[REPLY]
Nadat ik had gebeld en men mijn vragen had beantwoord, heb ik gelijk de hangmat en standaard besteld. En super snel is alles geleverd. Ben zeer tevreden en zal zeer zeker aan velen laten weten dat dit een zeer betrouwbare site is.
Snelle levering en een belofte die waargemaakt wordt.
Hangstoel moest bezorgd worden in het buitenland. Nog dezelfde dag werd de bestelling verzonden en is netjes afgeleverd. Erg tevreden.
Vlekkeloze afhandeling via internet en bezorging
Bestelprocedure duidelijk, overzichtelijk en snelle aflevering!
Prima bedrijf!
makkelijk te bestellen,nog sneller in huis.
in 1 woord geweldig,goede ervaring.
thanks.
2e bestelling bij Rainbow. Net zoals de eerste keer weer netjes op tijd. Dozen waren een beetje beschadigd maar de inhoud was zodanig verpakt dat er geen schade was.
Snelle levering,helemaal super.
Ik heb inmiddels 2x iets besteld bij Rainbow en zal het zeker weer doen mocht ik een van de producten willen kopen.
Kwaliteit is goed en de service stipt en zoals beloofd.
Wij hebben een globo hangstoel aangeschaft. De website was duidelijk, levering snel en informatie via de email ook duidelijk.
geweldige hangstoel. binnen 1 dag geleverd. super.
Kan er niks anders van maken dan GOED.
Op zondagavond heb ik een hangmat + bevestigingsmateriaal besteld en ik kreeg dinsdagochtend de spullen al thuisbezorgd! Echt supersnel dus. We hebben de hangmat al opgehangen en hij ligt heerlijk. Bedankt voor de service!
Op basis van de site verwacht je een snelle levering en een prachtig produkt en dat is precies wat je krijgt!
Zoek je een mooie hangmat, hangstoel en/of prachtige geweven kussens, dan weet je nu waar je wezen moet
goede infoverstrekking. Snelle en goede levering.
Twee bestelde hangstoelen zijn snel en accuraat geleverd. Stoffen zijn exact zoals afgebeeld en dus naar verwachting. Enige is dat de kussens wat zacht zijn en daardoor de strakke 'stoelvormgeving' zoals op afbeelding niet haalbaar is. Zit wel lekker.
Alles netjes in orde, snel en correct uitgevoerd.
we zijn zeer blij met de snelle verwerking van onze aankoop, het versturen en de snelle service,
het was erg goed verpakt dus ook geen schade tijdens vervoer.
een kind van 12 weer heel erg blij. de muizen hadden intrek genomen in haar opgerolde hangstoel in de schuur tijdens de koude winterweken en daarin heerlijk met zijn allen gaten in geknaagd,
Ik kan er heerlijk in liggen samen met mijn kids ook nog!
Een slaapje tussendoor in de hangstoel voor onze houtkachel is pure luxe... ; )
Hangstoel werd snel geleverd, was compleet en goed ingepakt. Het materiaal voldeed aan de verwachting.
Kortom: prima geregeld!
Snelle reactie op mijn bestelling. Van bestelling tot bezorging was alles prima en vlot geregeld.
Snelle levering en een mooie kwalitatieve hangmat voor een nette prijs.
many choices on the site, attractive price, Fast Shipping
Bestelling netjes verzorgd, de volgende dag bezorgd.
Alles was prima geregeld.
Alleen even terug gemaild hoe meet in elkaar moest zetten.
Maar ook dat werd prima geregeld.
de website is duidelijk,materiaal ziet er goed uit en het bedrijf houd je goed op de hoogte wat betreft de levering ben erg tevreden.
zeer goede beoordeling
alles keurig verwerkt, geen problemen
Afbeeldingen van producten op website komen niet overeen met de levering. Dit werd bij ons ontdekt na onze vakantie. Aangezien we de controle tijd van het aantal werkdagen waren overschreden was er geen coulance tot ruilen en/ of retouneren. Hiernaast werden we zeer onbeschoft behandeld.
1 vb reactie: als je zo'n mooie hangmat in een buwval ophangt wordt het nooit mooi. (1 van de reacties)
Al met al, eidenlijk is 1 ster al te veel.
het ging hier om een katoenen klamboe, niet om een hangmat. Deze klamboes zijn iets rafeliger als polyester omdat het een natuurproduct is. De getoonde foto's zijn van professionele kwaliteit in een tropisch land genomen en dus wat qua sfeer moeilijk te evenaren is.
En mbt. de retourtermijn, hier moeten we een grens aan stellen. Sorry.
Heel blij met onze hangstoel. De service was ook prima!
De hangmat is van een uitstekende kwaliteit en ook geschikt voor de wat zwaardere mensen onder ons. Was al enige tijd op zoek naar een goede hangmat en deze Rainbow hangmat is precies wat ik bedoelde. Ben erg in mijn sas met de hangmat.
De hangstoel hangt nu een maand en er wordt elke dag daadwerkelijk in "gehangen". Een eigen plekje waar in je je ook een beetje terug kunt trekken. Ik heb maar spijt van één ding: dat ik niet meer van die vrolijke kussens heb gekocht !
Kussens zijn ook los bij te bestellen:
Snelle levering,
Prima kwaliteit tot dusver (heb hem nog niet veel kunnen gebruiken)
Prima afwerking.
Enige minpunt is de haak die ik bestelde. Pas thuis word duidelijk dat deze niet bestemd is voor in hout. Ik kan hem dus ook niet gebruiken.
Je kunt als bedrijf natuurlijk niet heel veel fout doen (juiste artikel uit het magazijn halen en op de post doen) dus alles was perfect
De levering en service van Rainbow hangmatten is perfect.
De website is zeer uitgebreid en duidelijk.
desgewenst kan telefonisch informatie worden ingewonnen.
De aftersales is ook perfect.
Ik bestelde eerst één originele Brasiliaanse hangmat met standaard, maar omdat het steeds een gevecht was wie er in de hangmat mocht, bestelde ik er naderhand nog maar een bij.
Niets is zo relaxed dan, tijdens een vakantie aan de Cote d'Azur of waar ook, een siesta in een originele Brasiliaanse hangmat van Rainbowhangmatten onder de Leï Suves (kurk eiken)...