We are hiring!

284 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (284)
RJshop.nl

Enthousiaste jonge mensen met verstand van zaken.

Mijn eerste ervaring met RJ;
Ik was op zoek naar een digitale DJ Set (DJ Controller) en omdat ik toch een redelijk kritische consument ben en het geld me over het algemeen (nog) niet op de rug groeit wil ik -als een echte Nederlander- veel waar voor mijn geld.

Het viel me altijd al op dat RJ zeer goed uit de bus kwam bij het vergelijken van de prijzen online (meestal de voordeligste), maar ik zocht iets meer dan dat;

Namelijk een zaak waar je ook langs kunt gaan om te luisteren en proberen. (Ik was al een tijdje op zoek naar een muziek zaak die up-to-date is qua assortiment en ook voor de DJ genoeg keuze heeft..kon deze tot nu toe nooit vinden..)

Aangezien Rijssen een uurtje van mijn woonplaats vandaan ligt besloot ik de showroom op te zoeken. Wauw.. wat een keuze, het meeste wat ik wilde proberen stond gewoon al demo klaar en het apparaat dat dit nog niet was haalden ze zonder meer voor me uit de doos en sloten dit aan.

Ik kreeg al de tijd om dingen te proberen en vragen te stellen. Ondanks het jonge personeel (of misschien wel dankzij) konden al mijn vragen adequaat (en deskundig!) beantwoorden en al mijn zorgen wegnemen. Het personeel bij RJ zijn echte adviseurs en zeker geen opdringerige verkopers (als dat zo is ben ik snel weg).

Het is de Traktor S4 geworden en ik ben nog steeds zeer tevreden met mijn keuze!

Sindsdien heb ik al een aantal keren -ook online- wat gekocht voor (uitbreiding van) mij DJ/Mix Set (o.a. Rokit studio monitoren en de legendarische Electrovoice PL80 microfoon). Ook dit is weer goed bevallen..

Online bestellingen worden altijd zeer snel en zonder problemen afgehandeld.

Ook noemenswaardig zijn de gratis workshops over diverse populaire onderwerpen die RJ van tot tijd organiseert. Ik zou deze shop zeker aanraden aan mijn vrienden.

4 sterren omdat er altijd een hoger doel moet zijn..

Featured review of RJshop.nl

Geweldige service en duidelijke Expertise

Nu klinkt dit wel heel gewoon maar nadat ik bij meerdere Audio winkels ben geweest heb ik nog geen één zaak gezien die kan tippen aan het totaal pakket van Rj shop. De duidelijke uitleg van de werknemers en een uitzonderlijk goed inlevings vermogen voor wat ik echt nodig heb en wat binnen mijn budget voldoet aan de eisen, één woord, uitstekend!

En de regelmatige voordeel acties geven de doorslag om bij deze winkel te kopen, ook al ligt de prijs misschien iets hoger bij sommige producten maar dit word dubbel en dwars gecompenseert met de service!

Super bedrijf

Groot assortiment, alles wat je wilt kan je vinden bij de RJshop. Snelle levering en een hele vriendelijke klantenservice. Als ik een vraag heb word ik altijd direct geholpen, per mail binnen een dag antwoord! Goedkoop, Goed en Vriendelijk.

Een topbedrijf!

RJshop.nl

Super!!! Snelle levertijd & Super Kwaliteit!

Misschien aan de titel al te lezen, ik ben echt heel tevreden met RJ-Shop.. ik kreeg na 1 dag mijn pakketje netjes thuis toegestuurd met daarin mijn bestelde pakket.

Ik maak nu ongeveer 2 weken gebruik van mijn artikel en heb echt geen enkel commentaar!
RJ-Shop is een echte aanrader!

Snelle Levering, Goede Service & Mooie prijzen

Voor 8 uur besteld, morgen 8 uur in huis is echt de praktijk bij RJShop. (Mits op voorraad natuurlijk). Prijzen zijn zeker goed ten opzichte van concurrentie.

De showroom van RJ in Rijssen is ook echt een aanradertje, Goed de gelegenheid om de verschillende producten eens in alle rust uit te proberen.

Super Service

Rjshop heeft het goed voor elke. met een perfecte service. Zowel telefonische als per mail, antwoorden ze snel, en ze willen er alles aan doen om je als te vreden klant te houden. Ik blijf RJshop trouw. Ga zo door!!

• Richie

Slechte aftersales

Cubase 6 gekocht v oor € 475,-. Eerst getwijfeld over tweedehands, maar het leek me toch beter om het nieuw te kopen. De site zag er goed uit. Levering ging snel, maar tijdens het installeren kwam ik erachter dat er geen Activeringscode bijzat. Alles nagekeken en zelfs de prullemand omgekeerd, maar geen code.
Gebeld. Degene die er over ging was 2 dagen weg. Dus kon ik dinsdag pas bellen. Ondertussen heb ik gemaild. Mail terug gekregen met een instructie video. Ik alsmaar proberen maar het lukte niet. Toen zelf Steinberg gebeld. Zit je 20 minuten in de wacht à € 0,80 /m.
Deze man zei me dat die instructievideo niet gold voor Cubase 6. Hij stuurde me terug naar de RJShop. Zij moeten het regelen. Weer gebeld. Ze zouden erachter aan gaan. Ik moest alle gegevens sturen. Dat deed ik op vrijdag, maar ik kreeg weer niets te horen. Zaterdag gebeld. Dan zijn ze dus telefonisch niet bereikbaar. Dus weer een week en een weekend verspild. Maandag weer gebeld, hij is er pas om 11.00. Niets gehoord. Weer gebeld. Ja we wachten op antwoord van Steinberg. 's Avonds mail ontvangen of ik al iets van Steinberg had vernomen. Teruggemaild dat dit niet het geval was en gevraagd om snelle oplossing. Tot op heden nog niets gehoord.Dus 14 dagen na aankoop kan ik het programma nog niet gebruiken. Waardeloos!!!!
Niet het idee dat er iets gebeurd.
Het zal best ook aan Steinberg liggen, maar ik ben klant van de RJShop, dus zij moeten het voor mij oplossen! Ik ben benieuwd hoe dit afloopt.
Volgende keer toch maar aan een illegale versie zien te komen?

Antwoord van RJshop.nl

Beste Richard,

Wanneer je een nieuw software pakket koopt is het logisch dat je deze direct wil gebruiken. Gelukkig is het ook opgelost en heb jij de activeringscode ontvangen.

Wij vinden het ook jammer dat het zo lang heeft moeten duren voordat jij een code hebt ontvangen. Dit had te maken met enige onduidelijkheid over de missende code wat wij nog niet hebben meegemaakt en ook eerst geverifieerd moeten worden. Bijkomend de afwezigheid van de verantwoordelijke en Hemelvaartsdag heeft dit te lang geduurd. Dit hebben we tevens telefonisch besproken en tot een goed einde gebracht.

Nu jij de code alsnog hebt ontvangen kunnen wij je niets anders dan succes en veel plezier wensen met je aankoop.

• wally
  • nijmegen, NL
  • 2 Beoordelingen

wally

snelle levering en goede service.

• EvdH

Prima advies, uitstekende levering

Inmiddels heb ik een aantal keren een bestelling geplaatst bij RJ shop. Telefonische informatie was zeer goed; je praat met mensen die er duidelijk verstand van hebben en goed weten te adviseren. Als een product niet onmiddellijk geleverd kan worden, wordt dat aangegeven. Verder is altijd alles in onberispelijke staat geleverd. Als ik opnieuw audio materiaal nodig heb, zal ik zeker weer naar RJ shop gaan.

mooie shop

RJshop.nl is een mooie overzichtelijke shop. In sommige dingen maar een beperkte keuze, maar ze hebben ook spullen beschikbaar die in andere webshops haast niet te vinden zijn, en dat vind ik een goed pluspunt.

Ik had een bestelling gedaan bij RJshop.nl, de bestelling werd een dag later al bezorgd. netjes verpakt in een doos. Helaas miste er een aantal producten, dus ik meteen gebeld naar de klantenservice waar ik mijn verhaal kon vertellen. De persoon die ik aan de telefoon handelde netjes, en kwam tot de conclusie dat er iets mis was gegaan bij hun op kantoor. mijn bestellings aantal 10 was veranderd in een 1. Zonder problemen stuurde zij de overige 9 bestelde producten zonder extra kosten naar mijn op, die ook een dag later weer bezorgd werden.

conclusie: erg fijne shop, met een erg fijne service

Fijn en handig

Ik heb dit Kabeltje nu ongeveer 2 weken en ik had er al een,ik had er een extra nodig voor meer versterkers, deze kabeltjes zijn kraakloos en flexibel dus met een woord TOP!!!

Komplete audio 6

Zeer tevreden over de manier van werken met deze audio interface. Ik hoor geen latency en hogere kwaliteit als bij mijn oude interface. Geen problemen met het gebruik bij windows 7 dit is ook een pluspunt. Het ultime product voor je homestudio!

Perfect

Snelle levering en problemen waren zeer snel en perfect opgelost.
Toppie grote klasse.

• p. storm
  • den haag, NL

meer dan prima

ondanks dat het mijn fout was, ik had een verkeerd product besteld, is dankzij de hulp van het RJ team in no time alles weer recht gekomen, grote klasse !

Signaal kabels

Prima aanbieding en vlotte verzending.
Helemaal goed!

gewoon goed!

Lage prijs! snelle levering, overzichtelijke website. nice!

• GT

Professioneel daadkrachtig en vriendelijk

Zowel via het internet als in de winkel ("RJ Experience Center") netjes te woord gestaan. De fysieke locatie met product demonstraties heeft duidelijk meerwaarde en toch is de prijs concurrerend laag!
Geen opdringerige verkopers, maar welbedoelde vriendelijke behulpzame medewerkers die je van een degelijk advies voorzien en oplossing gericht te werk gaan.

De medewerker neemt uitgebreid de tijd voor je en andere klanten hoeven niet te wachten (worden geholpen door één van de andere medewerkers).
Wanneer een fabrikant geen beschermhoes of tas in het assortiment heeft, zoekt (en vindt!) de RJ medewerker een alternatieve oplossing voor je. Technisch en persoonlijk advies op maat.

Een produkt demonstreren is geen probleem.
Uitvoerig advies gekregen welke mij overtuigd heeft dat dit een goede leverancier is met een klant vriendelijke houding die niet alleen om snel gewin gaat, maar daadwerkelijk tijd en moeite voor je neemt.

De levering is snel, de prijzen zijn laag, klantvriendelijkheid staat duidelijk hoog in het vaandel en de medewerkers hebben verstand van zaken, staan met beide voeten op de grond.

En dat ook feedback van klanten wordt gewaardeerd blijkt ook: na het plaatsen van een review op de website heb ik ook nog eens een waardebon gewonnen ter waarde van 25,- Euro!

Zover hartstikke tevreden en een volgende order is reeds weer geplaatst. :)

Aanrader dus!

• Marnix70
  • Holten, NL

fantastisch

duidelijk info, snelle levering

super service!

snelle levering en uitstekende service! was een verkeerde kabel gestuurd, 1 belletje en de juiste werd nagestuurt.

RJshop.nl

Vlotte service, vlotte levering, goede producten.

Na een aantal bestellingen kunnen we stellen dat de leveringen altijd vlot verlopen. Ook als er eens een kink in de kabel kwam werd dit vlot recht gezet.

• Hans Postma
  • Surhuisterveen, NL

prima service

Uitstekende service, er wordt meegedacht. Redelijk prijsniveau en goede kwaliteit van producten.

• Justin
  • Borne, NL

Super Goed

Ik heb bij RJshop veel spullen gekocht! De levering is super snel (al na een dag in huis) en de service in de winkel is echt uitstekend!!!!
Als er problemen zijn helpt het personeel bij RJshop uitstekend.
Ik ben zeer te vreden over deze winkel en ik kom zeker terug.

• Bart

Uitstekend

Product volgende dag in huis, in perfecte toestand.

• Luuk
  • Deventer, NL
  • Geverifieerde koper

snelle en zeer goede serice

Vorige week donderdag een hoofdtelefoon besteld en had het vrijdag ochtend om 11.30 uur direct binnen. Er zou een tasje bijgeleverd worden, maar deze zat er niet bij. Na hierover een e-mail gestuurd te hebben, heb ik direct een e-mail terug gehad. Het tasje is alsnog geleverd. Klachtenafhandeling is top en de snelle service vind ik nog beter!

• Eric

Zeer tevreden

Ik kan niet anders zeggen dat ik mijn bestellingen volgens afspraak geleverd heb gekregen. Ook no wat terug gestuurd, en ben nu in afwachting over de afhandeling.

Mooie service!

Het door mij bestelde produkt was niet meer verkrijgbaar, Er werd een passend alternatief geboden, hetgeen wel iets duurder uitviel.
Geen probleem, het alternatieve produkt werd mij na e-mail-overleg, zonder bij te betalen, verzonden.
Da's nog eens een bedrijf met het juiste karakter! Fantastisch!

Geert Goossens, Echt

• R. Vast
  • Veendam, NL

Zeer goede leverancier

Goede communicatie: er wordt snel gereageerd op vragen.
Perfecte levering: Keurig verpakt en volgens de specificatie geleverd

Kortom, zeer betrouwbare leverancier. Zeker aan te bevelen!

Groeten,
een zeer tevreden klant

Zeer scherp geprijst

RJshop komt verreweg als beste naar boven wanneer het gaat om lage prijs, snelle levering en een breed aanbod!! Fijn overzichtelijk webshop! Voor mij de enige goede online shop voor al mijn apparatuur.

Setje studiomonitoren besteld

De volgende dag, als beloofd in huis. Snelle levering. Prima.!

pro audio

rj-shop is echt een aanrader
super service
super lage prijzen
en een mooie overzichtelijke site
duidelijke beschrijvingen van de producten

kortom echt een aanrader

Prima service

Eerste ervaring met RJShop is positief. Nette webshop en snelle levering. Een concurrent had hetzelfde product voor dezelfde prijs alleen dan zonder verzendkosten, maar die hadden het niet op voorraad. Is dan dus toch een pluspunt van RJshop. Verder een goed verpakt product ontvangen met prima factuur.

Gratis verzendkosten en voorkeur voor tijdskader van levering zouden voor mij een 5 sterren beoordeling betekenen.

verlichting en geluid

Ik was op zoek naar een goede verlichting en geluidsoplossing, Ik heb telefonisch een prima uitleg gekregen over de verschillende mogelijkheden.

De webshop van RJshop.nl werkt super eenvoudig, en mijn bestelling werd snel en deugdelijk afgeleverd.

Achteraf had ik nog wat vragen betreft de wijze van aansluiten en ook daar kreeg ik een prima service!

Voor goede kwaliteit en service ben je bij RJshop.nl aan het goede adres!

• Bjorn
  • Deventer, NL
  • Geverifieerde koper

Microfoons en toebehoren nodig? Zoek niet verder!

En ga bij RJshop langs of bestel online. Een perfecte onlineshop MET een echte winkel er naast. Super, dus gewoon af te halen in een prima verzorgde winkel, en geen enge loods op een afgelegen industrieterrein.

Heb al diverse bestellingen geplaatst, en altijd super tevreden, hou ook de opruimingsaanbiedingen in de gaten, met scherpe prijzen!

Vergeet Duitsland en bestel in Overijssel!

Gewoon erg tevreden!

Na gisteren op zoek te zijn gegaan naar een bepaalde kabel kwam ik bij RJshop uit.
Netjes een orderemails gehad, en in loop van de ochtend stond het pakje voor mijn deur. Netjes ingepakt. Boekje erbij. Zelf een kaart, bedankt voor het bestellen.

Zeker voor herhaling vatbaar!

RJshop.nl

Goede service en snel! en ook heel goed verpakt!

De bestelling werd netjes binnen de aangegeven tijd besteld. En ook fatsoenlijk ingepakt. Ik had 6 klemmen, 2 parlampen, 1 showtec dynamic led en een lichtstatief. Dit kreeg ik netjes in 3 dozen geleverd, en niet elk product in een aparte doos. Dit vind ik zelf fijn, heb ik niet zoveel afval, maar is ook verstandig ingepakt met oog voor het milieu.
De service was goed en zal hier zeker vaker rondkijken voor producten! En de prijs was al helemaal goed, nergens zo goedkoop als op RJshop.nl kunnen vinden.

Volhouden deze service, hij is GOED!

Goede prijzen

Aanschaf: Roadready RRSTANDT

Gaat met concurenten mee.
Binnen aangegeven levertijd bezorgd.

Product kwam wel beschadigd aan.
Gezien ik het de volgende dag nodig had zelf maar hersteld.

• Yoeri vial
  • Oosterhout, NL
  • Geverifieerde koper

Snelle en betrouwbare service met duidelijke webshop!

De webste van rjshop is erg duidelijk! Vrijwel alle audiovisuele producten voor mijn thuisstudio zijn erop te vinden in vele prijscategoriën.

De reactie van de klantenservice is ook snel en duidelijk.

De levertijd is bij de meeste producten 24 uur, wat ook duidelijk staat beschreven. De producten worden altijd netjes verpakt en snel geleverd zonder enige schade!

Al bij al een top winkel en zeker een aanrader!

• Bob A.
  • Haarlem, NL
  • Geverifieerde koper

Goede prijzen, en snelle levering

Bestelde op woensdag rond een uurtje of 17:30 enkele producten, en had ze de volgende dag in de vroege middag in huis.

Site werkt verder goed, snel en is overzichtelijk.

Snel en goed

De spullen die ik besteld had werden supersnel geleverd en het was ook precies wat ik besteld had.

• JCP

TOP

Onze kinderen zijn blij > de microfoons zijn aangesloten en het werkt zoals ze gehoopt hadden. Bedankt voor de service > met jullie extra kabel is het helemaal goed gekomen. We melden ons graag nog eens voor advies etc.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten