We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Runstore Beoordelingen

Runstore Logo
Klanten zeggen: »Service TOP!« »Prima en snelle levering« »Snelle levering binnen een dag« 51
Goed
7.8 van 10

51 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (51)

Vlotte levering

Vlotte levering, pakket was te volgen via track en trace. Wel een erg grote doos voor twee bussen isostar.

Featured review of Runstore

Service TOP!

Had de verkeerde SIS Smart 1 besteld. Bedoeling was de gels en niet de poeder. De poeder mag ik niet gebruiken daar ik allergisch ben voor fructose. Na 1 mail met uitleg kreeg ik direct reactie dat ik alsnog de gels zou ontvangen en de Smart poeder mocht ik houden. Hier heb ik vrienden van mijn atletiekclub weer blij mee gemaakt. Wat een service, TOP!
Groeten Eric

Prima en snelle levering

Prettig om zaken te doen met een bedrijf dat doet wat het beloofd!

snelle levering

snelle levering zoals het hoort !!!!!!

verkeerde levering

De snelheid was goed maar het produkt niet. Ik heb hydro tabs besteld maar energy tabletten gekregen. Tot zover nog geen reacties op mijn mail

Matige snelheid

Wederom een tweede bestelling op donderdag. Levering wederom pas op de woensdag erna. Heb er ook zelf meerdere mails aan moeten besteden. Men had geen verklaring waarom de bestelling wederom 7 dagen duurt. 2 keer leveren buiten de beloofde 24 uur is niet van deze tijd.

Runstore

Snelle levering binnen een dag

Heb nog niet vaak zo snel iets binnen gekregen dat ik van het internet besteld had - binnen 20 uur, goed werk!

• RB
  • Delft, NL

Supersnelle levering

Vrijdag de SIS-gels besteld, zaterdag al in huis. Super!
En dat zonder verzendkosten; dat maakt het nog leuker.

Superservice!

Had gels besteld die door wat dan ook ergens in de postbestelling verloren zijn gegaan. Hierover contact gehad met Runstore. Supersnel heb ik zonder toestanden nieuwe spullen gekregen. Superservice!
Vertrouwen!! Piet.

mvg,cq

Soms loont het de moeite om even te zoeken. Daarnaast moet ik zeggen maar liefst €20,- verschil tegenover andere aanbieders, had deze vrijdag ochtend besteld en betaald en was voor 12 Zaterdag bij mij binnen en nu was het zaterdag zeg maar prachtig weer, en heb deze dan gelijk nog even heerlijk kunnen ingelopen in het zonnetje, gewoon Top dus.
Mvg, cock Qualm

hartslagmeter Sigma

na wat toezeggingen een trage levering en is het artikel toch geleverd. uiteindelijk tevreden.

Vriendelijke en goede hulpverlening

Hartslagmeter vrijdag besteld, zaterdag ontvangen. Snelle levering. Daarnaast ben ik zeer tevreden over de (duidelijke en vriendelijke) hulp die mij is aangeboden omdat ik problemen had met het kalibreren van de RC14.11.

Prima service

Prima service! Erg vlotte afhandeling en een goede gebruiksvriendelijke website.

Binnen 2 dagen werd de hartslagmeter in goede staat afgeleverd.

Chapeau!

zeer vlotte afhandeling

Binnen twee dagen was mijn hartslagmeter binnen. Zelden zo'n snelle service gezien. Hulde!

• Hein
  • waddinxveen, NL

Hein

Hartslag meter bestelt in december 2011. Blijkt niet op voorraad te liggen, komt in januari wordt toegezegd. Nog een keer navragen in januari 2012, wordt nogmaals bevestigd dat het in week 5, randje januari 2012 geleverd. Maar dan met winterverrassing, omdat het te laat is.
Nu het is te laat geleverd, maar geen winterverrassing. Jammer. beloof dat dan niet.
Horloge is wel prima.

communicatieprobleem

hartslagmeter besteld op 01/02/12, op 08/02/12 omstreeks 20.00u geleverd aan huis (in Belgie). Oké.
Maar, totaal geen communicatie mogelijk:
Op bevestigingsmail stond dat ik een link zou ontvangen om de bestelling te kunnen volgen. Deze link kreeg ik niet.
Getracht om meermaals telefonisch (013 2600 888) contact op te nemen --> niet bereikbaar.
Dan maar per email (info@prorun.nl + verkoop@prorun.nl + klantenservice@prorun.nl) --> eveneens geen reactie, MAAR op info@runstore.eu kwam er wel reactie, weliswaar pas op 07/02.

Runstore

mijn hartslagmeter doet het niet!!!

Ik ben al weken bezig om contact te krijgen met de runstore over een hartslagmeter die niet werkt. Krijg niemand telefonisch te pakken en ze antwoorden ook niet op mijn mail!!!

Runstore

Prima webwinkel en snelle levering

Dag na bestelling in huis, en gratis. Goed verpakt. Geen nadeel ondervonden...

Runstore

Prima webwinkel en snelle gratis levering

Via collega op de webwinkel prorun.nl terecht gekomen. Ben beginnende loper en zocht derhalve een hartslagmeter voor niet al te veel geld.

Gedegen productinfo op de site en derhalve is een keuze makkelijk te maken als je weet wat je eisen zijn en het geld wat je er aan uit wilt geven.

Op moment van bestellen nog geen account aangemaakt, maar nu na een prettige koopervaring toch gedaan voor evt. toekomstige aankopen.

Buiten de snelle levering is de verzending ook nog gratis.

• Cees
  • 's-gravenhage, NL

Sigma Hartslagmeter

Online de Sigma 14.11 hartslagmeter besteld.
Keurige mailtjes met bevestiging retour en levering in twee dagen.
Keurig!

• Chris
  • Amsterdam, NL

Hartslagmeter

Dinsdagmiddag hartslagmeter besteld, direct een bevestiging en de volgende dag werd het keurig verpakt reeds bezorgd.

Runstore

Snelle levering en goede service

Had een vraag met betrekking tot sportvoeding en werd telefonisch keurig te woord gestaan. Na uitleg mijn bestelling geplaatst en deze zeer snel (de volgende dag) geleverd gekregen. Zeer tevreden over zowel de service als de producten.. Kom hier snel weer terug wanneer ik iets nodig heb.

Runstore

Snelle levering en goed verpakt...!

Donderdag heb ik een sporthorloge besteld en dat was vrijdag al in huis....Netjes en zorgvuldig verpakt.

Ik weet wel waar ik de volgende keer mijn sportspulletjes bestel :)

Runstore

Goede informatie en snelle levering

Ik had interesse in een hartslagmeter(15.11) van een bepaalde kleur en een lage prijs. Via het klantenformulier (goed zichtbaar op de website) stuurde ik mijn vragen om 23.00 uur en kreeg de gevraagde informatie de ochtend daarop om 8.00 uur via e-mail. Ik plaatste de bestelling op vrijdagmorgen om 9.45 uur en het product werd daarna de andere dag netjes en correct afgeleverd door PostNLom 12.00 uur.
Kon niet beter.

Goed service.

Tijdens het bestellen ging er iets niet goed en al heel snel had ik een medewerker aan de telefoon. Indien het wederom niet zou lukken dan mocht ik het per mail mijn bestelling afhandelen. Ik vond dit heel netjes.
Mijn bestelling lukte daarna en voor ik er erg in had was mijn bestelling binnen.

Betrouwbare en snelle afhandeling

Via de chatfunctie had ik de vraag gesteld of er een extra band geleverd kon worden voor mijn hartslagmeter. Deze hadden ze zelf niet, maar het zou maandag voor mij worden nagevraagd. Maandag had ik een keurige e-mail terug. Vervolgens heb ik toch iets anders besteld om 17.30 uur en het was al de volgende dag bezorgd.

Ik had ook al eerder iets besteld. Ik heb uitgelegd waarom het artikel voor mij niet geschikt was en kon het zonder problemen (kosteloos!) via DHL retourneren. Ik had zeker een 5 sterren beoordeling gegeven als het ook kosteloos via TNT post had gekund. Uiteraard kon dit ook en dit heb ik toen gedaan, omdat die optie mij veel tijd zou besparen. Daarna is het geld snel op mijn rekening terug gestort.

bereikbaarheid klantenservice

Ik had op zaterdag een hartslagmeter gekocht en betaald. Geen bevestiging gekregen. Toen ik op donderdag nog steeds geen hartslagmeter in de post aantrof, heb ik de klantenservice gebeld. Die was de hele dat onbereikbaar. Via webformulier contact gezocht en snel antwoord gekregen. De bestelling bleek als "onbetaald" in de status te staan, terwijl ik toch duidelijk betalingsbewijs had. Dit heb ik via mail doorgestuurd waarop geen reactie volgde.
Na 2 dagen weer meerdere malen op verschillende tijdstippen proberen te bellen, maar geen contact met de klantenservice. Ik heb het vermoeden dat dit nummer niet direct bereikbaar is. Via webformulier gevraagd wat de status was en of anders geld teruggestort kon worden. Toen wel weer snel reactie, betaling was getraceerd en pakket inclusief gratis winterpakket ter compensatie werd opgestuurd.

Achteraf gezien is de onstane situatie goed opgelost, en ik begrijp ook dat een bestelling wel eens verkeerd geregistreerd kan worden, maar toch vind ik de bereikbaarheid van de klantenservice twijfelachtig. Alleen via webformulier krijg je contact, via het telefoonnummer dat gepubliceerd staat, heb ik nooit een levende persoon aan de lijn gekregen.

• Ronald
  • Hendrik Ido Ambacht, NL
  • 1 Beoordeling

Op zaterdag een hartslagmeter besteld en gedacht dit op dinsdag wel in huis te hebben. Helaas niet het geval. Op woensdag navraag gedaan en direct antwoord terug gekregen! Hartslagmeter was helaas niet meer op voorraad :-(. Maar zodra weer beschikbaar wordt het opgestuurd. Dit bericht had ik eigenlijk op maandag van Runstore verwacht en niet na mijn navraag.
Weekje na bestelling de hartslagmeter ontvangen met daarbij ter compensatie een gratis winterpakket twv €19,95!!!
Keurig actie en oplossing van Runstore.

Snelle levering Sigma RC 14.11

Goede service en snelle levering. Had op vrijdagmiddag een Sigma hartslagmeter besteld en deze werd keurig de volgende dag bezorgd. Ook een pluim voor de service, ze vermelden op de website laagste prijsgarantie. Ik had ergens anders een goedkopere aanbieding gezien en na een telefoontje werd de prijs direct aangepast. Goede service!

• Tom
  • Ede, NL

Barefoot Running

Als een van de weinige winkels in Nederland verkoopt Runstore een mooi assortiment Barefoot Running schoenen waar ik erg blij mee ben. Bestelling werd snel bezorgd en ben blij met het product.

Science in Sport

Had wat Science in Sport gels besteld voor tijdens mijn trainingen. Netjes op tijd bezorgd, verder niet zoveel op of aan te merken.

• Rian
  • vlissingen, NL

Niet tevreden

Tot nu toe ben ik niet tevreden met runstore. Ik heb vrijdagmiddag jl een hartslaghorloge besteld. Op de site staat op werkdagen voor 18 uur besteld en leveren op de volgende dag. Dit gaat dus niet op zaterdag en maandag geen pakket ontvangen. Op track en trace staat dat het pakket is aangeboden voor verzending. Hopelijk ontvang ik het morgen wel.

Runstore

Slechte reactie op verzonden mails

Vorig jaar een hartslagmeter besteld. Zeer snelle levering. Echter had ik wat problemen met de communicatie van de meter. Helaas heb ik toen op 1 van alle verzonden mails na enige tijd een reactie gekregen, was toch een beetje jammer. uiteindelijk heeft het probleem zich zelf opgelost. Verder geen aanmerkingen.

PowerBar

Na een positieve ervaring met het product PowerBar tijdens de marathon in Berlijn (2011) heb ik een uitgebreid proefpakket
besteld bij runstore. Dit was binnen 2 dagen in huis. Omdat bepaalde producten niet in voorraad waren had men uit voorzorg deze van een ander merk bijgevoegd. Daarnaast zat er nog een gratis gel bij.
De energierepen van PowerBar komen nog. Maar zeer attent en
een goed verzorgde service bij Runstore.

runstore.eu vond deze beoordeling nuttig

Runstore

Gewoon zoals het eigenlijk bij elk bedrijf hoort!

Ik heb een Sigma pc 15.11 gekocht en die kon ik prima en simpel bestellen. De website is overzichtelijk en geeft voldoende informatie. De hartslagmeter doet het prima. Wat wil je nog meer!

Snelle levering. Goed product. Prima prijs/kwaliteit

Op zondag een Sigma 14.11 besteld via de webshop voor de scherpe introductieprijs van €99,95. Deze werd binnen 3 werkdagen geleverd. Ik gebruik de hartslagmeter nu 2 weken en ben zeer tevreden. Probleemloze bestelling en snelle levering. Via website is de status van je bestelling goed te volgen en weet je precies wanneer het product wordt thuis bezorgd. Kende het bedrijf niet maar het webadres stond bij een artikel in het blad Runnersworld.

Prima en snelle service.

Ik kende Runstore nog niet, maar na deze bestelling die supersnel en prima was afgehandeld, ga ik in de toekomst zeker nog meer bestellen.

Runstore

alles is heel vlot verlopen!

alles is heel goed verlopen, en op mijn vragen ivm de verzending en betaling vanuit belgïe heb ik via de chat onmiddelijk een duidelijk en correct antwoord gekregen.
Ga zeker in de toekomst nog aankomen doen!!!

• Hanja
  • Geverifieerde koper

alles wat op de site stond, is uitgekomen

snelle levering

Runstore

Gekregen wat ik wilde hebben en snelle en goede levering

Horloge werkt goed en de functies die het heeft voldoen aan mijn eisen. Ook ziet het horloge er nog eens mooi en trendy uit.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten