We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Saniwebwinkel Beoordelingen

Saniwebwinkel Logo
Klanten zeggen: »Prima service bij Saniwebwinkel« »Prima Service« »Prima levertijd en alles compleet« 3
Goed
7.8 van 10

3 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (3)

Featured review of Saniwebwinkel

Prima service bij Saniwebwinkel

We hadden een aantal dingen besteld en kregen het volgens afspraak geleverd. Helaas had de leverancier een ander type wc pot in de doos gedaan. Saniwebwinkel heeft dit in overleg snel en goed opgelost. Dikke pluim voor Saniwebwinkel!

Prima Service

Van een webwinkel verwacht je over het algemeen niet veel meer dan "dozenschuiversmentaliteit". Nou als de SaniWebwinkel iets niet is dan is het dat wel!!
We hadden een redelijke bestelling van spullen voor ons huis in het buitenland. Die werd prima afgehandeld. Een artikel was door de fabrikant tijdelijk teruggetrokken uit het assortiment, maar zodra die er was werd die keurig geleverd.
Heel bijzonder was ook de ervaring dat altijd als we belden we vrijwel direct iemand aan de lijn hadden en dat dit steeds dezelfde contact persoon was, als een soort account manager. Dan hoef je dus ook niet elke keer uit te leggen waar het om gaat.
Daar de goederen buiten de EU zijn gegaan kan de BTW teruggevraagd worden. Binnen een week nadat we de documenten die de verscheping naar een bestemming buiten de EU hadden overlegd had Saniwebwinkel de BTW op onze rekening gestort.
Super service en dienstverlening die met kop en schouders boven de meeste webwinkels uitsteekt.

Saniwebwinkel

Prima levertijd en alles compleet

Vorige week via de webwinkel artikelen besteld. Binnen de gestelde termijn geleverd. Alles compleet.
M.i. betrouwbare partij.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten