[REPLY]
Very good airport lot of things to do, easy to find the next flight, good staff.
And price around the shop is okay.
ik kan van hier uit bellen met klm en vliegtikkers bestellen voor onze zoon en onze kleinkinderen vanaf het buiten land na nederland
sorry betaal altijd terplaatse
ook de winkeltjes op schiphol perfekt alleen erg duur maar gaaf
Ik vind dat wij 1 van de mooiste en grootste en overzichtelijkste luchthanven hebben van de hele wereld
Ik krijg steeds het gevoel bij dit soort online ticket bedrijven dat ze steeds zoeken in "hun eigen straatje" en niet in het straatje van de reiziger. Je krijgt bij iedere "wij zoeken overal" online bedrijven andere resultaten bij verschillende vlieg maatschappijen. Verder is het ook nog eens zielig dat iedere stoel z'n eigen prijs heeft, en eigenlijk (ook al is de basisprijs gelijk) er zelfs verschil kan zitten in BTW/Tax prijzen. De vlieg business is een wazige ontransparante business, die volgens mij ook werken met prijs afspraken, want vliegen volgens echte kostprijs kan niet.
Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.