[REPLY]
Jeg bestilte et rejsekort og nåede at bruge det 5-6 gange, da jeg opdagede at der var blevet trukket 50 kr. for min sidste rejse, som normalt kostede 12 kr. Jeg er lidt skeptisk ved teknologi og tjekkede derfor hver gang, om jeg havde fået tjekket ordentligt ud efter min rejse. Saldo sagde 201 kr., men en uge efter, da jeg igen skulle med det offentlige, stod saldo pludselig på 151 kr. Jeg ringede og klagede til rejsekorts kundeservice, men fik en mand i røret, som hverken svarede på mine spørgsmål eller gad fortælle mig om hvordan tingene fungerede. Han var kort sagt fuldstændig tavs, men ville dog oprette en sag. Da jeg spurgte til den og muligheden for at få pengene tilbage, blev jeg mødt med et "det her gider jeg ikke" og så smed han røret på. Jeg ringede op igen og fik denne gang en serviceminded kvinde i røret som gik ind og søgte min nyoprettede sag. Hun kunne intet finde på mig og hun gættede derfor på, at manden jeg havde talt med, havde droppet sagen uden min viden. Jeg fik aldrig pengene retur og valgte derfor at lukke mit rejsekort, da dette kun ville blive for dyrt i længden. Jeg kører i bil eller cykler fremover, da jeg ikke længere vil støtte det offentlige. Jeg synes ellers det var en god idé med 20% rabat i weekenderne, så jeg kunne tage ud og shoppe, men det har jeg opgivet nu.
Et andet problem med rejsekort er, at man ikke kan bruge sine sidste 50 kr. på kortet. Det måtte jeg erfare, da jeg stod og skulle til Greve til en vigtig aftale, men i stedet måtte købe mig en dyr billet. Jeg tankede op da jeg skulle bruge det weekenden efter, men selv efter nogle timer, var mine 200 kr. stadig ikke blevet registreret i systemet, og jeg måtte ty til et klippekort.
Havde tidligere på dagen været inde på rejseplanen.dk for at se hvornår bussen kørte fra Esbjerg by, mod mit hjem. Da jeg så ankommer og står og venter på bussen dukker den sjovt nok aldrig op! Jeg står endda og venter i omkring 30 minutter mere, men den dukker aldrig op. Dette er ikke første gang det sker, og jeg forstår ikke hvad der går galt. Endte med at tage en taxa hjem, med en regning der var en del større. Det er alt for dårligt, når i endda reklamerer med at man kan tage natbusserne hjem fra julefrokost mm...
Siden fungerer rigtig godt til at få afgjort hvordan og hvorledes du kommer fra a til b. Den halter derimod på beregning af pris/zoner - men det er gør DSB også selv - så det skal ikke ligge siden til last. Som bonus fås den også som app til ios og android
Har bestil togbilletter nogle få gange fra Jylland til København og retur. Nemt at tilrettelægge sin rejse, og være fri for billetkøb på stationer. En ankelt afbestilling har også virket tilfredsstillende.
Rejseplanen er en rigtig nem side, når man skal finde sin rejse rundt omkring med det offentlige, det eneste lille problem der kan være er, at den ikke altid kommer med den hurtigste eller nemmeste løsning.
fra hvor jeg bor, beder den om at jeg skal tage til Roskilde og den vej over for at komme til Hillerød, når jeg kan tage den over Ølstykke.
Ellers så plejer den at være rimelig up to date, hvad angår ændringer i linjerne eller forsinkelse.
Bruger siden meget til at finde vej, og er mest heldig med mine rejser, men af og til omdirrigere den mig.
Men ville ikke kunne undvære rejseplanen alligevel ^^
Man skulle kunne, fhv hurtigt finde en rejseplan/togplan for en bestemt rute, det er ikke lykkedes mig.
Den er god til at planlægge rejser. Har dog før fået forkerte oplysninger, så jeg har været ved min bus 15-30 minutter før den kørte ifølge busplanen ved stopstedet. Har også oplevet at være der 5 minutter for sent, men for det meste har den korrekte oplysninger.
Siden virker og det upåklageligt, for det meste. Jeg har oplevet et par gange hvor der er noget der er gået galt, men hvem sker det ikke for?
Grunden til der ikke er fyldt helt op med stjerner, er at jeg har oplevet nogen bus/togstop ikke findes eller at de simpelthen er for svært læselige (vejnavn/vejnavn via vejnavn/vejnavn - noget i den stil).
M vond deze beoordeling nuttig
rejseplanen er ikke præcis når man vil planlægge en rejse, tit oplever jeg at planen som man søger efter ikke er præcis med den transport som jeg vil bruge, den passer bare ikke nogen steder.
Rejseplanen er et godt værktøj at have ved hånden når man skal med det offentlige rundt i Danmark. Et pletskud.
bruger rejseplanen hver eneste dag, og elsker konceptet. dog virker jeres app meget bedre end på computeren. af en eller anden årsag finder jeg det ikke ligeså komfortabelt at bruge det på computeren, foretrækker faktisk at søge på rejsen på mobilen. men tak fordi I har lavet en app til det, det er jo fantastisk!
meeeeen.. nogle gange kommer den altså med lidt suspekte foreslag, hvor man skal være lokal for lige at kunne komme med en løsning, der kan være både hurtigere og nemmere.
André Bertel vond deze beoordeling nuttig
Man får tit de rigtige tider af vide, men nogen gange er beskrivelsen af hvor man skal stige på lidt for dårlig.
God hjemmeside som virker temmelig godt. Der er dog en del små fejl på siden som går den lidt irriterende at bruge.
Har netop overstået et meget forvirrende miljø i forbindelse med et "kursus" i Aarhus. Havde vadet mine sko i stykker, hvis ikke jeg havde haft JER og en kvik tastatur-trykker ved hånden :D
Rejseplan.dk stemmer sjældent overens med køreplanerne i sydvestjylland. Tiderne, angivet på rejseplanen, og tiderne angivet på busstoppestederne matcher ikke.
jeg synes det er en rigtig god side, jeg bruger den ofte til at se hvornår busser og toge køre, og det er den rigtig god til. den er altid opdateret med bus og tog tiderne.
Det er meget rart at kunne se sin rejse, og det er meget godt beskrevet. Dog mangler jeg lidt, at man kan se hvilket spor, man skal med fra, når man skifter tog. Kan godt være det er mig, der ikke ser ordentligt efter, men jeg synes bare ikke, det er noget man kan se længere. Og så synes jeg også, det er enormt træls, at det ikke er alle rejserne, man kan se priser på.
Fremragende service også til iPhone, finder stadig nye smarte ting. Selv Augmented Reality har den sørme
Selve konceptet er godt, at have ét sted hvor man kan søge alle rejseinformationer, men som mange andre også skriver, er der lidt problemer med at få det til at fungere i praksis.
Hvis jeg skal fra og til et bestemt sted, skal jeg af og til søge rejsen i flere bidder for at finde den bedste rejseplan, hvilket kan virke bekymrende, for jeg ved jeg skal gøre det på den strækning, men hvad hvis jeg skal et sted hen jeg ikke kender så godt?
Super smart ide og koncept, men det er mega irriterende når det ikke er korrekt eller ikke virker.
Jeg skulle med bussen, men den gik 10min efter tidsplanen på Rejseplanen. Da jeg kom til banegården skulle jeg skifte bus, men den bus jeg skulle med, kom IKKE, så jeg måtte gå 2-3 km fra banegården.. SPILD af tid pga. rejseplanen. Bruger den aldrig igen, da man absolut ikke kan stole på den.
Som sagt, konceptet er godt, nærmest genialt. Men Jeg vil absolut kun anbefale det til en guide og derefter lave et eftertjek på bustiderne osv.
Personligt bruger jeg det udelukkende til, at vise mig hvilke muligheder jeg har fra a til b, men bruger andre sider for at være sikker på køretidspunkterne. Jeg stoler simpelthen ikke blindt på, at det rejseplanen forslår er helt præcis - en en skide god vejviser.
- Det giver mig fx bus/tognumre. Meget godt.
Igen, genialt koncept, men der skal arbejdes mere på det, for at gøre konceptet helt brugbart. Tiderne er nogle gange for usikre, og det kræver alt for meget yderligere søgen fra andre hjemmesider.
Virkelig træls at DSB, movia og hvem der ellers leger med i denne leg ikke kan lege den ordentligt, og få ét system som virker til det hele.
Ønsker man at tage en bus fra stationen i Roskilde til et busstoppested i den anden ende af byen står der på hjemmesiden at den er ved busstoppestedet i den anden ende af byen samtidig med at men forlaver busstoppesteddet i Roskilde, ikke engang metroen man gøre dette.
Og deres priskalkylator virker heller ikke altid, og pt. ikke engang med rejsekort priser, trods det er temmeligt vigtigt at se om det er billigst med rejsekortet eller en kontantbillet, hvilket kontaktbiletten oftes vinder for tiden, når man regner det ud, selvom man har opnået et godt rabattrin. :(
Det er huriger og nemmere at tage bussen den ene vej, men den finder kun tog... Ja så virker den kun halvt !
Siden i sig selv er genial og efter flere års brug er jeg stadig imponeret over, hvor let den kan bruges.
Dog hvis der f.eks. er ændringer i S-togstrafikken, fremgår det ikke altid om ændringerne er medtaget eller der blot gøres opmærksom på, at der er ændringerne, som man selv skal se på f.eks. dsb's hjemmeside.
Desuden har jeg oplevet, at der angives busstoppested, som ikke ligger der, hvor det fremgår af rejseplanen. Så er der f.eks. skudt 500 meter forbi, fordi stoppestedet er blevet rykket. Noget der ændres hos Movia, men ikke hos rejseplanen
Jeg syntes rejseplanen halter lidt efter de nye bus ruter i Århus er trådt til... Har prøvet to gange at den ikke passede med bussen :-(
Men tilgengæld synes jeg virkelig godt om, at man nu kan få sendt rejseplanen som sms :-D
Jeg syntes det er nemt at finde de rejseoplysninger jeg har brug. Det eneste man jo skal gøre er at taste hvor man tager fra og til og så tidspunktet. Meget behjælpeligt.
Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.