[REPLY]
Er zijn mooie dames te vinden op sexdatingamateur.nl, maar stuk voor stuk zijn ze allemaal fake. Zogenaamd allemaal domme dames die niet weten wat een emailadres is en van dat soort dingen. Nee, jammer, zou op zich best een leuke site kunnen zijn, maar is helaas allemaal nep.
Ik heb ook het idee gehad dat ik belazerd werd in het begin door al die flirts van vreemde vrouwen ,maar toch heb ik via deze site een leuk koppel ontmoet waarmee ik nogsteeds regelmatig hete ontmoetingen mag ervaren :) dus voor mij is het niet helemaal scam .
Gr. Rob
Deze site is er alleen op uit om je zoveel mogelijk geld uit je zak te kloppen met het onderhouden van kansloze kontakten.
Ik vind dit zeer zeer smakeloos, geef dan gewoon aan dat je een online animeer bar bent dan kunnen we er zelf voor kiezen om hier geld in te investeren.
na leuke openings berichten van de vrouwen zul je daarna op je vragen niet echt antwoorden krijgen soms een beetje,ze ontwijken en gaan dom geil praat houden.en geen een wil via mail contact en dat terwijl het toch heel makkelijk is een alias mailadres aan te maken.
ik denk dat ook hier bijna alle dames fake zijn,en als iemand andere ervaringen heeft horen we dat hier graag