[REPLY]
Prima winkel, beetje duur - maar eerlijk over de levertijden en een vriendelijke klantenservice.
Enkele weken geleden zag ik dat het mogelijk is om een internet via het stroomnetwerk aan te sluiten. Dus een ethernetkabel vanuit de router naar het stopcontact en dan twee etages hoges vanuit het stopcontact een ethernetkabel naar mijn computer. Ik besloot de nodige apparatuur bij routershop te bestellen; zij boden mij de laagste prijs en beloofden binnen 24 uur te leveren. Zo gezegd zo gedaan.
De volgende dag ontving ik het pakket, aansluiten en klaar is Kees. Prima snelle service en goede kwaliteit producten bij Routershop.
Ik heb bij routershop een D-link powerline adapter besteld op zondag 20 November. Op de site staat vermeld dat een artikel binnen 1-3 dagen aangekomen zou zijn in elk adres in NL. Ik heb pas op Donderdag 24 een mailtje gekregen dat de bestelling verzonden was, en dus pas die vrijdag aankomt. . Ik heb toen via de live support om een uitleg gevraagt over de 5 dagen te late levering. Hierop werd ik afgesnauwd dat ik niet moest zeuren. Vervolgens werd de verbinding verboken. Ik vind dit erg onbeschoft en raad niemand aan om bij de routershop te bestellen.
De volgende bundel besteld
ALC6HDF400 Wifi cable-kit: outdoor HDF400 antennekabel
CA241211 Canopii 12dBi long-range omni-antenne (2.4Ghz)
Engenius Senao ECB-3220 wireless 400mw accesspoint
Deze combinatie werkt niet naar behoren, hierover een klacht ingediend, de Saneo werkt zelfs beter met eigen meegeleverde antenne. Spullenboel retour gestuurd kreeg de combinatie week later weer terug met de melding dat alles goed functioneerde. hierover weer een 2de klacht ingediend op 1 september maar na herhaalde emails gestuurd te hebben worden deze niet meer behandeld.
Aftersales kennen ze volgens mij niet ze durven een klacht niet eens te af te handelen. Ze reageren niet op emailberichten. Ik bestel geen onderdelen meer bij de routershop / netwerkshop. Deze klacht loopt al 4 maanden.