We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (220)

Hurtigt og godt!

Jeg skulle bestille nogle holdere og fandt hurtigt den rigtige størrelse! Der stod dog ikke noget om leveringstider, så jeg skrev på "chatten" og fik svar nærmest med det samme det super godt :)

Efter jeg havde bestilt gik der et par timer og jeg fik en mail hvor der stod at jeg kunne følge forsendelsen - Der manglede dog et track n trace nummer i mailen, men det er også det eneste jeg kan sætte en finger på :)

Perfekt

Bestilte varerne en søndag og fik dem mandag formiddag. Overdrevet godt !

Beoordeling door bevestigde koper

Bestilling mandag aften, afsendelse fra ShopSign tirsdag, modtog pakken på mit arbejde onsdag.

Hurtigt, sikkert og godt

En rigtig god oplevelse at handle med ShopSign.
Bestilte 2 stk. udendørs askebæger, der ankom bare 1 dag senere.

Super hurtigt og rigtig levering :-)

Super handel

Bestilte et skilt - modtog det lynhurtig - rigtig godt emballeret ! 5 stjerne herfra ;-) Det kan ikke blive bedre !

Beoordeling door bevestigde koper

En fantastisk service og hurtig betjening.

Super hurtig reaktion da der manglede varer i forsendelsen. De manglende varer var her dagen efter. Det er god kundeservice.

Beoordeling door bevestigde koper

super god og hurtig handel!

Køb af magasin holder til væg!
Varen kom meget hurtigt og var som forventet. Jeg er fuld tilfreds.
Jeg vil klart handle her igen
Lisbeth Goedhart

Beoordeling door bevestigde koper

Ok service ting til tiden

God service som jeg vil fortælle videre

Effektiv, Informativt, Serviceminded

Shopsigns hjemmeside, gav mig det fornødne overblik, men jeg havde behov for et produkt, der ikke lå på siden. Jeg mødte en super høflig og konstruktiv betjening i røret.

Beoordeling door bevestigde koper

Vare som beskrevet, hurtig levering.

Alt forløb lige efter planen, som man forventer af enhver internetshop.

Stabilt, fleksibelt og hurtigt

Der er stort udbud, hurtig leverens, og nemt at lave om på, hvis man bestilt noget forkert. Der er intet at klage over..

Beoordeling door bevestigde koper

Alt fungerede som det skulle, utrolig hurtig levering.

Bestilte nogle brochure og visitkortholder. Utrolig hurtig levering, alt passede og var som det skulle. Tak for god og effektiv service.

Perfekt. Modtog varer inden for 24 timer

Let bestilling og varerne kom allerede næste dag.

Super service. 24 timer bestilling var det leveret. Klasse

Beoordeling door bevestigde koper

Leverance af to brochuredisplays til tiden og til prisen.

Bestilte tirsdag aften to brochuredisplays - de ankom fredag og til prisen. To små visitkortholdere var også med. Desværre var den ene knækket, men til 15,- stykket bruger jeg ikke tid på at få levere om - det er hvad der sker. De to store og væsentligste produkter var fine og helt som forventet.

Perfekt

Alt gik som det skulle, den rette vare til en fornuftig pris, hurtig levering og varen opfyldte kravene. Så kan det kan næsten ikke blive bedre.

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtig og korrekt levering.

Har nu handlet hos ShopSign 3 gange. Altid hurtig og korrekt levering. Kan kun anbefales.

Hurtigt og effektivt!

Overskuelig bestillingsprocedure, hurtig forsendelse, og efter en transportskade fik jeg straks tilsendt erstatningsvare - flot!

Beoordeling door bevestigde koper

Fik mine produkter dagen efter jeg bestilte og priserne var i bund. Det kan jo ikke blive bedre :) Kan varmt anbefale Shopsign ..

Proffesionel behandling

Vi fik en god behandling inden vi bestilte samt varerne blev leveret 1 dag før aftalt deadline.

Fantastisk service

Bestilte og 2 dage senere var varerne der. Desværre var der fejl på roll-ups - ingen problemer, vi fandt en løsning og der lå nye dagen efter. 5 Thumbs up herfra! Det er bestemt ikke sidste gang vi har brug Shopsign

Super professionel B2C

Problemfrit og effektivt. Som ny kunde udfyldte vi de mest nødvendige felter, bestilte varen og det blev ekspederet med tracking mail samme dag. Varen modtog vi dagen efter og fakturaen kom også elektronisk. Meget profesionelt.

Fin oplevelse

Jeg fik varerne indenfor 1 uge - uden problemer og de levede op til mine forventninger. Vil også en anden gang kikke på ShopSigns hjemmeside, når jeg leder efter display produkter - ikke mindst var prisen helt rigtig :-)

Beoordeling door bevestigde koper

kvalitet og lev. lever helt op til mine forventninger

Varer som forventet, og hurtig levering

Alt på plads i en fart

Jeg handler jævnligt hos ShopSign - udvalget er stort, hjælpen nær, hvis du ikke lige kan finde det, du skal bruge og varerne kommer hurtigt

Super nemt og billigt

Jeg fandt det jeg søgte, til rimelige penge og det blev sendt hurtigt.

Beoordeling door bevestigde koper

Thumbs up for ShopSign.dk :)

Jeg har handlet hos ShopSign nogle gange nu, er ovenud tilfreds!! Deres hjemmeside er overskuelig, fyldt med al nødvendig information og super nem at bestille fra. Jeg har kun oplevet rigtig god service, når jeg har kontaktet dem. Og der er altid hurtig levering, og produkterne er i fineste stand. Thumbs up for ShopSign :)

Beoordeling door bevestigde koper

Nemt at bestille og hurtig levering

Jeg har bestilt nogle brochureholdere på ganske almindelig vis og uden hasteordre, og de kom efter ca. 1 dag. Det var hurtigere end jeg forventede. Samtidig fik jeg på mail besked om bestilling, tracking nummer m.v. - og fik hermed viden om, at ordren var på vej.

Fuld tilfreds

Super god service+hurtig levering

Super hurtig forsendelse

Let og overskuelig handel og transaktion og varen (en pakke på 1,7m) kom ind dagen efter.
Mere kan man simpelthen ikke forlange.

Mvh W. Thomsen

Super hurtig levering

Skal du bruge materiale hurtigt, anbefaler jeg ShopSign. Jeg er lige overrasket hver gang, vupti - så er varerne her. Leveringen er i orden og uden skader.

Beoordeling door bevestigde koper

Fantastisk service og hurtig levering

Det er sjældent at man oplever ordenlig kunderådgivning og god service, så når det sker bliver man helt overrasket. Jeg følte at min ordre var vigtig, og at jeg næsten var deres vigtigste kunde i hele verden. Jeg vil klart anbefale Shopsign.dk til alle uden at blinke med øjnene.

God service - hurtig levering

Jeg kan let finde på at kontakte jer igen, når vi igen får et behov for jeres produkt

Lige ud af landevejen

Du skal alså lige prøve at handle hos shopsign, det er noget af det nemmeste der findes

Beoordeling door bevestigde koper

Nem og overskuelig hjemmeside og meget hurtig levering. Kan kun anbefales:)

Nem og overskuelig hjemmeside og meget hurtig levering. Kan kun anbefales:) Plus produktet er 100 % i orden.

Hjælpsom og effektiv

Vi har af to omgange bestilt rollups. Begge gange har shopsign hjulpet med at færdiggøre selve designet. Især første gang var der meget layout arbejde som de bare klarede. Resultatet var super godt.

Beoordeling door bevestigde koper

Vi er, helt enkelt, ganske tilfredse med både produkt og behandling...

Vi er, helt enkelt, ganske tilfredse med både produkt og behandling...

Beoordeling door bevestigde koper

Godt udvalg og god hjemmeside

Fandt hurtigt hvad jeg skulle bruge og varen ankom som aftalt med god information undervejs.

Beoordeling door bevestigde koper

Billigste alternativ - og skide hurtigt!

Samenlignede priser (i dette tilfælde, på visitkortholdere) og Shopsign var måske 30 kr billigere end andre - meget pga ret billig fragt. Under et døgn senere ringede kureren på døren og leverede pakken. Ikke dårligt.