Execution time: 641ms

9.4   van 10
202 klanten beoordelingen
Beoordeel
GEEN ARTIKELS GEVONDEN -  Voeg een artikel toe over RHiSC BV
Dit bedrijf is lid van Webshop Keurmerk.

202 BEOORDELINGEN

Online gevonden

SUPER Bedrijf egreat

www.rhisc.nl

Ik had EGreat EG-M31A (NMT)en HD105SI 1TB gekocht. Perfect. Echt een aanrader op iets te kopen !Wat wil je nog meer een koopje, snelle levering en goede service. Top !

Toegevoegd door   (donderdag 22 juli 2010) (Rapporteer misbruik)
woensdag 1 september 2010

Een voorbeeld voor online shops!

Uitstekende response, prima informatie en een groot assortiment. Service zoals je mag verwachten, maar bij anderen toch vaak niet krijgt. Zo niet bij rhisc.nl, echt prima verzorgd allemaal!

Featured review of RHiSC BV

Klasse Service!

Op Vrijdag heb ik onder nummer 3085 een Mede8er MED500X HighDef Center H264 & MKV HDMI & 750GB SATA HDD besteld! Helaas door een foutje bij TNT kreeg ik deze dinsdag pas binnen.

Maar de mensen van Rhisc stonden continue klaar om mijn vragen over status en dergelijke te beantwoorden. Daarom klasse service! In de toekomst ga ik zeker nog terugkomen daar!

• Ben

Uitstekende service

De TVIX mediaspeler werd conform afspraak de volgende dag geleverd. De speler ook snel geconfigureerd en werkt prima.
rhisc.nl is zeker aan te bevelen.

topspeler

Ik wilde een tweede mediaplayer hebben naast mijn eerst Tvix mediaplayer waar ik zeer tevreden mee ben.
Goedkopere geprobeerd maar dat is het toch allemaal niet. Nu toch maar weer de beste besteld :-)
Snel geleverd en Prima apparaat TViX HD M-6600N.

dinsdag 3 augustus 2010

snele levering

het sont er al

• leo
vrijdag 30 juli 2010

Alles OK

Levertijd was redelijk (3 dagen). eva8000 deed wat ie moest doen na een firmware downgrade want in eerste instantie las ie geen ondertitels. Voor de (aanbieding) prijs dus OK.

zondag 18 juli 2010

Top-kwaliteit bedrijf !!!

Dune HDi Base 3.0 High Def Center USB2 eSATA 1 Gbit met ordernummer 3046 besteld na gans het internet af te zoeken uiteindelijk(en gelukkig maar) terecht gekomen bij een voor mij toch zeer gewaardeerde winkel !!
Ik kon me op de site volledig laten gaan en zoeken wat ik precies nodig had, prachtige site met veel en correcte informatie en uitleg !
De toevoeging van de youtube-filmpjes geeft zeker een meerwaarde aan de site !
Paar keer gemaild en tot mijn verbazing kreeg ik bijna onmiddellijk een mail terug van Ronald ! Zelfs laat in de avond !! Fantastisch gewoon ! Bedankt Ronald voor alle hulp !
Deze webservice is van kwaliteit en alsook de producten !!!
Heb besteld uit Belgie en dezelfde week was alles al bij mij thuis !! Hoeveel sneller wil je het nog hebben ??? Snelle service dus !!
Ik heb tot nu toe nog geen hulp nodig gehad om alles te installeren, maar ik ben er van overtuigd dat de mensen van rhisc me zeker uit de problemen zouden helpen indien dit nodig zou geweest zijn !!
Van mij verdienen ze zeker de volledige 5 sterren !!!
Doe zo verder met jullie uitstekende winkel en service !!

mvg,
Egon

donderdag 8 juli 2010

Top op heden totaal geen klachten. een dikke 10 of 5 sterren.

Uitstekende ervaring met Rhisc. Dikke pluim voor de webservice i.v.m. het aanmaken van mijn account en de zeer vriendelijke en professionele ondersteuning. Het waarmaken van levering na een dag van bestellen.
Kortom een dikke 10 of eigenlijk alle 5 de sterren.

donderdag 8 juli 2010

Prima afhandeling van de bestelling

De bestelling en de aflevering ging erg vlot en zonder problemen. Vandaag besteld en morgen in huis en dat voor een gunstige prijs

donderdag 8 juli 2010

Goede juiste informatie en snelle levering en er erg voordelig!

Was weer opzoek naar een nieuwe goede voordelige mediaplayer en kwam na wat zoekwerk toch weer uit bij Rhisc...bleek toch de beste keus.
Ben erg tevreden met de aankoop! Ga zo door Rhisc!

Ordernummer: 00003039 - EGreat EG-M31A Networked Media Tank

donderdag 8 juli 2010

Snelle en accurate afhandeling; Directe response!

factuurnr 104468
DVico TViX M6600N

Prima zaak, snelle respons, en snel geleverd.

Apparaat werkt (bijna) geheel tot volle tevredenheid, maar crasht als een Youtube video gestart wordt via draadloos netwerk.. :(

• Eric
  • Den haag, NL
  • 30 punten
zondag 13 juni 2010

Snel, goed geïnformeerd, netjes! Top Bedrijf!

Ik zocht een mediaplayer. Via Rhisc.nl kon ik me volledig oriënteren. Er wordt met niets 'opgelegd'; ik kan en mag zelf bekijken welke items voor mij de beste zouden kunnen zijn. Een vraag stellen? Geen probleem, met een perfect antwoord als reactie. Duidelijke voorraadinformatie en supersnelle levering (betaald via Ideal, binnen 2 dagen in huis!).
Verder erg overzichtelijk door filmpjes per product met informatie over onder meer de menuvorming van de player waarover het gaat. Mooi!

Ik ben zeer positief gecharmeerd van dit bedrijf en heb dit dan ook al direct aan kennissen en vrienden overgedragen. De door mij uiteindelijk aangeschafte Hyundai Movie Palace bevalt me erg goed. Met een beetje geluk gaat de voorraad van 8 stuks binnenkort slinken; mijn ouders maar ook mijn broertje hebben interesse!

Het gaat bij Rhisc duidelijk om mensen die weten waar ze het over hebben; niet alleen over geld verdienen (waar ik helaas met regelmaat tegenaan loop), maar ook zeker over het willen afleveren van een goed product.

Zoals Tony Eijk (geloof ik) altijd al zei: 'voorral Doorrggaann!'

Groeten,
Eric

vrijdag 11 juni 2010

Prima service en zeer snelle levering

Vrijdagmiddag de HD DUNE prime 3.0 voor 16:00 online besteld en al de volgende dag geleverd! Het product was netjes verpakt. Alleen het registreren op de website ging niet helemaal vlekkeloos. Uiteindelijk kon de bestelling wel geplaatst worden, maar de activeringsmail voor het account heb ik nog steeds niet ontvangen. Voor de rest zeker een bedrijf dat ik aan ga raden bij vrienden / kenissen.

dinsdag 8 juni 2010

Prima afhandeling

Vrijdag besteld maandag in huis, snelle afhandeling. Tijdens mijn bestelling had ik wat vragen die werden direct per telefoon beantwoord. Ook de prijs was de laagste en dat telt ook mee.
Goed verpakt.

maandag 7 juni 2010

Goede producten, zeer snelle levering en goedkoop!!

De mediaplayer werd de volgende dag geleverd. De prijs lag overal zo'n 5% hoger als bij Rhisc.

woensdag 19 mei 2010

Zeer snelle levering

Het product werd op een vrijdag besteld. Maandag was het hun sluitingsdag. Dinsdag werd het toestel verzonden en ik ontving het woensdagvoormiddag reeds in Antwerpen :-)

maandag 17 mei 2010

Dune prime 3.0

Zeer snelle en duidelijke antwoorden bij technische vragen.
Donderdag besteld en zaterdag geleverd.

maandag 17 mei 2010

Super service

Wij hebben als reisburo een DViCO TViX HD M-6600N gekocht. Daar wij geen ervaring hadden, heeft Ronald ons zeer goed op weg geholpen. Wij zijn zéér tevreden over de snelle service, de kwaliteit en de prijs. Wij gaan de 6600N gebruiken op de beurzen, dus betrouwbaarheid en goede kwaliteit is erg belangrijk. Zodra wij weer iets nieuws willen kopen, komen we zeker terug bij dit bedrijf. groetjes Raffie www.vakantie-noorwegen.nl

Heel tevreden.

Bestelling geplaatst, betaald en meteen geleverd.
Apparaat werk perfect.

Ordernummer 2981, Popcorn Hour A-110 Demo beurs model

Geweldige zaak!

Bestelling werd direct na betaling verzonden. Had echter een probleempje met het apparaat, deze is zonder problemen omgeruild. Aardige meneer met kennis van zaken. Vrij parkeren voor de deur, wat wil je nog meer!

Ordernummer: 2968, Popcorn Hour A-110 DEMO BEURS MODEL

zondag 16 mei 2010

Snelle levering,prima contact,zeer aan te bevelen

popcorn hour a200 werd afgeleverd met laatste update + hd geinstalleerd,en dat zonder extra kosten,dat doet niemand ze na.
prima service en nog 1 v/d goedkoopste ook in nederland,aan te bevelen voor iedereen

Ordernummer: 2975 Popcorn Hour A-200 + 500gb hd

Supersnelle en correcte Service

Popcorn Hour A-200 geplaatst op een donderdag. Per PayPal betaald en de dag nadien al in huis. Ook vriendelijke en goede uitleg gehad per telefoon. Een winkel die ik zeker iemand elders zou aanraden.
Go for Rhisc !

RHISC BV Bestelling - 2974

Waanzinnige service !!!

Ik heb ongeveer anderhalf jaar geleden al een mediaspeler (DViCO TViX M-6500A) bij RHiSC gekocht en was erg te spreken over de service. HDMI kabel er gratis bij gekregen en zeer goede adviezen.

Dus wat doe je dan als er een nieuw model (DViCO TViX M-6600N) uitkomt. Juist... Je bent de eerste keer goed geholpen, dus dan ga je terug. Probleem was dat op 5 mei de winkel gesloten was. Ik bellen en als ik mijn bestelling VOOR 16:00 zou plaatsen dan werd de bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Als DAT geen service is, weet ik het ook niet meer.

Topservice en snelle levering

uitstekende adviezen gekregen mbt mediaspelers. Een eerlijk en oprecht antwoord op de vragen die ik had. Ik ben alle reviews nagegaan en ben uiteindelijk op een A-200 Popcorn hour terecht gekomen.

Leuke scherpe prijs en snel geleverd.

Zeer tevreden. Heb ook al een netgear router gekocht, ging ook heel erg soepel.

maandag 10 mei 2010

Topservice

Super ervaring, ben zeer tevreden over de snelheid, levering aftersales! De geleverde harddisk had kuren en werd zonder problemen omgeruild.

maandag 19 april 2010

op donderdagavond 8 april een mede8er full HD mediaspeler besteld. Deze werd vrijdag in behandeling genomen en zaterdag werd deze bezorg met de ingebouwde hardeschijf van 1.5TB. Al met al supersnelle levering en geen verdere problemen de Mede8er werkt echt super.

vrijdag 16 april 2010

Snel en betrouwbaar

Ordernummer: 2953
DViCO TViX N-1 HighDef Streaming Center H264 & MKV HDMI 1.3 (Kleur: Zwart_-_Black)

Rhisc heeft een ruime keuze tegen scherpe prijzen. Daarnaast werd mijn pakket binnen één werkdag gratis afgeleverd. Dat noem ik nog eens Service met een hoofdletter S!

donderdag 15 april 2010

service leveren met geduld voor de klant

De bestelling werd netjes geleverd en kon niet wachten met het aansluiten van de mede8er.
Daar ik niet veel kennis bezit op dit moment van netwerk/media apparaten lukte e.e.a niet.
Via email heb ik contact gezocht met afdeling verkoop (Ronald)
en het geduld wat hier bij werd getoond heeft mij zeer bewogen, daar mijn ervaring qua service krijgen in Nederland teleurstellend is ondervonden.
Maar niet bij Rhisc.nl, geduldig wordt er navraag gedaan bij de klant waar men mee zit, en tracht dan zo snel mogelijk een oplossing aan te brengen.
Het feit dat men goed kan luisteren naar de klant, en het geduld wat men heeft voor je, is voor mij een positieve ervaring.
Mijn beoordeling is dan ook 5 sterren en kan Rhisc zeer aanbevelen.
Ga zo door Rhisc

donderdag 15 april 2010

Uitstekende service, snelle levering en goede prijs

ordernr. 2955 DViCO TViX M-6500A v2 DEMO model

Heb een demo (beurs) model besteld op dinsdagavond. Kreeg niet direct een bestellingsbevestiging, maar na een mailtje direct een reactie van Ronald met de bevestiging.

Donderdag al binnen, incl. 1,5 TB geïnstalleerd. Ziet er uit als nieuw! Netjes verpakt en helemaal compleet.

Snel hoor!!!

Snelle en zeer duidelijke levering van de Dune Prime 3 die nu ook met 10% korting was en gratis verzending. Alles perfect via mail en nadat geld binnen was gelijk duidelijke bevestiging en niet veel later de bevestiging dat de Dune was verstuurd.

In 1 woord PERFECT!!

donderdag 15 april 2010

Snelle levering en laagste prijs

Ik was op zoek naar een Dune BD Prime 3.0 mediaspeler en Rhisc.nl was de enige die hem met 10% korting verkocht. Op de site stond dat je er ook nog een gratis Sata HD Dock bij kreeg maar dat was een fout en daar werd ik netjes over gebeld. Via iDeal betaald en de volgende dag al het apparaat in huis!

vrijdag 12 maart 2010

Super

Snelle reactie via e-mail. Uitstekend geholpen in de winkel, mooi dat alles op voorraad is. Even zien en voelen en dat voor een prima prijs.

• bas
zondag 7 maart 2010

Prima sercive

Na heen en weer bellen voor de bestelling werd deze snel en volgens afspraak geleverd. Ook werd het product alvast voorbereid op gebruik zodat ik hier direct mee aan de slag kon.

dinsdag 2 maart 2010

snelle levering van HDX1000

factuurnummer 104174 ref. 2903
Besteld tijdens hun vakantie, op hun eerste werkdag meteen verzonden en volgende dag in huis. Hoezo achterlopen na vakanties. Tevens een vraag gesteld via de mail en ik kreeg binnen enkele minuten antwoord. Dat noem ik service verlenen aan klanten. Na een korte periode van wennen aan het apparaat kan ik nu goed overweg met het apparaat en doet het uitstekend wat ik ermee wil doen. Tevens

maandag 1 maart 2010

Bij Rhisc loop je géén enkel risico!

Factuurnummer 104159>Netgear EVA9150 Digital Entertainer Elite 500GB

Een veelzijdige mediaplayer gezocht die zelfs nog te gebruiken is op een oude beeldbuis TV via scart aansluiting. Tevens de goedkoopste aanbieding hier gevonden bij Rhisc in Wilnis waar ze op de site beloven "We zeggen wat we doen, we doen wat we zeggen". Dit klopt dus ook wel want 's middags besteld en voorradig, de dag erna
's morgens om 11.00 uur afgeleverd via TNT en netjes verpakt doos in doos!
Een geweldige mediaplayer die zeker geschikt is in een woonsituatie waar meerdere ruimtes draadloos voorzien moeten worden van media afkomstig van een centraal netwerk. Door meerdere players te koppelen kan men zelfs berichten onderling sturen of klik op 'Follow me' en in een andere ruimte kun je weer verder gaan waar je gebleven bent met kijken of luisteren.
Voor mensen die veel gedownloadde films kijken met ondertiteling hier alvast een goede tip. Start de video file, druk op pauze en ga via de 'info' toets naar subtitles en klik op 'Off', kies hierna jouw subtitle en druk op 'OK' en start met de 'Play' toets.
De handleiding is niet in het nederlands en vrij beknopt uitgelegd maar mocht je problemen hebben neem contact op met Ronald via mail of telefoon.
Ga zo door Rhisc en stel iedereen tevree!

deskundig en eerlijk advies

Order_id 2868 - HDX BD-1 + 1,5 TB
Per mail en telefoon om advies gevraagd. Als noob op het gebied van media players heb ik me eerst via fora goed ingelezen, maar kon niet tot een keuze komen. Na het eerlijke advies van Ronald heb ik de knoop doorgehakt en ben tot nu toe tevreden (had niet anders verwacht). Heb daarna nog een kleine 2 weken moeten wachten totdat de HDX BD-1 eindelijk leverbaar was. Wel jammer dat er niet direct een Track & Trace nummer werd doorgegeven waardoor de postbode voor een dichte deur stond en ik nog een dag langer geduld moest hebben.

Snel, goede info, kwaliteitsproduct

Overzichtelijke winkelsite die prima ondersteunt werd middels een telefonisch contact. Aflevering zeer snel (volgende dag) En (!) keurig verpakt.

Bestelling #2887 perfecte service

Donderdag besteld, vrijdag binnen. Super!

dinsdag 16 februari 2010

Bestelling #2882: Snelle levering met gratis (TNT) verzending.

Vorige week (9 feb 2010) om 14:10 een PopcornHour A-200 besteld, volgende dag rond 13:00 (gratis verzending) afgeleverd door TNT.
Prima verpakt, prima zaak, wellicht tot de volgende keer!

RHISC een topbedrijf!

Ik kan dit bedrijf aanbevelen. Duidelijke website, makkelijk bestellingen te plaatsen en super snelle levering (1 dag na bestellen).

woensdag 10 februari 2010

DWA-140 B1

Goeie Servies , prima afgeleverd en werkt uitstekend.
Ik ben geleerd het moet wel degelijk Ver. DWA-140 B1 voor W-6500A zijn !

dinsdag 9 februari 2010

Prima product kennis uitstekende service

Na telefonisch al een goed advies te hebben verkregen even langsgereden.
Aangekomen in de winkel was de stroom uitgevallen, hierdoor helaas niets kunnen testen.
Maar door de perfecte deskundigheid een heel eerlijk advies gekregen.
Bleef zelfs nog wat langer open om alle zaken goed af te handelen.
Kortom scherpe prijzen, eerlijk en duidellijk advies en erg knus zo in het donker.
Ben super tevreden over het product.
Ronald bedankt! een hele blije Hagenees!!!!
OrderNr: 104116 DViCO TViX HD M-6600N

zaterdag 6 februari 2010

RHISC BV Bestelling - 2831‏

Een tijdje geleden in de winkel een beetje lopen experimenteren met een aantal mediaplayers. Uiteindelijk voor de Mede8er gekozen. Een paar dagen voor oud en nieuw besteld. Op oudjaar opgehaald en ondanks de drukte lag alles klaar en was de harde schijf geformatteerd. Prima service!

maandag 25 januari 2010

DViCO TViX M-6500A v2

Een DViCO TViX M-6500A v2 gekocht en zeer snel geleverd naar belgie ben tevreden met deze service en zeker van mijne DViCO TViX M-6500A v2.
dank u.
gr armand

zaterdag 16 januari 2010

Levering snel en goed

Door de goede reviews over de service de kwaliteit en de snelle levering van RHISC.nl heb ik daar een Mede8er MED500X gekocht. De site is in het begin even aftasten maar wordt snel duidelijker. Ook de informatie over de multiplayers is ruimschoots en zodoende makkelijk een keuze te maken. Nadat de bestelling is geplaatst wordt je door e-mail op de hoogte gehouden over de betaling en verzending. Al met al een zeer positieve ervaring, prijs, kwaliteit en zeker het aanbevelen waard.
Fact.nr 104027

zaterdag 16 januari 2010

Bestelling en advies 110%

Dinsdag gebeld met RHiSC.nl en gevraagd naar de Mede8er 500x wat de ervaring was en of deze op voorraad was. Werd keurig te woord gestaan en er werd meegedeeld dat als ik de betaling per Ideal nu deed het meteen verzonden kon worden. Volgende middag was de mede8er al in mijn huis en keurig verpakt. Nog eens gebeld met RHiSC.nl voor een raad betreffende harddisk en werd weer keurig te woord gestaan. Ook het product (mediacenter) doet wat het beloofd, eindelijk een om aan te bevelen. Geeft echt alles op TV en stereo installatie weer. Zeker een bedrijf om aan te bevelen, zal in de toekomst zeker terug komen met bestellingen.
fact. nr. 104029 order 2843

vrijdag 15 januari 2010

Leuk "koopje"

Een scherpe prijsstelling van een ogenschijnlijk weinig bruikbaar artikel en recente informatie van de Kabelleverancier plus "logisch"nadenken hebben mijn TViX M-6500 Full HD mediabox uitgebreid met ontvangst- en opnamemogelijkheden van zo'n 20 populaire TV zenders aangezien CAIWAY op de kabel ook een groot DVB-T pakket heeft gezet welke door de T430/431 DVB-T PVR module uitstekend via de kabel wordt ontvangen.
Voor € 59,-- heb ik nu een prima digitale TV-recorder met grote capaciiteit ( tot 2 TB ) erbij.

Order 2840/factuur 104026

dinsdag 12 januari 2010

Prima service, snelle levering

Nu nog de player aansluiten, fijn apperaat !
Sorry orderno 2839 vergeten te vermelden !

zondag 10 januari 2010

HDX-1000 ordernr. 2832‏

Prima service en snelle levering, HDX-1000 werkt perfect.

woensdag 6 januari 2010

prima

lekker dat je in de winkel in wilnis kan spelen met de spelers voordat je er eentje gaat kopen. goede service. heb dune en nas gekocht. vond de nas te licht, kon zonder problemen worden omgeruild. zelfs de schijven werden omgezet.

zondag 3 januari 2010

HDX-1000 factuur 903975

geweldig apparaat en snelle levering en vooral in het nederlands in te stellen

maandag 28 december 2009

Keuze zat voor wat ik zocht

Lang gekeken naar wat voor HD player ik wou in Nederland kwam ik dna toch elke keer weer bij Rhisc uit. Dus maar besloten om mijn PCH-C200 hier te bestellen snelle levering dus voor mij perfect. Verdere Suport heb ik nog niet nodig gehad dus daar kan ik wijnig over zeggen

maandag 28 december 2009

scherpe prijs en snelle levering

order nr. 2744, 10 x DViCO TViX M-6500A v2.
Het is een geweldig product dat professioneel in te zetten is, wij gebruiken de players voor tentoonstellingen in musea.
De prijs is scherp bij RHISC BV, ook is de voorraad altijd voldoende en de levering op tijd.

snel en goed

besteld en een dag later in huis (factnr 903921). Complete en snelle levering. De TViX HD M-6500A voldoet uitstekend. Doet waarvoor we hem gekocht hebben, is zeer eenvouding in gebruik. M.aw perfecte deal gesloten met een betrouwbare partner!!

perfect geregeld

goed geregeld allemaal, snelle levering. apparaat werkt perfect dus kan niet klagen!

zondag 27 december 2009

Ordernummer: 2786, Dune HDI BD Prime 1Gbit (DEMO EXEMPLAAR)

Alles is goed verlopen, verzending was lekker snel binnen. Alles werkt verder tip top zoals was beschreven in de omschrijving. Geen merkbare gebruik op het product ondanks het een demo exemplaar is.

vrijdag 25 december 2009

goede communicatie en kwaliteit staan borg voor deze winkel

op multimedia gebied een echte specialist, zeker voor de liefhebber is het smullen in de RHISC winkel

vrijdag 25 december 2009

vlot verlopen en denken met je mee en prima product

bedrijf is erg flexibel je kon miijn bestelling toch nog ophalen ondanks besteld via de webwinkel. zeer goede comunicatie en service

Uitstekende snelle service

Snelle service, de bezorging arriveerde de volgende dag, prima waar.

Prima service

Duidelijke info op website m.b.t. op voorraad, evt. levertijd, etc.
zodra ik de melding zag op voorraad, s,middags besteld, volgende ochtend in huis. Extra zorgvuldig verpakt in overdoos.

Bob van Zalingen

tvix 66oon

ik heb hem nu een tijdje in gebruik
het speelt alle bestanden af die ik tot nu toe afgespeelt heb
alleen internet radio moet ik nog aan de praat krijgen maar dat gaat volgens mij hellemaal goed komen

en de verzending van rhisc is ook super had hem binnen 2 dagen thuis

woensdag 23 december 2009

Uitstekend advies, responste van de sales-desk en informatie op website

Zoals in de titel genoemd, ben ik uitermate tevreden over het advies verkregen van de sales-desk, samen met die van de website over het gewenste en uiteindelijk aangekochte produkt. Verzending zeer snel. Produkt performance is zoals "beloofd".

Snelle en goede service!

Snelle levering, goede informatie bij omschrijving van het product!
Gewoonweg duidelijk.

Ordernummer 2768, DViCO TViX HD M-6600N

Alles verliep vlotjes, Ik ontving mijn bestelling binnen een week. Alleen het product valt me tegen. Deze onthoud de instelingen niet en reset regelmatig. Het product werd gelevert met een oude firmware, een update hielp de settings een paar dagen langer vast te houden. Al met al dat het zo'n fantasties product is kan ik helaas nog niet over mee praten. Het bedrijf is oke.

dinsdag 22 december 2009

RHISC BV Bestelling - 2795 /DViCO TViX M-6500A v2 HighDef Center

RHISC BV Bestelling - 2795 /DViCO TViX M-6500A v2 HighDef Center Zaterdagmiddag besteld en woensdag in huis. Ruim op tijd voor de kerst. Nette verpakking. Even getest of de speler goed werkte (en dat leek inderdaad allemaal goed te zijn ) en toen moest hij helaas nog even ingepakt onder de kerstboom. Alles bij elkaar erg tevreden over de levering. Over de speler zal ik later nog een review schrijven.

donderdag 17 december 2009

Ordernr 2801: D-Link DWA-140 TViX Wireless-N Wifimodule

Makkelijke site, goede informatie en snelle levering
RHISC heeft een makkelijke site waar alles eenvoudig te vinden is. Bij de producten kan je alle relevante informatie vinden. En nadat ik mijn Wireless adapter heb besteld had ik die binnen 2 dagen thuis, super.

zondag 13 december 2009

Snelle service en goed bereikbaar

Onlangs een TVIX6500a gekocht via dit bedrijf. Via de website besteld en laten bezorgen. Ik heb zondagavond besteld en had hem woensdagmiddag in huis. Ze zijn maandag gesloten dus ze hebben mijn opdracht dinsdag ontvangen. Ik had nog een foutje gemaakt met de betaling (ordernummer onjuist). Ik heb hier even over gebeld maar dat gaf geen problemen. Eerste indruk van de site is dat deze niet overzichtelijk is maar eenmaal gewend kom je alles wel te weten. Makkelijk is het forum van de site die als vraagbaak dienst doet. Werkt lekker. Ze bieden goede prijzen. Ik ga nog wel terugkomen.

Odernummer: 2780
DViCO TViX M-6500A v2

zaterdag 12 december 2009

goed bezig

de levering was naar mijn idee snel te noemen, waarvoor dank.

vrijdag 11 december 2009

Bijzonder tevreden!!

Dit is mijn 2e mediaspeler die ik hier bestel.
De website is overzichtelijk, de besteling eenvoudig met iDeal.
Van iedere besteling status verandering krijg je netjes bericht.
Gratis verzending in de maand december, vlot bezorgd. Top!

Tot de volgende keer,
Maarten (order 2777)

vrijdag 11 december 2009

Top Service , zeer vriendelijk en bekwaam

In september en Dune BD Prime 3.0 besteld. Na alle leveringsproblemen van DUNE zag ik hem staan. Ik bellen en wat bleek ik kon niet zelf een HDD inbouwen. Per direkt de voorraad afgeboekt en ik kon hem komen ruilen met bijbetalen. Snel geholpen, even uitleg gehad en lopen sparren over NAS en andere spelers. Voorraad is dus werkelijk voorrad en dat zie je maar zelden. Erg aangenaam.

• Herman
dinsdag 8 december 2009

Uiteindelijk tevreden

Ik twijfelde tussen een Playon!HD en een MED500x. Uiteindelijk na veel wikken en wegen toch besloten om te gaan voor de MED500x. Bestelling gedaan bij Rhisc en na een paar dagen kwam de bestelling binnen. Vol verwachting maakte ik de doos open en chips verkeerde player. Rhisc had een Playon!HD speler geleverd ipv de MED500x. De volgende dag kreeg ik een telefoontje van Rhisc met de verontschuldigingen. We hebben samen de mogelijkheden besproken en uiteindelijk is het na tevredenheid opgelost.

maandag 7 december 2009

Perfecte service

Na lang wachten op mijn bestelling van de Dune prime 3.0 (vertraging was niet de schuld van Rhisc) toch maar besloten een PCH C-200 te kopen. De daad bij het woord gevoegd en het apparaat wezen ophalen in de winkel te Wilnis.
Bij thuiskomst en aansluiten van het apparaat bleek de PCH-200 niet goed te werken, zowel audio als beeld werden niet afgespeeld. Na contact met Rhisc hierover kon ik meteen langskomen met het defecte apparaat.
In de winkel is het apparaat getest en ook daar bleek dat het niet goed werkte. Zonder problemen heb ik een nieuwe PCH C-200 meegekregen welke voor de zekerheid ook nog even in de winkel is getest.
Tot nu toe ben ik zeer tevreden over de PCH-200. De service van Rhisc is perfect, menig groter AV bedrijf kan hier een puntje aan zuigen!

maandag 7 december 2009

super snelle levering

donderdag om 16.30 uur besteld en vrijdag 14.00 geleverd (kerkrade)
c-200 met harde schijf
harde schijf was niet ingebouwd

• Willem
donderdag 3 december 2009

Service bij verkoop én klachtafhandeling

Ongeveer 1 jr geleden op zoek gegaan naar HD-mediaplayer. Kwam al snel uit op website van RHISC. Duidelijke site en uiteindelijk keus laten vallen op de TVIX7000A. Prachtig apparaat en na bestelling binnen een paar dagen in huis. De TVIX functioneerde prima, maar ineens na 1 jr allerlei problemen. Uiteindelijk apparaat opgestuurd naar RHISC. Na snelle diagnose had ik binnen 1 week een nieuwe TVIX thuis staan. Ik kan niet anders zeggen: Perfecte service!

• Bas
zondag 29 november 2009

Afhandeling perfect, product prima

Al meerdere malen bestelling gedaan bij Rhisc. Levering altijd binnen 1 of 2 dagen, feedback via mail prima, Antwoord op vragen via forum prima, prijs prima en geleverde product prima.
Kortom, webshop waar menig andere shop nog wat van kan leren.

LOF !!!

• R Post
vrijdag 27 november 2009

Kundig, snelle levering en super service

Ik twijfelde tussen verschillende modellen maar kon in de Demo shop een goede keuze maken.
Producten zijn snel geleverd en service was super, ik kon zelfs kosteloos van model ruilen.

woensdag 25 november 2009

Prima afgehandeld

Met deze webwinkel had ik geen eerdere ervaring. Maar alles is prima verlopen. Eerdere vragen keurig en tijdig via de mail beantwoord.

vrijdag 20 november 2009

Prima product en perfecte service

Voor het eerst bij RHiSC iets besteld omdat de prijs van het product heel gunstig was. De Netgear RND2150 ReadyNas Duo was na enkele dagen bij me thuis in Luxemburg. Over het product zlef, de verpakking en de leveringstermijn niks dan lof.
Fact 903733.

vrijdag 20 november 2009

levering perfect

Ik heb de tvix hd-m6500 a besteld op zondagavond en ze moesten er ook nog een hdd inbouwen.
op dinsdag apparaat afgeleverd en het zat goed verpakt alle benodigdheden zaten erbij.
Ik heb ook nog gekeken naar de prijs en Rhisc leverde het apparaat het voordeligst.
verder vind ik de support op de site ook erg goed, je wordt niet doorverwezen naar de fabrikant maar ze hebben zelf nieuwe firmware en dergelijke op de site staan en ook faqs waarbij je oplossingen van anderen en van rhisc aangedragen kunt krijgen voor eventuele problemen.

Jan factuurnummer 2727

maandag 16 november 2009

Top service

Op maandag om 14:00 uur de TVIX 6500 besteld met het verzoek om op dinsdag af te leveren. Ondanks dat Rhisc op maandag gesloten is, werd de Mediaspeler keurig op dinsdag bezorgd. Supersnel dus.
Wel eerst even de firmware updaten om wireless te kunnen activeren. Daarna werkte alles prima. Wel even wennen aan de menustructuur, maar na een week ben ik zeer te spreken over de service van Rhisc, de website (laatste firmware beschikbaar) en het apparaat.

Peter, factuurnummer 2713

• AK
maandag 16 november 2009

snel

ordernummer: 2704
product: DViCO TViX M-6500A v2 HighDef Center H264 & MKV HDMI 1.3 SATA

De bezorging ging snel en het product werkt prima. Eén ster minder vanwege de nogal norse medewerker die ik aan de lijn had om vooraf nog wat extra info in te winnen over het product. Verder een betrouwbare webshop.

Goedkoop en snel

Zocht gewoon deze machine van Netgrear (eva9150) en ze waren op dat moment de goedkoopste. Prima bestelling en betaling ook levering volgens geschepte voorwaarden. Gewoon goed! Bestelling - 2636

Duidelijk, klantvriendelijk en snel

Ik had veel vragen, kreeg snel antwoord, kon de juiste keuze maken en heb nu een geweldig product in huis. Nog sneller dan verwacht.

zondag 15 november 2009

Zeer correcte afhandeling en snelle levering

Factuurno.903615
Product : DViCO TViX HD M-6600N

Na een bestelling gedaan te hebben van dit mediacenter kreeg ik netjes een mailtje waarin vermeld stond dat de bestelling in backorder werd geplaatst. (Ik was er erg vroeg bij daar DVICO het media center nog moest leveren.

Toen het mediacenter eenmaal leverbaar was had ik hem met 2 dagen in huis.

Het mediacenter bevalt goed alhoewel de firmware nog niet helemaal uit ontwikkeld is. Apparaat reageert zo hier en daar wat traag en toont geen folder afbeelding ondanks het aanwezig zijn van een folder.jpg.

Ik kan een ieder die een mediacenter zoekt van harte de RISC webshop aanbevelen.

Betrouwbare webshop

Ordernummer: 2671
product: 4 x Western Digital Elements Black 1TB, 8MB, USB2

zeer betrouwbare webshop, bestelling was snel verstuurd , en de webshop heeft goede producten

zondag 15 november 2009

Snel, gemakkelijk en duidelijk bestellen

Na op een zondag avond een TViX 6600N besteld te hebben via de rhisc.nl, kreeg ik deze dinsdag middag binnen. Snelle en goede levering dus.
Met het aansluiten van het apparaat liep ik tegen wat problemen, maar na een mailtje aan de helpdesk was dit probleem zo verholpen.
Het enige dat beter kan, is de site. Vindt de site te druk waardoor het soms een beetje onoverzichtelijk wordt.

Ordernummer: 2711‏
TViX 6600N

Dvico 6500

Goede ondersteuning, snelle levering.
Wat ik heel belangrijk vind is de ondersteuning die je na aankoop nog krijgt, en dit is bij Rhisc zeker een dikke plus.

Leen Spaans

Goede en snelle service

Besteld AC Ryan playon HD, levering uit voorraad, precies op de aangegeven datum

Order 2623

zondag 15 november 2009

Snelle service en zeer goed advies

De bestelling was snel binnen en als je nog vragen hebt nav bv de werking van het apparaat staan ze je netjes te woord en nemen ze de tijd voor je!!!

maandag 2 november 2009

Adaption is tevreden met levering door RHISC

Op donderdag 29 oktober om 16.30 via internet een DViCO TViX R-3300 Multimediacenter besteld; vrijdag 31 oktober om 10.oo uur al ontvangen! Dat is nog eens snel! En dat na eerst een duidelijk advies te hebben ontvangen. Kom daar zeker nog eens terug. Alleen de website vind ik wat traag.

zondag 1 november 2009

Deskundig

Ze hebben veel verstand van zaken en geven ook goede service achteraf. De site is nieth eel overzichtelijk en de voorraadstatus was ook onduidelijk. Er stond duidelijk dat als je een DVICO 6600 bestelt het gaat om een reservering voor eind oktober...terwijl meteen daarboven staat dat er 50 op voorraad zijn.

Ik heb het apparaat in Wilnis opgehaald...mooie winkel...compact maar alles wat je nodig heb is er.

Perfect apparaat! Werkt supersnel...doet precies wat hij moet doen en vast nog veel meer maar wat ik niet nodig heb. Sommige functies werken nog niet goed maar dat wordt opgelos met de nieuwe firmware.

zondag 25 oktober 2009

Bestelling liep erg vlot

Nadat ik mijn tvix 6600N ontvangen had(binnen 2 dagen gekregen factuurnummer 2659) had ik nog enkele vragen.Die werden via het forum prima beantwoord,zodat mijn problemen direct werden opgelost.

vrijdag 16 oktober 2009

EVA9150 gekocht via internet op zondag avond.

Na enige tijwfel toch besteld bij deze shop. Oorzaak de prijs is zeer scherp. Kreeg de mogelijkheid om Ideal te betalen en dit werkt prima.
De shop zelf heeft wat problemen met de layout in gebruik met mijn ie8 maar de producten en prijzen zijn overzichtelijk en goed. De afhandeling en verzending waar keurig. Netjes medling van betaling ontvangen en verzonden melding. Verpakking was goed. Product is tot nu toe goed, jammer is alleen dat de eva9150 geen nederlands interface heeft.
Verder goede shop.

Facnr:903569

zondag 11 oktober 2009

Tvix HD M-6500A 1TB HD en D-link140 besteld

Ordernummer is 2630 spullen waren na betaling met Ideal binnen 48 uur binnen, alleen manual ontbrak maar heb er ondertussen een van het net gehaald, daarom geef ik 4 sterren anders waren het er 5 geweest.

Over het product zelf kan ik zeggen dat ie werkelijk allerlei formaten speelt zonder problemen.

De situatie zoals ik de 6500 gebruik, via wireless aansloten op een D-link 855 router die kan namelijk 802.n aan, blijkt dat de 6500 alleen maar WEP encyptie 64 bits aankan daardoor gaat je router in een modus zitten van 802.b en 802.g WPA en WPA2 worden (nog niet ondersteund) ik gebruik op dit moment firmware 1.4.25

Om bestanden te kunnen streamen vanaf een pc heb je netshare nodig die kun je halen op de site van Tvix, je moet wel even weten dat aan de netshare (pc kant) je elke foldernaam kunt gebruiken om de sharen, echter aan de 6500 kan kun je max 4 shares mappen en die moeten de naam tvixhd1 tot en met 4 heten anders gaat de netwerkconnectie niet werken, zou handig zijn als je dat aan kunt passen.

Het streamen gaat echter buitengewoon goed, geen haperingen ook niet bij snel afspelen 16x en 32x.

Momenteel is de 6500 aansloten op een normale tv die kan geen HD aan dus is de stream ook kleiner denk ik, als ik dadelijk de hele boel op HDMI aangesloten heb dan gaan we nog even kijken.

Al met al kan ik de Tvix 6500 wel aanraden is een goed apparaat, speelt zonder problemen allerlei formaten af ook fotos en muziek.

zondag 11 oktober 2009

Uitkiezen, betalen en snel geleverd. Zo moet dat!

De website is even wennen zoals Alex al zegt! Mijn Popcorn A-110 hierna besteld, met Ideal betaald en na 2 dagen al geleverd (ordernummer: 2621). Levering vond plaats rond etenstijd. Is wel zo prettig als je werkt en dus pas rond die tijd thuis bent. Kan je de bestelling zelf in ontvangst nemen. No nonsense. Zo hoort dat. Alles was netjes aanwezig en aansluiten was een makkie. Kan nu heerlijk genieten van al mijn DVD's, ISO's Bluray's etc.. Geweldig apparaat. Dus ik ben zeer tevreden over het apparaat en de snelle levering.

vrijdag 9 oktober 2009

Perfect transactie, snelle levering, goed product

De website is even wennen en doorzien , maar de productinformatie is precies zoals je zo verwachten. De Tvix HD M6500-A player is na twee dagen afgeleverd en voorzien van alle benodigheden om meteen te kunnen starten.
Na 10 minuten zat ik al mijn eerste MKV te kijken.
Ik ben enorm tevreden over product en service!

woensdag 7 oktober 2009

topkeuze en uitleg

Ik ben zelf mijn mediaplayer gaan ophalen omdt ik nog twijfelde tussen een tweetal types. De winkel is sober en iets lastig te vinden in het grote pand maar het gaat om het product en niet om hoe het er in de winkel bij staat. Ik ben uiterst tevreden over de uitleg die ik kreeg en de prijs natuurlijk die ik voor de mediaplayer betaal. Tot op heden nog geen problemen ondervonden.

zaterdag 26 september 2009

Super service, erg snelle levering prima product!!

ordernr.:2591 HDI Dune Prime

Dinsdagmiddag 22/9/09 om 15.30 uur besteld en betaald. Om 16.30 uur dezelfde dag al melding verzonden en woensdag 23/9/09 al ontvangen!!! Sneller kan niet, prima verpakt, erg goede vriendelijke communicatie. Kan ten zeerste aanbevelen. Mijn volgende mediaspeler wordt wederom bij deze winkel besteld!! Super!!!

• gmh
dinsdag 22 september 2009

Playon!HD besteld bij RHiSC

Playon!HD (ordernummer 2572). Zeer vlotte afhandeling van de bestelling (betaling via internationale overschrijving vanuit België), levering de 4de werkdag, wat zeer snel is. De Playon!HD zelf voldoet prima als player voor al mijn formaten en ook de netwerkfuncties werken prima, aan de BT client is nog wel een beetje werk, maar ik ga ervan uit dat ze dit snel voor elkaar krijgen in een nieuwe firmware release. Kortom, ik ben zer tevreden van zowel de RHiSC communicatie en service als van de A.C. Ryan Playon!HD.

maandag 14 september 2009

Besteld een TViX 6500A

Makkelijk besteld (order 2459) en binnen een paar dagen al binnen. Super gewoon. Overigens is de TViX6500a een absolute aanrader..het is een echte allesvreter..

Wij hebben nog meer beoordelingen

Lees alle 202 beoordelingen

tatata

donderdag 24 december 2009

Ik ben in de winkel in Wilnis langs geweest. Hier staat alles uitgesteld. De eigenaar heeft zeer ruime ervaring met zijn producten en neemt de tijd om alle mogelijkheden uit te leggen...

Quadro

woensdag 23 december 2009

Prima service, goede Website, welke ook up to date gehouden wordt. Goede technische informatie...

gmhaegens

dinsdag 22 september 2009

Playon!HD (ordernummer 2572). Zeer vlotte afhandeling van de bestelling (betaling via internationale overschrijving vanuit België), levering de 4de werkdag, wat zeer snel is, gezien de...

Hardware.info gebruiker

We kunnen hier geen deel van de beoordeling tonen omdat www.hardware.info geen beoordelingen vrijgeeft.

DISTRIBUTIE

bronnen

trustpilot gebruikers (179 Beoordelingen)
hardware.info (3 Beoordelingen)
tweakers.net (20 Beoordelingen)

RHiSC BV Support

Over dit bedrijf

RHISC ICT Sales & Consultancy BV te Wilnis & FullHDPlayer.com webshop & winkel The High Definition FullHD MediaPlayer & NAS Storage Specialist! oa DViCO TViX | Netgear | DUNE HDi | Qnap | Popcorn Hour | Mede8er | Playon!HD

Contact informatie

RHiSC BV belofte

Bevestiging door
Ronald Hameetman
Manager, RHiSC BV

RHiSC BV garandeert dat alle klanten een uitnodiging krijgen om te beoordelen op Trustpilot.

De totale score van dit bedrijf geeft een onvertekend beeld van de klantendienst.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens? 0 vond deze beoordeling nuttig &