[REPLY]
- Levering goed!
- Prijs goed!
- Opmerking garantie: Buiten de schuld van runstore om moest mijn Garmin horloge vanwege lekkage terug voor garantie. Slechts 1 persoon bij Runstore is gemachtigd om garantie te beoordelen. De overige medewerkers verwerken alleen de standaard processen en hebben verder geen bevoegdheden. De juiste persoon was op vakantie waardoor ik een paar weken zonder horloge zat terwijl dit makkelijk in een paar dagen geregeld kon worden. Uiteindelijk prima opgelost, maar dit kan beter.
Producten (gel) zijn netjes (enkel dagen) geleverd maar volgens de reclame op Google/Runstore berekent men geen verzendkosten. Nou dat doen ze wel als je besteld. Afijn, via een mail komt dat vast wel goed. Maar helaas nog geen reactie tot heden.
Vrijdag middag bestelt en zaterdag middag (binnen 24 uur) in huis. Snelle terugkoppeling na de bestelling gekregen en ook update toen het op de post ging. Eigenlijk is het hele proces 1 groot voorbeeld voor andere sites hoe online shoppen in 2013 moet gebeuren!
De bestelling en bezorging gingen snel.
Helaas paste de aangeschafte Sport-BH toch niet zo perfect en was te duur om te houden. Het retoursturen via Kiala verliep soepel.
Telefonisch wel goed bereikbaar.
Helaas heb ik 4 weken na het terugsturen nog geen reactie gehad en mijn geld ook nog niet terug gezien. Tevens komt er op vragen per e-mail na 5 dagen nog steeds geen reactie. Blijkbaar is er bij ewarehousing iets misgegaan, want ze konden de retournering niet meer vinden.
Dit mislukte retournering zorgt ervoor dat de 5 sterren beoordeling nu slechts 1 ster is geworden. Misschien moet het bedrijf retour gevoelige producten (zoals sport-BH's) niet in hun assortiment houden.
Ik had pech bij de aankoop van een hartslagmeter. Het kan altijd gebeuren dat er een fabrieksfoutje aan zit. Een knopje liet los. Pas dan zie je het verschil in (internet)winkels. De Service. Deze was perfect! En dat maakt nu juist het verschil met veel andere winkels. Komt ook nog eens bij dat de prijzen er ook heel gunstig zijn. Dat is toch vaak hetgene dat je over de drempel trekt. Toen ik dan ook de pech zat was mijn eerste gedachte; "had ik het nou maar gewoon in een winkel gekocht".. maar die gedachte werd meteen de kop ingedrukt. ik had binnen een week een nieuw horloge. Petje af !!
Ik ben tevreden over mijn bestelling bij runstore. Enige nadeel was dat hij wat later geleverd werd doordat 1 product niet op voorraad was (isostar) maar daar kreeg ik netjes een mailtje van en 2 dagen later werd het wel bezorgd. Over de artikelen zeer tevreden, site is duidelijk en manier van bestellen en afhandelen ook, zeker een aanrader!!
Ik ben erg tevreden over de service en de snelle levering. Het enige nadeel was dat ik had verwacht dat de hartslagmeter roze was zoals op de verpakking maar hij was meer paars, maar goed daar kan Runstore natuurlijk niets aan doen.
Bestelling (Garmin Forerunner 310XT) einde van de middag geplaatst, volgende ochtend voor 12:00 uur bezorgt!
Keurige duidelijke emails over de status van de order!
Gewoon erg netjes!
spulletjes op tijd besteld, en op tijd ontvangen. Netjes, stevig verpakt. Dik in orde
Levering van de door mij bestelde sportgels was wat vertraagd. Enige smetje was dat de informatie over de vertraging die mij al wel was opgevallen ook wat aan de late kant was voor mijn gevoel. Maar, vooral positief. Prima producten en uiteindelijk keurig netjes geleverd!
Een Sigma hartslagmeter besteld. Keurig op tijd geleverd. Na 6 maanden verloor ik een metalen ring die op het horloge gelijmd zat. Mail gestuurd naar klantenservice en keurig antwoord. Kon het horloge opsturen naar een antwoordnummer en een nieuw exemplaar zou retour gestuurd worden.
En dat is ook gebeurt. Geheel kostenloos. Prima service zoals het hoort.
Het bedrijf doet zijn naam eer aan. De bestelling wordt werkelijk razend snel en netjes afgewerkt.
Niet goed maar ERG GOED. Los van het product,er is een fout bij post.nl gemaakt die door runstore bijzonder goed opgelost is en mij door deze service wel hebben als klant. Sportieve groet van willie jansen.
Mijn bestelling is vlot afgehandeld en dus snel in huis. Blij mee!
Ik bestelde op een dinsdagavond mijn Garmin 310XT HRM nadat ik via de chatfunctie op de website een posititef antwoord kreeg of dit model op voorraad was. Ik betaalde met iDeal maar kreeg niet meteen een mail met een bevestiging van de bestelling. Die kwam de volgende ochtend. Die zelfde woensdag werd de bestelling verstuurd en donderdag bij mij bezorgd door NLPost.
Runstore was voor dit model de voordeligste aanbieder van de webshops.
Ik wilde 2 setjes van 5 gelletjes bestellen. De besteleenheid wordt uitgedrukt in setjes dus ik bestelde 2 stuks. De levering was erg snel (dag erna lag het in de bus) , maar ik was toch wel verbaasd dat er zich slechts 2 gelletjes in het doosje bevonden. Een telefoontje loste dit probleempje op, want de dag erop zaten de ontbrekende 8 gelletjes in de bus
Vorige week een paar producten besteld. Betaling was snel verwerkt en producten direct verstuurd. Alles werd per e-mail bevestigd.
Sis Go Gel is de enige gel die je gewoon kunt innemen en doorslikken zonder heel veel water zoals bij gewone gels noodzakelijk is. Bij gewone gels krijg je een niet-verwerkbare brok in je keel die alleen met veel extra water door te slikken is. Door fietsen/lopen is dan lastig. Met de SIS Go gel is dat anders en kan je het spul prima wegkrijgen met als resultaat extra energie.
Heel snel gekregen waar in om vroeg.
Zoals het nu lijkt geeft de powerbar zijn werk gedaan .
In drie dagen 750 Km gefietst van:
Hoogezand naar Den haag 289Km
Den Haag naar Naaldwijk ride for the roses 150Km totaal
Den Haag naar Hoogeand 289 Km
Vandaag om 19"00uur thuis gekomen en nog fit.
De sportdrank is snel geleverd voor een prima prijs. Jammer dat er zo'n grote doos zat om 3 potten sportdrank. Altijd fijn als er geen verzendkosten bijkomen.
Mijn Garmin was de dag na mijn bestelling al geleverd.
Ook de chat support op de website is snel en handig.
De prijs was ook TOP! Ik ben dus zeer tevreden over mijn aankoop bij runstore.eu.
Ik heb de Sigma hartsslagmeter snel en prima verpakt ontvangen. Met name door de lage prijs kwam ik op de site
mijn Garmin 910 XT bevalt goed. Jammer dat het lang duurde voordat ik hem in huis had. De communicatie met Runstore is goed, snel antwoord. Jammer alleen dat ze niet uit zichzelf melden dat het wat langer gaat duren in verband met een niet op voorraad zijnde cadanssensor. Dus ondanks het snelle antwoorden van mail kan de communicatie vanuit Runstore een stuk beter.
Ik had een sport BH en T-shirt besteld en de volgende ochtend was het er al! Perfecte maat en goede stof. Ik ben er heel blij mee.
Goed aanbod, duidelijke communicatie, snelle en goede levering, goed product. Alles 100% in orde!
1 dag na bestelling spullen in huis en product in dit geval horloge met hartslagmeter werkt perfect.
Bestelling van een hartslagmeter. Beste prijs en zeer snelle levering.
Binnen 24 uur! Top
Vlotte levering, pakket was te volgen via track en trace. Wel een erg grote doos voor twee bussen isostar.
De snelheid was goed maar het produkt niet. Ik heb hydro tabs besteld maar energy tabletten gekregen. Tot zover nog geen reacties op mijn mail
Wederom een tweede bestelling op donderdag. Levering wederom pas op de woensdag erna. Heb er ook zelf meerdere mails aan moeten besteden. Men had geen verklaring waarom de bestelling wederom 7 dagen duurt. 2 keer leveren buiten de beloofde 24 uur is niet van deze tijd.
Heb nog niet vaak zo snel iets binnen gekregen dat ik van het internet besteld had - binnen 20 uur, goed werk!
Vrijdag de SIS-gels besteld, zaterdag al in huis. Super!
En dat zonder verzendkosten; dat maakt het nog leuker.