We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

SEPAYBV Beoordelingen

SEPAYBV Logo
Klanten zeggen: »koop nooit een sepay pin apparaat« »V. Kunz« »Buitengewoon slecht, kost klanten« 9
Laag
3.1 van 10

9 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (9)

Featured review of SEPAYBV

SEPAYBV

koop nooit een sepay pin apparaat

wat een flut bedrijf

dit doe ik niet snel want er zullen best tevreden klanten zijn
maar als er iets is dan ben je ook de lu. bij sepay
terugbellen zoals afgesproken ho maar reageren op mail ho maar
met een vergoeding komen voor alle onkosten die je maakt aan de telefoon maar je hebt wel geluk want er geld een maximale kosten van 21,50 per keer dat je belt en een kwartiertje wachten is toch vrij normaal

verder moet iedereen zelf weten of ze met sepay in zee gaan maar ik kan niet wachten tot mijn contract afloopt

V. Kunz

Hetzelfde probleem als onderstaande beoordelingen:
Nu bezig met het 7e apparaat en ze gaan natuurlijk altijd in het weekend stuk, waardoor je omzet misloopt.
Nu ook nog een factuur, dat het mijn eigen schuld is dat het apparaat kapot is, 40 euro aan kosten.
Klantenservice kost ook zoveel cent extra per minuut om te bellen, hier al meerdere malen een klacht over gemaakt.
Op email klachten wordt er niet gereageerd.

Mijn contract loopt nog tot september en dan kan ik eindelijk overstappen, Halleluja!

• Leo
  • assendelft, NL
  • 2 Beoordelingen

Buitengewoon slecht, kost klanten

Wij zijn inmiddels aan het 7e apparaat toe. Dagelijks zijn er problemen dat het ding uitvalt, zelfs als je er buiten mee staat. Loopt vast tijdens transacties. Klanten lopen weg omdat het al de zoveelste keer is dat het pinnen niet lukt. Krijgen wél steeds een nieuw (ander) apparaat maar dat werkt weer net zo beroerd. We gaan er mee stoppen! We konden alweer 6 dagen niet pinnen.

Te slecht voor woorden

Slechte apparatuur en niemand reageert. Apparatuur is meer kapot dan dat het werkt. En de afhandeling van klachten is echt te slecht.

Mijn automaat is maar liefst 5 keer kapot geweest en de laatste keer wilden ze hem niet maken. Dus ik het contract in overleg met de jurist opgezegd en raad eens wat? Een factuur voor de rest termijnen. Echt lachen!

Laat maar komen bij de rechtbank.

Kansloos bedrijf en ware olichters. Niet doen dus!

SEPAYBV

zeer zeer zeer zeer slecht

Niet doen nooit kopen of huren bij bedrijf
helpdesk altijd bezet en kosten toren hoog slechte service en apparatuur
gewoon oplichters zijn het

• alex
  • utrecht, NL
  • 1 Beoordeling

Zeer slecht

5 dagen storijng en als je wilt bellen zijn de wachttijden zo lang dat je wilt ophangen, maar je wilt iemand spreken dus doorzetten plots een stem er zijn momenteel geen medewerkers beschikbaar jaja zeikers daar hebben we geen zin in maar wel heel veel geld verdienen en dat nummer kost nog geld ook 35 c per min. dit gaat naar radar .schaam je sepay

• Fen
  • omg Rdam, NL
  • 1 Beoordeling

Geen reactie op e-mail

Voor 1 weekend pin gehuurd. Wat in de eerste instantie super verliep. Pin retour gezonden op de manier zoals zij dit wilde. Vervolgens krijg ik 1,5 week later een brief over de borg? Inmiddels 3 mails verzonden waar ik totaal geen reactie op krijg. Ik wil best de borg betalen maar wel wat vreemd als ze het apparaat al in eigen huis hebben, ook daar krijg ik geen reactie op.
Jammer want ik zal hier geen pin gaan lease want als de communicatie altijd zo verloopt heb ik er geen vertrouwen in. Als je een website hebt en je verkoopt via die kant reageer dan ook op inkomend e-mail verkeer.

Zeer zeer slecht

Toendertijd met Pinlinq al heel erg veel problemen gehad, apparaat werkte steeds niet. Hulpdienst aan de telefoon weten absoluut nergens van, steeds hetzelfde riedeltje en werken ho maar. Op mijn openingsdag deed hij het al niet meer, nee geen service in het weekend. Handig als 100% van je klanten dan wel open is.

Dan krijg je uiteindelijk een nieuwe na 3 jaar en dan durven ze er ook nog 150,- voor te vragen omdat het een nieuw apparaat betrof, nee dan moet je een servicegevoel hebben en dat ding gratis aanbieden.

Beginnende ondernemers....kijk eerst verder voordat je met Sepay in zee gaat.

slechte service en voorwaardes

Mobiel pin apparaat gekocht, blijkt hier geen bereik ( dat weet je dus niet van te voren als je hem koopt ), maar geen geld terug. Je mag het zelf uitzoeken met een antenne aan een kabel van 3 meter. Lekker mobiel zo. Verder tussentijds abonnementsgeld verhoogd. Houden geld dagen vast ( stond op site dat geld er meteen op zou staan ). Nooit meer.....

Jeroen vond deze beoordeling nuttig

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten