We are hiring!

29 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (29)

SHOPMARKT WAARDELOOS

IK HEB VANDAAG BESTELD (MOEDERFIETS BELLE CREME 3 SPEED) EN GELUKKIG HEB IK NIETS BETAALD OMDAT DIE IDEAL NIET GOED WERKT EN VOLGENS WEBSITE IS DIE IDEAL NIET BETROUWBAAR (EERSTE KEER DUS) EN OOK MAIL DAT IK OPNIEUW MOEST DOEN DAT DEED IK OOK EN HETZELFDE VERHAAL DUS EN GELIJK KREEG IK OPEENS SLECHT GEVOEL HIEROVER EN BESLOOT DAT DE BESTELLING GEANNULEERD MOET WORDEN EN OOK GEMAILD NAAR HUN EN GEEN RECATIE NOG TERUG GEKREGEN EN HEB MEERDERE MALEN GEMAILD NAAR SHOPMARKT, VORIG WEEK 3X MET VRAGEN OVER VOORRAAD : GEEN ANTWOORD TERUG GEKREGEN EN TOEN DACH IK ACH MISSCHIEN MET BESTELLEN WEL TOCH ANTWOORD, NEE DUS IK HEB VANDAAG ZEKER 20 X GEMAILD EN IK WAS ZO KWAAD EN IK HEB NET GEMAILD DAT ZE MIJN BESTELLING MOET LAAT ANNULEREN EN IK BEN BLIJ DAT IK NIETS BETAALD HEB, IK GA GEWOON ANDERE WEBSITE DIE MEER BETROUWBAAR IS OM FIETS KOPEN, BEN OOK BIJ POLITIE GEWEEST EN ZE ZEIDEN GOED DAT IK NIETS BETAALD HEB EN DAT IK HUN GEWOON NEGEER OMDAT SHOPMARKT DIT NIET NETJES WAREN,IK HEB ZOVEEL BEDRIJVEN GEMAILD EN GELIJK METEEN VRIENDELIJK ANTWOORD TERUG, DEZE OMG!!!! WAT F*CK WAARDELOOS, SHOPMARKT ALS JULLIE DIT LEZEN LAAT DE BESTELLING ANNULEREN EN IK GA NIETS BETALEN EN BEZORG DIE FIETS OOK NIET BIJ MIJ THUIS ANDERS HAAL IK DE POLITIE ERBIJ ZE ZIJN OP DE HOOGTE GESTELD, VOLGENS MIJ ZIJN JULLIE OPLICHTERS!!!!!!! x NADIA

Featured review of Shopmarkt

Shopmarkt

Snelle levering en leuke fiets

Ik had bij shopmarkt een omafiets besteld. Van te voren had ik opgebeld om te vragen of hij wel op voorraad was en dat was zo. Ik had de fiets binnen 5 dagen in huis, dus dat is een mooie levertijd.
Echter stond op de site dat er bij de fiets snelbinders meegeleverd zouden worden, deze heb ik niet gehad. Ook ontbrak het ventieldopje van het voorwiel. Dus ik heb een mail gestuurd dat ik die graag nog nagestuurd zou hebben. Na 5 dagen kreeg ik de snelbinders en ventieldopjes alsnog thuis. Ik ben dus erg tevreden. Wat ik wel een minpunt vindt, is dat ze een beetje laks zijn met de communicatie. De mail waarin ik vroeg om snelbinders en ventieldopjes te sturen werd niet beantwoord.

• Ben
  • Ra'anana, IL
  • 1 Beoordeling

Bakfiets gekocht

Bakfiets gekocht - prima geleverd. Wil er eigenlijk nog eentje bestellen.

Kan website niet meer bereiken en telefoons zijn afgesloten. Zijn ze nu failliet?

beetje dubbel

mijn ervaringen met shopmarkt waren prima, totdat ik de fiets van mijn zoontje erheen bracht ter reparatie.
Op zich geen probleem, ware het niet dat nu de winkel dicht is, de telefoon afgesloten en op email wordt niet gereageerd.
ik wil gewoon mijn fiets terug!!!

opgelicht

Nu 6 januari 2012, nog steeds geen geld terug. Inmiddels op andere beoordelingssite ook al een benadeelde gevonden. Ik wil graag in contact treden met andere gedupeerden. herman199@hotmail.com

Oma fiets binnen 48uur in huis

Maandagavond bestelt en betaald en Woensdag om 16uur is de fiets in prima staat geleverd. Het is een eenvoudig bouwpakket, binnen 30 min fiets je er zo op weg.
Wat ik iets minder vind is dat je geen email melding krijgt dat ie bij de vervoerder is aangeboden, maar dat dat mag (gezien de snelheid van levering) de pret niet drukken
familie Berghuis van Winden

Shopmarkt

Cangoo Popal 230 Shopmarkt Super!

Vorige week een Cangoo Popal 230 bakfiets gekocht bij Shopmarkt en nu fietsen we er al op rond. Prettige en snelle communicatie via de mail en een goede service!
Ik kon nergens een review vinden over de bakfiets Cangoo Popal 230 dus zal ik de 1e op het internet zijn die er iets over schrijft ;-)
Een prachtige fiets, erg stevig en ziet er mooi uit! Hij fietst verder prettig, fietst niet heel licht natuurlijk maar is meer een fiets om op je gemakje mee te fietsen maar daar is een bakfiets ook voor toch? Het vergt even oefening om er op te fietsen maar als je eraan gewend ben gaat het prima. De kinderen vinden het een feestje!!

Shopmarkt WEL DOEN !!!

Ik heb een kinderfiets besteld bij Shopmarkt, en had nog even gebeld of ik de fiets wel op tijd binnen zou hebben, i.v.m. aankomende sinterklaas.
Een vriendelijke jonge man vertelde mij dat de fiets de volgende dag al
bezorgd zou worden, en ja hoor het fietsje wordt net afgeleverd door TNT-Post.

Shopmarkt hartelijk dank voor de snelle en goede service.

Een zeer tevreden klant.

Fam. Hoentjen

Shopmarkt NIET DOEN!

Shopmarkt biedt geen goede dienstverlening. In februari 2009 kocht ik een citybike voor mijn zoon, 10 maanden later heb ik deze fiets al 3x naar een fietsreparateur gebracht! De 1ste keer was omdat de ketting na 2 MAANDEN BRAK. Toen ik hierover belde met Shopmarkt vertelde de medewerker die ik aan de lijn kreeg dat ik geen garantie had op lopende delen. Een gloednieuwe fiets!? Wat ik ook opvallend vond was dat de medewerker die van de garantievoorwaarden afwist niet eens de moeite nam om mij te woord te staan. Het hele 'gesprek' ging via degene die mij telefonisch te woord stond. Inmiddels is de fiets alweer 3x in de reparatie geweest. Shopmark zei alle keren dat ik maar een mailtje moest sturen, móchten ze het problemen willen oplossen dan moest ik maar met de fiets naar Zaandam komen. Ik woon in Amsterdam! Shopmarkt....noch kwaliteit, noch klantvriendelijkheid! Ik bazuin het ook over rond 'KOOP NIET BIJ SHOPMARKT'. Ik werk op een basisschool en heb het ook in de nieuwsbrief laten vermelden. Shopmarkt hoeft geen standaard reactie te plaatsen, het komt niet geloofwaardig over! Jullie doen toch al weinig tot geen moeite voor jullie klanten dus bespaar je deze moeite ook!

Geachte heer/mevrouw,

Zoals u kunt terug lezen in onze voorwaarden, dient een klant altijd zelf met het product bij ons langs te komen voor reparatie.

Wij geven fabrieksgarantie, deze garantie geld alleen voor frame en voorvork.
Op draaiende onderdelen kunnen/mogen wij geen garantie geven.

Als u gewoon met de fiets langs was gekomen was de fiets door ons gerepareerd,
wij hebben terug gezocht in ons systeem en kunnen geen e-mail van u vinden betreft dit
probleem.

In ieder geval onze excuses voor de ervaring die u bij ons heeft opgedaan, wat wij u
alsnog willen aanbieden, kom een keer met de fiets naar onze winkel in zaandam, dan
zal één van onze monteurs de fiets een gratis controle beurt geven.

Shopmarkt

Fiets na 14 maanden nog steeds top!

's avonds besteld, volgende dag al in huis. (in belgie!) toevalstreffer als je het mij vraagt, ze hadden al een transport met 3 fietsen, maar goed, hij was er wel in een recordtijd. Fiets wel een paar dingen aan. De standaard was verwrongen, verbogen, en weer terug. ikke bellen. Kreeg direkt een nieuwe standaard opgestuurd. Top! Nu is het zadel erafgevallen, die zit op de zadelpen gelijmd!! Dat heb ik nog nooit gezien. Ook ergens een schroefje vergeten bij de montage, kan gebeuren. Je kan ook niet al te hard fietsen heb ik gemerkt (>35) want dan kan het voorwiel in oscillatie komen. Teveel speling op de stuurstangen denk ik. Bij normaal gebruik merk je daar niets van. De remkabeleindjes zijn niet goed passend voor de ramhandles. dat gaat kapotgaan. Maar een nieuwe kost mischien 1 euro.
De rest van de fiets ziet er degelijker uit, de toekomst moet het me nog leren. Ik verwacht ook geen gazelle voor die prijs. die zadelpen ga ik nog voor bellen, of ik koop er zelf een, eentje zonder lijm. Dus, goede winkel. vriendelijk aan de telefoon, zonder gezeur een oplossing sturen. Product is naar de prijs. ben er tevreden over, en ik ben blij met de fiets. 3 weken in bezit.

Edit, 14 maanden in bezit:

Ik ben destijds zelf een degelijker zadelpen gaan halen.
Ook speling van de stuurstangen zelf opgelost. (nieuw boutje)
Nadien geen enkel probleem meer gehad.
Nog steeds perfect. elke dag om en nabij de 50Kg. (kind 3 en 5 + tassen, boodschappen etc)
Staat wel binnen, maar wordt toch wel vaak nat.
Moet nog een jaar meegaan, dat gaat zeker lukken.
Zeer tevereden over de fiets en de prijs.
aanrader.

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke bericht, wij doen altijd ons uiterste best om onze klanten
zo goed mogelijk te helpen en te woord te staan.

Wij wensen u veel fietsplezier toe...

Wacht al vanaf Augustus op mijn Geld

Begin Augustus een fiest besteld voor mijn zoon, van te voren gebeld of de fiets leverbaar was en dit was het geval zou binnen 2-3 werkdagen worden geleverd. Dus ik had hem besteld en gelijk betaald via I-Deal. Na 5 werdagen nog geen fiets bedrijf gebeld maar daar wisten ze van niets je kon uitsluitend via de mail vragen over je bestelling doen, daar zeiden ze mij dat hij die zelfde week nog geleverd zou worden. Die volgende week nog geen fiets ik weer mailen dat we hem echt nodig hadden toen bleek dat mij I-Deal in het systeem was blijven hangen (heel herkenbaar als ik de andere reactie lees) zou alsnog doorgestart worden en dan snel geleverd worden. Toen na weeeeer een mailtje van mijn kant bleek dat de fiets niet voorradig was waarna ik de bestelling annuleerde en ik binnen 30 dagen mijn geld terug zou krijgen, maar helaas is niets minder waar. Het bedrijf heeft nu al 53 WERKdagen mijn geld in hun bezit, en ik krijg allerlei smoesje waarom het geld nog niet is overgemaakt, de laastste was dat er bij de financiele afdeling mensen zijn ontslagen omdat die niet naar behoren hun werk deden en er daardoor achterstand was en die zou zo snel mogelijk worden weggewerkt we zijn na deze smoes alweer 11 WERKdagen verder en ik heb nog steeds mijn geld niet terug. Ik voel mij door dit bedrijf echt OPGELICHT

Geachte heer/mevrouw,

Het bedrag is inmiddels terug gestort op uw rekening, wij hebben via de mail u uitgelegd waarom dit heeft kunnen plaatsvinden, wij doen er alles aan om dit soort zaken niet meer
te laten gebeuren binnen ons bedrijf.

Nogmaals onze excuses voor al het ongemak.

Shopmarkt

Snelle levering fiets, aardig personeel !

Wij hebben geen slechte ervaring met Shopmarkt maar juist een hele goede.

Wij hadden een leuke kinderfiets besteld, deze was niet meer leverbaar, de volgende dag zijn wij gebeld door een vriendelijke jonge man die mij wist te vertellen dat de bestelde kleur tijdelijk niet meer leverbaar was, dus hebben wij een andere kleur uitgekozen, deze hadden we twee dagen na het telefoontje al in huis.

Ik ben dus erg tevreden over de service van Shopmarkt.nl en had ook een zeer vriendelijke jonge man aan de telefoon die ons goede uitleg gaf.

Fam Vonk

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke bericht, wij wensen uw kind veel fietsplezier toe.

• a
  • 1 Beoordeling

wacht al vanaf juni op mijn geld

Schandalig dit, ik heb in juni een fiets besteld voor mijn dochter, uiteraard gelijk betaalt, na wachten en wachten en bellen en bellen bleken zij de fiets niet te kunnen leveren.
Toen hen ik de bestelling geannuleerd en sindsdien wacht ik op mijn geld.
Ze hebben elke keer een andere smoes ,ondertussen heb ik mijn gegevens al ettelijke keren gemaild maar er gebeurt niets.
Dit is gewoon diefstal....en daar kun je toch aangifte van doen?
Ik heb hard moeten werken voor dat geld en rust niet totdat ik het terug heb.

alie kapitein

Geachte mevrouw,

Wij hebben het bedrag reeds terug gestort op uw rekening.

Wij bieden u onze excuses aan voor hetgeen is voorgevallen en zullen er alles aan doen dit in de toekomst niet meer te laten voorvallen.

Shopmarkt

3 maanden geleden fiets besteld .. ?

1. Fiets besteld, na een maand de fiets nog niet ontvangen te hebben, gebeld naar het bedrijf.. Bleek dat er iets mis was gegaan met iDeal.
2. Betaling aangekomen en de fiets zou zo snel mogelijk mijn kant uitkomen.
3. Na een tijdje nog geen fiets binnen, dus alweer gebeld, dit keer om de fiets te annuleren. Ik moest een e-mail sturen om de fiets te annuleren, en hier heb ik ook een bevestiging op gekregen! In de mail stond dat ik binnen 30 dagen mijn geld terug had..
4. WEER gebeld, en er werd me gezegd dat ik weer een e-mail moest sturen.
5. e-mail verzonden en meteen dezelfde dag een mail terug waarin stond dat ze de mail weer door zouden sturen naar de financiele afdeling en dat ik zo snel mogelijk mijn geld terug zou krijgen.
6. Paar weken verder, en nog steeds mijn geld niet terug. Mijn e-mails worden ook niet meer beantwoord. Het telefoonnummer bellen heeft geen zin, want ze hebben geen idee waar ze het over hebben.

Geachte heer/mevrouw,

Dit is niet onze normale gang van zaken bij ons. Wij hebben enige problemen gehad met onze computersystemen waardoor het één en ander niet volgens onze normale wijze is afgehandeld.

Graag vernemen wij van u uw ordernummer zodat we direct over alle gegevens beschikken en direct deze klacht kunnen oplossen.

Wij bieden u in ieder onze excuses aan voor hetgeen is voorgevallen en zullen er alles aan doen dit in de toekomst niet meer te laten voorvallen.

goed koop en binnen 3 dagen in huis

Hallo'

Het is jammer dat het wel eens voor komt dat iets niet goed gaat met een besteling op internet.
Gelukig ging het tot nu toe nog steets goed een besteling bij shopmarkt
Ik heb nu al twee fietsen besteld bij shopmarkt.
Een voor mijn vrouw en nu een voor mijn dochter.
Ik had ze binnen drie dagen in huis.

Shopmarkt nog bedankt

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke bericht, wij wensen u veel fietsplezier toe.

Een zeer tevreden klant

Had een dames en herenfiets bij Shopmarkt besteld en had deze binnen 2 dagen afgemonteerd in huis. Wij hebben niets gemerkt van klantonvriendelijkheid. Wij raden deze webshop/winkel zeker aan.

Shopmarkt

Leuke fiets, snel geleverd.

Hoi,

Wij hadden een leuke dames fiets op een zondag besteld en woensdag hadden wij de fiets al in huis.

Makkelijk te monteren via de montage handleiding op de website.

Wij zijn uiterst tevreden over de service en levertijd van Shopmarkt.

Mvg

Linda Deurloo

Prima gedaan

Goedendag,

Wat vervelend voor jullie. Ik moet zeggen dat ik dit niet heb mee gemaakt. Ik had binnen 2 dagen mijn fiets al binnen helemaal top!

onjuiste informatie

Deze verhalen lijken op mijn verhaal.
Ik heb een omafiets besteld en wacht nu al bijna 3 weken. Steeds gemaild en gebeld en iedere keer een ander verhaal.
Ik begin te geloven dat er niets geleverd gaat worden...en ik mijn geld kwijt ben...
Ik heb een vriendin al geadviseerd niet met hun in zee te gaan...

Had ik bovenstaande revieuws maar eerder gelezen

typziek & Angelique vond deze beoordeling nuttig

Geachte heer/mevrouw,

Hiernaast hebben wij van onze leveranciers niet de juiste informatie gekregen omtrent leveringen van door ons bestelde fietsen in verband met stakingen in China.

Shopmarkt

werken in strijd met eigen voorwaarden, toezeggingen niet nakomen

1: fiets bestellen en betalen
2: week later bellen waar fiets blijft, stond op site als leverbaar dus binnen 5 dagen moet deze geleverd zijn. Men geeft aan dat fiets onderweg is
3: zelfde middag nog eens gebeld, fiets is helemaal niet in voorraad en dus ook niet leverbaar laat staan verzonden. Kies onmiddelijk alternatief, men gaat er met spoed aan werken.
4: 2 weken lang bellen waar fiets blijft, hij is elke keer net verstuurd maar komt niet!
5: eindelijk na zo'n 3 weken komt de fiets, maar dan wel de verkeerde, dus deze direct weer mee met chauffeur.
6: We gaan maar eens mailen. Men zal z.s.m. de fiets toesturen.
7: Week later maar weer eens mailen, en vragen om duidelijkheid. Zowaar een vlotte reactie. Men gaat de fiets de volgende ochtend leveren met speciaal transport
8: de betreffende ochtend geen fiets (middag ook niet trouwens)
9: Nog steeds geen fiets, misschien een juridische weg volgen???

zumba & typziek vond deze beoordeling nuttig

Geachte heer/mevrouw,

Wij proberen momenteel met man en macht alles in goede banen te leiden waarvoor wij uw begrip vragen.

Wij beiden u in ieder onze excuses aan voor hetgeen is voorgevallen en zullen er alles aan doen dit in de toekomst niet meer te laten voorvallen.

Shopmarkt

klantonvriendelijk, valse informatie, zich niet houden aan eigen voorwaarden

Slechte ervaring, geven geen antwoord, houden zich niet aan hun eigen voorwaarden.
Fiets ruim op tijd besteld, blijkt al lang uitverkocht, maar melden ze niet!
Klant die hierover klaagt wordt afgedaan als zeurpiet en niet meer op gereageerd.
Bedrijf is totaal niet bereid een oplossing te bieden.
Tja, of je moet maar ff zelf een andere fiets komen halen..........reiskosten van 200 km zijn voor de klant, en dat terwijl je al bezorgingskosten hebt betaald!!!!

Angelique vond deze beoordeling nuttig

Geachte heer/mevrouw,

Uiteraard brengen wij indien een fiets bij ons wordt afgehaald geen bezorgkosten in rekening en restitueren wij de bezorgkosten in dit geval.

Valse informatie en onbeschoft

Na het stellen van een vraag kreeg ik positief antwoord. Echter toen ik een paar dagen later terug belde met de vraag wie ik gesproken had, vertelde de ''manager'' dat wat ik wilde toch niet mogelijk was en afgescheept werd er werkt hier niemand anders en de telefoon erop gooide. Terwijl ik toch echt door iemand anders teruggebeld was... erg vreemd en onbeschoft....

Antwoord van Shopmarkt

Wij betreuren ten zeerste dat u deze ervaring heeft gehad met ons bedrijf. Wij zijn er geenzins bij gebaat om onjuiste informatie te verstrekken naar klanten. Wij doen er alles aan om te zorgen dat wij accuraat en adequaat antwoorden op vragen die onze klanten ons stellen. Wij excuseren ons dan ook voor de ervaring die u heeft opgedaan met ons bedrijf en de kritiek nemen wij ter harte zodat wij in de toekomst dit niet meer zullen laten voorkomen.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten