[REPLY]
Wat een service bij een internetbedrijf!
Ik had een screencard voor mijn galaxy tab besteld, maar
kreeg deze er niet goed op, waardoor er een ' kreukje' in
folie kwam. Na een mail aan screenguard, kreeg ik direct
een nieuwe toegestuurd, met een heel persoonlijk leuk mailtje.
Ook deze kreeg ik er niet goed op, na weer een mailtje gaf screenguard aan het ook wel even voor mij te willen plaatsenr. Dit leek me een prima oplossing, dus een afspraak gemaakt en hatelijk ontvangen bij het bedrijf, waar er een nieuwe screengaurd geplaatst werd, met duidelijke uitleg(ik bleek het plaatsen van de folie zelf niet goed uitgevoerd te hebben) en tips, zodat ik het zelf ook nog een keer kon doen.
Daarbij kreeg ik ook nog een reservefolie mee.
Tjonge wat een service en persoonlijke benadering.
Hoi ik had de screenguard zelf verkeerd geplakt en kapot gemaakt , ik dacht dat het aan hun lag maar het lag aan mij.
Toch sturen ze mij een nieuwe toe , wat een service.
Screenguard is iedereen aan te bevelen, ook de omgang en correspondentie met mensen doen ze zeer netjes zo hoort het ook!!!
Vrgr Erik Noordink
Interieur4home
Had een probleem met het aanbrengen van mijn screenguard en het zat er dus niet helemaal mooi op. Dacht dat het weinig nut zou hebben het bedrijf hierover te schrijven maar echter kreeg ik zonder kosten een nieuwe screenguard toegestuurd... Wat een geweldige service
Ik koop veel op internet en kom veel bedrijven tegen die het goed doen, maar zeker zoveel (zo niet meer...) die voor verbetering vatbaar zijn.
Mijn ervaring met screenguard.nl is dat het een goed bedrijf is met veel gevoel voor haar klanten, producten en weten waarover zij spreken.
Ik ben eigenaar van een middelgroot bedrijf en als onderneming kopen wij regelmatig bij screenguard.nl onze producten voor bescherming van het groeiend aandeel mobiele telefoons binnen ons bedrijf.
Waarom? Onder andere omdat zij een groot assortiment hebben, vaak de nieuwste modellen beschikbaar voor een goede prijs. Maar bovenal lossen ze bij ons altijd alles naar volle tevredenheid op!
Lees hier de reviews door en vraag me af waarom sommige mensen zo vernietigend reageren wanneer er, zo zal het ongetwijfeld zijn, wel eens wat mis gaat.
Bij de bedrijven waar jullie werken gaat er zo te lezen nooit iets mis en zijn er alleen tevreden klanten, denk ik?!
Ik wil alleen maar kwijt dat ik al geruime tijd zaken doe met dit bedrijf en al gaat er wat mis dan wordt het opgelost! Bij ons gaat zat fout en aan de ene kant geeft dit ons de kans om de organisatie scherper en beter te maken.
Maar kopen op internet moet schijnbaar foutloos gaan.
Lekker met zijn allen roepen dat een bedrijf failliet is of slecht gaat... in mijn geval ben ik deze klanten, want die bestaan echt, liever kwijt dan rijk, want goed doen kan je het dan blijkbaar niet.
Normaal meng ik me niet in dit soort discussies, maar vind de reviews nogal kortzichtig en over het randje. Ik doe graag zaken met screenguard en zal dit nog wel een tijd blijven doen.
Martijn de Rijk
De InvisibleGuard heeft mijn Samsung Galaxy S gered! Sinds oktober 2010 heb ik dit toestel en sindsdien ook het glas voorzien van een InvisibleGuard. Deze heeft mijn telefoon altijd netjes voor krasjes behoedt, zelfs wanneer ik het toestel samen met een sleutelbos in dezelfde broekzak vervoer.
Vorige week heeft de InvisibleGuard echt zijn naam waar gemaakt. In een onbedacht moment liet ik mijn telefoon vallen vanaf anderhalve meter hoogte, met het glas naar beneden, op de punt van een houten lade. Even denk je, dat is het einde van mijn toestel. Maar wat bleek de InvisibleGuard heeft de klap opgevangen! Het folie vertoonde op de plek waar de punt het toestel had geraakt een buts. Toen ik het folie een stukje verwijderde om het glas te controleren op schade, was er niets van de klap te zien. Echt fantastisch!
Nu had ik dus mijn InvisibleGuard van mijn toestel los gemaakt om deze op schade te controleren en kreeg hem daarna niet meer netjes op zijn plek. Ik heb toen contact opgenomen met de klantenservice van Screenguard.nl, waar me werd verteld dat er levenslange garantie op de InvisibleGuard van toepassing is en ik slechts tegen betaling van de verzendkosten een nieuw exemplaar tegemoet kan zien. Dat is nog eens goede service!
Namens een tevreden klant en InvisibleGuard gebruiker,
Bas van Velzen
Maarssen
Heb via Screenguard.nl een 2 tal producten besteld, na snelle eerste levering betrof het niet het bestelde artikel, na email contact nooit meer wat vernomen. Het betreft maar een totaal kostenplaatje van 10 euro maar werkelijk waardeloze service !
Haal de screen protectors bij Dixons, proberen ze hem gelijk voor je, weet je zeker dat ie past en tijd en nog goedkoper ook !!!
Heb een tijdelijke screenguard toe gezonden gekregen en kreeg het verhaal dat de orginelle nog in bestelling is. Nu wil ik informeren via de site en de emails worden geweigerd en telefonisch krijg ik ook geen contact. Ben al 4 weken aan het wachten?
Zeer fijne webshop met een zeer goede service. Als je vragen heb krijg je een snel een reactie en de producten worden op tijd geleverd. Verder had ik een probleem bij het aanbrengen van het product, dit is op een zeer passende wijze opgelost. Deze shop is een aanrader!.
Ik had een screenguard besteld voor mijn I-Phone 3GS maar deze wilde ik ruilen voor de 4G versie. Dat was geen probleem en werd snel geregeld prima dus.
Wat wel een minpunt is dat de zendingen verstuurd worden vanuit Schiphol Rijk terwijl er ook een postbus numer actief is in Raalte ook staat de eigenaar geregistreerd op het adres van de winkel van Phonehouse !!!
Twee weken geleden bestelling geplaats en betaald. Ook vele mailtjes over de bestel status gehad. Toen ik een mail kreeg waarin stond dat mijn bestelstatus "afgehandeld" was, heb ik hun gemailt om te vragen hoe 't komt dat ik nog niets ontvangen heb. Vandaag heb ik een mail terug gekregen dat er iets fout is gelopen en dat ze mij een nieuwe gaan opsturen.
Ik ben benieuwd??? Maar zelfs al zou ik het nu ontvangen dan noch vind ik dit een zeer slechte service. Ik snap niet dat ze me mails sturen dat de bestelling eerst verzendklaar is, daarna verzonden is en dan afgehandeld is. Om vervolgens mij te vertellen dat er iets fout is gelopen..
Ik heb een screenprotector besteld en betaald. Vele mailtjes over de bestelstatus maar geen product ontvangen. Wel een mail van eKomi met de vraag Screenguard.nl te beoordelen. Slechte beoordeling gegeven. Stelt eKomi voor om het geschil eerst door Sreenguard.nl te laten "bemiddelen". Een reactie van Screenguard.nl volgt met de vraag of ik Screenguard al op de hoogte gebracht heb. Natuurlijk; per mail klantenservice@screenguard.nl en per telefoon (slechte bereikbaarheid, eerst een minuut wachten op een medewerker voordat er gemeld wordt dat er niemand bereikbaar is). Naam en telefoonnummer ingesproken maar ook hier komt geen enkele reactie op. Is screenguard een éénmansbedrijf waarvan de eigenaar (deels van mijn geld) op vakantie is?
Op de website staat: wij hebben service in een hoog vaandel..... yeah rigt!
Slechte beoordelingen worden gewoonweg niet gepubliceerd...objectief hoor!
Ik hoop dat mijn boodschap duidelijk is. Geen screenguard!
Ik heb producten besteld bij deze webwinkel en de service is uitstekend alsmede de ultra snelle verzending. 's Middags om 16.30u besteld en de volgende dag had ik de bestelling al binnen.
Echt geweldig. Ben super tevreden en dit geeft mij weer vertrouwen voor het winkelen op internet.
Een super tevreden klant!!