We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Sans Online Beoordelingen

Sans Online Logo
Klanten zeggen: »snel, goedkoop, betrouwbaar, leuk« »Snelle levering« »Voor herhaling vatbaar« 837
Uitstekend
9.2 van 10

837 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (837)
  • Simone

Kadootje

Voor mijn verjaardag een kadobon van tien euro
Wat leuk !! Bestelling geplaatst en volgende dag al bezorgt
Wat een verwenning !!!bedankt

Featured review of Sans Online

snel, goedkoop, betrouwbaar, leuk

Snelle en betrouwbare verzending.
Vanaf 10 euro geen verzendkosten een van de weinigen onlineshops die dit al vanaf zo´n laag bedrag verstuurd zonder dat men nog daar bovenop betaald.

Daarnaast zit het bij een iets grotere bestelling altijd in een leuk tasje waarvan om de zoveel tijd de kleuren veranderen.

Onder verwachting

Heb twee spijkerbroeken besteld en kreeg twee kapotte broeken, heb ze nu bij een kleermaker liggen omdat ik geen zin had om ze weer te retourneren en dan verzendkosten te betalen.

Ik hoop dat jullie hier iets mee doen en de kleding voor verzending voortaan beter controleren.

• Elize
  • Geverifieerde koper

Makkelijk en overzichtelijke site, bestellen,betalen en leveren!! Prima website..

• Harold
  • 6 Beoordelingen

Voor herhaling vatbaar

Helemaal goed.
Prima keus en op tijd verzonden. Volgende dag thuis!
Tip; Zoek even naar een kortingscode!

• Mirtje
  • Geverifieerde koper

Mooie site/bestelling, maar wel een paar tegenvallers

De website vind ik mooi en prettig, het pakje mooi opvallend en goed geordend. De retourtermijn van 7 dgn vind ik persoonlijk wat kort en ik vond het een tegenvaller dat je € 6,75 aan retourkosten kwijt bent waar je eigenlijk niet onderuit kunt omdat je geen andere retouropties hebt.

Sans Online

een goeie site , snel kleding binnen.. top

mijn eerste zin beschrijft eigenlijk mijn beoordeling, heb geen min punten...

Sans Online

originele kleding, snel en netjes thuis

Bij Sans-Online is de kleding leuk en origineel. Zodra ik heb besteld, is het ook echt snel en netjes bij mij thuis. Helemaal zoals het hoort!

Fijne online shop

snelle levering, goede kwaliteit en mooie pasvormen.

• Storro

Helemaal top

Makkelijk om te bestellen geen 100 stappen keurig snel bezorgd, en super verpakt.

Sans-online is snel

Sans-online is snel met bezorgen, vooruit betalen is geen probleem. Vindt het alleen jammer dat je binnen 1 week moet retourneren.

Retourneren is duur

Bij de concurrenten (H&M, Zalando, etc) is retourneren gratis. Bij online aankopen is het belangrijk de aankopen te kunnen passen om vervolgens, indien de kledingstukken niet passen, de aankopen terug te kunnen sturen zonder dat je 7 euro moet neertellen. Absurd bedrag als je het mij vraagt. De levertijd is wel prima (binnen een paar dagen). Beter dan H&M, alwaar je meerdere weken moet wachten op je bestelling.

• Sanne

Tevreden

Goede levering en service, alleen jammer dat je verzendkosten betaald en ook voor te retouneren.
Er komen steeds meer webshops waar dit gratis is en dat maakt het veel aantrekkelijker..

real customer experience

Leuk assortiment, meestal leuke prijzen in Sale maar soms ook niet, sommige items vind ik nog te duur- daarom 4 steren..Ik mis kleding voor kinderen, mijn zoon is 7 en helaas kan ik voor hem niet bestellen. (daarom slechts 4 sterren)
Gratis verzening is ook gewardeerd! En snel ook! En mooie verpakking. Voor heren mis ik ook meer "gewone" modelen, vaak zijn het skinny jeans of strakke trouwen/shirts. niet iedereen vind het mooi of comfortable. Ik wel :-) maar mijn man niet zo...
Loyality bonus vind ik geweldig! Niet veel winkels warderen hun klanten maar Sans online wel! Email communicatie vind ik ook proffesioneel. Ik blijf zeker bij jullie lekker shoppen.
groetjes Alexandra

• baco

prima!

mooi op tijd, goed verpakt...heldere retourinstructies

• deborah
  • 3 Beoordelingen

perfect

altijd snelle en goede service.

• Hinke
  • 2 Beoordelingen

zeer tevreden!

snelle service, nette afhandeling

Sans Online

Prettige en fijne website met goede collectie

Ik ben heel tevreden over de snelle aflevering van Sans Online. Een goede site, overzichtelijk en redelijk snelle aflevering, die kosteloos is wat ook erg prettig is. Ik vind het een fijne site om te bestellen met een goede collectie dat is ook de reden dat ik er regelmatig bestel

• Petra
  • Geverifieerde koper

Makkelijk, geen verzendkosten en snelle levering

• sarah

Betrouwbare online winkel!

Betrouwbare online winkel!

• Rianne
  • Geverifieerde koper

Super webwinkel met snelle levering

Fijne webwinkel, met goede service en snelle levering

• Ellen

Geweldig bedrijf

Alles goed geregeld!
Site word netjes bijgehouden en als een
Product toch niet leverbaar is krijg je
Netjes een mail!!!
Ben erg tevreden over sans!!!!!

• Ik
  • Geverifieerde koper

Goede en snelle service en afhandeling.

Ik ben zeer tevreden!. Heb kleding ontvangen en gehouden, maar ook helaas twee keer iets terug moeten sturen omdat de kleur niet stond. Bedrag was zeer snel weer op mijn rekening.

fijne webshop

Vrijwel altijd de kleding op voorraad, geen verzendkosten en snelle levering.

Goede services

Ik winkel altijd prettig bij sans online. Ze hebben leuke kleren en dat voor een betaalbare prijs. Het bezorgen is lekker snel. Donderdagmiddag besteld en vrijdag morgen voor 13:00uur al in huis!

Goed!

Goede service en snelle levering!

• Leonie
  • Geverifieerde koper

Snelle levering, breed aanbod, goede service

Geen te grote dozen die niet door de brievenbus kunnen. Netjes verpakt in een Sans tas die vaak gewoon in de brievenbus past. Snelle levering, fijne service, breed aanbod

Sans online Helemaal Top

Wij gezin met 4 personen bestellen al jaren bij sans online.
en we hebben nog nooit 1 klacht gehad , als iets niet past kun je het gewoon retour sturen binnen een paar dagen staat het geld weer op je rekening , Sans Online wij zijn blij met jullie.

• Nic
  • Geverifieerde koper

Snelle levering met mooie artikelen!

Het enigste nadeel vind ik is dat jullie geen antwoordnummer hebben en dat wij als klant dus altijd geld moeten neerleggen om een pakket retour te sturen.

• Margo
  • Geverifieerde koper

Altijd snel bezorgd en netjes verpakt!!

Prima site, duidelijk, snel en goed verzorgd!

Doen wat ze beloven

Echte aanrader! goede spullen, correcte levering en zoals het hoort.... afspraak = afspraak

Sans Online

Altijd prima service en bezorging

Ik heb nu meerdere malen besteld bij Sans online, de levering geschied altijd snel en netjes verzorgd

• Evy

Good, better... Sans = Best

Leuke kleding, goede service en snelle levering. Zelfs al had ik later besteld als aangegeven op de site voor de volgende dag in huis... Het was er de volgende dag al. Super.

• Vijver
  • 2 Beoordelingen

Goed

De bestelling was er in 1 dag!

Prima, correct, leuke korting

Prima winkelen en snel bezorgd.

prima geregeld

het werkt makkelijk, en snel vanuit je luie stoel te regelen.

• ellen.

Geweldige service.

De verzending is super snel. Ook het retourneren gaat gemakkelijk met bijgeleverde sticker, het geld staat ook erg vlot op de rekening na een retour. Kortom gewelige winkel.

• Sandra

Prima

Jammer alleen dat ik geen track and trace code heb gekregen! maar heb toch alles binnengekregen.

• marijke
  • bladel, NL
  • 3 Beoordelingen

leuke shop, snelle levering

al verschillende keren iets besteld, snelle levering.

Sans Online

Ruim assortiment van kwaliteitsmerken voor aantrekkelijke prijzen.

Ruim assortiment van kwaliteitsmerken tegen aantrekkelijke prijzen.
Een goede overzichtelijke website met mooie afbeeldingen van de produkten, een goede en snelle levering en een fijne retourservice met een eventuele snelle terugbetaling van het aangekochte produkt.
Kortom een aanrader voor de online koper die gaat voor kwaliteit en betrouwbaarheid!

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten