[REPLY]
Jeg hedder SAS Travel Center
Velkommen til SAS Chat support
- hvad kan jeg hjælpe med?
Du skriver: Hej, jeg har indsendt skema til efterregistrering to gange (første gang blev det bare afvist), så håber vi kan finde en løsning, så jeg kan få pointene... drejer sig om to fly, der blev ombooket, hvilket nok gør, at I har lidt svært ved at finde dem
SAS Travel Center: har du udfyldt en formular?
Du skriver: ja
Du skriver: to
Du skriver: :)
SAS Travel Center: ok, du kan prøve at sende en mail til ebreto@sas.se. Hvor du scanner alt det du har vedr. flyvning osv ind, indtaster dine oplysninger. så skulle det gerne være på kontoen inden for kort tid
Du skriver: det har jeg allerede gjort
Du skriver: for 14 dage siden, har også sendt en rykker, men der er ingen som svarer
Du skriver: Jeg har den originale billet, vi blev ombooket til Brussels Airlines...
SAS Travel Center: må jeg bede om dit ebb nummer
Du skriver: XXX tak
SAS Travel Center: Ok, så kan jeg forstå det lidt ebdre
SAS Travel Center: du har tastet bookingklasserne forkert
Du skriver: ja, det er jo ret svært at finde ud af, hvilken bookingclass der er hvad :)
Du skriver: kunne være så dejligt, hvis star alliance lavede en samlet oversigt...
SAS Travel Center: ja nemlig, jeg prøver og ser om jeg ikke kan finde de rette
SAS Travel Center: hel klart
SAS Travel Center: hvis du lige venter et øjeblik
Du skriver: tak
Du skriver: PS: Det var mellemklasse
SAS Travel Center: har du et billetnummer?
Du skriver: ik lige ved hånden
Du skriver: (har i øvrigt lige prøvet at sende til ebreto@sas.se, den bouncer: "The recipient's e-mail address was not found in the recipient's e-mail system")
SAS Travel Center: hmm...
SAS Travel Center: du har heller ikke flynummeret samt dato?
Du skriver: jeg kan sende dig skemaet igen?
SAS Travel Center: det er ikke mig der får skemaerne
SAS Travel Center: må jeg bede om destinationerne og dato
SAS Travel Center: så kunne dte være jeg kunne finde dig
Du skriver: her er de:SN 3812 - March 31st og SN 2265 - March 31st
Du skriver: det oprindelige bookingnr var XXX, ved ik' om det kan bruges til noget
SAS Travel Center: prøver
Du skriver: tak
SAS Travel Center: du har ikke dit billetnummer i nærheden?
SAS Travel Center: har prøvet en masse, men kan ikke finde det. Har dog lige snakket med en kollega, og hun sagde nemlig at hvis det var booket hos Air Brussels f.x så kunne det være derfor jeg ikke kunne slå bookingen op i vores system
Du skriver: leder,
Du skriver: ik endnu, men tænker, at når nu den ene del af billetten er blevet registreret, kan den anden så ikke bare blive det?
SAS Travel Center: nej ikke altid, men jeg synes nu du skal prøve at kontakte Air Brussels eller rejsebureau, (hvis den er booket hos et rejsebureau) de finder det ret hurtigt.
Du skriver: den blev ombooket fra SATA, til TAP, til Brussels... :)
(...)
Du skriver: hvad skal jeg spørge brussels om/efter
SAS Travel Center: Hov, mailen til sas efterregistrering var ebretro@sas.se og ikke ebrato@sas.se
SAS Travel Center: Du skal spørge dem om, om de kan finde din reservation. Når de så har fundet den, skal du bede om. Bookingklasse, flynummer, dato
Du skriver: har jo sendt dig flynumre og dato
SAS Travel Center: ja men jeg kan ikke finde dem, da de ikke booket hos SAS
SAS Travel Center: jeg har prøvet at søge på en masse, men det gav desværre ingen pote
Du skriver: Reservation class T, B. ticket no XXX
Du skriver: første er Porto-Brussels, næste er Brussels-København
Du skriver: håber det er nok! :-)
Du skriver: (og det nye bookingnr var XXX)
SAS Travel Center: jo men igen, jeg kan ikke finde den herinde. da den slet ikke er booket i samme system
SAS Travel Center: jeg får ikke lov til at slå den op på mit system
Du skriver: ok, men hvad så? Det er jo jer der skal registrere alle star alliance flyvninger :)
Du skriver: om det så skal være manuelt via skema eller :)
SAS Travel Center: ikke helt, det er partnerne der skal give os et "god" for at give dig pointene
SAS Travel Center: så det er ikke os der står det hele selv
Du skriver: så må I vel ringe til dem,ligesom jeg lige har ringet til dem? :)
SAS Travel Center: Manuelt pr mail, ville nok være noget nemmere. Men du skal jo stadig finde det rigtige bookingklasse
SAS Travel Center: det gør vi ikke.
SAS Travel Center: du skal selv tage kontakt til dit evt rejseburea¨
SAS Travel Center: rejsebureau
Du skriver: jeg har jo lige sendt dig bookingclass! T og B
SAS Travel Center: jeg sidder ikke med efterregistrering
Du skriver: ???
Du skriver: Jeg har gjort det, du guidede til. Hvad nu?
SAS Travel Center: Det bedste du kan gøre er at scanne alt det du har ind og sende det på ebretro@sas.se
Du skriver: Der er jo ikke nogen, som svarer på den mail?
SAS Travel Center: jo
SAS Travel Center: du har tastet mailadressen forkert tidligere
Du skriver: nej, jeg har kopieret den forkerte adresse du skrev i dag - de to forrige mails var selvfølgelig sendt til den rigtige adresse
Har booket en tur til San Francisco med SAS fra deres egen hjemmeside.
Priserne er absolut konkurrencedygtige, når man tager højde for at bagage er gratis og at man kan flyve direkte.
Man får hurtigt et overblik over de forskellige billettyper og hvad der er inkluderet og ikke inkluderet i prisen. Det er sjældent, at man oplever det hos andre flyeselskaber. Endvidere bliver man ikke præsenteret for en masse tillægsprodukter som billeje, forsikringer mv.
Et plus er også, at man med det samme kan vælge sit sæde. Og det er også uden gebyrer.
Eneste minus er dog, at der en del tekniske fejl på den side, hvor man kan se og ændre sin bestilling. Fx virkede funktionen ikke med at bestille konkursforsikring. Det krævede et opkald.
Endvidere virker diverse link til de sider, hvor man skal indtaste yderligere oplysninger til de amerikansk immigrationsmyndigheder. Det krævede endnu lidt kontakt med deres kundeservice.
Jeppe Skov Svendsen vond deze beoordeling nuttig
Jeg booker min billet i sidste uge til USA i september måned... to dage senere får jeg at vide et familiemedlem skal giftes i slutningen af min ferie i USA. Jeg ringer derfor til SAS for at ændre min bookning, da der jo står følgende ordlyd på deres hjemmeside: "at Reservationer som er lavet på SAS hjemmeside kan ændres online via din email bekræftelse eller Se/ændre booking. Øvrige reservationer, venligst kontakt SAS Customer Contact Center".
Så jeg kontakter Customer Contact Center i dag for at ændre denne bookning. Det kan lige pludselig ikke lade sig gøre ej heller mod et gebyr!!!
Jeg er rystet... jeg snakker ikke om at annullere min billet bare rykke den en uge - jeg er villig til at betale en merpris for billetten og et ekstra ændringsgebyr, men dette er overhoved ikke muligt.
Det mener i bare ikke... jeg har været en trofast kunde hos SAS igennem mange år og er virkelig rystet over jeres behandling af mig. Det ville overhoved ikke koste jer noget at ændre billetterne!
Jeg står nu i en situation hvor jeg enten kan gå glip af et bryllup eller aflyse rejsen for så at tage et kæmpe økonomisk tab!
Hold da op en service i tilbyder... I skal nok ikke forvente at se mig som jeres kunde mere.
Kim Hein
var med sk972 igår hjem fra bangkok.måske burde sas ofre et nyt entertainment system,for det der er på monkey-class er da mindst 10år gammelt. man kommer ind midt i en film,og har ikke mulighed for at spole hverken frem el. tilbage. det er jo ikke skide sjovt at se slutningen på en film hvergang man skifter kanal,vel?
det kan godt være at de på business-class kan spole,men når man smider næsten 30000 for 2voksne+2børn burde det være bedre.
ellers hedder mit næste flyselskab måske cathay-airways.....
Jeg har mistet min bagage hos SAS på vej til Oslo for næsten to døgn siden. Ved ankomst var vi fire der rejste sammen som manglede vores bagage, vi fik alle beskeden om, at de ville komme med næste fly.
Vi er på studietur langt ude i ødemarken, de tre andre modtog deres bagage sent om aftenen, jeg har endnu ikke modtaget min. Jeg modtog en sms om at alle kufferter var lokaliseret og på vej her ud, min manglede så bare da de kom frem. Når man går ind på deres efterlysningsside og ser efter den står der bare man skal komme igen senere, når man ringer til dem kan man blive ringet op og stadig holde sin plads i køen, efter 4 timer når de ringer tilbage fik jeg beskeden om, at jeg ville modtage den i dag kl.. 15.00, kl er nu 21.30 og jeg har stadig ikke modtaget den, deres telefoner er lukkede, SAS i København henviser til SAS i Norge, som henviser til hjemmesiden. Jeg sidder på mit hotel ude midt i ødemarken uden min tandbørste og uden noget rent tøj! Jeg får ødelagt hele mit ophold og kan ikke deltage i udendørs aktiviteterne, for mit varme tøj ligger i min kuffert. Jeg håber jeg alligevel kan bestå mit kursus her, når SAS tydeligvis er hamrende lige glad! Jeg har fået ødelagt hele mit ophold her, jeg kan ikke være med til nogle af de sociale aktiviteter som f.eks. hotellets svømmehal - mit badetøj ligger i min kuffert.
Jeg har af dårlig erfaring med at få taget min medicin i lufthavnen valgt at pakke den i min kuffert, med det resultat at jeg nu ikke har fået min medicin i to dage!
Jeg kan under ingen omstændigheder anbefale SAS til andre, de er uforskammede når man snakker med dem og vil have hjælp, de har ikke udleveret et "over-night" kit som der ellers står på hjemmesiden man vil få!
Jeg er meget skuffet og agter ALDRIG at benytte mig af så dårligt et selskab igen!
Flyver ikke til tiden, dårlige undskyldninger. Og det sædvanlige ubehagelige ubehjælpsomme personale.
Vi floej med Lufthansa i slutningen af januar 2013 og SAS soergede da for hhv. check-in, "bagage drop" og "stor bagage".
Vi havde allerede lavet check-in online og brugte da en af deres automater, for at faa printet boarding cards. Der kommer dog ingen bagage labels.
Saa stiller vi os op i den helt ufattelige lange koe (kl. 05 om morgnen) til en af de 5 bagage drops som er aabne. 40 minutter senere bliver det saa vores tur og vi laegger vores 3 stk. bagage paa baandet som vejer hhv. 18+10+24 kg (hos lufthansa maa man medbringe 23 kg pp) og SAS-damen meddeler os at vi skal betale 50 euro for overvaegt pga. der er 1 kg. for meget i den ene taske. Vi goer hende opmaerksom paa, at der jo kun er 10 kg i tasken med autostolen, men det er hun ligeglad med (vi havde absolut ingen problemer med dette paa tilbagevejen, hvor Lufthansa selv stod for check-in og bagagedrop i Torino). Hun meddeler os at vi enten skal pakke om eller betale de 50 euro, hvilket goer at min mand maa om bag ved skranken for at tage nogle ting ud af den ene taske og smide dem ned til autostolen. Saa det goer han og dem bag os i koen maa vente endnu laengere.
Endelig kommer vi af med bagagen med undtagelse af autostolen som skal afleveres i "stor bagage", men det er paa davaerende tidspunkt naesten umuligt at komme vaek da alle koerne gaar helt op til skrankerne og der er ingen udgang, saa vi maa "bryde" alle koerne for at komme ud. Der er ventene mennesker overalt.
Vi er nu ved at vaere sent paa den pga. den massive ventetid, men gaar over til "stor bagage" for at aflevere autostolen. Her er ogsaa en lang koe, da bagagebaandet ikke bevaeger sig. SAS manden Palle, som staar og betjener baandet, meddeler alle i koen at de maa vente. Vi venter, og venter og ind imellem lykkes det at aflevere en taske af gangen for nogen af de ventende. Vi er nu nummer 2 i koen og tiden begynder at blive rigtig stram. Vi spoerger om det er muligt at aflevere autostolen hos ham og saa kan han smide den paa baandet, naar det lykkes ham at faa det til at virke. Nej siger han, for det er ikke hans job at smide bagagen paa baandet og ikke hans skyld at det ikke virker, og for overigt skulle vi have vaeret i lufthavnen tidligere hvis vi har tidproblemer.... godt saa, men vil det saa sige at hvis hans transportbaand ikke virker i 3 timer, saa skule vi have kommet 4 timer tidligere, eller? Det vil han ikke svare paa. Vi var i lufthavnen i god tid, men det er altsaa umuligt at tage hoejde for en ventetid paa 40 min for at drope bagagen af og saa et transportbaand med problemer, hvilket IMO heller ikke burde vaere vores problem.
Naa endelig lykkes det os at komme af med autostolen, vi gaar og da vi kigger os tilbage kan vi se at transportbaandet igen er gaaet i staa. Dette er nok grunden til at vi foerst ser vores autostol 3 dage senere med en odelagt bund, som baere praeg af at vaere slaebt over asfalten.
stod nede i Spanien i sommers med min familie og skulle hjem efter 3 uger ferie. Vi havde bukket fly og plads med SAS, men da vi kommer til check in i malaga, får vi at vide at vi ikke har pladser på. Vi står derfor med ugyldige billetter til 12.000, og vælger derefter at ringe til SAS og hører hvad de kan gøre. Vi får af vide over telefonen at de intet kan gøre andet end at sælge os nogle nye billetter til dagen efter. Det ender så med at hjem turen koster os 24000, på grund af en fejl i systemet hos SAS.
Jeg flyver et par gange hver sommer med SAS charter fra Billund til Burgas ( Sunny Beach ). Og maden ombord er ikke værd at spise. Har også fløjet til Bulgarien med Premira air og Jet Time. Her er maden og servicien i top.
Jeg har været kunde hos virksomheden igennem mange år, og jeg har næsten kun haft positive oplevelser. Personalet er altid smilende og yderst hjælpsomme, og man oplever sjældent det modsatte. Derudover har virksomheden et bredt rutenet og gode samarbejdspartnere hvis man skal rejse videre. Eneste minus er maden på ruterne til Asien og USA. Alt i alt har SAS et fantastisk produkt hvor man får lige hvad man betaler for.
SAS er bare bunden nu.
Sur svensk kælling i ind-checkning, der ikke ser en i øjnene.
Samtidig oplysning om forkert afgang med SAS, istedet for
oprindeligt selskab, så jeg ikke når afgangen.
Efterfølgende fralægger SAS kundebetjening sig alt ansvar,
og siger at det er kundens ansvar at finde korrekt gate.
....en fornøjelse at flyve med jer, god benplads, flinkt personale og det hele kører bare på skinner!
Desværre er SAS's personlige betjening når man ringer eller henvender sig i lufthavnen i skranken eller andetsteds ikke en positiv oplevelse længere. Man bliver nærmest afvist hvis man har brug for råd og information.
Jeg har fløjet en del med SAS og booket billetter de fleste gange igennem sas.dk og jeg har aldrig haft nogen problemer hverken med hjemmesiden eller servicen i flyet.
Fløj fra kbh til Bangkok med SAS med afgang til midnat og forventede derfor hurtigt at kunne komme til at sove. Desværre tog det cabine personalet 3 timer efter take off at få delt mad og drikkevarer ud og når man sidder på economi kommer man sidst i køen - hvilket der også blev gjort opmærksom på flere gange over højtalerne. Det meste af economi var færdig med at spise i over en halv time før der blev ryddet af. Hele serveringen virkede faktisk super kaotisk fra personalets side, og vognene stod og flød i gangene.
Det er første gang jeg flyver med SAS på en så lang rute og forventede derfor, som ved alle andre større flyselskaber, at der var fri vand og softdrink på hele flyveturen og lidt snack. Dette var desværre ikke tilfældet på economi kan man kun få vand på den 11 timer lange flyvetur, på nær når de serverede aftensmad og morgenmad hvor det dog var muligt at få 1 glas softdrink og 1 kop cafe. der blev heller ikke spurgt på vand eller lign i mellem serveringen.
Hele oplevelsen på economi var lidt ligesom at sidde bag på et læs hø, hvor man allernådigs havde fået et lift af bondemanden.
11 timer med SAS kunne hellere ikke blive længere da deres entertainment udstyr var ude af drift, og det var derfor ikke muligt hverken at se film, spille spil eller høre musik.
Det eneste gode var at flyet var nyt og afgik og ankom til tiden, men det vel også det mindste man kan forvente.
Jeg kan kun håbe på en bedre oplevelse med når jeg imorgen rejser med sas hjem fra bangkok til Kbh.
I fremtiden vil jeg gøre alt for at styre uden om SAS på de lange ruter.
Bjarke Rosenbeck vond deze beoordeling nuttig
Til Oslo. Fra Aarhus
God oplevelse, Fin service. Super nemt med selvtjek-in. 4 forskellige fly, Arhus-Kbh-Oslo og den anden vej hjem. Alt lige efter bogen. Selv min bagage var flyttet mellem 2 fly på under 10 min. Så alt var som det skulle være.
Deres sandwich til 50 kr. smuldre dog og er helt ligegyldig. Men den mad vi selv fik serveret med laks og skaldyr. Var helt i top.
Jeg syntes man for en god service er lidt ked af at man ikke længere kan drikke hvad man vil jeg tænker på sodavand
og for os der har miles skulle der være flere fordele så som sæde valg og drikke vare
Booker en rejse til Island på SAS hjemmeside, men af uforklarlige årsager er prisen blevet oplyst i AUD og ikke DKR. Ikke det man regner med når man booker gennem en DANSK hjemmeside! Og skal dertil siges prisen løb op i 3000 Dkr for en retur MED mellemlanding til Island på "økonomi" der STADIG kan bookes hos alle andre selskaber for under det halve og så endda direkte!!!! Vi forsøger efterfølgende at kontakte kundeservice indenfor de 24 timer, men efter 10-15 mins ventetid på tlf, måtte vi opgive og kontaktede dem så snarest herefter (næste morgen, 30 timer efter booking). Fik af vide vi var for sent ude, fejlen med AUD / DKR ikke var SAS's og vi skulle have henvendt os indenfor 24 timer og at prisen svarer til udbud og efterspørgelse!?!?! På daværende tidspunkt lå en direkte flyvning med mange andre selskaber til kr. 1500 og gør det stadig! Det her er jo helt grotesk, især taget i betragtning at den langt fra er booket "last minute" og vi forsøgte at kontakte SAS asap da vi opdagede fejlen men på grund af laaaaaaaang telefonisk ventetid måtte give op.
Da jeg bestilte min flyrejse til USA i juli måned for min datter og jeg blev jeg modtaget af en meget positiv, hjælpsom medarbejder som virkelig har gjort en forskel. Jeg selv skulle være i USA i 14 dage - og min datter kommer hjem på fredag. Spørgsmål om at ændre rejsetid - bagage spørgsmål eller nu til sidst hvor min datter skal have en hund med hjem - jo SAS kundeservice er med hele vejen.
De gange vi har rejst med SAS har der ikke været nogle problemer, alt er gået smertefrit efter bogen.
Logger på deres kundeservice chat klokken 21.52, otte minutter før de lukker. Har et enkelt og simpelt spørgsmål. En konsulent logger på chatten hurtigt, men svarer ikke på mine beskeder. Klokken 22.00 logger personen af.
Flot SAS.. Super service!
Gode priser på deres ungdomsbilleter, og en god service og dejlig med plads i flyet :-) vil gerne benytte mig af sas ungdomsbilleter igen... det enste minus ved ungdomsbillet er man kun kan bestille 48 timer frem i tiden.
Efter at have købt en billet gennem SAS i juni blev jeg i juli desværre nødt til at aflyse min tur, øv øv. Ringede til SAS som anullerede billetten for mig den 2/7 og sendte mig en bekræftigelse på mail. Pengene vil jeg kunne se på min opgørelse over mit mastercard i slutningen af måneden får jeg at vide (brugte kun mastercard fordi deres hjemmeside nægtede at acceptere mit visa).
Den 30/7 ringer jeg igen, stadig uden at have set skyggen af mine penge. Det er en fejl, min refundering er ikke blevet sendt til regnskabsafdelingen. 31/7 får jeg endelig bekræftigelse på at mine penge er på vej. To uger senere og stadig ingen penge. Flere opkald senere bliver jeg afvist med at det nok kommer i min opgørelse i slutningen af august.
TO måneder om at udbetale mine penge. Penge som jeg skulle have brugt til at købe en ny billet som jeg bare kan se blive dyrere og dyrere i mellemtiden.
Det bliver i hvert fald ikke med SAS næste gang, det er helt sikkert!
Jeg fløj med sas til manchester fra københavn og oplevede kun god service.
Da jeg er sasbonus kunde fik jeg en sms på min mobil så jeg kunne checke ind via en sms dagen i forvejen så jeg i ro og mag kunne køre i lufthavnen og gå gennem security og til min gate.
Dette er en super service fra sas'es side samt der på en så kort flyvning som manchester -- kbh er der gratis kaffe eller the.
Flyver glædeligt med sas igen
Selvom sas kæmper med deres problemer især på de lange turer så skal deres kundeservice altså have en stor ros herfra :)
Jeg flyver ofte og vælger så vidt muligt SAS. Fordi der får jeg en rigtig god service af en smilende steward/stewardesse. Jeg kan også godt lide at støtte nordiske arbejdspladser. Jeg syntes også det er rart at personalet er kommet ud af puberteten, det giver en god service og tryghed. Jo SAS bliv ved sådan der, så taber i ikke til lavprisselskaberne. Vær stolte af et godt firma.
Simpel booking gennem apollo. - SAS skulle bare flyve t/r til Altanya. Først kunne man ikke pga. charter checke in hjemmefra, så vi fik skodpladser, hvis man ikke havde betalt ekstra. Vi checker ind på maskine og står i kæmpe kø til bagage.
Kommer ombord på flyet. Får at vide af piloten at vi er klar til at lette. Og flyvetiden er kort på 3timer og 10 min. Og 2 min efter siger han der er alvorlig fejl på en dims så vi kan ikke lette. Vi venter 40 min på en reservedel, og letter så endelig. Flyet var fra 50'erne, og stadig med askebægre, og exit i halen af flyet. Den ene motor larmede som om dens sidste dag var kommet hele vejen. - og denne gang en ny rute, for at spare brændstof, på 4 timer. Crewet havde åbenlyst ikke været på det fly før, og vidste ikke hvad eller hvor tingene var.
Landingen var en gang ramlen og skramlen, og piloten sagde ikke det obligatoriske med "cabin crew take seat for landing"...
Der var vist ikke nogen der havde overblikket på det fly. Jeg har aldrig angst for at flyve, men inden vi landede, sendte jeg en lille bøn til himlen om at der ikke ville ske noget.
Vores kufferter var 100 år om at komme frem. og for hele det uheldige fik vi et glas gratis sur rynkeby juice. wuhu.
Jeg skal ikke flyve med SAS igen, slet ikke når jeg kan flyve billigere og sikre og mere komfortabelt med andre selskaber.
Andreas Rasmussen vond deze beoordeling nuttig
hvor er det synd at sas ikke kan følge med de andre i star alliance, deres md fly er godt nok out datede og sæderne elendige, lufthansa har nøjagtigt samme priser men deres fly er mange gange mere behagelige og der er frie drikkevarer mod sas 20 kr for en alm gang vand, jeg ville allerhelst sætte mig i et sas fly, men går nu udenom. øv øv håber i kommer tilbage for i er et godt velrenommeret selskab og med bedre fly er jeg tilbage
Andreas Rasmussen & Bjarke Rosenbeck vond deze beoordeling nuttig
Har fløjet med SAS mange gange - rigtigt mange. Servicen har med enkelte undtagelser været i top - Og de gange, hvor det ikke har været, har det drejet sig om småting - Og når man ytrer sin utilfredshed , bliver man taget alvorligt. Det vigtigste er, at man kan STOLE på SAS - De holder, hvad de lover. De har aldrig svigtet. Prsien kan man altid diskutere, men vil man have et pålideligt flyselskab, så må det blive SAS.
En ferie til Kreta startede med checkin i kbh lufthavn. Her blev jeg efter ckeck-in mødt af venlige dygtige og smilende ansatte i bagade-drop.
Som næsten alle de andre flyveture med SAS kom vi rettidigt afsted, og landede før tid. Turen der ned (SK7775 d. 23. Jun 2012 kl 08:20) var med usædvanlig god service og en meget behagelig og serviceminded besætning!
Vi landede lidt før tid, og bagagen kom med det samme og turen hjem (SK7776 en uge efter) var samme historie. Jeg må endnu engang sige 'godt gået SAS', når i gør det så godt for jeres kunder, herunder mig, kan jeg kun glæde sig til næste gang jeg skal flyve. En ting er helt sikkert - det bliver også SAS på min næste tur!
eller mangel på samme, vi købte et ur på vej hjem fra Nice, det gik i stykker, den første kontakt med kunde service i Sverige gik ok uden egentlig noget resultat, efter lidt rykken, blev jeg bedt om at sende uret til sverige, Inflightservice Fabriksgatan 3,Box 278 SE-543 23 TIBRO, det er nu 3 uger siden og intet hørt, det burde hedde inflightsylte.. men som alle andre har de jo deres penge, så hva fa........ jeg kunne godt snart tænke mig et nyt ur eller minge penge retur...
OBS dette er KUN en anmeldese af KUNDESERVICE, andre dele SAS som vi har været i kontake med, virker fint.
mvh
Per
23-07-12.
En update, har stadig INTET hørt har sendt uret til dem d.08-06-12 og så bare tavshed, og det hele startede d. 14-05-12.
så køb ALDRIG noget ombord på SAS fly der har en mulighed for at gå i stykker, det bliver syltet.
jeg har afskrevet de dkk 300,- som uret har kostet.
mvh
Per
28-07-12
update, så er der kommet et nyt ur, det tog da kun 2 1/2 mdr, men ingen info, om hvor i processes jeg var, absolut ingen info. så kan stadig ikke give flere stjerner og holder mig til første anbefaling, KØB INGEN ELEKTRONIK OMBORD.
MVH
pER
John Pedersen vond deze beoordeling nuttig
Du får hvad du betaler for...
Brian Holmstrøm Nielsen vond deze beoordeling nuttig
Havde købt billet fra Stavanger til Billund. Da jeg i går stod i stavanger og skulle til Billund kunne jeg se på bagelappen at den kun gik til Oslo, så derfor hendvendte jeg mig i SAS Service i lufthavnen. Der blev jeg behandlet så dårlig jeg aldrig har prøvet før. De fortalte mig at pga af at cimber var gået konkurs kunne de ikke flyve mig til Billund men kun til Oslo og at resten var mit problem til trods for hele billetten er købt hos SAS. Med meget bøvl fik jeg billet til københavn uden beregning så skulle jeg selv stå for udgifterne med og komme til Billund. Så det blev en dyr og grim oplevelse og flyve med SAS. Billetten er købt for 6 uger siden så SAS har vel haft mulighed til og kontakte mig for og fotælle de ikke kunne give mig det produkt de har solgt mig, men det er ikke sket. og det var så forhåbentlig sidste gang jeg sætter min fødder i en flyver med et SAS loggo.
Altid OK service, og sidste gang havde de endda lidt legetøj til barnet.
Selvom vi altid køber de billigste billetter, er behandlingen udemærket, og personalet altid flinke.
Det der fik mig til at skrive denne anmeldese, var en ekstra opmærksom, flink og meget sjov steward ombord på flyet fra Moskva 16:40 til København 17:15 lørdag d. 2/6-2012, fik desværre ikke lige hans navn, men kaptajnen hed Jensen.
Husker desuden en gang hvor jeg fløj til Sankt Petersborg, hvor en fejl i mit visum gjorde at jeg blev afvist i gate'n, og da SAS ikke havde opdaget det i Check-In, fik jeg en ny billet til dagen efter. Det synes jeg er flot, da fejlen jo egentlig ikke er deres.
Brian Holmstrøm Nielsen vond deze beoordeling nuttig
Nu har jeg i snart et halvt år haft en kamp med SAS og Staralliance om at få bonuspoint for en tur til Zimbabwe. Men ingen ved noget som helst, der kan hjælpe mig i det firma åbenbart. De anbefaler mig blot at klage eller sende en ny mail med en behandlingstid på 8-10 uger i den anden ende, men uden svar på de forrige mails.
...men hjemmesiden trænger til en opdatering.
Savner blandt muligheden for at bestille en billet med flere destinationer, som man kan hos and store selskaber.
Men ellers er jeg godt tilfreds med SAS, der altid er til tiden og leverer et godt produkt. Jeg betaler gerne en lidt højere pris for ikke at bekymre mig om, de mange uoverskuelige gebyrer, som lavprisselskaberne kaster efter en.
Skrevet ved bestilling før afrejse: Som regel kan der være diverse betalingsgebyrer og andre krumspring med andre flybillet-bestillings-websider, men her var det ok. Ingen Dankort gebyrer osv. Nemt at bestille. Prisen var som på momondo.dk
Jeg har ikke gennemført rejsen, men jeg håber den går ok.
Opdatering: Rejsen foregik uden problemer. SAS-rejse fra Kastrup er nemt med automat-checkin.
------
Anden rejse:
Ved betaling ser man lige pludselig et "Salgstillæg" på 30 DKK poppe up. Hovsa!? Det er da vist ikke længere til 5 stjerner?
Stadig nem check-in og fint flyvetur. Men dog ingen information om SAS's næsten-konkurs. Heller ikke så meget information fra kaptajnen da der var ganske lang tids vente pga. a startproblem.
Jeg har nu rejst med SAS i rigtig mange år og har vel omkring 50 flyvninger om året med SAS. Det er sjældent at jeg kommer for sent afsted eller ankommer for sent. Stort set altid på tid. Som guldkunde glider man hurtigt igennem lufthavnen. Super. Og nu får man kaffe uanset hvilken klasse man er på. Tomlen up.
Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.