[REPLY]
heb gebeld met deze site en hele vriendelijke dame aande
lijn. tickets zijn wat duurder maar wel hele goede plekken
prima verlopen eigenlijk! heerlijke avond bij andre rieu gehad
Via google: "Andre Rieu" kwam ik op de site van rang1 tickets. (staat dan bovenaan) Ik bestel voor 2 x 99 euro kaarten. In totaal reken ik
€ 212,58 af. Mijn bestelling is in april geplaats. Vandaag, 30 juni krijg ik de kaarten binnen. In plaats van 2 eerste rangs tickets krijg ik 2x een vierde rangs ticket binnen met een prijs van € 55,- erop. Ik bel op met de gedachte dat er verkeerde kaarten zijn gestuurd. Maar nee, zij zijn ook doorverkopers en vraag en aanbod bepalen de prijs. Ik betaal dus bijna het dubbele!! en zit op de vierde rang i.p.v. op de eerste.
Het stond volgens de mevrouw op de site dat dit zo werkte. En helaas klopt dit ook. Ze vermelden het via een link op hun site.
Niet netjes, ik voel me opgelicht en bestel nooit meer via deze site.
Annemarie
Onbetrouwbaar, onbereikbaar, veel te duur, onjuiste informatie.
Andre Rieu tickets gekocht hier. telefonisch besteld en kreeg vriendelijke dame aan de lijn en heb de beste plaatsen vak a2 besteld bij haar. Op andere sites is deze rang al lang en breed uitverkocht. ben er blij mee en dat het duurder is vind ik niet erg. zolang ik maar goed zit, geld is voor mij geen probleem maar ik snap dat anderen minder geld ervoor over hebben. die hoeven gelukkig niet bij rang1tickets ter kopen maar kunnen voor een prikkie lekker achterin gaan zitten terwijl ik vlak voor de neus van andre rieu zit haha
rang1tickets brengt per bestelde kaart 46,80 euro meerkosten in rekening. Ik heb de kaarten voor het Concert TOPPERS 2011 op de dag dat de verkoop van start ging (5 maanden voor het concert) via het internet besteld en had daar geen eerdere ervaring mee. Helaas kwam dit verkoopburo bovenaan in de lijst na het googelen. De wanprestatie betreft:
1. Het produkt wijkt af van hetgeen waar wij voor betaalden. Er wordt niet geleverd wat is toegezegd; plaatsen boven in de nok van de Arena ipv 1e rangskaarten
2. Er wordt een exorbitant bedrag aan meerkosten in rekening gebracht, te weten 4 x 46,80 = 187.20
3. Per mail heb ik een schikkingsvoorstel onder vermelding van het 6-cijferige ordernummer gedaan en er is tot op heden geen enkele reactie gekomen
Beste mensen,
Pas op! Rang1tickets.nl is pure oplichterij. Ik heb er voor 900 euro aan eersterangs plaatsen besteld voor cirque du soleil in Amsterdam en kreeg vervolgens derde rangs kaarten opgestuurd. De 450 euro die ik nog van hen tegoed heb kan ik naar fluiten, want ze zijn op geen enkele manier bereikbaar. Geen reactie op mail en klachtensysteem, geen telefoonnummer en KVK-nummer is onbekend.
Dus nogmaals: LET OP!
mvg een uiterst ontevreden klant.
Prettig zaken doen met deze site. Ik was vanwege vakantie veel te laat voor de verkoop van de tickets voor Hans Teeuwen in Groningen, maar hier hadden ze de kaartjes gelukkig nog! Ze waren wel iets duurder, maar dat heb ik graag over voor zo'n topartiest!
Ze hebben ook een livechat, dat is ook erg handig. Ik had m'n postcode verkeerd ingevuld, en binnen 5 minuten was het opgelost!
Als ik weer kaartjes voor een uitverkochte voorstelling wil hebben, ga ik hier zeker weer heen!
Ik had zaterdag tickets voor voorstelling op woensdag avond besteld. Dinsdag had ik nog geen tickets.Toen heb ik mail gestuurd naar klantenservice. Had heel vlot een reactie. Een telefoontje en een mail met de opmerking dat het te laat was om de tickets per post naar mij toe te sturen, maar dat ik deze op hun kantoor kon ophalen of als ik dat niet kon zou iemand van hun een half uur voor de voorstelling aan mij de karten komen overhandigen. Ik heb voor deze optie gekozen en kan alleen maar zeggen dit was echt goed geregeld ik heb 's avonds met de dame gebeld en zij kwam direkt de tickets brengen. Goede service!
Heb in september 2009 6 kaartjes besteld voor Andre Rieu in Maastricht
Op de een of andere manier ben ik op rang1tickets terecht gekomen en heb daar de kaartjes besteld a € 139 pst
Bij ontvangst van de kaartjes blijkt dat de kaartjes normaal € 68 kosten
Wij hebben dus € 426 te veel betaald!
Bij het verhaal halen bij die club werd mij medegedeeld dat ik de algemene voorwaarden maar beter had moeten lezen!
Schandelijk, laat dit een les zijn voor een ieder die kaartjes online wil kopen.
Tuin er niet in!!!
Ik heb voor 2 kaarten Andre Rieu 252,58 betaald, heb ze in Januari besteld kreeg ze na een mailtje 2 weken van te voren. het zijn echter 2 kaarten voor verschillende rijen. Tussen mij en mijn man zouden 4!! rijen zitten. Uiteraard willen zij de kaarten niet terug nemen en ons dit bedrag terug betalen.
Schandalig vind ik het!
ik heb 225€ betaald voor 4tickets van topper si concert!!
er klopt vanalles niet met de betaling! en nu kan ik met mijn code zelfs niet meer inloggen op hun site!
ik weet nu dat ik niks zal ontvangen en ga naar de politie!!!
bedriegers zijn het!
Ik had kaartjes bestelt voor Jeff Dunham. Heb de verkeerde kaartjes gehad. Er stonden andere boekingsgegevens op, andere zitplaatsen en goedkopere prijzen. Ze verschuilen zich acher de algemene voorwaarden.
Het is gewoon marktwerking. oplichting is het als je iets anders levert dan dat je aanbiedt. Rang1tickets levert wat ze beloven, zoniet krijg je je geld terug. Consumenten kunnen zelf kiezen of ze tickets kopen bij Rang1tickets. er zijn heel veel mensen die heel blij zijn dat ze niet meer zelf in de rij bij het postkantoor hoeven te staan of naar een wachtbalkje op hun computer hoeven te staren om vervolgens voor de zoveelste keer naast het net te vissen omdat er een geheime presale actie was waar deze fans geen weet van hadden. Rang1tickets is gespecialiseerd in het verkrijgen van hard to get tickets. Als je liever goedkoop uit bent moet je hier gewoon niet zijn en zelf in de rij gaan staan. Is de vrije keuze van de consument.
je krijgt slechte plaatsen en betaald veels te veel.
Niet bij bestellen. Geen telefoonnummer waar je ze op kan bereiken, staat op naam van B&S producties BV. Met andere woorden ze veranderen nogal van inschrijving bij de KVK.