We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

ReplaceDirect Beoordelingen

ReplaceDirect Logo
Klanten zeggen: »Goede online zaak« »Goede service« »Snelle levering tegen goede prijs« 1975
Uitstekend
9.1 van 10

1.975 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (1.975)
ReplaceDirect

ReplaceDirect levert neppe producten als 'origineel'. Schandalig!

Ik raad iedereen ten zeerste af bij deze firma te bestellen. Heb hier een laptopadapter besteld waarbij in de producttekst stond dat het een identiek product zou zijn als mijn originele lader.

Bij levering bleek dit niet zo te zijn. Het was niet eens een echt Acer-product. Dit, terwijl het logo van Acer duidelijk op de productpagina vermeld wordt.

Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en aangekaart dat ik deze vorm van werken niet apprecieer en het zelfs neigt naar bedrog. De dame had er echter 15 minuten discussie voor nodig om eindelijk toe te geven dat het bedrijf fout zit op het moment dat er 'identiek' in de producttekst wordt vermeld terwijl het geen identiek prodcut is.

Vervolgens rekent dit bedrijf gewoon de hoofdprijs voor een adapter die bovendien ontzettend lawaai maakt. Erg vervelend.

Mijn ervaring: Replacedirect.nl is BEDROG!

Featured review of ReplaceDirect

Goede online zaak

Bij de eerste koop van professionele accus voor broadcast camera's ging het gelijk al mis, er zat een kapotte tussen. Gebeld en de volgende dag bracht de TNT 2 nieuwe accus om 14 dagen te testen, de goede kon ik houden, de andere mocht ik terug sturen. Volkomen kostenloos. Beiden waren goed dus heb ik die andere ook gekocht. Ik heb dat telefonisch doorgegeven en er werd een soort van rekening online gemaakt die ik voor de normale prijs met Ideal kon betalen. Ze staan je netjes te woord, afspraken worden na gekomen en de service is wat mij betreft uitstekend. Accus worden in grote oplages gemaakt en dode cellen, dus slechte accus kunnen voorkmomen. Dat weten ze en daar doen ze niet moeilijk mee. Ze leveren ook uitstekende eigen merk accus als alternatief voor de vaak dure DeWALT en Makita accus. Ook van oudere modellen die niet meer worden gemaakt. De prijzen zijn goed. 65 euro voor een 4 ampere, 12 volt NP-25 broadcast accu is letterlijk een lachertje. Een origineel Sony is 4 maal zo duur voor een 2,3 ampere exemplaar. (en die wordt ook in china gemaakt, mogelijk zelfs in dezelfde fabriek)

ReplaceDirect

Of ze zijn gehacked of ze verkopen je email aan internetcriminelen!

In hun voorwaarden staat dat ze je emailadres niet weggeven of wat dan ook. Toch kreeg ik een dag later op een emailadres wat alléén bij hen bekend is een fishing bericht met daarin de vraag of ik even wil inloggen op mijn paypal account!! je wordt dan geredirect naar een fishing site en dan hebben ze meteen je Paypal logingegevens!!! Kijk uit dus!

Ik heb ze hiervan op de hoogte gesteld maar 0,0 reactie!! Schandalig!!

Het produkt wat ik besteld heb was goed geprijsd, levering was snel maar toch blijft bovenstaande mij altijd bijblijven bij deze winkel.

ReplaceDirect

Bezorging van het artikel was één dag te laat, ik krijg netjes een email met excuses, plus een kortingscode voor mijn eerstvolgende bestelling. Artikel is top, service is top!

ReplaceDirect

Snelle levering tegen goede prijs

Extra zware accu besteld voor mijn camera, 15:45 uur besteld, volgende dag voor 11:00 uur al geleverd. En dat voor € 1,95 verzendkosten. Super!

Goede Site

Heb hier meerdere dingen besteld altijd netjes op tijd binnen!

Uitstekende service

Ik heb in juni 2010 een adapter Yanec gekocht voor mijn laptop. Vorige week ging deze stuk. Ik werd telefonisch zeer vriendelijk voortgeholpen. Ze zouden de adapter bij mij thuis gratis laten ophalen en een nieuwe bezorgen. Nog voor ik mijn oude adapter heb meegegeven met DHL werd er reeds een nieuwe geleverd ! Fantastische service !!!

EEN DIKKE TIEN

had een omvormer van 45 euro voor mijn notebook gekocht bij Replace Direct maar deze liep erg warm en schakelde ook na 15 minuten uit , netjes terug gestuurd na prima informatie via telefoon van Replace Direct, geen kosten voor verzending via DHL.
Het mooie van het verhaal is dat ik na ongeveer 1 week terug heb gebeld hoe dat het met mijn omvormer zat ! tegenprestatie van Replace is omdat ik toch al een weekje aan het wachten ben sturen ze een omvormer niet van 45 euro en 150 wat maar voor de zekerheid een van 300 wat en 65 euro en die hoef ik dus niet te betalen . Waar maak je in deze financieele gekte waar Nederland nu in verkeert nog zoiets mee . Petje af voor Replace Direct , koop voortaan alles wat ik nodig heb bij dit bedrijf . EEN DIKKE TIEN !!!!!!!!!!!!

Snel en goedkoop

Ik was een adapter van een Dell laptop kwijt.
In de winkels vertelde men dat deze niet leverbaar was.
Ik zou dan een universele lelijke grote universele adapter moeten kopen.
Bij Replace direct kon ik de netadapter kopen en was ik voordeliger uit.

Verkeerde laptopadapter

Ik had een laptopadapter besteld, Deze bleek helaas niet te passen.
vervolgens heb ik op de website gekeken wat voor mogelijkheden er waren om dit probleem op te lossen, Je kon een vervangend product krijgen of Geld terug (als in goede staat).
Hiertoe heb ik besloten mijn laptopadapter terug te sturen.
Dit kon Gratis via een DHL Servicepoint anders moest je er voor betalen, Vind ik een erg redelijke deal.
Na het terugsturen van het product Heeft het een week of 2 geduurd voordat ik het geld uiteindelijk terug kreeg, Het duurde iets wat aan de lange kant maar Het bedrijf houdt zijn woord, Je krijgt je Geld terug als het niet goed is en daar ben ik zeer tevreden over.

Dit bedrijf heeft mij kunnen overtuigen in service na de koop.
Ik kan dit bedrijf veel mensen aanraden.

Uitstekende service en betrouwbaarheid

Goed assortiment en betrouwbare levering. Nadat besteld is krijg je een goede email uitwisseling over hetgeen besteld is en de levering.

DC-Jack

Ik heb eens eerder een product gekocht bij Replacedirect.nl en dat ging prima met aflevering, dit was niet juist dus heb het terug gestuurt om te wisselen met een ander product. Ik heb nu al meer dan 8 keer contact moeten opnemen en zo'n 4-6 maand moeten wachten. Elke keer dat ik contact opnam zeiden ze een andere datum, laatst heb ik contact opgenomen en zeiden ze dat ze niet weten wanneer het bezorgd zou worden. Ik word ook niet op de hoogte gesteld van de status van mijn bestelling.

Antwoord van ReplaceDirect

Beste Anne-Louise,
Zou ik je ordernummer mogen dan kan ik bekijken wat de status is van je bestelling. Mocht je de order willen annuleren dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Wij werken hard aan een module waarmee we status-mails automatisch kunnen versturen, zo word je in de toekomst automatisch op de hoogte gehouden van de bestelstatus wanneer dit langer gaat duren dan verwacht.

Betaalbaar en snel

Hier zijn de online bestellingen zoals op de site beloofd: vlot en betaalbaar.

ReplaceDirect

Slechte service onpersoonlijk en totaal niet reactief

Probleem met scherm Ipad (glas gebroken)
Is eerst reparabel, bijna tien dagen later krijgen we mail met factuur !!(weliswaar zonder kosten) dat hij niet reparabel is gezien (kleine) deuk in chassis. Dit kon ons toch sneller gezegd worden, alsook naar een oplossing worden gezocht. Ik ben niet overtuigd dat dit niet kon opgelost worden, misschien weliswaar zonder garantie.
Daarna blijkt men moeilijkheden te hebben om hem terug te sturen, adres onvindbaar. Dit moet je dan allemaal zelf lezen via een link op hun website, zonder enig contact noch bericht per mail. Hoop hem eerstdaags (na twee weken in het ongewisse te blijven) terug te hebben, en een betere oplossing te vinden.

Zeer snelle,professionele service

S'avonds om 20:00 besteld, volgende dag om 09:00 in de bus!
Je wordt stap voor stap op de hoogte gehouden van de bestelling via de mail en hun website.
Originele onderdelen voor een prima prijs!

Reparatie scherm telefoon

Zeer, zeer maar dan ook ZEER ontevreden.
Telefoon opgestuurd voor reparatie en zou binnen een week gemaakt zijn. Ik werd niet op de hoogte gesteld van extra te repareren onderdelen en daardoor langere reparatietijd, werd verschillende malen niet teruggebeld na beloftes dit wel te doen en na bijna 6 weken!!!! mijn telefoon nog steeds niet gemaakt terwijl de onderdelen er wel zijn.
Kortom: beloftes en afspraken niet nakomen!
Telefoon maar ongerepareerd laten terugsturen (kostte ook moeite) en nu laten maken door mensen die wel wat kunnen.

• Jorn
  • Breda, NL

Accu voor laptop

Mijn laptop werkte niet meer zonder adapter, omdat de accu versleten was. Ik heb overal zitten zoeken naar accus en kwam op replacedirect.nl . De levertijd stond op de site 2.5 week te zijn maar na 1 week had ik hem al binnen! helpdesk is ook erg vriendelijk en behulpzaam. Aanrader van mij part!

• AK
  • Friesland, NL

Laptopbatterij

Zeer snelle levering en niet duur!

lcd scherm van smartphone

mijn gsm, touchscreenscherm, happerde en ik heb niuwe scherm besteld, alles mooi en netjes thuis geleverd. helaas probleem was niet door lcd scherm , ik heb dan dingen teruggestuurd en ik heb mijn geld teruggekregen, tip top,zeer goede service, echt aangeraden
ps : probleem was displaybescherm( folie ), die was niet goed geplakt , binnen kant was heel vuil en vol vingerafdrukken, daarom mijn touchscreendisplay loopt in de war,soms heel klein dingen,niuwe bescherm en weer goede ,

ReplaceDirect

Een bedrijf, zonder gedoe en hartstikke goede service!!!

Ik heb een aantal weken terug een batterij besteld, maar die bleek uiteindelijk niet te passen. Gebeld met ReplaceDirect, kreeg heel netjes alle informatie om het terug te sturen en het werd gelijk verrekend met de nieuwe goede batterij. Geen gedoe, gewoon duidelijk zoals het hoort. En geen extra kosten aan het retourzenden.

ZEER SNEL

's-avonds besteld en de volgende dag 's-morgens in huis een batterij voor philips gogear,

Toppie

accu

snelle en juiste levering, accu werkt perfect

SUPER

helemaal toppie!!!

ReplaceDirect

Accu voor Bosch schroefboormachine.

Ruime keuze, goede toelichting,prijs minder dan een gerenowerde accu bij Praxis,supersnelle levering.

• Peter
  • Oud Turnhout, BE

Accu voor oude GSM

gemakkelijk de juiste keuze gemaakt,
betaling verliep vlot
en de levering perfect ...

wat moet een mens nog meer ......

prima

zeer snelle en accurate afhandeling van mijn bestelling

Lex

Snelle service, smiddags besteld, volgende dag op de mat.

• Anja
  • Westerbeek, NL
  • 2 Beoordelingen

Snel goede accu geleverd

Accu besteld voor mijn Bosch schroefboormachine. Keus uit diverse accu's. Snel geleverd. Werkt uitstekend.

Accu voor Panasonic foto toestel

Zeer tevreden over het product en de service.
Vlot en perfect uitgevoerd.

prima

prima accu voor mijn AEG boormachine voor een zeer nette prijs.
boven dien een snelle gratis aflevering

Diversen kabels

Niet gedacht dat de kabels nog beschikbaar waren, maar ik heb ze! Perfect!

Memory voor laptop Dell Easynote

Correct omschrijving, tracking van verzending en snelle levering (binnen de 2 werkdagen).

Accu foor GSM toestel

Het is een oud toestel,een accu was niet meer te koop in de winkel????Jawel gevonden bij replacedirect,en geleverd binnen 2 dagen tegen een leuke prijs.
Ik heb een bladwijzer naar replacedirect by Google, als ik een batterij nodig heb, ben ik ogenblikelijk in the shop, om mij bestelling te plattsen.

Cous Huybrechts

ReplaceDirect

Snelle levering en alles was perfect in orde.

Je kon alles volgen met track en trace en alles is perfect geleverd, zo moet het.

• Marc
  • Rijen, NL
  • 1 Beoordeling

Zoals bijna alle reakties hier: Snelle levering, prima produkt!

Nieuwe accu (eigenlijk reserve accu) voor mijn Sony Experia X10.
Serieus, de dag na bestelling werd hij goed verpakt afgeleverd.
Complimenten!

Kees Meerman

Snelle levering, uitstekend meedenkend

accu

Nieuwe accu voor mijn oude nokia 1600 besteld, werkt prima,
snelle levering binnen 2 dagen, prettige bevestiging van
verzending en aankomstdag, alles klopte.
Bij volgende bestelling voor iets uit replace's winkel kom ik
zeker terug.

Gerard Hartingsveld

• Fred
  • Zaandam, NL

NIeuwe accu's

Nieuwe accu's voor Makita besteld, snel geleverd, prettig geprijst. Alternatief was nieuwe boormachine van € 300. Hoop wel dat deze accu's een poosje meegaan, we zullen zien ....

• Jos
  • Achterhoek, NL

Perfect geregeld!

Recent nieuwe accu voor accuboormachine besteld.
Goede prijs, perfecte levering.
Tijdens bestelling continu info over status van order/levering.

Accu inmiddels vol in gebruik en geen klachten
Zeker voor herhaling vatbaar.

ReplaceDirect

goede service en snelle levering

ik heb een AC adapter voor mijn HP laptop in de middag bestelt en de volgende dag net voor de middag kreeg ik het. Echt verbaasd was ik voor de snelle levering.
Z.Y. Abraha
11-08-2011

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten