We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (25)

Rubbish service

If you are a vegetarian, just stay away from SAS. On my recent flight to Athens through Copenhagen, I had an 'economy extra' ticket. While the flight attendant was serving meals, I asked her if they had something vegetarian. I got a rude 'no' in reply and then she didn't even offer me any beverages or anything at all during the flight. When I sent my feedback to their customer service, they closed my case without any kind of reply! From now on, I would think twice before flying SAS.

mycket dålig service

Har flera gånger kännt att kvinnorna i servicedisken på sas arlanda har varit oangagerade och rent av otrevliga när man kommit med frågor och önskemål.

HAVE NO IDEA NEVER BEEN CHEAP

I ALWAYS WANTED TO BOOK SAS BUT ALWAYS MUCH EXPENSIVE FROM OTHER AIRLINES

Ersättning!

Vår barnvagn blev skadad. Fyllde i ett form på flygplatsen, trevlig personal. Några dagar efteråt rinde de och berättade att vi kunde beställa reservdelar och att de betalar, gjorde som de sa, och de betalade samma dag som vi emailade fakturan. Bra service, raka besked och trevlig personal!

Bra konstruerad sida.

En bra konstruerad sida. Lätt att hitta. Lätt att boka. Enkel och bra.

Sas bra service

Jag reste till USA med sas,dock när vi bytte plan i chicago så upptäckte vi att våra väskor inte var med.
När vi kom fram till Vegas så anmälde vi det direkt.
Jag spenderade mycket tid på att tala i telefon och försöka ringa hem till sverige till sas,mycket svårt att få tag på rätt person.
Väskorna kom dagen innan vi åkte hem,bröllopet vart mycket försenat då vi inte hade kläder utan fick handla allt nytt.
När vi kom hem och jag mailat till customer service fick jag mycket bra respons och en ersättning jag är mer än nöjd med.
Tips:packa bikini och ett ombyte i handbaget,betala alltid med kort så har man oftast en garanti med kortet om nåt sånt här skulle hända.
Jag kommer resa med sas igen,det känns tryggt,bra service och god mat på planet.

Telefonkontakten är urusel

Jag ska som kund få tag på en kunnig människa på SAS när jag behöver hjälp med något.Jag ska inte behöva vänta i en kvart till en halv timme bara för att få prata med en människa.

SAS

Utnyttja SAS erbjudanden om billiga biljetter

Jag har rest många gånger och utnyttjat de billiga biljetter som SAS erbjuder. SAS känns säkert och framför allt så är man i tid och till och med före tidtabell ibland

SAS

Inte alla flighter kommer upp

Bokar och flyger det mesta med SAS. Bra priser och många avgångar gör det lätt att hitta flyg som passar.

Enda som drar ner till 4 är att man inte får upp alla alternativ med deras partners som man får på andra siter som säljer flygresor.

SAS

Ett mycket bra flygbolag.

Kan även ge fem stjärnor i omdöme men allting går ju att förbättra lite.

SAS

Ombokade biljetter på weben med försåtlig text

Jag handlade flygbiljetter på nätet till Oslo som inte kunde ombokas. När jag gick in på webben för att ändra bokningen blev jag intrycket av att de trotts allt gick att boka om men att vissa avgifter tillkom. När sedan min kontokortsfaktura kom så betalade jag trotts allt för bägge biletterna. Det är bedrägligt förfarande av SAS. De borde i stället återbetalar skatter och avgifter på den inställda resan och att jag sedan köper en ny resa. Nu blev totalkostnaden större än om jag köpt en ny resa från början. SAS nej tack, det finns andra bolag!

Hemsida!

Gör nåt åt hemsidan, går inte att boka flyg. Seg,seg seg! Kolla in Norwegian!!!

Bra service och mat

Relativt ofta uppgraderingar, skönt att gå till loungen och koppla av innan resan

Dåligt med efterregistrering av Miles Bonus

Det gick helt enkelt Inte att efterregistrera bonusen av en flygresa till mitt konto via SAS hemsida!!!
Helt värdelös kundtjänst som inte kunde hjälpa mig att manuellt via telefon registrera mina bonus!
Har Guld kort hos konkurrenterna OneWorld och där är jag väldigt nöjd!

SaS flyg

Jag har varit Eurobonus medlem i många år. SaS har alltid skött sig bra. Visst vore det kul med lite bättre mat ibland, men det är ju inte för maten jag flyger. Luleå-Milano på drygt 5 timmar. Toppen

Rimelig service

Har anvendt SAS utrolig mange gange, har rejst til Kina, USA og internt i Danmark med SAS.
Generelt god service og klar besked, prisen er ikke altid konkurence dygtig men rimelig. Desværre har jeg gluten allergi og er samtidig vegetar, og det kan de ikke håndtere, jeg har forsøgt at få dem til at lave en løsning, hvor man kan kombinere, men jeg formoder, at deres logistik ikke kan håndtere det, så jeg tager min egen mad med når det er lange rejser.

Flyga runt jorden

SAS är ett stort flygbolag som jag personligen flygit med et tiotalgånger.. Servisen ,maten och personalen är en härlig kedja av sveriges gästfrihet. Känns tryggt att flyga med detta bolag. SAS har destinatoner över hela världen och det gör att det blir mera poppulärt. Kostar lite extra . och det ska det göra för den servicen.

Bäst service

Att flyga med SAS är mig ett sant nöje:) love You all:)

• Uppsala, SE
  • 3 Beoordelingen

Helt underbart att flyga med över Atlanten

Proffsiga flygvärdinnor, bra service, trygga och bra kärror. Finns inget bättre flygbolag. (Hemsidan kunde vara lite bättre men men =))

Reise til USA

Flydde med SAS til USA for noen uker siden. Flyet var bra, maten var midt på treet og kundeservicen var forferdelig.

SAS glemte igjen kofferten min på gardermoen og brukte flere dager på å få sendt den. Dette er forsåvidt greit nok, da slike feil kan skje den beste. Det som gjorde det ekstra irriterende var at SAS hele tiden benektet at det var deres ansvar og hele tiden henviste meg til Delta Airlines sin support telefon, da de var siste selskapet jeg flydde med (fortsatt gjennom SAS). På det tidspunktet mitt var fortsatt bagasjen min på gardermoen, så det var ingenting Delta kunne gjort. SAS derimot, gjorde ingen verdens ting for å hjelpe.

Når jeg ringte like før stengetid den ene dagen fikk jeg bare beskjed om at dette ikke var kunde representantens problem og han nå skulle ha helg, så slang han på røret.

Det skal mye til for at jeg flyr SAS igjen etter dette.

SAS' poängbluff?

Jag har flugit en del på senaste åren och haft ett eurobonuskort. Har haft en del poäng som samlats under åren. Varför då? Jo, för att det är hart omöjligt att bli av med dem. Följande inträffade när jag ringde SAS för att boka. Varför ringer man SAS? Jo, för att onlinetjänsten inte funkar. Jag ville använda mina poäng för att boka. Det visade sig att jag inte hade tillräckligt många, så damen i luren föreslog att jag skulle köpa poäng. Det fattades c:a 15% poäng. Ok, tänkte jag. Det är bara 15% av poängen som fattas, så det kan väl inte bli mer än 300-400 kr. Men det visade sig att de poäng jag ombads köpa hade ett helt annat värde än de jag redan hade. De var mycket dyrare. Det kostade lika mycket som hela resan. De 15% jag skulle köpa, kostade alltså mer än de 85% jag redan hade! Sedan dess undviker jag att flyga med SAS. Jag tycker inte om att känna mig blåst.

SAS

Hur man än vrider och vänder på det

SAS är väl c:a 4 ljusår före SJ när det gäller service och kvalité.
Jag tycker det i stort fungerar bra. Jag reser mycket med SAS

Is SAS uw bedrijf?

Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.