[REPLY]
Na de Fishman loudbox waren de twee setjes Tony Rice monel snaren mij tweede bestelling. Snaren zijn top; en nog nergens in europa te krijgen alleen bij jullie. Top!! Nogmaals prima service.
Een groet van Richard.
Zo mooi als de demofilmpjes over de RC30 er uitzagen, zo beroerd klonk 't toen ik m'n eerste loopje speelde. Even een lesje nederigheid voor wat betreft m'n ritmevastheid. Maar als je even de summiere handleiding doorflitst, blijkt dit ding best simpel te bedienen.
Ik heb dit ding vooral gekocht om m'n creatieve kant eens wakker te schudden en daar leent ie zich prima voor.
Kan over de kwaliteit nog niet veel zeggen, voor mij voldoet 't wel maar m'n standaard is (nog) niet zo hoog
De site werkt gemakkelijk, bestellen gaat simpel en probleemloos. De bestelling wordt snel en netjes geleverd.
Ik raad een ieder die muzikale aspiraties heeft niet verder te kijken dan naar Rock Palace.
Late levering, maar dat kwam door de opeenstapeling van feestdagen en niet door Rock Palace. Telefonische helpdesk deed het prima.
Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend, de informatie op de site geeft accuraat het product en de kwaliteit weer. Ik ben uitermate tevreden met het product en de levering.
Dit zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik via deze site artikelen aanschaf.
Ik had twee weken geleden een effect van EBS gekocht. Bleek dat de batterij - ook al was het effect volledig losgekoppeld - binnen een dag leegliep. Bij de balie werd direct een vervangend effect gegeven. Dat is nou service.
Goede aanbieding, meteen besteld en netjes per email status updates gehad.
Keurig afgeleverd, en eenvoudig in te bouwen. Scheuren maar!
fender koffer gekocht ,mooi hoor en snel en goed verzonden!!!
Het is een precies op tijd aangekomen en het product voldoet aan de verwachtingen.
Niets mis mee.
Rockpalace (Dennis) deed mij desgevraagd een aantrekkelijke offerte voor een Fender stratocaster (Mexicaans) en loste een communicatiemisverstand goed en snel in mijn voordeel op. Top! Daarom ben ik blijf ik vaste klant van Rockpalace.
Altijd even snuffelen, ze hebben zoveel keus. Gekozen artikelen worden best snel geleverd. Probleempjes worden adequaat en netjes afgehandeld. I'll be back.
Recent een American standard Stratocaster gekocht. De service was top, antwoorden op mijn vragen kwamen vlug en helder. Levering was snel en ondanks dat er een feestdag tussen mijn bestelling en de afleverdatum zaten had ik mijn bestelling binnen 48 uur in huis. Deze keer ben ik door Dennis meer dan prima geholpen.
Vasthouden dit!
Prima service...super snelle levering !
Wat er beloofd wordt, is nagekomen.
Snel, correct en zonder poespas.
Ga zo door!
Rien a redire sur mon achat chez ce marchand. Malgré mes erreurs, un support très compréhensif et réactif.
Merci pour mon nouveau Piano :D
( Achat d'un Roland FP-7F )
Ik ben over jullie kwaliteit zeer tevreden!Mijn tweede bestelling zat ook netjes een track en tracenummer bij.Alleen jammer dat de TNT post mijn bestelling onder een valse handtekening op mijn naam bij de buren heeft afgeleverd,maar daar kunnen jullie niets aan doen.Koop ik ooit weer een nieuwe gitaar,dan is het zeker bij jullie!Rock Palace rules!
Bedankt voor een vlotte levering van mijn djembe. Ruime keuze!
Ik bestelde een capo, gitaarsnaren en plectrums. Door de goede omschrijving heb ik een goede keus kunnen maken uit het uitgebreide assortiment. Daarnaast was ook de prijs belangrijk voor mij.
De bestelling werd binnen een week bezorgt in een goede verpakking.
Dit is mijn eerste bestelling bij Rock Palace, maar zeker niet de laatste, een snelle levering in een extra goede verpakking. en het geleverde was precies volgens mijn verwachting!
Hoi,
Ik ben zeer tevreden over jullie service en de manier hoe jullie je produkten verpakken. Het was ook een snelle service.
Groetjes Anton Cambier van Nooten.
Ik kan je zeggen dat ik zeer tevreden ben over de service van RP. Zij hebben hun best gedaan om aan mijn wensen te voldoen. We kregen ook telefonisch goed advies, duidelijk was dat de dame aan de telefoon precies wist waar het over ging en kennis had van het product dat ik heb gekocht. Ook over de manier waarop zij met hun retourzendingen omgaan is prima geregeld. Je krijgt netjes antwoord en bij aflevering wordt naar je geluisterd en je wordt keurig te woord gestaan.
prima organisatie om zaken mee te doen.
Bestelling prima geleverd, foutje mbt bestelling mijn kant prima opgelost. Aardige mensen aan de lijn( dus het kan wel feedback)
Dikke prima!
Le seul site ou j'ai pu trouver le produit désiré à prix abordable! Site très sérieux, que je recommande vivement!
De manier waarop ik telefonisch advies kreeg, kwam eerlijk en ongedwongen over,
Na het terugsturen van een pakket, was mijn tegoed weer zeer snel terug geboekt.
Op deze manier een aankoop doen voelt vertrouwd aan en dat is prettig zaken doen.
100% tevredenheid! Goede instrumenten tegen zeer scherpe prijzen.Goed en degelijk verpakt en afgeleverd op de afgesproken tijd. Zeker een aanrader voor iedereen die iets online wil kopen.
Gitaar was niet in winkel te koop, maar ik kon wel een vergelijkbaar model uitproberen.
Via internet geleverd. Prima service en heel goed verpakt!
Duurde een beetje lang voor mijn bestelling was geleverd, maar het is de moeite waard. Beter aangeven of het op voorraad is met eventueel lever tijd en niet 1 of 2 werkdagen of dat het kan afwijken, maar toch geen maand. Hoef ik niet te zaniken via mail. Omdat ik binnen week na mijn bestelling een mail kreeg of al lekker aan het klote was met mijn neije apparaat. Nei !!
Binnen twee dagen thuis kraait de webshop. Ja... als het eenmaal de deur uit is. Met opzet alleen maar items gekozen die op voorraad waren en na een week het bericht dat het meegegeven was aan de post. Als je iets echt snel in huis moet hebben adviseer ik <Externe link verwijderd>. Niettemin, alles compleet en alles niet eerder gebruikt zoals de vorige keer dus er zit schot in. Keep up the spirtit!
Bij de aanschaf van een Audio Interface kreeg ik goede informatie, waardoor ik uiteindelijk de juiste interface heb gekocht.
Als je een vraag stelt, krijg je een goed antwoord met relevante informatie.
Tja als je meer als 10 jaar niet gespeeld hebt is dit een leuk setje om de draad weer op te pakken. Lekkere versterker. Leuk opstap gitaar, smaakt weer naar een echte Fender.
Als je nu een gitaar of iets anders zoekt kijk eens bij Rock Palace die lui sturen je het keurig en erg goed verpakt op .Via tracktrace kun je je pakket volgen super handig ,ik heb zeer goede ervaring met Rock Palace gr Harrie
Goede communicatie! Geen ( nare ) verassingen achteraf ! Gewoon doen!
ben tout est bien ç c'est clair maintenant j'avais comandé 3 produits et reçu un mail qui m'annoncait être livré le 5 j'ai attendu 2 semaines et aucune nouvelles j'étais en panique mais apres le mail que j'ai envoye tout c'est passé très vite et j'ai reçu ma commande avec un petit changement mais voilà à recommander la bas je le ferai
Bestelling gedaan en werd prima afgehandeld.
Communicatie ook goed voor elkaar.
Netjes aanmelding over aflevering via track&trace.
Was m'n eerste bestelling bij Rock Palace en is goed verlopen.
Ik wilde een microfoon kopen maar kon niet goed beoordelen welke ik nodig had. Keus uit twee dacht ik. Bij telefonisch contact kwamen er ook andere, betere, opties uit en een daarvan heb ik gekozen en had ik de volgende dag via de post in huis.
ben zeer tevreden als ik weer iets nodig heb voor mijn gitaar bestel ik het weer bij Rock palace goed snel en gemakelijk kan het iedereen aanraden 10+
Ik had snel een Cmos batterij nodig. Dus ff googelen en snel gevonden. Bestellen maar en de volgende dag had ik mijn batterijtje. Helemaal geweldig.