We are hiring!

Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (87)

Featured review of Ritel

Abonnement verlengen

Ik mocht onlangs mijn abo bij Vodafone verlengen. Ik had bij Belcompany een leuke aanbieding gezien, maar wilde vergelijken met andere aanbieders en stapte dus bij Ritel Middelburg binnen. Hier bleken ze een nog betere aanbieding te hebben en werd ik uitstekend geholpen. innen een half uur liep ik met een volledig werkende Iphone4s de winkel uit. En al mijn adressen etc. waren overgezet. Dikke pluim voor de vriendelijkheid en service.

Erg tevreden

Ik heb laatst via Ritel een nieuw abonnement en telefoon besteld.
Echt perfect je krijgt een mail dat je order verwerkt is. Je wordt gebeld wanneer ze de telefoon kunnen komen leveren.
En dat is dan in overleg s'ochtends of s'middags.
Ik denk dat ik in de toekomst nog wel een keer bestelling zal doen bij Ritel.

Ritel

Nooit geen Ritel.nl voor mij meer.

Heb ongeveer een anderhalf jaar geleden een toestel gekocht via Ritel.nl (Nokia 6500 slide)
Na een paar maanden begon het toestel gek te doen en deze opgestuurd naar Ritel.nl na een telefonisch overleg.
Toestel zou gerepareerd worden en daarna worden teruggestuurd.
Na eerste reparatie bleef het probleem bestaan, nu na anderhalf jaar is het toestel nog steeds defect heb het vandaag voor de 12e keer retour gekregen van reparatie en helaas nog steeds defect.
Heb al een mailbox vol met bevestigingen dat mijn telefoon zal worden omgeruild voor een compleet nieuw toestel maar er gebeurt steeds niets, ben ook al 2 keer langs geweest om het probnleem uit te leggen maar schijnbaar zijn ze hier niet slim genoeg voor.
Zou ook de kosten voor het verzekerd opsturen per post terug gestort krijgen maar ook nog geen cent van gezien tot dusver.
Mijn advies?
KOOP NOOIT VAN JE LEVEN EEN TOESTEL OF WAT DAN OOK VIA RITEL.NL.

snelle levering, belabberde aftersales

Eigenlijk heb ik het toestel in januari gekocht. In mei heb ik het opgestuurd omdat het niet meer opstartte. Sinds die tijd is het 3 x " gerepareerd" . 2 keer bleek het toestel niet gerepareerd te zijn. Toen heb ik het voor de derde keer opgestuurd en is mij een nieuw toestel beloofd omdat het niet te repareren viel. na 4 maanden sinds de eerste klacht kreeg ik het " nieuwe " toestel thuisgestuurd. Het toestel bleek een andere kleur, bleek een gerepareerd toestel te zijn (er zat een sticker van een reparatie op) en bovendien bleek het een engels toestel te zijn, zonder mogelijkheid van Nederlandse taal op het toestel. Ritel vertelt dat het servicecentrum iets fout heeft gedaan. Dit is echter niet mijn probleem. ZIj dienen een goed toestel te leveren. 4 maanden na de reparatie is dit nog steeds niet het geval. Wie weet volgende maand...
Er werken vriendelijke mensen, email is snel, maar resultaat is er niet.

heel tevreden

heb nu voor de tweede keer iets besteld bij ritel en ben tot nu toe zeer tevreden over deze winkel. Ik werd telkens goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Ook kwamen ze keurig hun 24 uurs levering na. Kortom, een dikke pluim voor deze winkel.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten