[REPLY]
RJshop komt verreweg als beste naar boven wanneer het gaat om lage prijs, snelle levering en een breed aanbod!! Fijn overzichtelijk webshop! Voor mij de enige goede online shop voor al mijn apparatuur.
Ik heb voor m'n aankoop 2 keer gebeld met RJshop en beide keren bijzonder vriendelijk te woord gestaan. De kennis over de producten is goed en heeft me zeker geholpen om een keuze te maken.
Wat ook prettig was, was dat ze echt de tijd nemen voor je aan de telefoon. Het komt bij sommige bedrijven nog wel eens voor dat je het idee krijgt dat ze het eigenlijk alleen maar lastig vinden dat je contact opneemt. Bij RJshop kreeg ik dat gevoel absoluut niet!
De zoekfunctie op de site mag ook zeker even geprezen worden, want die is absoluut de beste die ik ooit ben tegen gekomen!
M'n bestelling is supersnel en correct afgehandeld en RJshop is voor mij een blijver, kan het iedereen aanraden!
Super bedankt,
Sander
De volgende dag, als beloofd in huis. Snelle levering. Prima.!
rj-shop is echt een aanrader
super service
super lage prijzen
en een mooie overzichtelijke site
duidelijke beschrijvingen van de producten
kortom echt een aanrader
Eerste ervaring met RJShop is positief. Nette webshop en snelle levering. Een concurrent had hetzelfde product voor dezelfde prijs alleen dan zonder verzendkosten, maar die hadden het niet op voorraad. Is dan dus toch een pluspunt van RJshop. Verder een goed verpakt product ontvangen met prima factuur.
Gratis verzendkosten en voorkeur voor tijdskader van levering zouden voor mij een 5 sterren beoordeling betekenen.
Ik was op zoek naar een goede verlichting en geluidsoplossing, Ik heb telefonisch een prima uitleg gekregen over de verschillende mogelijkheden.
De webshop van RJshop.nl werkt super eenvoudig, en mijn bestelling werd snel en deugdelijk afgeleverd.
Achteraf had ik nog wat vragen betreft de wijze van aansluiten en ook daar kreeg ik een prima service!
Voor goede kwaliteit en service ben je bij RJshop.nl aan het goede adres!
En ga bij RJshop langs of bestel online. Een perfecte onlineshop MET een echte winkel er naast. Super, dus gewoon af te halen in een prima verzorgde winkel, en geen enge loods op een afgelegen industrieterrein.
Heb al diverse bestellingen geplaatst, en altijd super tevreden, hou ook de opruimingsaanbiedingen in de gaten, met scherpe prijzen!
Vergeet Duitsland en bestel in Overijssel!
Na gisteren op zoek te zijn gegaan naar een bepaalde kabel kwam ik bij RJshop uit.
Netjes een orderemails gehad, en in loop van de ochtend stond het pakje voor mijn deur. Netjes ingepakt. Boekje erbij. Zelf een kaart, bedankt voor het bestellen.
Zeker voor herhaling vatbaar!
De bestelling werd netjes binnen de aangegeven tijd besteld. En ook fatsoenlijk ingepakt. Ik had 6 klemmen, 2 parlampen, 1 showtec dynamic led en een lichtstatief. Dit kreeg ik netjes in 3 dozen geleverd, en niet elk product in een aparte doos. Dit vind ik zelf fijn, heb ik niet zoveel afval, maar is ook verstandig ingepakt met oog voor het milieu.
De service was goed en zal hier zeker vaker rondkijken voor producten! En de prijs was al helemaal goed, nergens zo goedkoop als op RJshop.nl kunnen vinden.
Volhouden deze service, hij is GOED!
Aanschaf: Roadready RRSTANDT
Gaat met concurenten mee.
Binnen aangegeven levertijd bezorgd.
Product kwam wel beschadigd aan.
Gezien ik het de volgende dag nodig had zelf maar hersteld.
De webste van rjshop is erg duidelijk! Vrijwel alle audiovisuele producten voor mijn thuisstudio zijn erop te vinden in vele prijscategoriën.
De reactie van de klantenservice is ook snel en duidelijk.
De levertijd is bij de meeste producten 24 uur, wat ook duidelijk staat beschreven. De producten worden altijd netjes verpakt en snel geleverd zonder enige schade!
Al bij al een top winkel en zeker een aanrader!
Bestelde op woensdag rond een uurtje of 17:30 enkele producten, en had ze de volgende dag in de vroege middag in huis.
Site werkt verder goed, snel en is overzichtelijk.
De spullen die ik besteld had werden supersnel geleverd en het was ook precies wat ik besteld had.
Onze kinderen zijn blij > de microfoons zijn aangesloten en het werkt zoals ze gehoopt hadden. Bedankt voor de service > met jullie extra kabel is het helemaal goed gekomen. We melden ons graag nog eens voor advies etc.
Ik heb voor mijn vriend hier een cd/dvd mapje besteld voor de kerst... en kon nergens een goeie degelijke uithalen.. uiteindelijk bij RJ shop beland.. en werd overvallen door de hoeveelheid aan keuze die ze me konden bieden.
Na enkele beoordelingen over de producten heb ik een degelijke map besteld , tot mijn verbazing werd deze nog snel geleverd ondanks dat hij niet op voorraad was..
de volgende keer als ik weer iets nodig heb kom ik zeker terug en zal deze site echt aanbevelen aan mijn vrienden !
Ik had laatst een parretje er bij gekocht om er een komplete licht set te maken, alleen bleek deze par uit een andere patch te zijn dan de drie die ik al eerder had bestelt bij rjshop. Maar na een mailtje en een telefoontje kon ik deze inruilen voor parren uit dezelfde patch. En nu doet alles het perfect! Bedankt rjshop voor jullie top service :)
Prima service, alles op voorraad.
Voor 20.00 uur besteld, volgende dag netjes in huis.
Helemaal top, hier word ik nu blij van :)!
Het artikel was er niet op de volgende werkdag, dus ik stuurde een mailtje. Ik kreeg meteen een mailtje terug. Het bleek dat iemand anders exact dezelfde bestelling had gedaan, waardoor men dacht dat mijn order al verwerkt was. Ik kreeg de bestelling op dag vier na de order. Product was in prima staat.
Het notuleren van vergaderingen levert nogal eens problemen op: ook als de notulist zijn werk goed doet blijken deelnemers later vaak kritiek te hebben op de notulen, of vinden zij dat dingen anders zijn gezegd dan is genotuleerd.
Om dat probleem op te lossen schafte ik de Tascam DR-40 aan. Voor het duidelijk en onweerlegbaar vastleggen van wat besproken is, blijkt dat een ware uitkomst. Al het besprokene wordt helder en duidelijk geregistreerd. Een uitkomst voor de notulist, én een geheugenschijfje dat beschikbaar is om zo nodig later, als er een dispuut is, alles nog eens precies te kunnen terugluisteren.
Voor bijeenkomsten aan een langere vergadertafel kocht ik de MIC 10 grensvlak microfoon erbij, waardoor een nog groter bereik ontstaat.
Een zeer aanbevolen oplossing dus vanwege de uitstekende kwaliteit, het grote gemak, en de alleszins redelijke prijs voor zóveel kwaliteit én mogelijkheden die het apparaat biedt.
Na ontvangst van een speciale aanbieding vanuit de leverancier, heb ik contact opgenomen met RJShop of zij deze aanbieding ook hadden. De prijs is meteen aangepast en ik kon dezelfde dag nog bestellen. Levering was perfect: volgende dag had ik alles binnen.
Dus: perfecte service en een zeer tevreden klant erbij!
Op 12 november jl. een bezoek gebracht aan de shop in Rijssen, op zoek naar een goede geluidsrecorder. De medewerker nam alle tijd voor voor demonstratie en advies. Die verdient met recht de titel verkoopadviseur. Uiteindelijk de Tascam DR07MKII gekozen. Ook eerlijk advies gekregen over wat wel en niet nodig is aan accessoires. Thuis liep ik tegen een vraag op m.b.t. het apparaat maar kon het antwoord niet vinden in de handleiding. Op 30 november gebeld naar de zaak. Op dezelfde dag ben ik teruggebeld met een antwoord op mijn vraag, nadat de verkoopadviseur de handleiding ook had doorgespit. Hij vond wat ik over het hoofd had gezien. Een diepe buiging voor deze professionaliteit en klantvriendelijkheid. Helemaal top!
Goede snelle levering! duidelijke communicati, zeker een aanrader om hier wat te bestellen.
Na 5 maanden geleden een Reloop RHP-10 koptelefoon bij RJshop te hebben gekocht kwam er een probleem met een van de mechanische onderdelen van de koptelefoon. RJshop heeft de koptelefoon ondanks het feit dat hij niet onder de garantie van de Nederlandse distributeur viel toch kosteloos vervangen door een nieuw exemplaar. De gedurende het service traject gemaakte afspraken werden netjes nagekomen en er werd alle tijd besteed om tot een passende oplossing te komen welke er uiteindelijk is gekomen. Daarom kan ik niet anders zeggen dat de klantenservice van RJshop uitstekend is en een voorbeeld is voor andere bedrijven!
Het product zag prima uit en voldeed meer dan verwacht voor de geringe prijs.
Goed verpakt werd het product binnen enkele dagen afgeleverd.
Perfecte service!!
Eerst een vraag gesteld,d aarna goed antwoord. Ideal viel uit en meteen een oplossing. Klantgericht, uitgebreid assortiment en natuurlijk een prima prijs
Voor 6 uur besteld is inderdaad de volgende dag in huis! De service is top! Van tevoren heb ik ook nog een e-mail gestuurd met de vraag of bepaalde kabels aansluiten op mijn mixer en tabletops en binnen 24 uur reactie daarop gehad. Ze zijn bereidt je te helpen als je ergens niet uit komt en de service is ook top!
Recentelijk heb ik een kabel besteld bij de RJ Shop via internet. Nu moet u weten, dat ik een ondeskundige ben in de kabelwereld. U raadt het misschien al. Ik heb dus 2x de verkeerde kabel besteld. De eerste mocht ik terugsturen en voor de 2de kabel werd mij een goed advies (aankoop verloopplug) gegeven. De communicatie was snel en de terugstorting van de 1ste kabel ruim binnen de gestelde termijn. Ik ben zeer tevreden voor RJ Shop.
De prijs is zeer goed in vergelijking met diverse andere bedrijven. Daarnaast is er niet bezuinigd op de site. Alles ziet er keurig uit en ook de product info is compleet (in ieder geval de door mij bestelde producten).
Ik ben zeer tevreden en kom zeker weer terug voor andere bestellingen.
Ik had net de bestelling geplaatst en betaald, zie ik hem tot mijn schrik ergens anders 25% goedkoper.Geen probleem bij RJ-shop. bijna gelijk met de levering van het product (een tascam recorder uit de opruiming) werd het verschil teruggestort op mijn bankrekening.
Hoezo wat we beloven doen we. een dikke 10 in aftersales.
versterker gekocht en helaas hij deed het niet goed.
schoot steeds in clip beveiliging.
terug gestuurd in overleg met RJshop en de volgende dag weer een
nieuwe binnen gekregen dat vind ik goede service.
bedankt RJshop. Gr.R.Buitendijk.
RJshop is wat mij betreft de leverancier van Nederland m.b.t. audio/visueel.
Menig leverancier heeft mij in het verleden in de steek gelaten.
Zeg nou zelf, je wil toch een goed product, voor de juiste prijs en snel geleverd met een uitstekende service.
RJshop heeft tot op heden dit bij mij altijd nog waar gemaakt.
Kortom: betrouwbaar, snelle levering, goede prijs/kwaliteit
Uit mijn ervaring met het rjshop personeel deel ik mee dat de communicatie positief was, en wat er beloofd werd ook na gekomen is.
In mijn geval is er een klein foutje gemaakt, heb hiervan melding gemaakt, het foutje werd ook meteen correct behandeld en opgelost.
Als ik in cijfers praat geef ik rjshop een 7.3
Het artikel snel en keurig verpakt geleverd.
Nu kunnen wij de oude platenspeler weer gebruiken op onze nieuwe versterker.
Prima service, jullie maken waar vandaag besteld morgen in huis!
Klantvriendelijk! Ik ben een leek op dit gebied, maar door de prima uitleg heb ik een goede keus kunnen maken tot grote tevredenheid van de ontvanger!
Jullie side is overzichtelijk en ook hier geldt weer: door de duidelijke omschrijving en de begeleidende opnames, is het mogelijk een goed beeld te vormen van het product.
Tevens is het assortiment breed en daardoor toegangelijk voor een breed publiek.
Mijn complimenten!
De bestelling en levering verloopt soepel, hoef niet lang te wachten. Ruim assortiment.
Je wordt via email goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.
Goede concurerende prijzen tov andere vergelijkbare webshops.
ik vind het goed want het werd super snel geleverd ik had gebeld voor info super klantvriendelijk en ik zou het aan iedereen aanbieden en zelf er spullen blijven kopen .
Vriendelijke benadering en goede prijs/kwaliteit verhouding en een breed assortiment. Zeker aan te raden voor mensen die op zoek zijn naar uiteenlopende dj materialen.
Top service bij RJShop!
Mijn monitorstands waren de dag later al bij me binnen, netjes verpakt en wel.
Good job! Zeker een aanrader deze shop, scherpe prijzen en goede service!
Ik ben altijd goed tevreden over de levering van de spullen die ik bij RJ-shop bestel. De bestelling wordt ook altijd snel geleverd