[REPLY]
Popcorn media speler gezocht, kwam hier uit. Waren het goedkoopst, en hadden ook daadwerkelijk iets op voorraad. Kortom, 15:50 besteld, volgende dag in Huis, incluis alle bevestigings- mailtjes, facturen, en goed verpakt.
Ik wilde mijn Ellion vervangen door een mediaspeler die ook HD-content kan afspelen. Omdat ik al goede ervaringen met Rhisc had met de Ellion, besloot ik op de site te gaan zoeken. Mijn oog viel op de HDX-1000, mede omdat er veel op het net over te vinden was. Ik bestelde hem met een 1TB harddisk en de volgende dag al was het apparaat in mijn bezit.
Ik had wat problemen met het formatteren. Eén belletje met Rhisc en ik werd uit de brand geholpen. tevens kreeg ik hele goede links naar sites met van alles en nog wat over de Media Tank software.
Tot nu toe heel erg tevreden over Rhisc. (Twee apparaten die zonder ellende functioneren en snelle reply van Ronald.)
Na ruim een jaar werken met de HDX1000 ben ik enigszins teleurgesteld. Niet in Thisc, maar wel in het HDX bedrijf, dat geen enkele ondersteuning meer levert. Ik kan hem volgens Rhisc wel omzetten naar de Popcornstandaard, maar wel op eigen risico. Dus blijf ik doorgaan met de huidige functionaliteit.
Ik heb dus erg slechte ervaring met dit bedrijf : Ik stuurde ze een mailtje met het probleem dat ik een mediaspeler heb gekocht die hikt en schokkende beelden vertoond. Ik kreeg een mail retour dat ze niets via de mail in behandeling nemen en enkel via hun support forum op de site. Dit heb ik dus ingevuld en het enigste wat ik terug kreeg was : Wat voor films zijn het mkv-m2ts? Hoe staat je video output ingesteld? Wat voor externe USB drive gebruik je 2.5"of 3.5" met externe voeding? Wat versta je onder schokkerig, gebeurd dit bij elke film? : Inmiddels alweer 20 uur geleden dat ik mijn reactie daarop plaatste en ik heb maar steeds op de site gekeken en er komt (tot nog toe) geen reactie. Als ik hun bel krijg ik te horen dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn. hele slechte ervaring dus: Als je iets koopt en het werkt niet naar behoren wil je dit graag zo snel mogelijk opgelost hebben, toch ?
Tja perceptie van de klant, deze specifieke vrijdag was extreem druk qua email en telefoon order & info afhandeling, kan zijn dat we die dag slecht bereikbaar waren, excuses voor het ongemak.
Let wel ik heb zaterdag (mijn vrij weekend) persoonlijk deze case op ons support forum (voor onze klanten de centrale vraag en antwoord plek) opgepakt.
Met vriendelijk groet, ronald
Ik had een HMB gekocht via het internet bij Rhisc.nl, dat was vrijdag middag. Zaterdagmiddag staat de TNT al voor mijn deur om de HMB af te leveren! Dat is snel.
Snel uitpakken en aan de gang maar helaas. Zaterdagavond kwam ik er achter dat de bijgeleverde HDD stuk was, ik balen zeg. Die zelfde avond een mail verstuurd met het idee dat ik daar dan maandag antwoord op zou kunnen krijgen. Wat verbaasd mij, ik krijg op zondag antwoord, helemaal toppie want na een paar mailwisselingen kon ik in de auto stappen om bij hem thuis de HDD om te ruilen voor een nieuwe. Ik dat gedaan en meteen naar huis en ...... het werkte! Helemaal toppie!!!!
Wie kan zeggen dat hij service ontvangen heeft op een zondag?! Te gek, helemaal goed en DANK!
Met Vriendelijke groet,
AJ Houwer
Uitstekende response, prima informatie en een groot assortiment. Service zoals je mag verwachten, maar bij anderen toch vaak niet krijgt. Zo niet bij rhisc.nl, echt prima verzorgd allemaal!
De TVIX mediaspeler werd conform afspraak de volgende dag geleverd. De speler ook snel geconfigureerd en werkt prima.
rhisc.nl is zeker aan te bevelen.
Ik wilde een tweede mediaplayer hebben naast mijn eerst Tvix mediaplayer waar ik zeer tevreden mee ben.
Goedkopere geprobeerd maar dat is het toch allemaal niet. Nu toch maar weer de beste besteld :-)
Snel geleverd en Prima apparaat TViX HD M-6600N.
Op Vrijdag heb ik onder nummer 3085 een Mede8er MED500X HighDef Center H264 & MKV HDMI & 750GB SATA HDD besteld! Helaas door een foutje bij TNT kreeg ik deze dinsdag pas binnen.
Maar de mensen van Rhisc stonden continue klaar om mijn vragen over status en dergelijke te beantwoorden. Daarom klasse service! In de toekomst ga ik zeker nog terugkomen daar!
Levertijd was redelijk (3 dagen). eva8000 deed wat ie moest doen na een firmware downgrade want in eerste instantie las ie geen ondertitels. Voor de (aanbieding) prijs dus OK.
Dune HDi Base 3.0 High Def Center USB2 eSATA 1 Gbit met ordernummer 3046 besteld na gans het internet af te zoeken uiteindelijk(en gelukkig maar) terecht gekomen bij een voor mij toch zeer gewaardeerde winkel !!
Ik kon me op de site volledig laten gaan en zoeken wat ik precies nodig had, prachtige site met veel en correcte informatie en uitleg !
De toevoeging van de youtube-filmpjes geeft zeker een meerwaarde aan de site !
Paar keer gemaild en tot mijn verbazing kreeg ik bijna onmiddellijk een mail terug van Ronald ! Zelfs laat in de avond !! Fantastisch gewoon ! Bedankt Ronald voor alle hulp !
Deze webservice is van kwaliteit en alsook de producten !!!
Heb besteld uit Belgie en dezelfde week was alles al bij mij thuis !! Hoeveel sneller wil je het nog hebben ??? Snelle service dus !!
Ik heb tot nu toe nog geen hulp nodig gehad om alles te installeren, maar ik ben er van overtuigd dat de mensen van rhisc me zeker uit de problemen zouden helpen indien dit nodig zou geweest zijn !!
Van mij verdienen ze zeker de volledige 5 sterren !!!
Doe zo verder met jullie uitstekende winkel en service !!
mvg,
Egon
Uitstekende ervaring met Rhisc. Dikke pluim voor de webservice i.v.m. het aanmaken van mijn account en de zeer vriendelijke en professionele ondersteuning. Het waarmaken van levering na een dag van bestellen.
Kortom een dikke 10 of eigenlijk alle 5 de sterren.
De bestelling en de aflevering ging erg vlot en zonder problemen. Vandaag besteld en morgen in huis en dat voor een gunstige prijs
Was weer opzoek naar een nieuwe goede voordelige mediaplayer en kwam na wat zoekwerk toch weer uit bij Rhisc...bleek toch de beste keus.
Ben erg tevreden met de aankoop! Ga zo door Rhisc!
Ordernummer: 00003039 - EGreat EG-M31A Networked Media Tank
factuurnr 104468
DVico TViX M6600N
Prima zaak, snelle respons, en snel geleverd.
Apparaat werkt (bijna) geheel tot volle tevredenheid, maar crasht als een Youtube video gestart wordt via draadloos netwerk.. :(
Ik zocht een mediaplayer. Via Rhisc.nl kon ik me volledig oriënteren. Er wordt met niets 'opgelegd'; ik kan en mag zelf bekijken welke items voor mij de beste zouden kunnen zijn. Een vraag stellen? Geen probleem, met een perfect antwoord als reactie. Duidelijke voorraadinformatie en supersnelle levering (betaald via Ideal, binnen 2 dagen in huis!).
Verder erg overzichtelijk door filmpjes per product met informatie over onder meer de menuvorming van de player waarover het gaat. Mooi!
Ik ben zeer positief gecharmeerd van dit bedrijf en heb dit dan ook al direct aan kennissen en vrienden overgedragen. De door mij uiteindelijk aangeschafte Hyundai Movie Palace bevalt me erg goed. Met een beetje geluk gaat de voorraad van 8 stuks binnenkort slinken; mijn ouders maar ook mijn broertje hebben interesse!
Het gaat bij Rhisc duidelijk om mensen die weten waar ze het over hebben; niet alleen over geld verdienen (waar ik helaas met regelmaat tegenaan loop), maar ook zeker over het willen afleveren van een goed product.
Zoals Tony Eijk (geloof ik) altijd al zei: 'voorral Doorrggaann!'
Groeten,
Eric
Vrijdagmiddag de HD DUNE prime 3.0 voor 16:00 online besteld en al de volgende dag geleverd! Het product was netjes verpakt. Alleen het registreren op de website ging niet helemaal vlekkeloos. Uiteindelijk kon de bestelling wel geplaatst worden, maar de activeringsmail voor het account heb ik nog steeds niet ontvangen. Voor de rest zeker een bedrijf dat ik aan ga raden bij vrienden / kenissen.
Vrijdag besteld maandag in huis, snelle afhandeling. Tijdens mijn bestelling had ik wat vragen die werden direct per telefoon beantwoord. Ook de prijs was de laagste en dat telt ook mee.
Goed verpakt.
De mediaplayer werd de volgende dag geleverd. De prijs lag overal zo'n 5% hoger als bij Rhisc.
Het product werd op een vrijdag besteld. Maandag was het hun sluitingsdag. Dinsdag werd het toestel verzonden en ik ontving het woensdagvoormiddag reeds in Antwerpen :-)
Zeer snelle en duidelijke antwoorden bij technische vragen.
Donderdag besteld en zaterdag geleverd.
Wij hebben als reisburo een DViCO TViX HD M-6600N gekocht. Daar wij geen ervaring hadden, heeft Ronald ons zeer goed op weg geholpen. Wij zijn zéér tevreden over de snelle service, de kwaliteit en de prijs. Wij gaan de 6600N gebruiken op de beurzen, dus betrouwbaarheid en goede kwaliteit is erg belangrijk. Zodra wij weer iets nieuws willen kopen, komen we zeker terug bij dit bedrijf. groetjes Raffie www.vakantie-noorwegen.nl
Bestelling geplaatst, betaald en meteen geleverd.
Apparaat werk perfect.
Ordernummer 2981, Popcorn Hour A-110 Demo beurs model
Bestelling werd direct na betaling verzonden. Had echter een probleempje met het apparaat, deze is zonder problemen omgeruild. Aardige meneer met kennis van zaken. Vrij parkeren voor de deur, wat wil je nog meer!
Ordernummer: 2968, Popcorn Hour A-110 DEMO BEURS MODEL
popcorn hour a200 werd afgeleverd met laatste update + hd geinstalleerd,en dat zonder extra kosten,dat doet niemand ze na.
prima service en nog 1 v/d goedkoopste ook in nederland,aan te bevelen voor iedereen
Ordernummer: 2975 Popcorn Hour A-200 + 500gb hd
Popcorn Hour A-200 geplaatst op een donderdag. Per PayPal betaald en de dag nadien al in huis. Ook vriendelijke en goede uitleg gehad per telefoon. Een winkel die ik zeker iemand elders zou aanraden.
Go for Rhisc !
RHISC BV Bestelling - 2974
Ik heb ongeveer anderhalf jaar geleden al een mediaspeler (DViCO TViX M-6500A) bij RHiSC gekocht en was erg te spreken over de service. HDMI kabel er gratis bij gekregen en zeer goede adviezen.
Dus wat doe je dan als er een nieuw model (DViCO TViX M-6600N) uitkomt. Juist... Je bent de eerste keer goed geholpen, dus dan ga je terug. Probleem was dat op 5 mei de winkel gesloten was. Ik bellen en als ik mijn bestelling VOOR 16:00 zou plaatsen dan werd de bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Als DAT geen service is, weet ik het ook niet meer.
uitstekende adviezen gekregen mbt mediaspelers. Een eerlijk en oprecht antwoord op de vragen die ik had. Ik ben alle reviews nagegaan en ben uiteindelijk op een A-200 Popcorn hour terecht gekomen.
Leuke scherpe prijs en snel geleverd.
Zeer tevreden. Heb ook al een netgear router gekocht, ging ook heel erg soepel.
Super ervaring, ben zeer tevreden over de snelheid, levering aftersales! De geleverde harddisk had kuren en werd zonder problemen omgeruild.
op donderdagavond 8 april een mede8er full HD mediaspeler besteld. Deze werd vrijdag in behandeling genomen en zaterdag werd deze bezorg met de ingebouwde hardeschijf van 1.5TB. Al met al supersnelle levering en geen verdere problemen de Mede8er werkt echt super.
Ordernummer: 2953
DViCO TViX N-1 HighDef Streaming Center H264 & MKV HDMI 1.3 (Kleur: Zwart_-_Black)
Rhisc heeft een ruime keuze tegen scherpe prijzen. Daarnaast werd mijn pakket binnen één werkdag gratis afgeleverd. Dat noem ik nog eens Service met een hoofdletter S!
De bestelling werd netjes geleverd en kon niet wachten met het aansluiten van de mede8er.
Daar ik niet veel kennis bezit op dit moment van netwerk/media apparaten lukte e.e.a niet.
Via email heb ik contact gezocht met afdeling verkoop (Ronald)
en het geduld wat hier bij werd getoond heeft mij zeer bewogen, daar mijn ervaring qua service krijgen in Nederland teleurstellend is ondervonden.
Maar niet bij Rhisc.nl, geduldig wordt er navraag gedaan bij de klant waar men mee zit, en tracht dan zo snel mogelijk een oplossing aan te brengen.
Het feit dat men goed kan luisteren naar de klant, en het geduld wat men heeft voor je, is voor mij een positieve ervaring.
Mijn beoordeling is dan ook 5 sterren en kan Rhisc zeer aanbevelen.
Ga zo door Rhisc
ordernr. 2955 DViCO TViX M-6500A v2 DEMO model
Heb een demo (beurs) model besteld op dinsdagavond. Kreeg niet direct een bestellingsbevestiging, maar na een mailtje direct een reactie van Ronald met de bevestiging.
Donderdag al binnen, incl. 1,5 TB geïnstalleerd. Ziet er uit als nieuw! Netjes verpakt en helemaal compleet.
Snelle en zeer duidelijke levering van de Dune Prime 3 die nu ook met 10% korting was en gratis verzending. Alles perfect via mail en nadat geld binnen was gelijk duidelijke bevestiging en niet veel later de bevestiging dat de Dune was verstuurd.
In 1 woord PERFECT!!
Ik was op zoek naar een Dune BD Prime 3.0 mediaspeler en Rhisc.nl was de enige die hem met 10% korting verkocht. Op de site stond dat je er ook nog een gratis Sata HD Dock bij kreeg maar dat was een fout en daar werd ik netjes over gebeld. Via iDeal betaald en de volgende dag al het apparaat in huis!
Snelle reactie via e-mail. Uitstekend geholpen in de winkel, mooi dat alles op voorraad is. Even zien en voelen en dat voor een prima prijs.
Na heen en weer bellen voor de bestelling werd deze snel en volgens afspraak geleverd. Ook werd het product alvast voorbereid op gebruik zodat ik hier direct mee aan de slag kon.
factuurnummer 104174 ref. 2903
Besteld tijdens hun vakantie, op hun eerste werkdag meteen verzonden en volgende dag in huis. Hoezo achterlopen na vakanties. Tevens een vraag gesteld via de mail en ik kreeg binnen enkele minuten antwoord. Dat noem ik service verlenen aan klanten. Na een korte periode van wennen aan het apparaat kan ik nu goed overweg met het apparaat en doet het uitstekend wat ik ermee wil doen. Tevens
Factuurnummer 104159>Netgear EVA9150 Digital Entertainer Elite 500GB
Een veelzijdige mediaplayer gezocht die zelfs nog te gebruiken is op een oude beeldbuis TV via scart aansluiting. Tevens de goedkoopste aanbieding hier gevonden bij Rhisc in Wilnis waar ze op de site beloven "We zeggen wat we doen, we doen wat we zeggen". Dit klopt dus ook wel want 's middags besteld en voorradig, de dag erna
's morgens om 11.00 uur afgeleverd via TNT en netjes verpakt doos in doos!
Een geweldige mediaplayer die zeker geschikt is in een woonsituatie waar meerdere ruimtes draadloos voorzien moeten worden van media afkomstig van een centraal netwerk. Door meerdere players te koppelen kan men zelfs berichten onderling sturen of klik op 'Follow me' en in een andere ruimte kun je weer verder gaan waar je gebleven bent met kijken of luisteren.
Voor mensen die veel gedownloadde films kijken met ondertiteling hier alvast een goede tip. Start de video file, druk op pauze en ga via de 'info' toets naar subtitles en klik op 'Off', kies hierna jouw subtitle en druk op 'OK' en start met de 'Play' toets.
De handleiding is niet in het nederlands en vrij beknopt uitgelegd maar mocht je problemen hebben neem contact op met Ronald via mail of telefoon.
Ga zo door Rhisc en stel iedereen tevree!
Order_id 2868 - HDX BD-1 + 1,5 TB
Per mail en telefoon om advies gevraagd. Als noob op het gebied van media players heb ik me eerst via fora goed ingelezen, maar kon niet tot een keuze komen. Na het eerlijke advies van Ronald heb ik de knoop doorgehakt en ben tot nu toe tevreden (had niet anders verwacht). Heb daarna nog een kleine 2 weken moeten wachten totdat de HDX BD-1 eindelijk leverbaar was. Wel jammer dat er niet direct een Track & Trace nummer werd doorgegeven waardoor de postbode voor een dichte deur stond en ik nog een dag langer geduld moest hebben.
mcveen
Telefonisch goede voorlichting en geen loze beloftes. Na levering nog een algemene...
vos011
Zeer snel mijn bestelling gekregen. Er is zeer goed met mij gecommuniceerd omtrent de status van de...
Kiepman
Goede shop met een overzichtelijk assortiment. In de avond besteld op zondag. Betaald met Ideal en een betalingsbevestiging...
DIKKEHENK
Op zoek naar media player, via tweakers pricewatch bij deze winkel...
Uhmmie
Woensdag nacht mailtje verstuurd met een aantal vragen over een product. Donderdag ochtend meteen een reactie.Hierop gevraagd of het product nog steeds op voorraad was (aangezien het om een product...
Reventon
Hardware.info gebruiker
We kunnen hier geen deel van de beoordeling tonen omdat www.hardware.info geen beoordelingen vrijgeeft.