[REPLY]
Hejsa. Ja så har vi lige fået vores pakke fra serviceklub og alt svarede til vores forventninger. Dejligt
Jeg oprettede mig opringeligt på serviceklubs hjemmeside da jeg manglede points til at købe et gavekort på pointshop.dk.. efter at have tilmeldt mig, finder jeg til min store overraskelse ud af at jeg har vundet de 1000 kr. som hver 50. der opretter sig får.. virklig fedt..
Jeg har kun oplevet det positiv
Fortræffeligt Firma-Super Service-Super Hurtig Levering. 5 Stjerner herfra......
Kan det gøres bedre ...? Jeg tvivler.... Kan kun anbefale dette Firma til ALLE!
hej :-)
Jeg havde problemer med at logge ind og jeg fik hurtigt et svar :-) super - De varer jeg har købt ,har der været hurtig levering på , tusind tak .
Er bare rigtig glad for at serviceklub er opfundet
Har super gode erfaringer med serviceklub, hvor både priser og support er helt i top! Abonnementsbetingelserne er samtidig simple, så serviceklub får klart en anbefaling herfra.
Det med småt er vist skrevet MEGET småt - bestilte en hagesmæk til 1 kr - men vidste ikke at jeg efterfølgende ville blive trukket 237 kr pr måned for noget jeg slet slet ikke ønsker - har svært ved at se fidusen i et udvalg på max 10 ting pr kategori og ting jeg overhovedet ikke har interesse i - det blev en dyr hagesmæk 238 kr - jeg er færdig med serviceklub.dk før jeg kom i gang - ville klæde jer at skrive med stort på kampagner der skal lokke kunder til - føler mig virkelig snydt
Søren Blaabjerg & kunde vond deze beoordeling nuttig
For at starte positivt, så kom min første bestilling hurtigt og uden problemer.
I dag har jeg så modtaget min velkomstgave, men det var sgu en skuffelse!!!
Jeg havde valgt en Nupo Startpakke. På billedet at startpakken var der vist en shaker, en shake, 2 snackbars og 1 ÆSKE Nupo. Mig bekendt indeholder den mindste æske Nupo 12 breve pulver, men jeg modtog kun 2 breve, og også kun 1 snackbar.
Det synes jeg er noget svineri, og man kan sgu da ikke kalde det en startpakke, når der ikke engang er nok til 1 dag.
Jeg føler mig snydt!!! Og klar til at melde mig ud igen....
Jeg har handlet ved serviceklub flere gange og jeg har altid modtaget mine varer, jeg kunne ikke være mere tilfreds - medarbejderne er SÅ søde! Og tingene er simpelthen bare helt fuldstændig i orden og ikke mindst priserne, de er bare gode.
Diane vond deze beoordeling nuttig
Det er altid en fornøjelse at handle med Serviceklub.dk. Varerne kommer hurtigt, og sommetider er der endda små bonusoverraskelser med uden beregning.
En god ''klub'' med attraktive rabatter. Dog er det ikke helt billigt at blive medlem :-). Velkomstgaven kom få dage senere og alt var bare i orden !!
God oplevelse - fine varer som kom hurtigt. Man behøver ikke selv at regner porto ud, den er inkluderet. Hurtig og nem udmeldelse. Jeg kommer sikkert igen :-)
Jeg så på facebook at jeg kunne få en fantastisk velkomstpakke.
Tilbuddet lød sådan:
- Få en Clinique pakke. Samlet værdi 655,50 kr. Benyt tilbuddet i dag.
Og vupti det var da en tilbud der var til at forstå.
Derefter gik jeg ind og fik købt nogle fantastiske først til mølle tilbud og de kom efter kun 2 dage, men desværre har jeg aldrig set min velkomstpakke. Det er jeg selvfølgelig meget træt af. Nu vil jeg lige vente en dag eller to. hvis jeg intet ser, så kalder jeg det bondefangeri. Så vent lige lidt med at melde dig ind i denne fantastiske klub
Super fede ting, til næsten ingen penge. Nemt at melde sig ud igen. Samt en enkel hjemmeside. Tommel op herfra!
Hej
De vare jeg har modtaget er jeg super tilfreds med, men meget træt af at jeg ikke har modtaget min velkomstpakke NUPO enu, som jeg bestilte inden de andre vare her.
Mvh. Susanne
Jeg har d. 4. købt 4 produkter og nu d. 11. er de stadig ikke kommet. Det er bare ikke godt nok.
Vi er glade for vores nye skål.
Supporten svarer hurtigt og er høflig og venlig til at hjælpe en på vej.
Jeg takker for den gode service I gav mig.
Nogen af jeres varer kan man kun købe en gang , det synes jeg er foR dårligt .
Det er bare så nemt. Dejligt overskueligt, og hvis man ønsker at udmelde sig igen er det ligeså nemt og hurtigt og det kan man ikke sige det er alle andre steder!
kan ikke rigtig udtale mig er helt ny kunde og har endnu ikke modtaget min første bestilling
Lavede min bestilling uden problemer og fik leveret varene hurtigt og fejlfrit.
Du kan nemt og billigt handle hos serviceklub, så er der hurtig levering. Kan helt klart anbefales
Jeg har efterhånden købt SÅ mange fede ting på "Først-til-mølle"-tilbudene på Serviceklub.dk..Mange af dem står og pryder mit hjem, og jeg er ellers meget kræsen med sådan noget! Og det er helt vildt, så billigt man kan erhverve sig top-fine produkter - næsten foræringspriser nogle gange - og jeg overdriver ikke.
Jeg er HVER dag inde på serviceklub.dk og checke ud, om der skulle være noget, der frister mig - og det er der meget tit. Og det fede af det, er, at jeg faktisk ikke kan mærke nogen forskel på min pengepung.
Og varerne kommer SUPERHURTIGT hjem til dig, som regel max. 2-3 dage..
Jeg kan kun anbefale SERVICEKLUB.DK, meget stærkt endda!
TAK, SERVICEKLUB!!!!
har lige købt 8 DVD'er men der var desværre kun skiver i de 4 ...... Men det tror jeg de hjælper mig med nu ;-)
Med venlig hilsen Pia Søndergaard
Jeg har fået 14 dages prøvtid før med velkomstgave. men så på pointshop at jeg kunne få point for at blive medlem + velkomstgave. . Så tænker jeg "fedt". Jeg melde mig ind og der blir trukket 1kr på min konto. Jeg modtager dagen efter en mail hvor der står at jeg ik får min velkomstgave da jeg har været medlem. Hvilket er fair nok, men det blev ik tydeliggjort inden jeg meldte mig ind oven i blir der trykket 1 kr yderligere fra min konto... jeg vælger så at købe vare for 155kr og pengene er trukket på min konto, men varerne ligger stadig i min kurv til at blive betalt igen???? Jeg har desuden valgt anden leveringsadresse hvilket ik blir nævnt i den mail jeg modtog om min ordre?? Hvis jeg får mine varer skal de være på anden leveringsadresse som jeg indtastede ellers vil jeg meget gerne have mine 155+1 kr jeg har betalt udover medlemskab tilbage. Jeg har kontoudskrift på det
Billigt, stort udvalg, hurtig levering, men man skal handle en del for at opveje kontingentet
kunde vond deze beoordeling nuttig
Jeg har haft rigtig god glæde af at være medlem.
Servicen er bare i orden ved det jeg har fået/bestilt.
Gode varer til rigtig lave priser.
Den får kun 4 stjerner fordi jeg ville rigtig gerne stadig være medlem,
Men jeg syntes det er meget dyrt for et medlemsskab efter
prøvetiden.
Ville melde mig ind med det samme hvis det var meget billigere.
Mirza vond deze beoordeling nuttig