We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Sanidouche Beoordelingen

Sanidouche Logo
Klanten zeggen: »Ideaal product, correcte levering en installatie« »Topper« »www.sanidouche.nl« 3
Goed

Featured review of Sanidouche

• Eric
  • alkmaar, NL
  • 1 Beoordeling

Ideaal product, correcte levering en installatie

We hebben na een bezoek aan de showoom van Sanidouche, gekozen voor een bidetseat met afstandsbediening. Deze paste ook perfect op ons toilet. We zijn er super blij mee. Het is zo veel schoner en makkelijker en toiletpapier.
Eric & Maxime

Topper

Een vlotte en correcte beantwoording van onze vragen en wij doen de bestelling & betaling en daarna ging er iets mis. Moppermail en het team van Sanidouche heeft heel adequaat gereageerd. Er waren een paar dingen mis gegaan en voor de schrik kregen we een 'upgrade', een beter product (en veel mooier!) dan wat we besteld en betaald hadden. We maken nu anderhalve dag gebruik van de sanidouche en dit is echt helemaal TOP. Aanrader.

www.sanidouche.nl

Uistekende Bidet Seats, alle functies en zeer betaalbaar. Mooi sterk design, echt een aanrader!

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten