We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (371)

Niks te klagen

Ik had gekozen voor afhalen. Helaas waren 2 van de door mij gekozen producten in backorder. Gelukkig kon ik de rest wel alvast ophalen en hebben ze die 2 producten zelfs opgestuurd.

Snelle levering, werkt perfect

Ik was blij verrast dat hij binnen een dag al bezorgd werd, en toen was het stekker in het stopcontact en hij werkte. De lamp lijkt redelijk robuust en doet precies wat je ervan verwacht. Goede prijs/kwaliteit dus.

RJshop.nl

bezorgtijd was goed product was niks.

de bezorgtijd lekker snel precies zoals op de site stond
2dagen en het was binnen ivm 2de artikel dat k besteld had niet op voorraad was.

het 1ste artikkel was een anti plof (speeksel tegenhouder voor een microfoon)
deze was perfect! supper!

het 2de artikkel was de samson c01u recording packet.
ook hier was alles supper tot dat ik hem aansloot...
de microfoon werd niet herkend...

nu zit ik nog steeds met het zelfde probleem en doet de microfoon het niet.

RJshop denkt mee.

Je kent het wel, aanbieders die via het net schermen met: "vandaag besteld, morgen in huis!". De slogan is mooi, maar wie heeft daar het meeste baat bij? Mensen zoals ik, die middenin een productie zitten en vlak voor de paasdagen met een defecte monitorversterker komen te zitten. In een paniekerige blindheid schuimde ik de bekende internet muziekwinkels af op zoek vervangining. Mijn oog viel op een aanbieding van RJshop. Een KRK vxt monitor. Het viel binnen m'n budget en omdat het powered was hoefde ik niet meer te denken aan een versterker. Maar ik zei het al "paniekerige blindheid". Want, ik dacht een setje besteld te hebben, maar tijdens de paasdagen bekroop me het angstige gevoel dat er iets niet goed zat met de bestelling. Inderdaad, na het zien van de bestelling in mijn account zag ik dat ik de klassieke fout gemaakt had: "denken dat een hoogwaardige monitor van dat merk in sets aangeboden zou worden". Ik zou beter moeten weten. Direct na de Paasdagen het probleem telefonisch voorgelegd. Men dacht mee en zorgde dat er diezelfde dag nog een passend product werd verstuurd wat ik dan ook de volgende dag in huis had zodat ik verder kon. Geloof me, dit maak je niet vaak meer mee bij dergelijke aanbieders die overigens niet schromen direct over procedures te beginnen. Ik hoop dat dit level van customer service hoog in het vaandel blijft staan bij RJshop.

Steve Brooke
muzikant/ producer
Nijmegen

RJshop.nl

Geweldige service, duidelijk mensen met verstand van zaken!

Zonder veel kennis kwamen we aan, met veel kennis gingen we weg, Erik-Jan heeft ons fantastisch geholpen, alle tijd genomen en alles uitgelegd wat onduidelijk was.
Niet alles was op voorraad, maar dankzij de korte lijnen was dit snel besteld en nageleverd.
Ik kom uit Zaandam, maar het was de rit meer dan waard... Bedankt!
Mariska Gnade

Erg goed!

Bestelling geplaatst en volgende dag binnen. Mailtje gestuurd dat het binnen was en binnen 10 minuten antwoord. Deze zaak snapt wat klantenservice betekent en als ik weer iets nodig heb zal ik het zeker hier bestellen. Top!

RJshop.nl

De service is gewoon ZOEPER!!!

RJSHOP is op dit moment mijn favoriete shop. Zij hebben mij het vertrouwen gegeven dat ik 100% tevreden moet zijn over mijn aanschaf. Ook al verkopen zij iets minder.
Ik kreeg alle ruimte om te bepalen of ik een artikel zou houden of terugsturen. Ik ben echt ZOEPER! blij !!!!

RJshop.nl

Zo zou het overal moeten gaan.

Voor een invoudige lamp van 8 a 9 euro. veel aandacht en service.
Foutje (van mijn kant ) opgelost ,en binnen 18 uur in huis.
Ging het overal maar zo, b.v. (Overheid en anderen instanties).

RJshop.door K.Mortko .Waalwijk 22-03-2013 ZEKER AANBEVOLEN.

RJshop.nl

Snelle levering, prima klantenservice, goed advies!

Ik heb voor het eerst ( na een selectie uit meerdere webshops ) 2 orders geplaatst bij RJ shop en dat is prima bevallen. De prijzen zijn goed, de levering is snel, ik had vragen en die zijn perfect beantwoord, prima club!

Ik ben blij!

Janek Kostzewa

RJshop.nl

Snel bezorgd!, en vriendelijke hulp!

RJ Shop heeft in mijn beleving voldaan aan;

1. vriendelijke klantenservice.
2. Snel bezorgd.
3. geen beschadigingen aan het product.

RJshop.nl

perfecte service, een bedrijf waar je op kunt vertrouwen!

Bestelling was inderdaad de volgende dag binnen. Mijn complimenten voor de afhandeling. Ik houdt van bedrijven die doen wat ze zeggen.
Top jongens, ga zo door. Jullie hebben er een nieuwe klant bij.

RJshop.nl

Site, bestelling, levering en product zijn in één woord: TOP

Wij hadden dringend verlenging van onze kabels nodig ivm de Kür op muziek tijdens het Zuuews Kampioenschap Dressuur Z2 en ZZ li.
Donderdag besteld, vrijdag geleverd en zaterdag gebruikt, echt geweldig.

RJshop.nl

Prima spullen, prima prijs, prima levering en prima service

Goede duidelijke website. Je kunt gemakkelijk vinden wat je nodig hebt. De levering is snel en de prijzen zijn laag!

RJshop.nl

Prima service na aankoop artikel

Enige tijd geleden kocht ik bij RJ Shop een IO Dock van Alesis om mijn IPad 3 te kunnen Docken om zodoende te kunnen gebruiken in mijn homestudio.
Pas na een aantal weken kwam ik erachter dat er een speciale adapter benodigd was voor de IPad 3. Alesis biedt deze zijn op zijn website aan voor $10, echter alleen te bestellen in de US en Canada. Na contact te hebben opgenomen met de klantenservice van RJ Shop heeft men ervoor gezorgd dat ik toch zo'n adapter in mijn bezit heb gekregen. Als klap op de vuurpijl hoefde ik hiervoor ook nog eens niets te betalen. Een groot compliment voor de RJ Shop en de after sales die men mij heeft geboden.

RJshop.nl

Een goede en niet al te dure winkel,die zich aan zijn beloftes houd

ik vind Rjshop een goeie online winkel omdat ze er hele goeie microfonen hebben en ze houden zich aan hun beloftes (voor 8 uur besteld is morgen in huis) de prijs vind ik soms wel wat te duur maar dat heeft meer te maken met mijn geldgebrek haha
Rjshop is top en totaal geen scam

Doen wat ze beloven!

Via de website heb ik een bestelling gedaan. Dit ging bijzonder vlot en correct.
Ook de kwaliteit van het product is zoals aangegeven. Geen tegenvallers dus....
Je wordt per mail op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Levering vond plaats op de afgesproken tijd en plaats. Het product voldeed aan de verwachtingen.

RJshop.nl

Overzichtelijk, betrouwbaar, nette levering, top.

Ik heb een DDJergo besteld waarop de levertijd van 2 tot 4 dagen stond op de site..

Helaas kreeg ik een mailtje, overigens wel direct en zeer netjes, dat het zeker 10 dagen ging duren, dat was een kleine tegenvaller omdat je op die max 4 dagen wacht,

Verder top!! Niks op aan te merken, volgende keer weer via deze site, deze verkoper, een andere bestelling :)

Erg goed bedrijf

Bestelling gedaan en alles is gegaan zoals afgesproken. Tijdens telefoon gesprek heel duidelijk uitleg gekregen. Ook denken ze met je mee wat voor jou het beste is ook al leverd het voor hun zelf minder op. Hele goede service.

GOED!!!!

Helemaal Top, ook als zaken niet op voorraad zijn word je geholpen met een alternatief, of duidelijke info wanneer het wel beschikbaar is.
Klantvriendelijkheid staat voorop, ik voel me als klant ; koning!!!

RJshop.nl

prima service, aardige behulpzame medewerkers.

Als ik bel met een vraag krijg ik altijd hele vriendelijke mensen aan de telefoon die met veel geduld uitleg geven en meedenken.

RJshop.nl

Goed product en snelle levering

Net als vorige keren werd ik telefonisch prima te woord gestaan en kreeg ik een goed advies. De bestelling die ik daarna heb geplaatst werd inderdaad de volgende dag geleverd, en alles was prima in orde.

Uitstekend kwaliteitsproduct,

De hoofdtelefoon geeft zowel de hoge tonen als de lage diepe tonen bijzonder zuiver en precies weer. Zo kun je van het hardere werk met een stevige beat en dito bass genieten. Ook de gevoelige singer-songwriter nummers kun je prachtig beleven doordat je elke snik of ademhaling hoort. Verder is het een flexibele hoofdtelevoon die niet al te groot is, en ook nog eens fijn om de oren sluit. Het mag wat kosten, maar dan heb je ook wat.

Het duurde drie weken voor ik hem had. Dit was vervelend omdat ik hem de volgende dag al verwachte.

RJshop.nl

Correcte levering, slecht product (opgelost)

Het merk Auralex kom je overal tegen als je zoekt naar materiaal voor geluidsdemping en -absorptie voor musiceertoepassingen.
Het Auralex-reflectiescherm wat ik heb gekocht om mijn microfoon af te schermen van direct geluid uit mijn speakers voldoet niet aan de hoge verwachtingen die ik van dit merk had.
120 EUR voor een stuk metaal met schuim aan de binnenkant schept de verwachting van uitmuntende afgewerktheid; helaas liet het schuim al los toen ik de doos opende.

Door mijn luiheid ben ik nu helaas te laat om het terug te sturen.

*Edit: Een medewerker van RJ-shop belde mij op; ik mag het product alsnog terugsturen! Superservice!
Daarom nu 5 sterren i.p.v. 2.

RJshop.nl

Geweldige service en snelle levering

Wij hebben een bestelling gedaan van 2 Electro-Voice Live X ELX 215. Deze werden de volgende dag geleverd. Daarbij kregen we een Speaker Stand set, incl. tas en een Sennheiser Hoofdtelefoon cadeau. Ook deze werden dezelfde dag geleverd.
We zijn heel erg tevreden over de levering en het telefonische contact wat we hebben gehad. Super !!!

RJshop.nl

de RJshop maakt het mogelijk dat ik mijn hobby belichting en geluidtechniek met de beste betaalbare componenten kan uitoefenen.

donderdag avond DMX kabel en Cable wraps besteld, zaterdag binnen . helemaal top. spullen zien er goed uit. ga dit volgende week gebruiken bij de toneeluitvoering. kan iedere toneeltechniek hobbyist deze shop aanbevelen. heben veel tegen een goede prijs. mijn dank is groot. Marcel.

RJshop.nl

Overzichtelijke website, topaanbod, excellente service, meedenken, snelle levering, degelijke verpakking, info-magazine erbij. Top!

Ik ben erg blij met de service van RJshop. De website geeft veel informatie en tijdens het telefoongesprek dat ik had omdat ik toch nog vragen had (omdat ik zelf weinig verstand heb van deze dingen) voelde ik me gehoord én goed geadviseerd. Gewoon strak advies op basis van wat ik wil en nodig heb, in plaats van mij een te duur product aan te smeren waar minder professionele gear al zou volstaan.
De levering was snel en clean en de verpakking vond ik ook echt netjes. Daarnaast een infomagazine dat uitnodigend is zonder te schreeuwerig te zijn.
Jep, ik ben content!

precies zoals beloofd

Zoals het hoort werd mijn bestelling geleverd, ik zou niet weten wat je meer kan wensen. RJshop heeft een uitgebreid assortiment en dit van veel gerenomeerde merken.

RJshop.nl

RJ Shop, Altijd snelle reacties op berichten, snelle levering en vriendelijk personeel!

Mijn mening over RJ Shop,

- Altijd snelle levering
- Snelle reacties bij vragen en/of problemen
- Goede prijzen
- Mooie showroom
- Vriendelijk personeel

Kortom, niks op aan te merken, ik kan RJ shop aan iedereen aanraden omdat het bij RJ shop gewoon in alle opzichten goed geregeld is!

Gr Stan Arends

• Gorredijk, NL
  • 2 Beoordelingen

Snelle afhandeling en artikelen goed beschreven.

Uitstekend

De service van Rj-shop is zoals het bij iedereen zou moeten zijn:
- telefonisch goed bereikbaar en vakbekwaam personeel
- snelle levering
- goed prijs kwaliteit verhouding

Kortom prima in orde

Jan Roos
Corderius College
Amersfoort

RJshop.nl

steeds persoonlijke en punctuele service, verdient mijn volle vertrouwen!

Zaken doen met RJshop is een genoegen. De hele staf van RJshop lijkt iedere klant persoonlijk te benaderen en behandelen ieder order, groot of klein, met de grootste aandacht en zorg. Is er een product in backorder, dan doen jullie er alles aan om mij te informeren en de levertiojd toch zo kort mogelijk te houden. RJshop is een voorbeeld voor een webshop! Bedankt..

Uitstekende service!

Ik had de iRig mic besteld en de volgende dag al in huis, dacht ik. Maar bij het uitpakken van de doos bleek er iets anders in te zitten dan mijn bestelling. Dat kan gebeuren, na 1 telefoontje was alles geregeld. Na het weekend ontving ik alsnog de juiste bestelling + een kortingsbon voor een eventuele volgende bestelling.

Ik kan de RJshop van harte aanbevelen vanwege de service en de scherpe prijzen!

RJshop.nl

Prima advies en goede service!

Ik was op zoek naar wat verlichting, RJShop heeft me prima geadviseerd en daarna bij problemen met het programmeren van de verlichting uitstekend geholpen met het patchen van de ledcommander en het oplossen van alle overige problemen.

Prima advies en goede service dus!

RJshop.nl

Snelle levering maar telefonisch onjuiste informatie verkregen

Ik was op zoek naar 2 T balken voor m´n led parren.

Ze hadden nog 1 balk liggen op voorraad en even een telefoontje gepleegd of ze nog leverbaar waren en of dat ik dan wel de zelfde balk geleverd krijg.
Volgens RJ waren ze identiek en kon de ene binnen een paar dagen nageleverd worden.

Een dag na de bestelling krijg ik een E-mail dat het 1,5 week ging duren voor de levering van de balk. Vervolgens telefonisch contact met ze opgenomen en ze hebben het toch kunnen regelen dat ik het binnen een paar werkdagen nageleverd krijg.

Helaas kreeg ik wel een ander type balk aangeleverd de ene was 130cm de andere 150cm. Daarnaast zat bij de ene bekabeling erbij bij de andere niet.

Helaas kon ik ze niet terug sturen omdat ik ze nodig had voor de komende shows

Gelukkig zijn ze in te korten maar goed had liever 2 balken van 130cm zonder zelf te gaan zagen.

Antwoord van RJshop.nl

Beste Jorrit,

Direct na het lezen van jouw review hebben we contact met je opgenomen. Daaruit is gebleken dat er inderdaad sprake is van een miscommunicatie. We hebben onze excuses daarvoor aangeboden. Gelukkig was je zelf in staat een oplossing te vinden en kon je de show gewoon draaien. Helaas niet helemaal volgens plan, maar de oplossing was er. Helaas was er voor retourneren en omruilen geen tijd meer. Dit was anders zeker een mogelijkheid geweest.

Intern is de case elk geval besproken en we hebben gezien waar de miscommunicatie is ontstaan. Voor ons weer een goed leermoment, waardoor deze fout elk geval niet nog eens gemaakt zal worden.

Ferdi van den Berg
RJshop.nl

Snel, scherp geprijst en goede service

Beste lezer,

Ben je opzoek naar een snelle leverancier van geluid en licht apparatuur? Dan ben je bij RJ-shop aan het goede adres. Scherpe prijzen en snelle levering. Daarbij een zeer goede service, de medewerkers staan altijd voor je klaar en denken met je mee opzoek naar oplossingen :)

T. Booij

RJshop.nl

Pro-actieve klantenservice en snelle levering

Toen ik mijn bestelling plaatste van diverse producten werd ik enkele uren later gebeld. Het ene product zou niet samenwerken met het andere product dat ik besteld had. Beter was om dan een ander product aan te schaffen zodat het wel zou samenwerken vertelde de medewerker mij. Het product was zelfs iets goedkoper! En dit allemaal op zaterdag, perfect en pro-actief! Het resterende bedrag uiteraard terug ontvangen en de producten had ik dinsdag allemaal in huis. Klasse!

RJshop.nl

Een prima shop, die achter zich staat, en zegt "Bij Rjshop kennen we geen term OP is OP !!!

Ik ben prima tevreden , met het afhandelen van de bestelde goederen.
Vooral, dat jullie met TNT- verzending werken.
Dat loopt tenminste nog goed !!
Totaal geen klachten, GA ZO DOOR !!!!
Groeten : Kees van den Broek

RJshop.nl

Snelle levering, goed verpakt en duidelijk bestelproces!

Voor een belangrijke boardmeeting hebben wij bij RJShop een recoder besteld. Deze recorder was ruim op tijd binnen zoals beloofd.

RJshop.nl

Kopen bij een webshop zoals jij dat wilt

Op de overzichtelijke website voor een nette prijs een microfoon in de aanbieding besteld en keurig de volgende dag franco afgeleverd.
Netjes verpakt, met factuur en nog wat info en nog een cadeaubon voor een volgende aanschaf. Prima, zo blijf je heel plezierig klant.