen

• Sc
  • 2 Beoordelingen
  • Geverifieerde koper

Heel goede service, heel goede info!

Op de website staat alles heel duidelijk uitgelegd. De stalen werden snel geleverd zodat we een stofje konden kiezen en de gordijnen zelf werden ook snel geleverd. We hebben de helpdesk één keertje in het proces moeten bellen en werden hier heel goed verder geholpen. Ze hebben ons zelfs teruggebeld met het antwoord op onze vraag nadat ze dat hadden opgezocht...
Als ik in de toekomst nog raamdecoratie nodig heb weet ik waar te zoeken!

Perfecte service

Uitstekende service aan huis. Geen omkijken naar. Ze doen en leveren wat ze beloven.

• Josw

makkelijk en snel

reeds eerder een bestelling gedaan en is goed afgehendeld, dus de volgende bestelling weer hier gedaan

goed en duidelijk

Alles verliep goed. Van bestelling tot levering. Eén minpuntje:
na onze betaling hoorden we een week van niets! Zelf hebben we toen een mail gestuurd en daarna kwam alles goed op gang.
We werden vervolgens goed geinformeerd en de aflevering/tijd verliep perfect.

• Jager

Uitstekend product, matige gebruiksaanwijzing

Heel goede site, prima levering en een heel goed product. Het enige dat tegenviel was de gebruiksaanwijzing voor montage. De telefonische hulp was wel weer goed.

• Nancy
  • Geverifieerde koper

Snelle levering en goede service tegen een aantrekkelijke prijs.

Het lijkt wel een reclame, maar dit is echt zoals ik het ervaren heb. Ik had bij twee bedrijven offertes opgevraagd. Raamdecoratietotaalmarkt reageerde direct en kwam met een goede prijs en informatie. De andere partij was veel duurder en gaf pas een offerte toen mijn lamellen van Raamdecoratietotaalmarkt al een paar weken hingen!

• Remko

Gemakkelijk en toch goed

De kleur-stalen voor het bestellen mijn rolgordijn netjes opgestuurd gekregen zoals beloofd.
Mijn rolgordijn, van meer dan 3 meter breed, goed verpakt en redelijk snel ontvangen.

Een kwalitatief goed product op een mooie stevige (lees dikke) buis, voor een mooie prijs.

Zeer tevreden!

Grote keuze in de showroom, deskundig advies en prettige afhandeling opdracht. Alles klopte!

• matbra

prima service

Goed contact goede levering prima verpakt . Dus geen klachten.ga zo voort.

Raamdecoratietotaalmarkt.nl

Prima service, open en eerlijk

Goed advies en het zelf ophangen is inderdaad zeer makkelijk.

Lamellen hangen nu een aantal weken, en nog elke dag zijn we er blij mee.

Een aanrader dus...

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten