[REPLY]
Jeg var utroligt tilfreds med Adlibris' (svensk boghandler) priser, udvalg og gratis fragt. Så overtog saxo.com Adlibris' aktiviteter i Danmark og så blev det pludseligt meget dyrere. Jeg har set bøger, der koster 60% mere end hos den svenske forhandler (gælder engelske udgaver, f.eks.). Jeg har aldrig brugt saxo.com før, da jeg synes de er for dyre.
Den pris saxo.com oplyser på hjemmesiden, vil aldrig blive den pris du betaler, selvom du beslutter at hente bogen i butikken efter internetbestilling. Der er gebyr på! Det er første gang jeg oplever det med en internetforhandler, der også har en fysisk butik. Det bør i det mindste være minimumsprisen, der bliver oplyst ud for varen.
Det var umdíddelbart det største minus. Men et meget stort minus i min bog. Et andet er at man ikke kan få gratis levering. Det er billig fragt, bevares, men mange forhandlere tilbyder gratis levering, mod at leveringstiden så bliver forlænget (typisk 3-5 dage i Danmark).
Jeg er ikke i tvivl om at saxo.com har god service, men de har slugt en god forhandler, jeg holdt meget af, og har tvivlsomme markedsmetoder. Hvis du alligevel leder efter en bog på engelsk, det være sig en roman, faglitteratur eller hobby, så findes der mange billigere alternativer, baseret f.eks. i Storbrittanien, der tilbyder gratis fragt, større udvalg og er oftest meget billigere. Så kan forsendelsen måske godt tage længere tid, men så længe det ikke haster er jeg tilfreds.
Er fuldstændig tilfreds med mit senetse køb. Som altid. Og faktisk var leveringen også hurtigere end lovet, hvilket jo bare er en ekstra bonus.
Har kun oplevet at få en god og kompetent behandling. En god oplevelse
Jeg har flere gange købt e-bøger til min Ipad hos SAXO.com og det har bare fungeret perfekt. Der går kun få minutter fra at bøgerne er bestilt til de er læseklare på min Ipad. Det er ikke sidste gang, jeg handler hos SAXO.com.
man kan altid finde en bog på saxo og til en god pris man behøver heller ikke at være bange for at den ikke passer på sin e rider det har jeg været ude for ved andre ebogs udbyder jeg er meget tilfreds med saxo og jeg bruger ikke andre selskaber mere dog er mubooks heller ikke værst
Jeg havde ingen problemer med saxo.com - Der var et fint udvalg af bøger og anbefalinger til lignende bøger, og det var nemt at bestille. Bøgerne ankom hurtigt og problemfrit. Hvis der var én ting jeg skulle sætte fingeren på, så er det at hjemmesiden nogle gange er lidt uoverskuelig - Men ikke nok til at jeg ikke vil bruge det igen.
Bøgerne kommer hele frem til tiden - ingen bøvl og besvær! En god hjemmeside leder dig hurtigt frem til det du søger, og det er nemt at shoppe rundt og samtidig have overblik hvad der er i din indkøbsvogn.
Nemt og bekvemt.
Mailen med din E-bog lander lyn hurtigt hos dig, så kan læsningen gå i gang.
kan klart anbefales.
Og så er det meget billigere end at købe en bog..
Jeg har fornyligt bestilt en bog af Betty Degeneres "Love, Ellen" og af datteren Ellen Degeneres "Seriously, I'm kidding" - jeg har intet problem med leveringen da alt kom som forventet og lige til døren.
Til gengæld er jeg skuffet over der ikke har været informeret på siden om at bogen "Seriously, I'm kidding" var en mini mini MINI bog ... dog betalte jeg kun 50kr for den, men det havde nu været rart med en info om at det ikke var en alm. størrelses bog jeg havde købt og håbede på at få ..... ): øv øv !
Det bestilte materiale var som det skulle være.
Ingen anmerkninger.
Jeg har reserveret en bog, der snart udkommer. Jeg fik dog aldrig en ordrebekræftelse på min mail, som der stod, at jeg ville få. Bogen er en gave, så det er vigtigt, at tingene går i orden. Jeg har nu skrevet til Saxo 2 gange for at få en ordrebekræftelse. Saxo har efter 14 dage stadig ikke svaret. Det er simpelthen elendig service. Bogen udkommer om lidt, og jeg må nok indse, at jeg må handle et andet sted fremover.
har været kunde i rigtig mange år, og har aldrig oplevet problemer med hverken leverance, ekspeditionstid, betaling, returnering/byt, service.
Sådan skal internethandle være :-)
Det er nemt at bestille. Nem betaling og meget hurtig levering. Pakket godt ind så varen ikke bliver skadet under transport.
Tak for god behandling. Jeg sætter pris på, at I så hurtigt svarer tilbage, og jeg er hele tiden underrettet om hvor langt min bestilling er kommet i systemet. I er et godt firma, at handle med.
Jeg fik den bedste hjælp af en tålmodig telefonmedarbejder
Jeg har gode erfaringer med at handle med Saxo.com. Billig forsendelse og ofte gode tilbud. Hurtig og effektiv leverance.
Jeg har altid været meget glad for Saxo.com, men sidste levering var anderledes end tidligere, bogen lå oven på postkassen, plejer at hænge på hoveddøren i en plastikpose, hvilket jeg bedst kan lide, derfor mangler der en stjerne!!
Gode priser,stort udvalg ,hurtig levering.....hvad kan man forlange mere?
Næsten lige så hurtig ekspidition som i en boghandel - flot
jeg har bestilt fra saxo nu fire gange tror jeg og alle af gangene gik det fint bøger kom til tiden og jeg var tilreds men sidste gang jeg bestilte kommer mine bøger med buler i hvilket ikke var så godt men siden bøger var så store og paperback er nok uundgåeligt
Køb dine bøger på saxo.com
Du finder et stort udvalg til gode priser og det er nemt og sikkert at købe hos Saxo på nettet. Og så har Saxo en flot bytteservice også til bøger man giver som gaver.
Man bliver vejledt grundigt gennem købssiden, man bliver ikke i tvivl om hvordan det digitale produkt skal håndteres.
Finder oftest bøger til studiet her, de er ofte et par hundrede kroner billigere end hos boghandlen på campus. Hvis man vil have nye bøger til en fornuftig pris er man kommet til det rette sted. Eventuelle afbestillinger sker med det samme -super service!
Det ville også være for godt til at være sandt.
Jeg fik det indtryk at der var gratis bøger, på Saxo, ligesom på Amazon.com - men det var bare et kapitel, så man kunne se om bogen var læseværdig. Det er i og for sig ok, men det ville have været nemmere at læse det online, frem for at skulle downloade, konvertere og lægge den over på sin Kindle.
Ellers er alle handlinger i forbindelse med køb og download meget informativt og let.
Og hjemmesiden er let at gå til. Ordentlig. Til at finde ud af i modsætning til f.eks. amerikanske sider som er rodede og uoverskuelige.
Hurtig og nem måde at få nye bøger. Godt udvalg og beskrivelse af bøgerne.
Vil bestemt fortsætte.
Altid stort udvalg. Levering følger fint de vejledende leveringstider oplyst på hjemmesiden
... det ikke helt fremgik at en generel rabat i et par dage ikke var på tilbudsbøger - jeg opdagede det i hvert fald ikke. Men ellers fungerede alt som det skulle med kort leveringstid!
Det har været en god oplevelse at handle hos Saxo,
Tilbudene er meget brede i emnerne og aktuelle - og oveni til en rimelig pris!
. Når jeg har bestilt kommer bogen hurtigt hjem
. Bøgerne er omhyggeligt pakket ind.
Nemt at finde de bæger man søger, nem bestilling og hurtig levering
Jeg har handlet hos saxo.com flere gange og har altid været tilfreds med købet.
Jeg bestilte mine bøger den ene dag kl 12.30 og næste morgen da jeg stod op kl 5 stod bøgerne foran min dør det er under 24 timers levering
Nemt og hurtigt - virkelig god service
Jeg har en bekendt som har skrevet en bog om sin far Avgo Lynge, der var en kendt grønlandsk foregangsmand på mange områder, men som omkom ved forliset af grønlandsskibet Hans Hedtoft. Jeg ville gerne købe denne bog og troede ikke den var til at få fat i da læserskaren måske var begrænset, men ved henvendelse til SAXO.COM og bestilling online med anmodning om selv at afhente bogen hos en boghandler, gik der ikke mange dage før jeg på SMS og E-MAIL fik besked på at bogen kunne afhentes. Fin oplevelse.
Lars Grunnet
Fik som ny kunde en god rabat. Superfin bog - glæder mig til at skulle bruge den i mit daglige arbejde.
da AdLibris nu holdt op - er det rart at blive samlet op i SAXO-sikkerhedsnettet - så bogkøb fortsat kan ske på hurtig og sikker vis