[REPLY]
Jeg har handlet over Royaldesign to gange. Første gang gik rigtigt godt. Hurtigt og sikker handel. Jeg var meget tilfreds med produktet. Men anden gang jeg handlede var en ganske anden sag. Varen var i fin stand, men om bestemte mig, og sendte varen retur. Efter to uger, havde jeg ikke fået mine penge tilbage, og skrev så til kundeservice. De svarede min mail med, at de endnu ikke havde fået varen retur, og at jeg ville få en mail så snart det skete. TO måneder efter havde jeg stadig ikke hørt noget, og skrev derfor til dem, meget vredt, igen. Hurtigt fik jeg en mail om at varen var registreret og at der ville gå 1-2 dage før pengene var på min konto igen. 4 dage efter var pengene stadig ikke kommet retur, og jeg henvendte mig igen. Pengene viste sig på min konto dagen efter.
Handlen fungerer, men vær sikker, for de er elendige til at tage ting retur!!
Kæresten og mig havde bestilt en masse pillivuit tallerkner og noget nyt bestik. Vi havde læst de blandede anmeldelser herinde, men vi ignorerede tvivlen. Vi har lige fået vores varer i god stand og uden reelle problemer. Jeg overvejer allerede om der er andre ting jeg mangler fra RoyalDesign.
Et lille minus var at kommunikationen ikke var helt i top, så vi blev lidt forvirret med hensyn til leveringen. Bring.dk stod for den, og der blev leveret nogle timer efter opkaldet dertil.
Som mange af anmeldelserne går på herinde, så er leveringstiderne meget lange. Det var egentlig en fin oplevelse uden nogle problemer, pånær den lange leveringstid. Derfor får de tre stjerner - der er altså plads til lidt forbedringer.
Efter at have læst temmelig negative bedømmelser her af RoyalDesign.dk - vel at mærke efter jeg havde lagt min ordre - blev jeg en anelse nervøs.
Jeg modtog hurtigt en mail, hvor jeg blev gjort opmærksom på at en af mine varer ikke var på lager, men at de forventede at min ordre kunne afsendes inden for en 4-9 dage.
Det skete også; jeg fik en mail om at varerne var på vej, og fik et track & trace nr. Jeg havde varerne 8 dage efter, og de var godt beskyttet i kassen de kom i. Så RoyalDesign.dk har absolut levet op til det lovede, og min første handel her er således upåklagelig.
Desuden synes jeg, at det er meget tæt på at de har førertrøjen når det kommer til websites med boliginteriør. Derfor vil jeg gerne handle her igen.
Jeg var lidt nervøs, da RoyalDesign havde både gode men også en del dårlige anmeldelser på Trustpilot.
INGEN GRUND TIL BEKYMRING ...........
Jeg har fået en rigtig god service samt information pr. mail da den ene af de bestildte varer blev forsinket.
Det hele blev leveret til det efterfølgende lovede tidspunkt.
Stella
Jeg bestilte tre varer på deres hjemmeside. Der stod 7-8 dages leveringstid, varerne kom efter 5 hverdage hvilket var bedre end først antaget.
Jeg gik ind her på Trustpilot for at tjekke deres rating, så var naturligt lidt bekymret, men jeg modtog ordrebekræftelse, mail med mulighed for at tjekke levering via Bring og vigtigst af alt mine varer.
1. Blev lovet 9 gange... At ordre ville komme næste uge
2. Modtog halvdelen af ordre... Resten kom 2½ måned senere
3. Dårlig Komminikation (ingen forstår eller taler særligt godt Dansk ved telefonisk henvendelse)
vi bestilte nogle tallerkener, de var udsolgt fra leverandør, så de annulerede ordren og vi bestilte nogle andre.
ca 1 måned senere sendte de os varerne og trak pengene (uden at spørge os)
og vil have os til at betale fragt for at sende til bage / tilbage fører ikke bare pengene
ikke et firma man skal stole på og håber virkelig at de får slettet deres emærke, har klaget til emærket.dk
Bestilte julegaver hos royaldesign 13. december 2012. Her 2 måneder efter har jeg stadig ikke modtaget alle tingene... men de har selvfølgelig hævet alle pengene. Får jævnligt mails fra dem om, at tingene enten er udsolgt eller kommer på lager lige om lidt.. mon jeg nogensinde får de sidste ting?
Jeg valgte på trods af dårlige anmeldelser her på siden, at købe hos royaldesign.
Jeg har ikke oplevet nogle problemer med siden/servicen. Jeg bestilte seks krus. som jeg modtog både ordrebekræftelse på, og en mail med trackingID, da de var afsendt. De var hos mig omkring fem dage efter bestilling. Undervejs modtog jeg også en SMS fra Post Danmark om, at nu var min pakke på vej, og jeg ville modtage den d. 4/2.
Krusene var pakket godt og forsvarligt ind.
Det kan jeg virkelig blive i tvivl om efter at have kæmpet i ugevis for enten at få min pakke leveret eller få tilbageført pengene til min konto. Deres telefon system virker åbenbart heller ikke optimalt, så man er nødsaget til at korrespondere med "Kundeservice" (som de så flot kalder det) via mail.
Mellem jul og nytår anførte jeg min døgnpost som leverings adresse, den fandt jeg så ud af, i en mail de senere tilsendte mig, at de ikke kan levere til. Nu forlanger de så at få 150,- for at prøve at sende pakken til mig igen. Nul! Da jeg ringer for at få en forklaring på de 150,-, beder manden i røret mig om at sende en mail, da der er noget støj på linjen så han ikke hører hvad jeg siger...
Dette virker som et dybt useriøst og suspekt foretagende!
Jeg bestilte julegaver i starten af december og efter 10 dage var mine vare endnu ikke ankommet. Jeg kontaktede herefter royaldesign.dk - de kontaktede deres fragtfirma og kunne ikke finde mine vare - de var afsendt, men ingen vidste hvor de var?!?!
Den 22. december var gaverne stadig ikke ankommet og ingen vidste hvor de var - jeg så mig derfor nødsaget til at købe gaverne i en fysisk butik - for herefter at køre på juleferie. Da jeg kom hjem dagen efter juleaften stod pakken foran min hoveddør. Jeg sendte pakken retur og bad om mine penge retur - det skulle tage mig over en måned samt 27 emails, før jeg fik mine penge retur. Royaldesing.dk påstod ydermere at jeg selv havde kvitteret for pakken, hvilket jeg aldrig havde gjort. Efter en måned havde de så fået beskeden af postdanmark, at jeg ALDRIG havde kvitteret for pakken og de førte herefter mine penge retur. I bund og grund er det ligegyldigt om jeg havde kvitteret eller ej - jeg havde sendt pakkerne retur, og det skulle altså tage en måned før de gav mig mine penge retur.
Det er eneste gang, nogenside, at jeg vil gøre brug af royaldesign.dk
Mit råd er: HOLD JER VÆK OG FIND EN ANDEN FORHANDLER
Det er første gang jeg handler hos jer, men desværre også sidste gang. Jeg har ventet i 14 dage på min vare nu, men stadig intet modtaget. Har ikke fået min ordrebekræftigelse. Når jeg ringer ind, ved jeres sælger absolut intet. Jeg bliver så lovet, at min vare bliver sendt som haste-vare, men der sker ikke noget de næste 4 dage. Jeg ringer ind igen, men jeres telefon dutter "optaget". Jeg prøver at ringe, hvor mit nr. bliver vist 5-6 gange, men bliver stadig modtaget med "optage-tonen". Jeg vælger så at ringe med hemmeligt nr., og så kan I pludselig svare på mit opkald. Jeg blev ikke engang møde med et "Vi bklager godtnok meget" eller "Vi er kede af du har haft så meget besvær".
Jeg har ALDRIG og gentager ALDRIG været udsat for en ligende kundeservise. Og jeg synes dette er en skam, da I har nogle rigtige flotte varer, som jeg er sikker på mange mennesker vil have glæde af, men med den service I leverer mister I kunder!
Jeg håber I vil lytte til dette her.
Mvh. Maiken Otmann Pedersen
Bestilt en varer 14 dage før jul og rykkede flere gang for levering, 3 dag før juleferien meddeler de mig, at de ikke kan levere hele orden. Jeg accepterer dellevring, og forsøger af fremskaffe det andet selv. Deres track and trace funktioen er helt hen i vejret, pakken figurere ingen steder, men havner da i min postkassen den 22. I dag ser jeg så at de har trukket betaling for hele leverancen, og den ubehjælpesomme medarbejder i kundeservice som ikke taler og forstår fanske spørger mig hvad hun skal gøre!!!!!!!!! Kan ikke engang blive ringet op af en medarbejder der forstår dansk/nordisk, så nu må jeg jo annullere betalingen i min bank.
Hold jer væk siger jeg bare!!!!!!!!
Den 07.12.2012 bestilte jeg et knivsæt for 1225,- varen var på lager, de trak pengene med et samme! Efterfølgende har de så skrevet at varen alligevel ikke var på lager, men jeg kunne vælge noget andet i butikken! Da det var en julegave, var jeg nød til at annullere købet. Da man i forvejen er meget presset op til jul er det træls at mangle en gave, den 18.12.2012. Ordrenr: 510503
Jeg brugte RoyalDesign til at bestille nogle julegaver. Jeg foretog en bestilling den 10. december, men får først at vide den 17. kl. 16.55 at nogle af varerne ikke er på lager. Ændrer i min bestilling den 17.
Rykker for et svar den 19.
Får derefter money request den 19. som jeg betaler med det samme. Dagen efter sender de så endelig ordren (10 dage efter bestilling) med besked om den når frem 2-3 dage senere. Kan derfor med lidt hurtig hovedregning forstå at den ikke når frem hverken til min arbejdsplads, der lukker den 21. eller til mig inden jul. Da jeg beder dem om at ændre leveringsadressen får jeg besked om at den ikke kan ændres.
I forhold til de ved det her drejer sig om julegaver synes jeg de har været UTROLIG sløve og meget lidt servicemindede. Jeg vil aldrig bruge dem igen, og vil kun fraråde andre i min omgangskreds at bruge dem.
Jeg bestilte et sæt bestik, som trods deres lagerstatus på hjemmesiden, ikke var hjemme. De skrev til mig, at de ville have det hele ugen efter. Men da det var en gave, og jeg skulle bruge den hurtigt, aflyste jeg min ordre. Overrasket får jeg et par dage efter, en mail om at min ordre er sendt med postdanmark.
Pakken kan dog ikke spores hos postdanmark. En uge efter får jeg endnu en mail, om at pakken er sendt med Bring. Men i deres track and trace, står der at pakken er sendt tilbage til modtager.
Jeg ringer derfor til dem, men de holder på, at postdanmark har den.
Da jeg forhører mig hos postdanmark, fortæller de, at pakken gøres klar hos afsender, men at de ikke har modtaget den endnu. Jeg ringer derfor igen, og Royaldesign.dk har ingen forklaring, så jeg aflyser endnu engang min ordre, og beder om pengene retur. Nu må vi så se om de kommer...
Bestilte et tæppe mandag. Der stod det var på lager, men jeg var lidt nervøs for hvornår jeg ville få det, da jeg kunne se firmaet havde fået dårlige anmeldelser herinde. Men jeg skrev til dem via deres chatfunktion og spurgte vedr. levering. Hun tjekkede op på det med det samme, og sagde det ville blive sendt tirsdag. Torsdag modtog jeg så mit fine tæppe, så alt i alt et super fint sted at handle.
Jeg ville have rettet noget i en ordre. Ventede over 20 min i kø i telefonen. Helt uacceptabelt.
Kristian Møller Andersen vond deze beoordeling nuttig
Den tredje juli bestiller jeg 7 stk. Eva Trio Classic KaffeKop med underkop og 10 stk. Legio Dessert tallerken hos Royal Design, som ifølge Royal Designs webside har status: "På lager kan leveres med det samme"! Jeg får samme dag en ordrebekræftelse og besked om at varerne vil blive leveret indenfor 2-3 arbejdsdage.
Den fjerde juli næste dag modtager jeg endnu en mail fra Royal Design hvor de nu meddeler at varen ikke er på lager og aldrig vil komme på lager igen hverken hos dem eller hos EvaSolo, men hvis jeg er interesseret i at bestille andet er jeg velkommen - samme dag d. fjerde juli svarer jeg omgående klart og tydeligt at NEJ JEG ER IKKE INTERESSERET og beklager mig over deres manglende opdatering af websiden!
Det lykkes mig så at bestille og modtage varene hos EvaSolo, som altså har varen - oplysningen fra Royal Design om at EvaSolo ikke har varen er altså rent nonsens, (det er i modstrid med markedføringsloven at sprede urigtige oplysninger om andre firmaers lagerbestand)!
Desværre ser jeg lidt sent, på grund af ferie, at Royal Design, alligevel har hævet det fulde beløb på 1430,00 DKK for ordren - som de ikke kunne levere.
Det er tydeligt at dette firma ikke har styr på nogetsomhelst, og jeg vil anbefale alle at holde sig langt væk fra dem - det er absolut spild af tid!!
Desværre bliver jeg nød til at give dem en stjerne for at kunne gennemføre anmeldelsen - men jeg havde helst givet dem et stort nul - de har jo ligesom ikke givet mig noget, tværtimod!
Kristian Møller Andersen & Lotte vond deze beoordeling nuttig
Så har jeg fået de bestilte kopper. Det var let at bestille dem, de var pakket godt ind og de kom hurtigt. Kopperne var pæne og uden fejl.
Alt i alt, et meget positivt indtryk :o)
ordre nr. 191322
Jeg vil da bare lige citerer min oplevelse med kundeservice hos Royal Design.
Hansen skrev 2012-04-23 14:36:
Kære Royal Design
Dette er nu anden gang jeg skriver til jer vedr. min bestilling. Jeg skrev 1. gang i torsdags den. 19/4,2012 uden tilbagemelding fra jer. Jeg har også prøvet at kontakte jer pr. telefon, men forgæves.
Jeg sidder lige nu og er en temmelig utilfreds kunde.
Jeg bestilte ca. den 8-4-2012
2. stk. Queens Plain Tallerkner 27cm
6. stk. Queens Plain Tallerkner 18 cm.
jeg har aldrig modtaget en ordrebekræftelse fra jer. Alligevel har i trukket, fra min konto. kr. 528.- den 11-04-2012.
Det er bestemt ikke i orden og også ulovligt iflg. loven med internethandel.
Jeg forventer at hører fra jer meget snart
Jeg kan desværre heller ikke henvise til et ordrenr. Da jeg aldrig har modtaget en ordrebekræftelse fra Royal Design. Derfor er bestillingsdatoen også ca.
Kundeservice svarer.
Hej,
Her er din ordrebekræftelse. Hele din ordre må bliver sendt på fredag håber jeg.
Hansen skrev 2012-04-24 12:50:
Det her lever overhovedet ikke op til jeres løfter på hjemmesiden. Sikke da en tilbagemelding.
Jeg syntes jeg mangler nogle informationer om den fejl der er opstået. Et tilbud om jeg vil opretholde min ordre eller annullerer den
Men dem håber jeg så at kan få fra hovedkontoret…. Håber jeg.
Hej,
Vedr. de her Queens Plain Tallerken 18cm som du have bestilt så står det på hjemmesiden at vi ikke have de på lager, kun de 2 x Queens Plain Tallerken 27cm, så selvfølgelig sender vi alt så hurtig vi have alt på lager eller vil du at vi sender det vi have på lager først til dig?noget ekstra.Venligst bekræfte hvis det er noget mer vi kan gøre.
Hansen skrev 2012-04-24 16:16:
Det stod bestemt ikke på hjemmesiden da jeg bestilte dem.
Jeg vil godt annullere min ordre og øjeblikkeligt have sat det beløb ind som i ulovligt har trukket på min konto.
Det hele virker meget uprofessionelt og det vil jeg ikke være med til.
Hej,
Din ordre er afbestilt. Velbekomme.
Kundeservice
Ikke et sted jeg kommer til at handle igen.
Bestilte 2 varer - lev. var 3-4 dage. Får efter lidt over en uge besked om at den ene vare var i restordre og ville blive leveret om en uge. Modtager så en mail om at der vil gå yderligere tid. Skriver jeg gerne vil have den anden vare sendt, det lover de, men intet sker. Jeg skriver mail, skriver på FB og ringer et utal af gange, men ingen svarer. Skriver på chatten flere gange, bliver lovet at de ringer mig op, men hører ikke fra dem. Får så pludselig en mail om at varen først kan leveret til juli. Beder igen om at få sendt den anden vare. Til sidst sender de den anden vare, men trækker pengene for begge varer. Forsøger igen at kontakte dem alle steder og har et værre bøvl med at få mine penge retur. Kundeservice er virkelig en mangelvare hos RoyalDesign, vi kan alle lave fejl, men ikke så meget som en beklagelse eller undskyldning har man fået. Handler ikke her igen, der var simpetlhen alt alt for mange problemer og jeg skulle bruge alt alt for meget tid på at få fat i dem :( Lev.tiden står stadig til 7-8 dage på webshoppen trods varen først kan leveres til juli..... jeg har gjort opmærksom på dette flere gange, men de håber nok bare at næste kunde gider vente til juli måned.
Har netop modtaget en stor del tallerkner, krus m.m. og der var en tallerken der var knust under transporten, RoyalDesign har sendt en ny uden beregning og ikke mindst uden bøvl!
Helt sikkert at vi handler der igen!
Jeg har netop fået leveret nogle stel dele til det ellers udgåede Pillivuyt Sort Bella. Jeg var naturligvis spændt på, om de var leveringsdygtige i en vare som ingen andre i DK kan levere. Jeg modtog delene i fin stand ca. 10 dage efter bestilling.
I perioden kontaktede jeg kundeservice pr. telefon, for at høre om de nu virkelig kunne levere. De fandt med det samme min ordre, og kunne fortælle hvilken dag jeg ville modtage varen. Hvilket holdt stik. Efterfølgende har jeg også modtaget en mail om at varen var afsendt.
Hjemmesiden er fin og overskuelig, og der er et kæmpe udbud. Især kan jeg godt lide at man kan købe ting man ellers ikke ser andre steder.
Jeg har 3 køb bag denne anmeldelse (forskellige tallerkner og skåle).
Og alle 3 køb forløb uden problemer, alt gik som forventet med hensyn køberoplevelsen. Jeg kan kun være tilfreds.
Jeg nåede heldigvis at få annuleret handlen på en holmegårds lampe.
På hjemmesiden stod der så flot, leveringstid 7-8 dage.
Jeg var i tvivl om det nu var en 1. sortering da de sælger denne lampe 2200 kr. under butikkerne. Jeg mailede til kundeservice og spurgte om dette, beskrev hvilken lampe det drejede sig om. Kundeservice svarede hurtigt, ja det er 1. sortering men uden skærm??? Denne lampe har ingen skærm men er en glaslampe der hænger.
Jeg ringede så derover, fik fat i en lidt forvirret sælger der måtte indrømme, at det var et forkert svar. De havde åbenbart ikke haft tid til at checke hvilken lampe kunden spurgte om.
Dette er en forsikringssag, og det var forsikringen der havde fundet lampen til denne meget reducerede pris hos denne forhandler.
Jeg kontaktede forsikringen og fortalte om de dårlige anmeldelser på trustpilot ang. leveringstider for dette firma.
De kontaktede så Royaldesign.dk og fik så at vide at Royaldesign.dk slet ikke kunne levere lampen. Dette fremgår ikke af hjemmesiden, og kundeservice nævnede heller ikke noget om dette ved nogle af mine henvendelser. Dårligt, dårligt...Heldigvis indbetalte min forsikring det resterende beløb så jeg kan købe lampen i en butik.
Mine anbefalinger: Hvis i tør købe her, så kontakt kundeservice om varen kan leveres eller ej, stol ikke på hjemmesidens leveringstider.
Jeg bestilte nogle smykker fra Swarovski. Der går nogle dage hvor jeg intet har modtaget eller hørt fra dem. Jeg skriver til kundeservice, og får et lidt hårdt og kontant svar om at de var i rest, og de havde bestilt dem hjem igen. Det resulterede i at der gik et stykke tid før jeg så mine varer. Jeg ville gerne have haft at kundeservice meddelte om leverings-problemer....
Vi bestilte 3 pakker af 4 tallerkener (totalt 12 tallerkener) - men med vår levering kom det kun 3 tallerkener totalt. Vi kontaktet dem selvfølgelig, og neste dag sendte de våres manglene 9 tallerkner.
Jeg har bestilt hos RoyalDesign flere gange, men har desværre haft lidt blandede oplevelser.
Først bestilte jeg nogle blå kopper, da de så kom havde de 2 af den tydelige sprækker. Jeg kontaktede RoyalDesign og de ville sende 2 nye med det samme. Da disse så kommer - er de røde - lidt surt eftersom det er de blå jeg har købt. Da jeg så har sendt dem retur modtager jeg langt om længe den korrekte vare i den korrekte stand.
Så kan desværre ikke give mere end 3 stjerner...
helle vond deze beoordeling nuttig
Det tager ca dobbelt så lang tid at få varen som de skriver, så regn med 10 dage for varer der ER på lager.
Jeg bestilte lagervarer og ikke lagervarer på hjemmesiden. Jeg blev gjort opmærksom på ca. 10 dages leveringstid, hvilket blev overholdt af royaldesign.dk.
Jeg havde givet fem stjerner hvis jeg havde fået en mail ved afsendelse af varerne.
alt i alt godt tilfreds og vil handle der igen.
Jeg bestilte d. 23/7 er række vare, som jeg efter 10 dages tid efterlyste hos Royaldesign, da der max. ville gå en uge.
Det viste sig at en af varene ikke var på lager, men at den ville komme dagen efter og så ville de fremsende pakken.
Der skete stadig intet, og efter endnu en efterlysning fik jeg fremsendt alle vare, undtagen den sagde de i første omgang ville få på lager igen.
Så skrev de til mig at de ville få den på lager i midten af september og nu får jeg yderligere en mail, hvor der står at den er yderligere forsinket og de får den først på lager d. 29/9-2011.
Det er i dag d. 30/8, og jeg blev nødt til at skrive herinde, da jeg så at de er begyndt at reklamere i TV.
SÅ TIL ALLE DER OVERVEJER AT BESTILLE FRA ROYALDESIGN... HOLD JER VÆK! Med mindre at i godt kan vente i over to måneder, jeg forventer sådan set at få en mail omkring at min vare er udgået fra lager når vi nærmere os 29. september.
Svenskere kender tilsyneladende intet til kundeservice eller god levering, alt det de lover er intet andet end bondefangeri.
Bestilte varer fremsendes ikke - måske et par stk., og omgående hæves så hele leverancens beløb. De resterende varer loves tilsendt, men udebliver, og med den ene uacceptable undskyldning efter den anden holdes kunden hen, hvis firmaet overhovedet besvarer ens gentagne henvendelser. Det er så ubetinget den dårligste service, et firma kan give kunder, og ingen bør have en så ringe oplevelse med nethandel. Hvor er seriøsiteten og etikken henne hos Royal Design?
Deres kundeservice har jeg ikke haft nogle problemer med, så den får 5 stjerner :-)
Det er deres opdatering på hjemmesiden jeg er utilfreds med, af de ting jeg bestilte endte jeg med at få intet. Det stod som om de havde det, men det passede så ikke.
Jeg fik mails om at de ikke havde tingene over flere gange, og jeg endte med at blive så forvirret, at jeg faktisk ikke vidste hvad det var jeg til sidst havde bestilt, pga. jeg ikke fik sendt en opdatering af min ordreseddel.
Pga. alle disse problemer giver jeg kun 3 stjerner.
Købte her for nylig en række vinglas hos dem, de var ikke lagervare så jeg var forberedt på lidt ventetid - syntes dog godt information om den præcise leveringsdato kunne have været ønskelig - men glassene kom dog frem, forsvarligt emballeret og rigtig størrelser/mængde - alt i alt er jeg godt tilfreds både med glassene, prisen og firmaet
Jeg valgte at bestille en vare efter at hørt kundeservice om varen var på lager, da der var de dårlige anmeldelser herinde.
Jeg bestilte varen torsdag d. 23. sep, og fik varen mandag d. 27, hvilket ikke kan gøres hurtigere. Jeg havde dog problemer med at trace min vare, og var meget obs på om den var sendt. Jeg havde kontakt til kundeservice og der kom svar inden for 1 time, og grunden til dette var at den var sendt fra sverige, og det var på www.posten.se jeg skulle søge.
Super service.
Det nævnes ikke med et ord, at varen ikke er på lager. Bestiller den 17.05.2010
Vi skulle bruge det som bryllupsgave den 22.05.2010.
Havde RoyalDesign.dk beskrevet at varen ikke er på lager, havde vi ikke bestilt den.
Kundeservice svarer i dag 21.05.2010 undvigende på, hvornår varen vil blive leveret.
Har tilbagekaldt vores ordre og afventer selvfølgelig kreditering af det indbetalte beløb hurtigst muligt.
For lidt styr på lagerbeholdning og hjemmeside er mangelfuld - m.ht.
udsolgt eller anden synlig tilkendegivelse af hvornår levering kan påregnes.
I starten af Januar 2010 bestilte vi en tekande hos Royaldesign.dk, tekanden skulle gives i fødselsdagsgave et par uger senere - og med en lovet leveringstid på 3-7 arbejdsdage mente vi at være ude i god tid.
Der går imidlertid 10 dage og der er endnu ikke dukket en pakke op til os fra Royaldesign.dk, hvorfor vi kontakter deres kundeservice. Hos kundeservice får vi at vide at tekanden er udsolgt fra producenten, men at den vil blive leveret den efterfølgende mandag, hvilket vi selvfølgelig har forståelse for og indviljer i at vente.
Inden ugen er omme ser vi at pengene for betalingen af tekanden nu er trukket, og vi tænker at så må varen jo være indgået på Royaldesign.dk's lager og at vi snarest kan forvente den leveret til vores adresse. Istedet modtager vi om mandagen en mail hvori er står at tekanden stadig er udsolgt fra producenten, og nu først ventes på lager d. 3. marst.
På dette tidspunkt er det stadigt muligt at bestille selvsamme tekande på hjemmesiden, og der loves stadig 3-7 dages leveringstid?
Normalt ville vi på dette tidspunkt have bedt om at få købet ophævet - fødselsdagen er for længst overstået, pengene er trukket på vores konto, men Royaldesign.dk har i det mindste selv sendt os en mail om forsinkelsen, så vi vælger at give dem en chance.
Dagene går, det bliver den 5. marst, og vi har intet hørt fra Royaldesign.dk - stadig ingen pakke. Vi kontakter igen deres kundeservice, her får vi at vide at de har haft utroligt travlt og derfor ikke har fået pakket tekanderne ud endnu - men vi kan forvente en opringning dagen efter med en opdatering på situationen - det sker ikke!
Vi ringer derfor selv igen - og får samme besked endnu engang, men de lover at denne gang vender de tilbage- det sker heller ikke!
Vi ringer derfor til Royaldesign.dk en sidste gang, og nu får vi at vide at tekanden alligevel ikke er kommet på lager, derfor ophæver vi købet og ber om pengene retur - her er det så at Royaldesign.dk lykkes for første gang i forløbet, vi får rent faktisk pengene retur et par dage efter. Her kan man dog være lidt bekymret på virksomhedens vegne, hvis det vitterligt er det eneste de kan finde ud af - men måske er det en god forretning at låne folks penge i et par måneder??
Dårlig oplevelse - modstridende oplysninger fra kunderservice - svarer ikke tilbage når de har lovet det - hjemmesiden fortæller ikke om varer der ikke er på lager. Kort sagt - Royaldesign.dk kan ikke anbefales!
Juan & Ian Hansen vond deze beoordeling nuttig