[REPLY]
We hebben bij Reclameland vijf hardcover boeken laten drukken. Voor ons de eerste keer, dus we hadden verschillende vragen (met betrekking tot de bestandsgrootte, voor- en achterkant, aanlevering etcetera). Reclameland was goed bereikbaar en zeer behulpzaam, dus de onduidelijkheden vanuit onze kant waren binnen no-time opgelost. Na 2 dagen onze bestelling ontvangen, en het ziet er netjes en professioneel uit! Ik raad Reclameland dan ook aan iedereen aan.
Tot nu toe twee keer via Reclameland laten drukken, één keer voor een magazine en één keer voor geboortekaartjes. Ze zijn ontzettend behulpzaam, supersnel en het drukwerk was foutloos. Alles voor een scherpe prijs in de markt. Dikke aanrader!
Na gesproken te hebben met klantenservice was ik weer vrolijk en volgende dag alles binnen gekregen! Bedankt!
ik had een fout gemaakt in de bestelling. even de chat op, en het was gefixt. Top!
Voor een drukker zonder rompslomp is dit zeker een aanrader, tip is eerst het drukwerk voorbeeldpakket te bestellen, zodat je van te voren de kwaliteit en verschillen kan zien.
Tjeerd van der Velde
www.tjeerdvandervelde.com
Sinds kort klant bij Reclameland en kunnen niets anders dan tevreden zijn. De service en betrouwbaarheid is prima, wat voor ons het belangrijkste is. Er kan snel geschakeld worden op de momenten dat het moet.
Martijn Ederveen
Herbalife
Ondanks de goede kwaliteit, die Reclameland levert, gaat er af en toe wel eens iets mis. Maar door hun uitstekende service afdeling worden die foutjes prima en snel opgelost!
Nadat mijn eerdere leverancier enkele dagen voordat ik de startnummers moest hebben niet meer thuis gaf omdat ze een grote order hadden gekregen ben ik gaan zoeken en bij Reclameland uitgekomen.
Vanaf het 1e contact was het gevoel goed.
Mooie startnummers en nog net op tijd.
Prima, zo ga je met klanten om.
Achteraf is het drukwerk ondanks een spoedopdracht zeker niet duurder als bij de oude leverancier die hier 2 weken voor nodig had.
Door middel van een erg prettig en professioneel advies van reclameland, heb ik een perfect keuze gemaakt voor het drukken van mijn fotos.
Het resultaat was uiteindelijk prachtig.
S Friesen, college Den Hulster
Wij zijn erg tevreden tot dusver over Reclameland en via Richard de Ridder goede service en denkt mee. Goede kwaliteit en de snelle online prijsindicatie en papiersoorten is handig qua voorbereiding/ snelheid en alles werkt ook soepel!
Ik gebruik de sample drukwerkbrochure veel bij het bepalen van onze mailingen, flyers, brochures ed. Top!!
Hele fijne en duidelijke communicatie, wordt snel gereageerd op mail contact, en ik ben erg te spreken over de service.
Hoe ze het doen, doen ze het, maar full-colour drukwerk ziet er bij Reclameland altijd prima uit! Ook zijn ze goed bereikbaar en altijd bereid persoonlijk met je mee te denken. Aanrader.
De service van Reclameland is er eentje waar menig ander bedrijf jaloers om is. Op de site kan je de "bel mij nu" buttom klikken en dat werkt perfect! Ontzettende professionele ondersteuning vanuit Reclameland met mensen die met plezier daar werken. Ik had met spoed een spandoek nodig en dat werd direct geregeld! Gister besteld, vandaag het bestand aangeleverd en morgen ontvang ik de banner al. Ondanks dat het niet op de site wordt aangeboden heeft Reclameland dit wel voor elkaar gekregen. Super! Bedankt jongens, na ruim 200 bestellingen hebben jullie ons nog nooit laten zitten! Top!
Reclameland heeft ons geholpen om kwalitatieve posters af te leveren in zeer korte tijd(A0 posters nog wel) . Als vereniging zijn wij erg blij met de snelle en goede service. Reclameland is zeker een aanrader!
Bedankt namens Hanze Studentenbelangen Vereniging.
Een moeilijke zaak om mijn gedachte over te brengen op een banner,
we, van passie voor pellets,gebruiken ze voor allerlei reclamedoeleinde,
reclameland,in dit geval Jan-Joost,heeft alles perfect geregeld.
ik kom zeker terug !!
wouter van werven
www.passievoorpellets.nl
Bestelling zondag geplaatst, maandag vooruitbetaald en dinsdag in huis! Vriendelijke klantenservice die meedenkt
Bestellingen worden altijd in no time afgeleverd en de service is super! Zeer vriendelijke medewerkers die met je mee denken.
Ter promotie van onze overkappingen hebben we bij Reclameland posters laten drukken, deze zien er echt heel goed uit.
Posters zijn goed van kleur. Precies wat we voor ogen hadden.
Daarbij is de prijs uiteraard ook goed.
Dank!
Ik had binnen 2 dagen een rollup banner nodig. Deze was op de website van Reclameland snel besteld. Alleen na het plaatsen van de bestelling moest er nog een wijziging in het design komen. Dit was in no time geregeld door het snelle handelen van de mensen bij Reclameland.
Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van het product dat ik overigens de volgende dag al in huis had!
Ik had een superdringende bestelling met enkele specifieke elementen.
Het team van Reclameland was supersnel en professioneel in het helpen van mijn dossier. Op nog geen 2 uur tijd was alles netjes geregeld.
Top service tegen zeer betaalbare prijzen.
Doe zo voort!
Ik had een spoedbestelling. Reclameland is zeer flexibel en kon op het laatste moment nog mijn onverwachte aanpassingen doorvoeren. Daarnaast hebben ze erg geholpen met het beantwoorden van al mijn vragen. Ik zou reclameland zeker aanraden voor je drukwerk.
Problemen worden bij reclameland snel en doeltreffend opgelost!
We hebben een probleem gehad met een stukje tekst op briefpapier wat vetter is gedrukt dan de omliggende tekst. Alles wordt zonder problemen opnieuw gedrukt. Top! Bedankt!
Geweldig hoe snel alles nog op tijd voor de beurs gereed is gekomen.
Vrijdagochtend gebeld eind van de middag op de beurs geleverd!
De Rollbanners stonden geweldig in onze stand op het bierfestival in Groningen! Dank!
Bierbrouwerij Maallust!
'Super snel, gistermiddag om 17.00 uur een spandoek besteld en nu al in huis! Fantastisch! Inmiddels hangt ons spandoek, en dat binnen 24 uur!'
Zoals in elke onderneming worden er fouten gemaakt, zo ook bij Reclameland. Echter na een melding wordt direct actie ondernomen en het probleem of klacht vakkundig afgehandeld.
Ik bestel regelmatig banners bij Reclameland en tot volle tevredenheid. De service is altijd prima. levering snel (altijd binnen de afgesproken termijnen) en mails/vragen worden vriendelijk en snel beantwoord! Voor banners ga ik dus altijs naar Reclameland!
Ik ben Grafisch Ontwerper en bestel al mijn drukwerk bij Reclameland. Mijn vragen worden altijd goed & snel beantwoord, nog nooit slechte kwaliteit drukwerk ontvangen, altijd netjes op tijd geleverd, voor een super scherpe prijs.
Wat wil je nog meer?
Reclameland is goed, duidelijk en hebben een zeer gebruiksvriendelijk website. De prijs staan vermeld bij het product en er zijn geen onverwachte kosten bij het afrekenen. De producten zijn prima van kwaliteit en de snelle levertijden worden ook gehaald. Alle vragen worden netjes en snel beantwoord door het super klantvriendelijke personeel!
Pauline Klein Paste
Studio P
Ongelofelijk hoe snel en flexibel deze organisatie kan werken. Er wordt met je meegedacht en revisies op ontwerpen worden snel doorgevoerd.
PCS Europe BV
Zoetermeer
Ik werk inmiddels 3 jaar met Reclameland en wat mij betreft is dit de beste, snelste internet drukker. Met veel vertrouwen bestel ik mijn drukwerk en ik weet dat het altijd goed komt; snelle en persoonlijke service stel ik ook erg op prijs!
super snelle spoed bestelling was ook echt spoed. Helemaal goed, netjes geleverd en goed drukwerk. Bedankt voor de service.
Body pulse Joure
makkelijke, intuitive site, prima prijzen en snel in huis. Er zijn dus bedrijven die het wel kunnen! Werd op zaterdag zelfs nog even gebeld met een tip. Dacht dat ik droomde...
Ik heb inmiddels meerdere bestellingen gedaan bij Reclameland. Een erg prettige website en goede communicatie tijdens het hele traject.
Goede prijzen en genoemde levertermijnen kloppen gewoon.
Kwaliteit van het drukwerk is dan ook nog eens uitstekend.
Reclameland heeft zich bewezen als een betrouwbare en snelle leverancier waarmee het plezierig zaken doen is.
Ik heb verschillende opdrachten door Reclameland laten drukken en altijd met tevredenheid. Goed kwaliteit, snelle levering en aantrekkelijk geprijsd. Een aanrader.
Na het gemak verbaas ik me vaak over de snelheid en kwaliteit.
Uitsteekbaar!